با سلام خدمت کاربران عزیز
خوشحال میشم اگر لطف بفرمایید و بنده رو راهنمایی کنید
من قصد خرید لپ تاپ گیمینگ توی رنج قیمتی 4 تومن رو دارم و میخواستم دوستان بهترین لپ تاپ در این رنج قیمت رو معرفی کنن.
خودم مدل MSI GE62 6QD Apache pro-b-15 inch رو بررسی کردم و به نظرم مناسب اومد.
اینم مشخصات سیستمش:
Core i7 6700 HQ 2.6 GHz پردازنده
16 GB DDR4 رم
GeForce gtx 960m GDDR5 4GBگرافیک
میخواستم بدونم این لپ تاپ میتونه بازی های GTA V و Assasins Sindycate و BF4 با بالاترین تنظیمات گرافیکی بدون لگ و افت فریم اجرا کنه؟؟؟
اگر لپ تاپ بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید:
خیلی خیلی ممنون میشم اگر کمک کنید
AMD>INTEL
14-06-16, 21:43
با تنظیمات خوب اجرا میکنه . اگر منظورت با کیفیت PC هست بگم . امیدوار نباشید ولی با کیفیت مطلوب بازی خواهید کرد .
دستگاه خوبیه . کانفیگ خوبی هم داره
sharifnia
14-06-16, 21:54
با تنظیمات خوب اجرا میکنه . اگر منظورت با کیفیت PC هست بگم . امیدوار نباشید ولی با کیفیت مطلوب بازی خواهید کرد .
دستگاه خوبیه . کانفیگ خوبی هم داره
ممنون از پاسختون.راستش برای من خیلی مهمه که بدون لگ و افت فریم بازی هایی در حد همونایی که بالا گفتم رو اجرا کنم ، حالا اگر کیفیت maximum هم نشد با high و medium هم مشکلی ندارم فقط بدون لگ و افت فریم
به نظرتون با این لپ تاپ شدنیه؟؟؟
گزینه بهتری سراغ ندارید؟؟؟
راستی یه سوال دیگه،با این قیمت چه کامپیوتری (PC) میتونم تهیه کنم؟؟
AMD>INTEL
14-06-16, 22:03
افت فریم خیر نخواهید داشت .از این لحاظ خیالتون راحت باشه .یک مدل اسوس هم این قیمت داره . تفاوت زیادی ندارن فقط از نظر من کولینگ اسوس بهتره .
pc اگر با 4.5 بخواهید جمع کنید یقینن از این قدرتمندتر خواهد بود .500 تومن اضافه تر هم برای مونیتور گفتم . تجربه گیم با pc بهتر خواهد بود . مونیتور بزرگتر و قطعات قدرتمندتر و امکان ارتقا
sharifnia
14-06-16, 22:28
ممنونم دوست عزیز.
کاربران دیگه هم خوشحال میشم اگر نظرشون رو اعلام بفرمایند
فکر کنم یه کول پد قوی هم نیاز دارم،
چه کول پدی رو پیشنهاد میکنید؟؟
AMD>INTEL
14-06-16, 22:33
ممنونم دوست عزیز.
