ورود

مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز 10

TechRadar
15-06-16, 23:07
سلام دوستان. نماز روزه ها قبول باشه. مشخصات سیستم من اینه:
amd fx 4130 quad core 3.80ghz
asus gtx 760
8gb ram 1600 ddr3
1tb hdd
asus m5a97 evo r2.0
case & power green
می خواستم رم رو به 16 گیگ ارتقا بدم و ویندوز 10 روش نصب کنم.آیا می تونم از اجرای روان برنامه ها در ویندوز 10 راحت باشم؟(مارک کنونی ram kingston هستش. از همین نوع می خوام بذارم)
بعد با این ویندوز 10 بهره وری بیشتری در بازی ها می تونم داشته باشم؟
من به دلیل سرعت نه چندان مطلوب اینترنت 256 نمی تونم آپدیت های ویندوز 10 رو مو به مو بگیرم و دانلود کنم.چی کار باید کرد؟
ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدین. چون می ترسم ویندوز 10 بدرد نخور باشه و الکی گول ظاهرش رو بخورم.

AMD>INTEL
15-06-16, 23:49
asus gtx 760
8gb ram 1600 ddr3
1tb hdd
asus m5a97 evo r2.0
case & power green
می خواستم رم رو به 16 گیگ ارتقا بدم و ویندوز 10 روش نصب کنم.آیا می تونم از اجرای روان برنامه ها در ویندوز 10 راحت باشم؟(مارک کنونی ram kingston هستش. از همین نوع می خوام بذارم)
من به دلیل سرعت نه چندان مطلوب اینترنت 256 نمی تونم آپدیت های ویندوز 10 رو مو به مو بگیرم و دانلود کنم.چی کار باید کرد؟
ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدین. چون می ترسم ویندوز 10 بدرد نخور باشه و الکی گول ظاهرش رو بخورم.

همین سیستمتون ویندوز 10 - 64 بیت به راحتی نصب میشه و سرعت خوبی خواهید داشت .
در مورد اپدیت هم این ویندوز هر روز در حال نکامل و اپدیت هست . اگر سرویس اپدیت فیر فعال نشه . اپدیت ها را دانلود میکنه .

mohammad-
16-06-16, 06:44
asus gtx 760
8gb ram 1600 ddr3
1tb hdd
asus m5a97 evo r2.0
case & power green

لینک زیر مقایسه کارایی ویندوز ها در بازی است

Windows 10 vs. 8.1 vs. 7: Performance | PC Gamer
(Only the registered members can see the link)
می بینی که تفاوت بسیار کمی دارن و با توجه به سیستمت من پیشنهاد می کنم ویندوز زیر رو نصب کنی

windows 7 64bit home premium (sp1)

TechRadar
16-06-16, 13:05
می دونم.الآن نسخه ی ultimate اش نصبه. اما از ویندوز 7 و ظاهرش واقعا خسته شدم. ویندوز 10 رو خیلی بیشتر دوست دارم که اون هم انگار به نظر میاد هم از سخت افزار زیاد کار میکشه هم برای بازی خوب نیست و کارش فقط اشغال رم هستش.
حرفام درست هست یا نه؟

- - - Updated - - -

می دونم.الآن نسخه ی ultimate اش نصبه. اما از ویندوز 7 و ظاهرش واقعا خسته شدم. ویندوز 10 رو خیلی بیشتر دوست دارم که اون هم انگار به نظر میاد هم از سخت افزار زیاد کار میکشه هم برای بازی خوب نیست و کارش فقط اشغال رم هستش.
حرفام درست هست یا نه؟

mohammad-
16-06-16, 13:53
حرفام درست هست یا نه؟

- - - Updated - - -

حرفام درست هست یا نه؟

من نمی دونستم که شما از ظاهر ویندوز خسته شدید من ملاکم سرعت بود

شما به راحتی می تونی ویندوز 10 رو نصب کنی و با 1 گیگ هم می شه ویندوز 10 رو نصب و استفاده کرد و شما که 8 گیگ داری و مادربردت هم که درایورهای ویندوز 10 رو داره

ویندوز هر چی بالاتر می ره بهتر می شه ولی به خاطر تغییرات ظاهری و جزئی و یا درایورها ممکنه یه عده ای به مشکل بخورن

سیستم مورد نیاز برای ویندوز 10

Only the registered members can see the link

TechRadar
16-06-16, 17:07
یعنی از نظر سرعت ویندوز 10 پایین تره؟
من قبلا با یه سیستم ضعیف تر از این ویندوز 10 رو برای یک روز استفاده کردم. سرعتش هم مطلوب بود. بعضی تاخیر ها رو داشت که فکر کنم به خاطر بهینه نبودن باشه و با آپدیت های بعدی رفع بشه.
ظاهر ویندوز 10 رو خیلی بیشتر دوست دارم.
نمی دونم حالا نظرتون رو بفرمایین. من برام سرعت سیستم در کارهای روزمره و همچنین خوب اجرا شدن بازی ها است. بالاخره در بازی ها باید در ویندوز 10 تغییری از نظر عملکرد نسبت به ویندوز 7 داشته باشن. درست نمی گم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

mohammad-
16-06-16, 18:09
من قبلا با یه سیستم ضعیف تر از این ویندوز 10 رو برای یک روز استفاده کردم. سرعتش هم مطلوب بود. بعضی تاخیر ها رو داشت که فکر کنم به خاطر بهینه نبودن باشه و با آپدیت های بعدی رفع بشه.
ظاهر ویندوز 10 رو خیلی بیشتر دوست دارم.
نمی دونم حالا نظرتون رو بفرمایین. من برام سرعت سیستم در کارهای روزمره و همچنین خوب اجرا شدن بازی ها است. بالاخره در بازی ها باید در ویندوز 10 تغییری از نظر عملکرد نسبت به ویندوز 7 داشته باشن. درست نمی گم؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.

