سلام؛
بنظر شما ویندوزی که بصورت EFI نصب شده و دیر بالا میاد مشکلش از چی میتونه باشه؟
با توجه به اینکه هارد هم کلا پاکسازی و دیفرگ شده و GPT شده و مشکلی نداره و ویندوز هم تازه و جدید نصب شده.
در صورتی که ویندوز معمولی با هارد MBR سریعتر بالا میومد.
البته ویندوزهای EFI نصب کرده بودم رو سیستم دیگه و اوکی بود و سریع بالا میاد. ولی رو سیستم خودم اینجوریه و مقداری طول میده تا بیاد بره محیط دسکتاپ. بنظرم طبیعی نیست.
AMD>INTEL
23-06-16, 22:14
سلام؛
بنظر شما ویندوزی که بصورت EFI نصب شده و دیر بالا میاد مشکلش از چی میتونه باشه؟
با توجه به اینکه هارد هم کلا پاکسازی و دیفرگ شده و GPT شده و مشکلی نداره و ویندوز هم تازه و جدید نصب شده.
در صورتی که ویندوز معمولی با هارد MBR سریعتر بالا میومد.
البته ویندوزهای EFI نصب کرده بودم رو سیستم دیگه و اوکی بود و سریع بالا میاد. ولی رو سیستم خودم اینجوریه و مقداری طول میده تا بیاد بره محیط دسکتاپ. بنظرم طبیعی نیست.
هاردتون چیه ؟
یک بنچمارک از هاردتون بگذارید
این بردها اولین سری هستند که بایوس efi روشون تعبیه شدند . نمیشه انتظار عملکرد خیلی بالایی در حالت uefi داشت .
این هم نسحه بروز شدش رو نصب کنید
Intel® Rapid Storage Technology
iran2008
24-06-16, 00:12
هارد من Seagate يک ترابايت هست با فريمور CC4H که قبلا زدم آخرينش بود.
ديفرگ و وايپ هم شده.
نرم افزار Intel® Rapid Storage Technology رو فعلا بدلیل تحریم وطن نتونستم از سایتش دانلود کنم و قندشکن ندارم فعلا که بشه گرفت.
تصویر چک کردن هارد
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
24-06-16, 08:56
هارد من Seagate يک ترابايت هست با فريمور CC4H که قبلا زدم آخرينش بود.
ديفرگ و وايپ هم شده.
نرم افزار Intel® Rapid Storage Technology رو فعلا بدلیل تحریم وطن نتونستم از سایتش دانلود کنم و قندشکن ندارم فعلا که بشه گرفت.
تصویر چک کردن هارد
برنامه رو از سایت گیگابایت بگیرید و تصب کنید .
iran2008
24-06-16, 18:00
با مکافاتی Intel® Rapid Storage Technology رو دانلود کردم ولی میگه ویندوز10 نصب نمیشه.
با همون Hd Tune از هارد اسکن گذاشتم.
AMD>INTEL
24-06-16, 18:08
شما یک کابل خوب هم تهیه کنید . چون rate crc error کمی بالاست .در کل کار خاصی نمیشه کرد .چون برای این برد دیگه بایوس جدیدتری منتشر نمیشه .البته من روی مورد مشابه تست کردم .تفاوت سرعت بوت بیش از 5 ثانیه نبود .