کاربران دیگه هم خوشحال میشم اگر نظرشون رو اعلام بفرمایند
فکر کنم یه کول پد قوی هم نیاز دارم،
چه کول پدی رو پیشنهاد میکنید؟؟
DEEPCOOL Notebook Cooler Multi Core X6
sharifnia
15-06-16, 18:50
سلام
امروز یه مدل دیگه هم دیدم که به نظرم جالب بود
ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید و بگید که نسبت به مدل قبلی که گفتم از لحاظ عملکرد سخت افزاری در بازیها بهتره یا نه؟؟
Lenovo Y7070 -17 inch
CPU:i7 4720HQ 2.6 GHz
RAM: 16 GB DDR3
GRAPHIC:GeForce GTX 960M GDDR5 4gb
یه مورد دیگه هم در مشخصات این لپ تاپ نوشته شده بود که من نفهمیدم چیه،نوشته بود: کل حافظه گرافیکی 6144mb
mohammad-
15-06-16, 18:59
سلام
ممنون میشم اگر نظرتون رو بفرمایید و بگید که نسبت به مدل قبلی که گفتم از لحاظ عملکرد سخت افزاری در بازیها بهتره یا نه؟؟
Lenovo Y7070 -17 inch
یه مورد دیگه هم در مشخصات این لپ تاپ نوشته شده بود که من نفهمیدم چیه،نوشته بود: کل حافظه گرافیکی 6144mb
سی پی یو i7-6700HQ بهتره و از ddr4 پشتیبانی می کنه
بازی gtav رو می تونی روی ultra در فول اچ دی بازی کنی (منظورم msi است)
واقعا لپ تاپ msi خیلی عالیه
من نمی دونم که لپ تاپ msi قیمتش چنده ولی لپ تاپ ایسوس داریم 4 میلیون که صفحه نمایشش 4k است ولی نقطه صعفش باتریشه که 4 سلولیه
تو لینک زیر دربارش بحث شد
Only the registered members can see the link
sharifnia
15-06-16, 19:06
لبینکش رو بزار لطفا
Lenovo Y7070 - A 17 inch Laptop | (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
15-06-16, 19:15
سلام
Lenovo Y7070 -17 inch
دستگاه خوبیه .از نظر سیستم کولینگ هم نسبت خوب کار شده روی این برد . مقدار رم گرافیک بدین معناست میتونه از رم سیستم هم مقداری استفاده کنه . البته همون 4 گیگ برای چنین پردازنده گرافیکی کاملا کافیه .
mohammad-
15-06-16, 19:18
Lenovo Y7070 - A 17 inch Laptop | (Only the registered members can see the link)
اینو نگیر خوب نیست همون msi بهتره البته لینک msi رو هم بزاری بد نیست یک وقت با یه مدل دیگه اشتباه نگیرم
sharifnia
15-06-16, 19:28
اینو نگیر خوب نیست همون msi بهتره البته لینک msi رو هم بزاری بد نیست یک وقت با یه مدل دیگه اشتباه نگیرم
MSI GE62 6QD Apache Pro - B - 15 inch Laptop | (Only the registered members can see the link!/displaycomment-0/page-1/sort-popularity/tab-comments/)
- - - Updated - - -
دستگاه خوبیه .از نظر سیستم کولینگ هم نسبت خوب کار شده روی این برد . مقدار رم گرافیک بدین معناست میتونه از رم سیستم هم مقداری استفاده کنه . البته همون 4 گیگ برای چنین پردازنده گرافیکی کاملا کافیه .
در کل با توجه به اینکه پردازنده قوی تری هم نسبت به msi داره شما کدوم رو ترجیح میدید؟؟در نهایت کدوم رو انتخاب میکنید؟؟
AMD>INTEL
15-06-16, 19:32
MSI GE62 6QD Apache Pro - B - 15 inch Laptop | (Only the registered members can see the link!/displaycomment-0/page-1/sort-popularity/tab-comments/)
- - - Updated - - -
در کل با توجه به اینکه پردازنده قوی تری هم نسبت به msi داره شما کدوم رو ترجیح میدید؟؟در نهایت کدوم رو انتخاب میکنید؟؟
این پردازنده مصرف بیشتری داره .یک نقطه ضعفش هم صفحه نمایش tn این دستگاه هست . پردازنده msi جدیدتر هست .
mohammad-
15-06-16, 19:34
- - - Updated - - -
پردازنده msi و رم ddr4 عملکرد بهتری دارن فقط ssd برای این لپ تاپ فراموش نشه
sharifnia
15-06-16, 19:38
این پردازنده مصرف بیشتری داره .یک نقطه ضعفش هم صفحه نمایش tn این دستگاه هست . پردازنده msi جدیدتر هست .
صفحه نمایش برام اهمیتی نداره.فقط کیفیت و سرعت گیمینگ مهمه،مهم اینه که در کارزار بازی کدومشون سربلند تر بیرون میان
- - - Updated - - -
صفحه نمایش برام اهمیتی نداره.فقط کیفیت و سرعت گیمینگ مهمه،مهم اینه که در کارزار بازی کدومشون سربلند تر بیرون میان
- - - Updated - - -
sharifnia
15-06-16, 19:39
پردازنده msi و رم ddr4 عملکرد بهتری دارن فقط ssd برای این لپ تاپ فراموش نشه
میشه راجع به ssd دقیق تر توضیح بفرمایید؟؟
mohammad-
15-06-16, 19:42
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
گرافیک هاشون که برابره ولی از لحاظ پردازنده و رم ddr4 برتری با msi است
در ضمن اگه lenovo با وزن 3.5 کیلو بخوای بگیری با قیمت اون یعنی 4 میلیون که یک pc بسیار حرفه ای می تونی بگیری که از هردو این لپ تاپ ها توی گیم قوی تر عمل می کنه
AMD>INTEL
15-06-16, 19:48
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
در کل مشخصات مدل Msi به روز تر هست .
