با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید (منتظر جواب اساتید هستم)
من یه مادربرد گیگابایت تازه خریدم برای دانلود شبانه اینترنت رایگان که وقتی از قسمت بایوس تنظیمش میکنم که به صورت اتوماتیک و در ساعت مشخص و همه روزه روشن بشه ( یه روز روشن میشه و چند روز روشن نمیشه و یا بعضی مواقع یک هفته روشن میشه و بعضی مواقع هم اصلا روشن نمیشه ) مشکل کجاست ؟ من تاحالا از مادبرد ایسوس استفاده میکردم این مشکلات رو نداشتم .
با چند تا باطری بایوس و پاور هم تست شده بازم همینطوره . ساعت و تاریخ هم درسته . چند بار هم تنظیمات رو دیفالت کردم باز هم نشده مشکل کجاست ؟
مادربرد مدل P81-D3 هست.
AMD>INTEL
24-06-16, 12:47
آخرین بایوس را از لینک زیر دانلود و اپدیت کنید.البته rev مادربرد رو حتما موقع دانلود بایوس چک کنید :
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-P81-D3 (rev. 1.1) (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
24-06-16, 13:12
یک مورد دیگه هم اضافه کنم . حتما با یک رم دیگه هم تست کنید .
armankarami
24-06-16, 21:35
آخرین بایوس را از لینک زیر دانلود و اپدیت کنید.البته rev مادربرد رو حتما موقع دانلود بایوس چک کنید :
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-P81-D3 (rev. 1.1) (Only the registered members can see the link)
بایوس هم همین ورژنه مدل fb
AMD>INTEL
24-06-16, 21:46
بایوس هم همین ورژنه مدل fb
شما با رم دیگه تست کنید . نتیجه را اعلام کنید .
با تشکر
armankarami
24-06-16, 22:23
عکس زیر تنظیمات بایوس هست و مجدد بایوس رو اپدیت کردم
الان وقتی گزینه ac back رو تغییر میدم به enable ویا memory کامپیوتر سرساعت روشن میشه ولی وقتی روی off هست هر از گاهی مثل سوال اولم روشن میشه .
یه مشکل داره وقتی ac back روی مموری میزارم درصورتی که کامپیوتر رو مجدد از برق بکشم دوباره به برق بزنم اتوماتیک روشن میشه بدون زدن کلید پاور
لطف کنید گزینه های توی عکس رو توضیح بدید چیکار میکنن فعلا رم ندارم تست کنم تا فردا گیر بیارم تست کنمOnly the registered members can see the link
AMD>INTEL
24-06-16, 22:57
اون ac back از اسمش هم مشخصه . یعنی وقتی برق از سیستم جدا میشه و دوباره وصل میشه. سیستم اتوماتیک روشن میشه .
اگر با وجود فعال کردن acback سیستم بدون مشکل سر ساعت فعال روشن میشه روی همین حالت بگذارید .
power on by keyboard هم مشخصه سیستم با زدن کلید کیبرد روشن میشه و همینطور گزینه که موس هست .
rc6 هم برای به استند بای بردن سیستم در حالت کم مصرف هست .
ErP هم فعال باشه اون تنظیمات wakeup خاموش میشه .