سلام یه فلش 8 گیگ مارک Apacer خریداری کردم که فروشنده هم گفت گارانتی مادام العمر داره ولی چند وقت که ازش استفاده کردم مدت زیادی طول نکشید که دیگه الان فلش بالا نمیاره..در واقع تا فلاشو میزنم توی usb مثل یه چیزی که اتیش میگیره خیلی سریع در عرض چند ثانیه داغ داغ میشه جوری که دست میگیری میسوزونه دستتو...در واقع جای usb ها هم سالمه و مشکلی از این بابت وجود نداره...به نظرتون فلاش چه مشکلی براش پیش اومده؟سوخته یعنی؟راهی نداره که بتونم بالا بیارمش چون چند تا فایل دارم داخلش که جایی کپی نکردم و لازمشون دارم!بعدم اومدم بفرستم گارانتی که تو شهر ما گارانتیش نس و دیگه یه فلاش 8 گیگ ارزش نداره 20 تومنم بخوام براش پول پست بدم واسه گارانتی!
VAhid_El
27-06-16, 11:24
این که راهی باشه اطلاعاتشو نگه دارید تقریباً بعید ولی "صفر" نیست
شما اول نرم افزار chip Genius رو نصب کنید و یه اسکرین شات بذارید ببینیم چیپ درایور فلشتون چیه. تا بعدش ببینیم کاری میشه باهاش کرد یا نه
AMD>INTEL
27-06-16, 13:10
سلام یه فلش 8 گیگ مارک Apacer خریداری کردم که فروشنده هم گفت گارانتی مادام العمر داره ولی چند وقت که ازش استفاده کردم مدت زیادی طول نکشید که دیگه الان فلش بالا نمیاره..در واقع تا فلاشو میزنم توی usb مثل یه چیزی که اتیش میگیره خیلی سریع در عرض چند ثانیه داغ داغ میشه جوری که دست میگیری میسوزونه دستتو...در واقع جای usb ها هم سالمه و مشکلی از این بابت وجود نداره...به نظرتون فلاش چه مشکلی براش پیش اومده؟سوخته یعنی؟راهی نداره که بتونم بالا بیارمش چون چند تا فایل دارم داخلش که جایی کپی نکردم و لازمشون دارم!بعدم اومدم بفرستم گارانتی که تو شهر ما گارانتیش نس و دیگه یه فلاش 8 گیگ ارزش نداره 20 تومنم بخوام براش پول پست بدم واسه گارانتی!
این حالت یعنی کنترلر خراب شده که اینقدر داغ میکنه . از روش نرم افزاری نمیشه کاری کرد . فلش سخت افزاری مشکل داره
ashkan4030
27-06-16, 17:59
این که راهی باشه اطلاعاتشو نگه دارید تقریباً بعید ولی "صفر" نیست
شما اول نرم افزار chip Genius رو نصب کنید و یه اسکرین شات بذارید ببینیم چیپ درایور فلشتون چیه. تا بعدش ببینیم کاری میشه باهاش کرد یا نه
:1.:
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
27-06-16, 18:07
اینطور قطعات وقتی که بیش از حد داغ میشن یعنی در حال کشیدن جریان هستند یکی از چیپ ها که تو مورد شما به نظر میرسه چیپ حافظه خراب شده و در حال جریان کشی هست .
ashkan4030
27-06-16, 18:11
اینطور قطعات وقتی که بیش از حد داغ میشن یعنی در حال کشیدن جریان هستند یکی از چیپ ها که تو مورد شما به نظر میرسه چیپ حافظه خراب شده و در حال جریان کشی هست .
اخه مشکل اینجاس که تو چیپ های دیگه هم که میزنم همین مشکلو داره...قبلا این طور نبود...یهو این جوری شد...به نظر شما باید چیکار کنم الان تا درست بشه/؟
AMD>INTEL
27-06-16, 18:13
اخه مشکل اینجاس که تو چیپ های دیگه هم که میزنم همین مشکلو داره...قبلا این طور نبود...یهو این جوری شد...به نظر شما باید چیکار کنم الان تا درست بشه/؟
چیپ های دیگه چیه ؟
من قبلا بابت پاورتون تو خرابی هاردتون هشدار داده بودم .
ashkan4030
27-06-16, 18:18
چیپ های دیگه چیه ؟
من قبلا بابت پاورتون تو خرابی هاردتون هشدار داده بودم .
الان مشکل از کجاس و این که ایا خرج زیادی داره درست کردنش باید چیکارش کنم چون پول فعلا ندارم بخوام خرج کیسم کنم
AMD>INTEL
27-06-16, 18:19
الان مشکل از کجاس و این که ایا خرج زیادی داره درست کردنش باید چیکارش کنم چون پول فعلا ندارم بخوام خرج کیسم کنم
نه مثلا رم ریدر دیگه رو که میزنم بالا میاره و مشکلی نداره منظورم این بود که اگه بر فرض یکی از جاهای usb پشت کیس هم خراب باشه توی قسمت های دیگه usb کیس هم که میزنم بازم جواب نمیده..چون من هفت الی هشتا پورت usb پشت کیسم هست...به نظرم فلشه مشکل پیدا کرده
AMD>INTEL
27-06-16, 19:59
این فلش خراب شده . چون چیپش هم شناسایی نمیشه .
VAhid_El
28-06-16, 11:35
چند وقت پیش بود که یکی از دوستان یه فلش برام آورده بود و مشکل داغ شدن رو داشت ولی توسط chip genius شناسایی میشد که فریمور مناسبش رو گیر آوردیم و فلش زدیم مشکل حل شد. واسه همین گفتم شاید اگه چیپ سالم بود امیدی باشه بهادر جان. حدس میزنم مشکلی از لحاظ برنامه داخلی میکرو پیش اومده بود که باعث میشه تو برنامش داخل یه لوپ بینهایت بیفته و باعث داغ شدن بُرد بشه.
مورد دوم اینکه فلش ایشون چیپش دچار مشکل شده و نمیشه تعمیر کرد. مگر اینکه میکروکنترلر تعویض بشه.
AMD>INTEL
28-06-16, 13:03
حرارت غیر طبیعی عموما به خاطر خرابی سخت افزاری هست و ناشی کشیدن جریان بیشتر اون کنترلر هست .