mohammad-
15-06-16, 19:54
میشه راجع به ssd دقیق تر توضیح بفرمایید؟؟
توصیح نداره که یه ssd بخر و ببر نمایندگی برات نصبش کنه و روش های مختلفی هم داره برای نصب
ولی من قبلا این لپ تاپ رو ندیده بودم و خیلی خوشم اومد از کانفیگش ولی الان که رفتم دقیق تو سایت های خارجی نگاه کردم فکر می کنم که یه تقلبی صورت گرفته به این صورت که روی این لپ تاپ یک هارد یک ترابایت و یک Samsung SSD 850 EVO باید نصب باشه احتمالا تو ایران اون ssd رو درآوردن من نمی دونم قیمت این لپ تاپ msi چنده ولی فکر می کنم شاید به خاطر این بوده که قیمتش پایین تر بیاد چون ssd 250GB روش نصب بوده
AMD>INTEL
15-06-16, 19:56
توصیح نداره که یه ssd بخر و ببر نمایندگی برات نصبش کنه و روش های مختلفی هم داره برای نصب
ولی من قبلا این لپ تاپ رو ندیده بودم و خیلی خوشم اومد از کانفیگش ولی الان که رفتم دقیق تو سایت های خارجی نگاه کردم فکر می کنم که یه تقلبی صورت گرفته به این صورت که روی این لپ تاپ یک هارد یک ترابایت و یک Samsung SSD 850 EVO باید نصب باشه احتمالا تو ایران اون ssd رو درآوردن من نمی دونم قیمت این لپ تاپ msi چنده ولی فکر می کنم شاید به خاطر این بوده که قیمتش پایین تر بیاد چون ssd 250GB روش نصب بوده
دقیقا سفارش داخلی به msi همین صورت بوده . که قیمتش مناسبتر در بیاد .
mohammad-
15-06-16, 20:14
دقیقا سفارش داخلی به msi همین صورت بوده . که قیمتش مناسبتر در بیاد .
الان ایسوس صفحه نمایش 4k و ssd 128 می ده بین 4100 تا 4200 ولی ssd این لپ تاپ 250 گیگ بوده که اگه بخواهیم قیمت ssd و صفحه نمایش فول اچ دی رو به جای 4k در نظر بگیریم پس msi گرون تر از ایسوس در میاد فقط باتریش 6 سلولیه نسبت به ایسوس
البته این که بگیم همه کانفیگ ها سفارش داخل هستن نمی تونه صحیح باشه من خودم دو نوع لپ تاپ دیدم توی دوتا از سایت های معتبر (که نمی خوام اسم بیارم) که یکی صفحه نمایش tn داشت و یکی صفحه نمایش ips و یکی رم 8 و یکی رم 16 و تماس گرفتم که کدومشون کانفیگ اصله گفتن اونی که tn داره ولی چون مشتری دنبال ips است ما خودمون ips انداختیم حالا نمی دونم که این صفحه نمایش ips ها سفارشی ایسوس بود یا از این ips های ارزون که سر مشتری رو به اسم ips کلاه بزارن
AMD>INTEL
15-06-16, 20:31
الان ایسوس صفحه نمایش 4k و ssd 128 می ده بین 4100 تا 4200 ولی ssd این لپ تاپ 250 گیگ بوده که اگه بخواهیم قیمت ssd و صفحه نمایش فول اچ دی رو به جای 4k در نظر بگیریم پس msi گرون تر از ایسوس در میاد فقط باتریش 6 سلولیه نسبت به ایسوس
البته این که بگیم همه کانفیگ ها سفارش داخل هستن نمی تونه صحیح باشه من خودم دو نوع لپ تاپ دیدم توی دوتا از سایت های معتبر (که نمی خوام اسم بیارم) که یکی صفحه نمایش tn داشت و یکی صفحه نمایش ips و یکی رم 8 و یکی رم 16 و تماس گرفتم که کدومشون کانفیگ اصله گفتن اونی که tn داره ولی چون مشتری دنبال ips است ما خودمون ips انداختیم حالا نمی دونم که این صفحه نمایش ips ها سفارشی ایسوس بود یا از این ips های ارزون که سر مشتری رو به اسم ips کلاه بزارن
در مورد MSI یک مقدار قضیه فرق میکنه . سفارشات رو میتونند کاستوم کنند . من خودم اسوس رو ترجیح میدم .
