PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل برگشت خودکار تنظیمات در ویندوز 10

hamed_eminem
19-06-16, 02:06
سلام
یه مشکل بسیار عجیب برای ویندوز 10 سیستم بنده به وجود آمده که فکر کنم با آپدیت های جدید این مشکل که شبیه قابلیت جدید است بوجود آمده.
مشکل اینه که تنظیماتی را در ویندوز وقتی تغییر میدهم به سرعت به حالت اول برمیگردد.

مثلا فایروال را خاموش میکنم بعد ثانیه خودبه خود روشن می شود.
برنامه ای را در فایروال بلاک میکنم بعد چند ثانیه دستور بلاک شدن برنامه حذف میشود.
در گزینه استارت منو بنده قبلا گزینه ای برای Resize کردن کاشی ها بود اما اون هم دیگر نیست و حتی مکان آنها را هم نمیتوانم تغییر بدهم
و چیزای دیگر که هنوز باهاش برخورد نداشتم که مطرح کنم ...

شما به همچین مشکلی برنخوردید؟ راه حلی براش هست؟ خیلی داره اذیت میکنه

AMD>INTEL
19-06-16, 02:31
این موارد پرمیشن رو انجام بدید . ببینید تغییری میکنه یا نه

Take ownership of files and get full access in Windows 10 (Only the registered members can see the link)
و این
Windows 10 doesn’t offer much privacy by default: Here’s how to fix it | Ars Technica (Only the registered members can see the link)

hamed_eminem
19-06-16, 03:18
فرقی نکرد فقط Local Group policy Editor چیز خوبی بود که با نوشتن دستور gpedit.msc در Run بالا میاد.
از اونجا برنامه ای را در فایروال بلاک کنی دیگه این دستور از بین نمیره و همیشه بلاک میمونه.

ویندوز گزینه ای برای ریست تنظیمات داره بدون پاک شدن برنامه ها و اطلاعات ؟

Mehrdad.A 88
19-06-16, 09:40
ورژن ویندوز چیه ؟

AMD>INTEL
19-06-16, 13:35
حالت god mode رو امتحان کنید
How to enable the legendary 'God Mode' in Windows 10 for all the settings | Windows Central (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

How to enable the legendary 'God Mode' in Windows 10 for all the settings | Windows Central (Only the registered members can see the link)

hamed_eminem
19-06-16, 18:05

- - - Updated - - -

ویندوز 10 یه سری کاراکترها مثل / را قبول نمیکنه رو اسن فولدر بزاری
حال godmode به این روش درست نمیشه. اینطوریه :
Activate GodMode in Windows 10 - CNET (Only the registered members can see the link)
فرقی نداره این حالت فقط میانبری به تنظیماته

بالای صفحه ی فایروال یه همچین پیامی در کادر زرد رنگ وجود داره :
for your security some settings are managed by your system administrator
از هر راهی که رفتم مثل راه زیر که خود مایکروسافت هم تو همچین مشکلی پاسخ داده بود درست نشد:
Only the registered members can see the link

از این راه هم رفتم که دوباره اکانت خودم را حذف و به حالت admin دربیارم ولی درست نشد.
How to change administrator in windows 10? (Only the registered members can see the link)

دیگه اگه درست نمیشه فکر کنم بیخیال بشیم بهتره . بلاک کردن برنامه ها را از پنجره ی Local Group Policy Editor انجام میدم و غیرفعال کردن فایروال از Services که مهمترین هستند.

دست AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) درد نکنه که پشتیبانی کردی . اگر بعدها راه حلی پیدا کردین تو همین تاپیک خبر بدین چون خیلی مشتاقم جوابشو بدیم

hamed_eminem
19-06-16, 18:08
ورژن ویندوز چیه ؟

Microsoft Windows
Version 1511 (OS Build 10586.420)

AMD>INTEL
19-06-16, 18:10
ویندوز 10 یه سری کاراکترها مثل / را قبول نمیکنه رو اسن فولدر بزاری
حال godmode به این روش درست نمیشه. اینطوریه :
Activate GodMode in Windows 10 - CNET (Only the registered members can see the link)
فرقی نداره این حالت فقط میانبری به تنظیماته

بالای صفحه ی فایروال یه همچین پیامی در کادر زرد رنگ وجود داره :
for your security some settings are managed by your system administrator
از هر راهی که رفتم مثل راه زیر که خود مایکروسافت هم تو همچین مشکلی پاسخ داده بود درست نشد:
Only the registered members can see the link

از این راه هم رفتم که دوباره اکانت خودم را حذف و به حالت admin دربیارم ولی درست نشد.
How to change administrator in windows 10? (Only the registered members can see the link)

دیگه اگه درست نمیشه فکر کنم بیخیال بشیم بهتره . بلاک کردن برنامه ها را از پنجره ی Local Group Policy Editor انجام میدم و غیرفعال کردن فایروال از Services که مهمترین هستند.

