PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا قطعات زیر گلوگاه هستند؟

TechRadar
20-06-16, 23:37
مشخصات سیستم:
amd fx 4130 quad core 3.80 ghz
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
در دو بازی cod advanced warfare و ghosts با لگ اعصاب خرد کن مواجه هستم. احساس می کتم یه چیزی تو این سیستم نمی ذاره کارت گرافیک قدرتشو نشون بده. احساس می کنم گلوگاهی وجود داره.
ممنون میشم هر راهنمایی هست بکنید. هر چی شد. هیچی برام مهم نیست. الآن من سه تا راه حل دارم از نظر خودم:
1- خرید ssd
2- تعویض سی پی یو و مادربرد و قرار دادن مادربردی با سی پی یو core i5
3- تعویض پاور و خرید پاور 600 وات از برند کولر مستر
نظر شما چیه؟

Aaron Swartz
21-06-16, 00:19
مشخصات سیستم:
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
در دو بازی cod advanced warfare و ghosts با لگ اعصاب خرد کن مواجه هستم. احساس می کتم یه چیزی تو این سیستم نمی ذاره کارت گرافیک قدرتشو نشون بده. احساس می کنم گلوگاهی وجود داره.
ممنون میشم هر راهنمایی هست بکنید. هر چی شد. هیچی برام مهم نیست. الآن من سه تا راه حل دارم از نظر خودم:
1- خرید ssd
نظر شما چیه؟

بنظر من اگه بودجه داری برد و سی پی یو و رم رو عوض کن و یه i5-6400 با z170 یا h170 بگیر. رم هم اگه بودجه میرسه 16 بخر ، اگه نه که دو تا 4 گیگ بخر.

پاورت هم فک کنم تو حالت فول لود میره و امکان داره به خودش یا قطعات آسیب برسونه. چون :

Recommended PSU Wattage: (Only the registered members can see the link)410 W

TechRadar
21-06-16, 00:33
خب در مورد پاور چی؟ مقرون به صرفه ترین راه برای حل لگ زدن رو اعصاب ghosts و advanced warfare چی هست؟

AMD>INTEL
21-06-16, 01:48
پاورتون میتونه عامل مشکل باشه . چون ابدا برای این کانفیگ جوابگو نیست .

amirpcp30
21-06-16, 11:23
مشخصات سیستم:
asus gtx 760
1tb hdd
8gb kingston ram 1600mhz
asus m5 a97 evo r2.0
green pars case
green 450w power
1- خرید ssd
نظر شما چیه؟
سلام دوست عزیز
1- خرید ssd خوبه ولی اگه برای بالابردن فریم در بازی قصد خرید دارید تاثیری نخواهد داشت
2- برای بازی اگه میخواهید تعویض کنید تاثیر دارید ولی نه چیزی که شما مدنظرتون هست ، مقداری اور میتونه تاثیر کافی داشته باشه
به این مسیر برید
power option > change advance >processor power managment > maximum processor state
مقدار رو از 100 به 80 کاهش بدید ، در هر دو حالت با fraps فریم رو بنویسید ببینم چه مقداری تفاوت میکنه
3- اینکه این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم شما پاور رو تعویض کن نه فشار به این پاور بیاد نه به قطعات ، در حالت لود میتونید ولتاژ 12 رو چک کنید
:give_rose:

TechRadar
21-06-16, 13:12
1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)

AMD>INTEL
21-06-16, 13:15
1- برای من روی صد هست و اینطوری لگ داره. اگه پایین تر ببرم کلا باید بیخیال راندمانش بشم. فقط تو حالت 100 سی پی یومی تونم روش حساب کنم. هر وقت این کار رو کردم تو بیشتر بازی ها از جمله watch dogs لگ ها بسیار شدید یا به اصطلاح stutter مواجه شدم.
2- در حالت لود می تونین ولتاژ 12 رو چک کنین رو واقعا ازش سر در نیاوردم. ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین.
اگه فریم هم می خواین (watch dogs: cpu 100:60 frame and more cpu lower:40-50 frames with stutter)

کاملا مشهخصه ایراد از پاور هست . الان شما داری به پاور و گرافیک فشار میاری . برای این گرافیک و این سیستم نیازه به حداقل 550 وات داری .

