PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد استخراج فایل

sajjad.2014
28-06-16, 17:09
سلام
من بازی call of duty black ops 3 رو از یک سایتی دانلود کردم یک پارت خراب شده و اونم پارت رو از سایت دیگه ای دانلود کردم(چون سایت قبلی لینک هارو پاک کرده)حالا این پارت جدید فایل اصلی رو داخل دو تا پوشه گذاشته برای همین استخراج نمیشه با نرم افزار WinArchiver اومدم پوشه رو حذف کنم که ارور میده راهی هست درست بشه یا نه؟

mohammad-
28-06-16, 17:51
سلام
من بازی call of duty black ops 3 رو از یک سایتی دانلود کردم یک پارت خراب شده و اونم پارت رو از سایت دیگه ای دانلود کردم(چون سایت قبلی لینک هارو پاک کرده)حالا این پارت جدید فایل اصلی رو داخل دو تا پوشه گذاشته برای همین استخراج نمیشه با نرم افزار WinArchiver اومدم پوشه رو حذف کنم که ارور میده راهی هست درست بشه یا نه؟

فایل ها به صورت زیره

Only the registered members can see the link

sajjad.2014
28-06-16, 17:55
فایل ها به صورت زیره

Only the registered members can see the linkکمک-در-مورد-استخراج-فایل-a1-jpg

خیر فقط یک پارت ناقص شده بقیه سالمن
نسخه reloaded هست از سایت یاس دانلود دانلود کردم

mohammad-
28-06-16, 18:00
خیر فقط یک پارت ناقص شده بقیه سالمن
نسخه reloaded هست از سایت یاس دانلود دانلود کردم

تنها راه حلی که به ذهنم می رسه اینه که از سایت زیر برنامه 7zip رو دانلود کنی (32 یا 64)

7-Zip (Only the registered members can see the link)

بعد روی اون پارتی که به علت خراب بودن دوباره از یه سایت دیگه گرفتی راست کلیک کنی و روی 7-zip بری و از منوی باز شده extract files رو بزنی و بعد ok و بری داخل پوشه و فایل های مورد نظرت رو جدا کنی

sajjad.2014
28-06-16, 18:04
تنها راه حلی که به ذهنم می رسه اینه که از سایت زیر برنامه 7zip رو دانلود کنی (32 یا 64)

7-Zip (Only the registered members can see the link)

بعد روی اون پارتی که به علت خراب بودن دوباره از یه سایت دیگه گرفتی راست کلیک کنی و روی 7-zip بری و از منوی باز شده extract files رو بزنی و بعد ok و بری داخل پوشه و فایل های مورد نظرت رو جدا کنی

یک فایل هست که 27 قسمت شده همه یکجا باید استخراج بشه مشکل اینه نمیشه اون یک قسمت رو جداگانه دراورد اگه میشد حل بود

mohammad-
28-06-16, 18:21
یک فایل هست که 27 قسمت شده همه یکجا باید استخراج بشه مشکل اینه نمیشه اون یک قسمت رو جداگانه دراورد اگه میشد حل بود

اگه تو سایت اولی که لینک هاش رو پاک کرده این برنامه رو 27 قسمت کرده توی سایت جدیدی که اون پارت خراب شده رو دوباره ازش دانلود کردی هم باید همون برنامه رو 27 قسمت کرده باشه که مثلا پارت 2 هاشون مثل هم باشه اگه مثل هم باشه مشکلی نیست حالا می خواد توی فولدرهای مختلف باشه

فقط باید اسم پارت جدید رو مطابق همون پارت های سالمی که داشتی تغییر بدی

مثلا اگه پارت قدیمی و خراب اسمش New folder.z02 و فایل جدید اسمش part2.z02 است باید فایل جدید رو تغییر نام بدی و بزاری

New folder.z02 که با نام دیگر فایل های سالم هماهنگ بشه

این تنها راه حلیه که به ذهنم می رسه