دست AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) درد نکنه که پشتیبانی کردی . اگر بعدها راه حلی پیدا کردین تو همین تاپیک خبر بدین چون خیلی مشتاقم جوابشو بدیم

ویندوز 10 رو نصب میکنم و ایرادهاشو ونکته هاشو بزودی در یک تاپیک ایجاد میکنم .

mohammad-
19-06-16, 18:48
سلام
یه مشکل بسیار عجیب برای ویندوز 10 سیستم بنده به وجود آمده که فکر کنم با آپدیت های جدید این مشکل که شبیه قابلیت جدید است بوجود آمده.
مشکل اینه که تنظیماتی را در ویندوز وقتی تغییر میدهم به سرعت به حالت اول برمیگردد.

مثلا فایروال را خاموش میکنم بعد ثانیه خودبه خود روشن می شود.
برنامه ای را در فایروال بلاک میکنم بعد چند ثانیه دستور بلاک شدن برنامه حذف میشود.
در گزینه استارت منو بنده قبلا گزینه ای برای Resize کردن کاشی ها بود اما اون هم دیگر نیست و حتی مکان آنها را هم نمیتوانم تغییر بدهم
و چیزای دیگر که هنوز باهاش برخورد نداشتم که مطرح کنم ...

شما به همچین مشکلی برنخوردید؟ راه حلی براش هست؟ خیلی داره اذیت میکنه

سلام

من ویندوز 10 رو نصب نکردم ولی از روی همین ویندوز 7 راهنمایی می کنم

1- توی ویندوز 7 هم نمی شه توی اسم فولدر / گذاشت

من نفهمیدم که بالاخره شما فابروال رو نیاز داری یا نه چون من خودم فایروال ویندوز رو همیشه می بندم

2-اول اینکه شما باید سیستمت رو با یک آنتی ویروس خوب چک کنی ببینی ویروس نداشته باشه و ویندوزت کرک شده باشه

3- ولی قبل از اون یا بعد از اون می تونی با دستور زیر فایروال رو خاموش کنی

توی run بنویس services.msc

بعد برو windows firewall رو پیدا کن و روش دبل کلیک کن تا باز بشه و بعد stop رو بزن و اون قسمتی که نوشته Automatic روی بزار روی disable

و برای فعال کردنش هم عکس اینه یعنی بزار روی Automatic و apply کن و بعد start رو بزن تا فعال بشه

4- راه بعدی از طریق رجیستری

regedit رو در run باز کن

برو به مسیر زیر

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControl/Setservices/BFE

تومسیر ویندوز 7 به صورت زیر است

Only the registered members can see the linkمشکل-برگشت-خودکار-تنظیمات-در-ویندوز-10-a-uuu-jpg

روی BFE راست کلیک کن و permissions رو بزن بعد تو صفحه باز شده add رو بزن و طبق عکس زیر Everyone رو تایپ کن

Only the registered members can see the linkمشکل-برگشت-خودکار-تنظیمات-در-ویندوز-10-a-a1-jpg

Only the registered members can see the linkمشکل-برگشت-خودکار-تنظیمات-در-ویندوز-10-a-a2-jpg

بعد ok رو بزن و everyone رو انتخاب کن و تیک full control رو بزن و همه رو ok کن و کامل بیا بیرون و ریستارت کن

Only the registered members can see the linkمشکل-برگشت-خودکار-تنظیمات-در-ویندوز-10-a-a3-jpg

5- برای تعمیر فایل های سیستمیت هم باید cmd رو سرچ کنی روی اون راست کلیک کنی و run as administrator رو بزنی و عبارت زیر رو از اینجا کپی کن و توی cmd برو pase کن

sfc /scannow

ترتیبش هم به این صورته که اول ویروس رو چک کن
بعد استفاده از sfc /scannow
بعد یا رجیستری یا خاموش و روشن کردن فایروال

فعلا این چیزها به ذهنم می رسه

mohammad-
19-06-16, 19:06
فایروال رایگان برای ویندوز

Comodo Firewall

Mehrdad.A 88
20-06-16, 09:59
Microsoft Windows
Version 1511 (OS Build 10586.420)

منم تازه آپدیت کردم به این ورژن ولی مشکلی نیست

hamed_eminem
21-06-16, 00:50
منم تازه آپدیت کردم به این ورژن ولی مشکلی نیست

مشکل از آپدیت ویندوز نیست
یه دفعه اینطوری شد . مثل اینکه درست بشو هم نیست
این تازه اولین باره که همچین مشکلی برخورد کردم . تا یکی دو روز دیگه ویندوز را دوباره نصب میکنم درست میشه.

Mehrdad.A 88
21-06-16, 12:26
مشکل از آپدیت ویندوز نیست
یه دفعه اینطوری شد . مثل اینکه درست بشو هم نیست
این تازه اولین باره که همچین مشکلی برخورد کردم . تا یکی دو روز دیگه ویندوز را دوباره نصب میکنم درست میشه.

ویندوز رو اگه دوباره نصب کردی یادت باشه همیشه backup بگیری