TechRadar
21-06-16, 13:29
بعدش یه سوالی این سی پی یو amd رو احساس می کنم که خیلی پر مصرفه. همین amd fx 4130. خمیر z9 رو فرمودید تعویض کنم تعویض کردم اما خمیر z5 گرفتم. نمی دونم یارو میگفت بهش نمی خوره. بعد آیا اصلا عملکرد این سی پی یو به core i3 می رسه یا فقط اسماً بولدزر نام گرفته؟ خیلی داغ میکنه. با این خمیر هم داغ می کنه. آیا این هم ممکنه به کافی نبودن پاور ربط داشته باشه؟

AMD>INTEL
21-06-16, 13:37
بعدش یه سوالی این سی پی یو amd رو احساس می کنم که خیلی پر مصرفه. همین amd fx 4130. خمیر z9 رو فرمودید تعویض کنم تعویض کردم اما خمیر z5 گرفتم. نمی دونم یارو میگفت بهش نمی خوره. بعد آیا اصلا عملکرد این سی پی یو به core i3 می رسه یا فقط اسماً بولدزر نام گرفته؟ خیلی داغ میکنه. با این خمیر هم داغ می کنه. آیا این هم ممکنه به کافی نبودن پاور ربط داشته باشه؟

اون حرارت برای این پردازنده طبیعیه . داغ کردن هم دلیلش این بود که خمیر به خوبی داره حرارت از روی پردازنده به هیت سینک منتقل میکنه . با این پاور احتمال خراب شدن قطعاتش شما بسیار بالاست .

TechRadar
21-06-16, 13:49
پاور چند وات و از چه برندی تهیه بشه؟

AMD>INTEL
21-06-16, 13:52
پاور چند وات و از چه برندی تهیه بشه؟

نظرم روی b600 کولر مستر هست .

TechRadar
21-06-16, 13:57
خیلی ممنون Hardware Senior .................:love::give_rose:

TechRadar
21-06-16, 14:03
همینه درسته جناب؟
.............

AMD>INTEL
21-06-16, 14:08
[QUOTE=TechRadar;358091]همینه درسته جناب؟

بله عزیز همین هست .فقط لینک فروش را حذف کنید .

TechRadar
21-06-16, 14:12
چجوری حذف کنم؟

- - - Updated - - -

بلد نیستم.

AMD>INTEL
21-06-16, 14:13
چجوری حذف کنم؟

- - - Updated - - -

بلد نیستم.

حذف شد باید ویرایش پست رابزنید .

TechRadar
21-06-16, 14:16
ممنون. ببخشید آخه ما مثل شما زیاد بلد نیستیم ولی واقعا دم آقای کریمی گرم که گفتن اینجا عضو بشیم سوال بپرسیم. آقا امید شما رو خوب می شناختن. انشاالله همیشه سالم باشین و در پناه حق.

amirpcp30
22-06-16, 16:02
سلام

3- اینکه این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم شما پاور رو تعویض کن نه فشار به این پاور بیاد نه به قطعات ، در حالت لود میتونید ولتاژ 12 رو چک کنید

کاملا مشهخصه ایراد از پاور هست . الان شما داری به پاور و گرافیک فشار میاری . برای این گرافیک و این سیستم نیازه به حداقل 550 وات داری .
بله منظور من از اینکه ((این مشکل برای پاور باشه یا نباشه رو کار ندارم)) این نبود که بی ربط به این موضوع باشه چون شما توضیحات رو داده بودید دوباره توضیح ندادم :wink:

شما همونطور که دوستمون گفتند پاور رو تعویض کنید بعد اگه مشکلی بود عنوان کنید تا همین مراحل رو جلو بریم
1-بله دیفالت 100 هست اما میخواستم تفاوتش با 80 رو ببینم چقد افت فریم دارید یا اصلا ندارید
2- در این مورد منظور این بود که ولتاژ شاخه ی 12 ولت در لود تا چه حد کاهش پیدا میکنه
ضمنن بعد از تعویض پاور درایور کارت گرافیکتون هم اگه قدیمی هست با ddu پاک کنید و اخرین نسخه رو نصب کنید :give_rose:

AMD>INTEL
22-06-16, 16:18
اگر قطعات این دوستمون رو با برنامه محاسبه گر خود گرین هم حساب کنیم . نتیجه زیر بدست میاد
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 465W محاسبه شده است
یعنی همین الان هم دارن بالاتر از حد معمول به پاورشون فشار میارن
با توجه به در نظر گرفتن 30-50 وات اضافه تر خود گرین هم 530 رو پیشنهاد داده .

