PDA

مشاهده نسخه کامل : [کارت گرافیک گیگابایت]مشکل بعد از بستن پیچ DVI به کارت گرافیک

7Hardware
23-06-16, 11:15
سلام،

کارت گرافیک Gigabyte خریدم وقتی پیچ کابل DVI رو روی کارت گرافیک میبندم بعد از بالا اومدن ویندوز تصویر روی مانیتور قطع میشه بعد از باز کردن پیچ DVI تصویر درست میشه، به نظر شما مشکل سخت افزاری هست؟ با گارانتی آواژنگ تماس بگیرم؟

AMD>INTEL
23-06-16, 11:19
سلام،

کارت گرافیک Gigabyte خریدم وقتی پیچ کابل DVI رو روی کارت گرافیک میبندم بعد از بالا اومدن ویندوز تصویر روی مانیتور قطع میشه بعد از باز کردن پیچ DVI تصویر درست میشه، به نظر شما مشکل سخت افزاری هست؟ با گارانتی آواژنگ تماس بگیرم؟

نه عزیز سخت افزاری نیست . نیازی هم به محکم کردن پیچ نیست . ساختار dvi همینطوری محکم هست نیازی به پیچ کردنش نیست .

7Hardware
23-06-16, 11:31
در کارت گرافیک قبلی این مشکل رو نداشتم برای همین گفتم اینجا مطرح کنم، ممنون از پاسخ شما خیالم راحت شد.
یک سوال، در کارت گرافیکهای Gigabyte مدل Xtreme فن ها در حالت عادی خاموشه آیا بعد از لود فن ها کار میکنه یا باید با نرم افزار فن ها رو روشن کرد؟

AMD>INTEL
23-06-16, 11:34
در کارت گرافیک قبلی این مشکل رو نداشتم برای همین گفتم اینجا مطرح کنم، ممنون از پاسخ شما خیالم راحت شد.
یک سوال، در کارت گرافیکهای Gigabyte مدل Xtreme فن ها در حالت عادی خاموشه آیا بعد از لود فن ها کار میکنه یا باید با نرم افزار فن ها رو روشن کرد؟

احتمالا داره از خود کابل هم باشه . در کل نیازی به بستن پیچ نیست .
بله از یک دمایی که بالا بره خودش شروع به کار کردن میکنه .نه نیازی به کاری از سمت شما نیست .

AMD>INTEL
23-06-16, 11:41
ftp://download.gigabyte.ru/utility/vga_utility_oc_guruii_v2.00.exeولی به هرحال برنامه VGA - OC GURU II را نصب داشته باشید .