من از بعضی از نسخه های ویندوز برای توصیح دادنم صرف نظر می کنم فقط می خوام جواب سوال شما رو بدم

ترتیب ویندوزهای 7 به صورت زیر است (البته مهم هاش رو می گم)

HOME PREMIUM / PRO/ ULTIUMATE

PRO یکسری ویژگی های اضافه نسبت به HOME PREMIUM داره و ULTIMATE هم یکسری ویژگی های اضافه نسبت به PRO داره

پس اگه کسی که کاربردش به اندازه نسخه HOME PREMIUM است بره نسخه ULTIMATE رو نصب کنه عملا اون ویژگی ها رو به سیستم خودش اضافه کرده و یه بار اضافه رو سیستمش می ذاره و تازه با اون ها کار هم نمی کنه و همچنین یکسری سرویس های اضافه که با بوت ویندوز باعث می شن حافظه بیشتری اشغال بشه و اون ویژگی های اضافه باعث می شن روز به روز حجم ویندوز بیشتر بشه و سیستم بی خودی سنگین می شه

مثلا شما نوشتی ULTIMATE داری ولی اگه از ویژگی هاش استفاده نمی کنی اگه PRO 64 یا HOME PREMIUM 64 نصب کنی ویندوزت سریع تر می شه چون اون ویژگی های اضافه رو نداره و حجم ویندوزت هم به اون صورت بالا نمی ره

پس منظورم از اینکه WINDOWS 7 HOME PREMIUM 64 سرعتش از WINDOWS 10 ENTERPRISE بیشتره اینه که اون ویژگی های اضافه ENTERPRISE رو نداره

پس اگه شما اون ویژگی های اضافه رو نیاز نداری بهتره WINDOWS 10 HOME 64 رو نصب کنی و PRO و ULTIMATE رو بی خیال بشی

تو ایران چون ویندوز مفته و در خیلی مواقع مجانیه (اگه از همسایه ها یا دوستات بگیری) همه ULTIMATE نصب می کنن و این اشتباهه

TechRadar
16-06-16, 21:33
ممنون محمد عزیز. win10 home premium رو از کجا بگیرم؟ ارجینال و رایگان

mohammad-
17-06-16, 00:07

ویندوز 10 home premium نداریم اسمش رو به home تغییر نام دادن

اول برو به لینک زیر و نوع ویندوزت 10 خودت رو مشخص کن

home/pro/enterprise//education

Only the registered members can see the link

(Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the linkنصب-ویندوز-10-a-p1-jpg

طبق عکس بالا از قسمت Features ویژگی هاشون رو مورد بررسی قرار بده ببین اون ویژگی هایی که توی home به صورت no اومده نیازته یا نه و بعد از اینکه به نتیجه رسیدی برام بنویس که دقیقا کدوم ویندوز مورد نظرته و 32 بیت یا 64 بیت تا من لینک دانلودش رو برات بزارم

اشتباه هم نکنی چون حجم دانلود بالاست و دوباره نمی تونی یکی دیگه دانلود کنی

اما من همه نسخه های ویندوز 7 رو دارم و اگر اشتباهی کنم می تونم یکی دیگه نصب کنم

تو لینکی که دادم یه جاش نوشته Group Policy با CTRL + F جستجوش کن این توی HOME وجود نداره

الان RUN ویندوزت رو باز کن و بنویس gpedit.msc که یک صفحه میاد چون نسخت ultimate است ولی توی home این رو نداره و باید ببینی که مدام ازش استفاده می کنی یا نه

Aaron Swartz
17-06-16, 00:21

این حرف شما یخورده متناقض میزنه ، اورجینال که باید خریداری بشه (یعنی رایگان نیست) ولی خب هر چند روز یه بار چند کد فعال سازی بصورت رایگان در نت منتشر میشه و خیلی زود هم ماکروسافت بلاک شون میکنه.
در حال حاضر (یعنی همین الان) کد فعال سازی از طریق اسکایپ برای نسخه Enterprise موجود هست و خب احتمال داره فردا این کد بلاک بشه ! یا مثلا پسفردا برای نسخه Pro کد بیاد ، شاید هم تا یه هفته کد جدیدی منتشر نشه ! یعنی اینکه بخوای اورجینال استفاده کنی یخورده سخت شده.
مگه تا الان از ویندوز کرکی استفاده کردیم مشکلی پیش اومده ؟ نه مشکلی نیست شما با کرک هم فعال کنی ، تغییر محسوسی مشاهده نمی کنی.

TechRadar
18-06-16, 15:51
ممنون مشکلی نیست. نسخه pro رو می گیرم.