TechRadar
22-06-16, 18:18
آقایون میبردم پیش خود یارو به خدا این بازی ها رو Ultra 60 فریم اجرا می کرد. کوچکترین لگی هم نمی زد. با پاور هم مشکلی نداشت. البته اونجا خیلی خنک بود و کولرشون هم روشن بود.
متاسفانه پاورم 430 وات از برند viera هستش. دیگه حالا هر چی خودتون می دونین. در ضمن سیستمی که من گرفتم قطعاتش دست دو هستش.

AMD>INTEL
22-06-16, 18:29
آقایون میبردم پیش خود یارو به خدا این بازی ها رو Ultra 60 فریم اجرا می کرد. کوچکترین لگی هم نمی زد. با پاور هم مشکلی نداشت. البته اونجا خیلی خنک بود و کولرشون هم روشن بود.
متاسفانه پاورم 430 وات از برند viera هستش. دیگه حالا هر چی خودتون می دونین. در ضمن سیستمی که من گرفتم قطعاتش دست دو هستش.

430 وات ویرا با این کانفیگ این پاور ماکزیمم 230 وات خروجی داره . زودتر عوض کنید چون ممکنه تمام قطعات با مشکل جدی روبرو بشند.پس چرا گفتید 450 گرین .

amirpcp30
22-06-16, 18:40
سلام مجدد

اگر قطعات این دوستمون رو با برنامه محاسبه گر خود گرین هم حساب کنیم . نتیجه زیر بدست میاد
حداکثر توان مصرفی سیستم شما معادل 465W محاسبه شده است
یعنی همین الان هم دارن بالاتر از حد معمول به پاورشون فشار میارن
با توجه به در نظر گرفتن 30-50 وات اضافه تر خود گرین هم 530 رو پیشنهاد داده .
کاملا درسته بنده هم این مورد رو گفتم حتی اگه این مشکل برای پاور نباشه پاور رو حتما تعویض کنند

دوست عزیز ویرا رو که کلا بیخیال شما پاور رو تعویض کن که سیستمتون دچار مشکل و خرابی نشه بعد برای این هم مرحله به مرحله میریم جلو ببینیم مشکل از کجا هست

TechRadar
22-06-16, 18:43
پاور های TSCO خوبن آخه مقرون به صرفه ان.
اگه اینا خوب نیستن پاور خوب (برند رو نمی گم فقط پاور مثلا 550 وات یا 600 وات!) معرفی کنین.

AMD>INTEL
22-06-16, 18:44
سلام مجدد

کاملا درسته بنده هم این مورد رو گفتم حتی اگه این مشکل برای پاور نباشه پاور رو حتما تعویض کنند

دوست عزیز ویرا رو که کلا بیخیال شما پاور رو تعویض کن که سیستمتون دچار مشکل و خرابی نشه بعد برای این هم مرحله به مرحله میریم جلو ببینیم مشکل از کجا هست

دقیقا دو تا از این پاور هم نمیتونه این سیستم رو تغذیه کنه . چون با این کانفیگ بعید میدونم مشکل دیگه باشه .

TechRadar
22-06-16, 18:44
لطفا مقرون به صرفه.خیلی برام مهمه.

AMD>INTEL
22-06-16, 18:46
لطفا مقرون به صرفه.خیلی برام مهمه.

حداقل 500 وات کولر مستر b500 ver 2.0

TechRadar
22-06-16, 18:54
تو پردازش های سنگین مثل cod ghosts و advanced warfare مشکلی پیش نمیاره؟آخه رو HD با تنظیمات پایین هم بازی می کردم stutter های شدید داشت. خیلی رو مخ بود.بگید تو پردازش های سنگین مشکلی پیش نمیاد و بالاخره از شر این مشکل راحت بشم.(قدم به قدم) این پاور آیا تاثیری داره یانه؟ خواهش می کنم بگین دیگه خسته شدم. گیمر نیستم ولی بازی کردن لذت بخشه. درست نمی گم؟:1. (28):

AMD>INTEL
22-06-16, 18:56
تو پردازش های سنگین مثل cod ghosts و advanced warfare مشکلی پیش نمیاره؟آخه رو HD با تنظیمات پایین هم بازی می کردم stutter های شدید داشت. خیلی رو مخ بود.بگید تو پردازش های سنگین مشکلی پیش نمیاد و بالاخره از شر این مشکل راحت بشم.(قدم به قدم) این پاور آیا تاثیری داره یانه؟ خواهش می کنم بگین دیگه خسته شدم. گیمر نیستم ولی بازی کردن لذت بخشه. درست نمی گم؟:1. (28):

اولین مسئله تو صحت کارکرد تغذیه قطعات هست .شما فعلا این پاور به راحتی میتونه کل قطعات را آسیب بزنه .

TechRadar
22-06-16, 22:10
حالا پاور از برند دیگه ای باشه. مقرون به صرفه. می خوام کارمو راه بندازه راحت شم فعلاً از دست پاور.

AMD>INTEL
22-06-16, 22:15
همه پاورهای رنج 500 وات همین قیمت ها هستند . مگر اینکه دست دوم تهیه کنید که توصیه نمیکنم .

mohammad1985
23-06-16, 03:45
از نظر شما پاور اصلا قطعه مهمی نیست ! در حالی که یکی از مهمترین هاست

TechRadar
23-06-16, 11:19
من شدیداً تکذیب می کنم .......:1. (31):

AMD>INTEL
23-06-16, 11:52
من شدیداً تکذیب می کنم .......:1. (31):

خوب دوست من پست قبلیتون خلاف این حرفتون هست . سیستم شما مصرف بالای 470 وات داره . بر اون اساس حداقل نیاز به پاور 500 وات دارید .
اون پاورهای الگانس و لوجیک و .... همشون 200 ماکزیمم 230 وات قدرت دارند . چون هیچ پروتکشنی هم ندارند . میتونند در یک لحظه سیستمتون رو بفرستند رو هوا

TechRadar
23-06-16, 12:14
می دونم آقا امید من 600 وات می گیرم کولر مستر نو. حالا b600 رو نمی دونم. بالاخره کولر مستر هستش.
خوب شد اومدین من هر جا گیرتون بیارم از تون سوال می کنم.جیبوتی هم انجمن بزنین من میام سوال می کنم. اگه مثلا پاور 1000 وات بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ مصرفش بیشتر میشه؟چی میشه؟:1. (23):

AMD>INTEL
23-06-16, 12:17
می دونم آقا امید من 600 وات می گیرم کولر مستر نو. حالا b600 رو نمی دونم. بالاخره کولر مستر هستش.
خوب شد اومدین من هر جا گیرتون بیارم از تون سوال می کنم.جیبوتی هم انجمن بزنین من میام سوال می کنم. اگه مثلا پاور 1000 وات بگیرم مشکلی برام پیش میاد؟ مصرفش بیشتر میشه؟چی میشه؟:1. (23):

1000 وات هم نیاز ندارید . هر پاوری هم میگیرید برند معتبر تهیه کنید . سراغ برندهای متفرقه نرید .
کولرمستر - گرین -انرمکس -کرسیر برندهای معتبر داخل ایران هستند .

TechRadar
23-06-16, 12:30
میشه واژه انر مکس رو به انگلیسی برام بنویسین.

AMD>INTEL
23-06-16, 12:32
میشه واژه انر مکس رو به انگلیسی برام بنویسین.
------
Enermax

TechRadar
23-06-16, 12:37
ممنون. بازده خوب یک پاور در چه رنجی هستش؟

AMD>INTEL
23-06-16, 13:10
ممنون. بازده خوب یک پاور در چه رنجی هستش؟

یعنی چی ؟ من که متوجه نشدم شما چی گفتید ؟

TechRadar
23-06-16, 13:24
مثلا جلوی بازده می نویسن 92%

- - - Updated - - -

AMD>INTEL
23-06-16, 13:28

- - - Updated - - -

از 82 دصد به بالا .

TechRadar
23-06-16, 13:31
از خدمات شما متشکرم................:wink:

TechRadar
24-06-16, 00:42
آقا امید عزیز (که شرمنده اینقدر شما رو اذیت می کنیم!) این پاور 500 وات کولر مستر کابل برق چند پین PCI می خواد؟ به فروشنده بگم خودش می دونه باید چی بزاره یا اینکه باید بهش گوشزد کنم؟ با تشکر از برنامه خوبتون ...........:1. (23):

AMD>INTEL
24-06-16, 09:00
آقا امید عزیز (که شرمنده اینقدر شما رو اذیت می کنیم!) این پاور 500 وات کولر مستر کابل برق چند پین PCI می خواد؟ به فروشنده بگم خودش می دونه باید چی بزاره یا اینکه باید بهش گوشزد کنم؟ با تشکر از برنامه خوبتون ...........:1. (23):

Cooler Master: B500 ver.2 (Only the registered members can see the link)

TechRadar
01-07-16, 14:14
سلام عزیز من با محاسبه گر گرین رفتم نمی دونم چطور شد که میزان مصرف کامپیوترم بالای 875 وات شد.بیشتر اطلاعات رو درست وارد کردم. میشه راهنمایی کنین.

AMD>INTEL
01-07-16, 14:45
سلام عزیز من با محاسبه گر گرین رفتم نمی دونم چطور شد که میزان مصرف کامپیوترم بالای 875 وات شد.بیشتر اطلاعات رو درست وارد کردم. میشه راهنمایی کنین.

صدرصد اشتباه زدی یکسری از پارامترها رو .این تاخیر شما در خرید پاور میتونه به شما ضرر زیادی بزنه .

TechRadar
01-07-16, 15:06
من که یه هفته باهاش کار نداشتم.بازی سنگینی هم به جز god of war 1 و metal slug X و pes 2016 انجام ندادم.بیشتر وبگردی می کنم. بازی هم که میگم خیلی کم هر روزه بازی نمی کنم. زیاد به کامپیوتر فشار نمیارم.

AMD>INTEL
01-07-16, 15:08
من که یه هفته باهاش کار نداشتم.بازی سنگینی هم به جز god of war 1 و metal slug X و pes 2016 انجام ندادم.بیشتر وبگردی می کنم. بازی هم که میگم خیلی کم هر روزه بازی نمی کنم. زیاد به کامپیوتر فشار نمیارم.
همون روشن کردن این سیستم با این پاور مشکل سازه . به خاطر خودتون میگم . مجبور نشید به خاطر یک پاور مبلغ زیادی هزینه کنید برای جایگزینی قطعات خراب

TechRadar
01-07-16, 18:39
سلام جناب بنده یه پاور 480 وات گرین پیدا کردم . یه دونه پاور 650 وات سونتین هم پیدا کردم یارو میگفت از گرین بهتره. ممنون میشم نظرتون رو بفرمایین. خیلی به نظرات مشکل گشای شما نیاز دارم.

TechRadar
01-07-16, 19:10
آقا امید به خاطر هزینه یه ذره دست دست می کنم. یا یکی از این دوتا رو باید بگیرم یا صبر کنم. شما فرمودین گرین هم برند خوبی هست. دیگه هر چی شما صلاح می دونین.

AMD>INTEL
01-07-16, 19:15
پاور نو و گارانتی دار بگیرید .

TechRadar
01-07-16, 19:29
آقا امید منظورتون اینه که این پاور ها خوبن یا نه؟ آقا اگه نیستن بفرمایین. خب یه چند روزی کامپیوتر رو خاموش نگه می دارم. آیا مورد اعتماد هستند؟

AMD>INTEL
01-07-16, 19:32
آقا امید منظورتون اینه که این پاور ها خوبن یا نه؟ آقا اگه نیستن بفرمایین. خب یه چند روزی کامپیوتر رو خاموش نگه می دارم. آیا مورد اعتماد هستند؟

پاور نو و گارانتی دار مدلی که عرض کردم تهیه کنید . فکر میکنم مغازه دار مدل کار کرده ای که موجود داره را میخواد به شما بفروشه .

TechRadar
01-07-16, 19:39
آزه دقیقاً این دوتا کار کرده بودن. این پاور 500 واتی که فرمودین در پردازش های سنگین دچار مشکل نمیشه؟ آخه زیاد اطلاعاتی ندارم در این مورد.
دوم اینکه من پاور 550 وات cooler master elite v2.0 رو دیدم. قیمتش از این پاور 500 پایین تر بود. یه ذره عچیب نیست؟

AMD>INTEL
01-07-16, 19:49
آزه دقیقاً این دوتا کار کرده بودن. این پاور 500 واتی که فرمودین در پردازش های سنگین دچار مشکل نمیشه؟ آخه زیاد اطلاعاتی ندارم در این مورد.
دوم اینکه من پاور 550 وات cooler master elite v2.0 رو دیدم. قیمتش از این پاور 500 پایین تر بود. یه ذره عچیب نیست؟

به نظر خودتون اگر مشکلی داشت پیشنهاد میکردم . حرف مغازه دار قبول کنید بسیار بهتره . من به حرف خودم صدرصد مطمئن هستم و لزومی نمیبینم ده بار تکرار کنم . بله الایت از این پاور ازونتره چون یک رده پایین تره .

TechRadar
01-07-16, 19:52
باشه باشه چرا عصبانی میشید. همون 500 کولر مستر رو میخرم.با هم دعوا که نداریم درسته آقا امید عزیز؟

AMD>INTEL
01-07-16, 20:02
باشه باشه چرا عصبانی میشید. همون 500 کولر مستر رو میخرم.با هم دعوا که نداریم درسته آقا امید عزیز؟

عصبانی نشدم :1. (23):. چون دو صفحه به شما توضیح میدم . نمیدونم چرا قبول نمی کنید .

TechRadar
01-07-16, 21:05
به کسی که اطلاعاتش پایین تر از شماست باید حق داد. ما که منکر راهنمایی های خوب و صبر و حوصله زیاد شما برای کاربران نیستیم. من تنها تفریحم همین کامپیوتر هستش. من دو باز تو خرید وسایل الکترونیکی ضرر کردم. نمی خوام یک باز دیگه ضرر کنم به همین خاطر زیاد آزرده نشین.

AMD>INTEL
01-07-16, 21:10
به کسی که اطلاعاتش پایین تر از شماست باید حق داد. ما که منکر راهنمایی های خوب و صبر و حوصله زیاد شما برای کاربران نیستیم. من تنها تفریحم همین کامپیوتر هستش. من دو باز تو خرید وسایل الکترونیکی ضرر کردم. نمی خوام یک باز دیگه ضرر کنم به همین خاطر زیاد آزرده نشین.

من عمرم تو این کار گذشتم . مثل مغازه دار منفعت مالی از شما به من نمیرسه . دلیلی هم نداره راهنمایی اشتباه کنم . اون فروشنده هم میخواست دو پاور کارکرده رو به شما بفروشه .قبل از خرید سیستم هم مشورت میگرفتید مسلما ضرر نمیکردید .

TechRadar
01-07-16, 21:25
من این بار ضرر نکردم. اون دو ضرر هم مربوط به موبایل و تبلت بود. من روی رزولیشن HD بازی می کنم و نیازی نمی بینم که به رزولوشن های بالاتری برم. چون هر چقدر رزولیشن رو بالا ببرم کم تر می تونم سیستمی رو نگه دارم. من فقط تو بازی COD فرق low با Ultra رو می فهمم. آقا امید عزیز شما شوخی شوخی هر چی دلتون میخواد به آدم میگین. بعدش هم من بودجه ام 1500 بود. اون موقع ها من اصلا انجمن اینجا رو نمی دونستم. واقعا با 1500 چی میشه بست؟ بگین. می دونم این نظرم هم ممکنه باعث اخطار و بیرون کردن من از این انجمن بشه.

آقا امید بدونین که من هرگز قصد ناراحت کردن شما رو ندارم که هشت نه سالی هست تو این انجمن مشفولین. فقط حرف دلم رو زدم. امیدوارم از حرفم نرنجیده باشین.

AMD>INTEL
01-07-16, 21:54
من این بار ضرر نکردم. اون دو ضرر هم مربوط به موبایل و تبلت بود. من روی رزولیشن HD بازی می کنم و نیازی نمی بینم که به رزولوشن های بالاتری برم. چون هر چقدر رزولیشن رو بالا ببرم کم تر می تونم سیستمی رو نگه دارم. من فقط تو بازی COD فرق low با Ultra رو می فهمم. آقا امید عزیز شما شوخی شوخی هر چی دلتون میخواد به آدم میگین. بعدش هم من بودجه ام 1500 بود. اون موقع ها من اصلا انجمن اینجا رو نمی دونستم. واقعا با 1500 چی میشه بست؟ بگین. می دونم این نظرم هم ممکنه باعث اخطار و بیرون کردن من از این انجمن بشه.

آقا امید بدونین که من هرگز قصد ناراحت کردن شما رو ندارم که هشت نه سالی هست تو این انجمن مشفولین. فقط حرف دلم رو زدم. امیدوارم از حرفم نرنجیده باشین.

دوست گرامی واقعیت همیشه کمی تلخ هست . تمام گفته های من بر اساس واقعیتی هست که روی سیستم شما دیدم . بهتون قول میدم با این پاور سیستم شما تا چند ماه آینده شدیدا به مشکل میخوره و انوقت باید هزینه بیشتری بپردازید .

TechRadar
01-07-16, 21:58
آقا امید من یه ماه که صبر نمی کنم و انشاالله به لطف خدا یه چند روز دیگه پاور رو میخرم.
آقا امید یه سوال دیگه توی اطلاعات کاربری این یادداشت های کاربران مشخصات قطعات دوستان و اینا چیه؟

- - - Updated - - -

بعد یه سوال دیگه این ستاره هایی که پایین نام کاربری هستش چیه و چطوری میشه زیادش کرد؟
و باز هم یک دنیا ممنون که اینقدر با صبر و حوصله به تاپیک ها پاسخ می دین.

TechRadar
01-07-16, 23:51
آقا امید جدا از همه ی صحبت ها (قصد چاپلوسی هم نداریم. اصلاً اهلش نیستیم.) خیلی دوستت داریم............:love:

TechRadar
04-07-16, 19:32
آقا امید یه پاور گرفتم 650 وات با گواهی 80plus bronze. بازم تو بازی ها لگ دارم.

AMD>INTEL
04-07-16, 19:34
آقا امید یه پاور گرفتم 650 وات با گواهی 80plus bronze. بازم تو بازی ها لگ دارم.

چه پاوری گرفتید ؟

TechRadar
04-07-16, 19:47
آخه میترسم بگم. اونی که شما گفتین نیست. سونتین 650

AMD>INTEL
04-07-16, 19:53
آخه میترسم بگم. اونی که شما گفتین نیست. سونتین 650

از کجا مطمئنی پاور سالمه ؟
پاور لازم بود تهیه کنید نه فقط به خاطر لگ . این پاور میتونه مشکل دار باشه . باید ازشون تحویل میگرفتید .

TechRadar
04-07-16, 19:57
عزیز سالمه. زیر تست فیور مارک رفت.(البته مقدار کم) از خود فروشنده تحویل گرفتم.

AMD>INTEL
04-07-16, 20:11
عزیز سالمه. زیر تست فیور مارک رفت.(البته مقدار کم) از خود فروشنده تحویل گرفتم.

furmark تست گرافیک هست . عزیز خود دانی من به شما چیز دیگری گفتم شما کاری دیگه کردید . شاید دوستان دیگه بتونند کمکتون کنند .

TechRadar
04-07-16, 20:45
آقا cod ghosts حل شد. واچ داگز رو تنظیمات بالا یه ذره افت فریم داره که قبل از تعویض پاور هم اونو داشت. مشکلم رو cod ghosts بود که شکر خدا حل شد. امیدوارم در پناه حق باشید. کمک بزرگی برای ما بودین آقای امید.:11():

AMD>INTEL
04-07-16, 20:52
آقا cod ghosts حل شد. واچ داگز رو تنظیمات بالا یه ذره افت فریم داره که قبل از تعویض پاور هم اونو داشت. مشکلم رو cod ghosts بود که شکر خدا حل شد. امیدوارم در پناه حق باشید. کمک بزرگی برای ما بودین آقای امید.:11():

خدا رو شکر:1. (35):

TechRadar
04-07-16, 20:54
محبت شما فراموش نمیشه.:give_rose::love::1. (23):