sharifnia
15-06-16, 20:36
افت فریم خیر نخواهید داشت .از این لحاظ خیالتون راحت باشه .یک مدل اسوس هم این قیمت داره . تفاوت زیادی ندارن فقط از نظر من کولینگ اسوس بهتره .
pc اگر با 4.5 بخواهید جمع کنید یقینن از این قدرتمندتر خواهد بود .500 تومن اضافه تر هم برای مونیتور گفتم . تجربه گیم با pc بهتر خواهد بود . مونیتور بزرگتر و قطعات قدرتمندتر و امکان ارتقا
Only the registered members can see the link!/displaycomment-0/page-1/sort-popularity/tab-comments/
فکر میکنم منظورت این مدل باشه،همون اول نظرم روی این بود ولی بخاطر صفحه نمایش 4k منصرف شدم،رم msi هم بیشتره
AMD>INTEL
15-06-16, 20:41
Only the registered members can see the link!/displaycomment-0/page-1/sort-popularity/tab-comments/
فکر میکنم منظورت این مدل باشه،همون اول نظرم روی این بود ولی بخاطر صفحه نمایش 4k منصرف شدم،رم msi هم بیشتره
هر مدلی یک نقطه ضعف داره . این روی همه لپتاپ ها هست . باید ببینید کدومشون برای شما مناسبتر هست .
- - - Updated - - -
هر مدلی یک نقطه ضعف داره . این روی همه لپتاپ ها هست . باید ببینید کدومشون برای شما مناسبتر هست .
sharifnia
16-06-16, 00:19
هر مدلی یک نقطه ضعف داره . این روی همه لپتاپ ها هست . باید ببینید کدومشون برای شما مناسبتر هست .- - - Updated - - -هر مدلی یک نقطه ضعف داره . این روی همه لپتاپ ها هست . باید ببینید کدومشون برای شما مناسبتر هست .نظرتون درباره ی این مدل اسوس چیه؟؟ نسبت به msi چطوره؟؟
AMD>INTEL
16-06-16, 00:24
نظرتون درباره ی این مدل اسوس چیه؟؟ نسبت به msi چطوره؟؟
در کل در اسوس خرابی کمتری دیدم و همچنین افراد ناراضی کمتری . از نظرم گارانتی هماهنگشون هم خیلی بهتر از گارانتی ماتریکس .
mohammad-
16-06-16, 06:10
این لینکی که گذاشتی می ره روی msi (فکر کنم اشتباه گذاشتی)
مهمترین مشکلی که صفحه نمایش 4k داره کوچیک بودن آیکن ها و ... است این مشکل رو با یک مثال توضیح می دم
مثلا آیکن یک برنامه ای 128 در 128 پیکسل طراحی شده و توی صفحه نمایش فول اچ دی به همون صورت نشون داده می شه اما توی صفحه نمایش 4k چون تعداد پیکسل ها در طول و در عرض هرکدوم دو برابر شدن بنابراین فاصله بین پیکسل ها نصف شده و به همین خاطر اون آیکن 128 در 128 رو به صورت 64 در 64 نشون می ده یعنی آیکن رو نصف اندازه واقعی خودش نشون می ده ولی در اصل اندازه آیکن همون 128 در 128 است و این مشکل مربوط به صفحه نمایش است نه آیکن ولی در عوض به خاطر دو برابر شدن پیکسل ها در طول و در عرض که جمعا تعداد پیکسل ها 4 برابر فول اچ دی می شه کیفیت بسیار بالاست و خوندن متن بسیار لذت بخش می شه
من شنیدم که این مشکل تو ویندوز 10 تا حدی درست شده ولی مهندسین مایکروسافت دنبال برطرف کردن این مشکل به طور کامل هستن همچنین شرکت های نرم افزاری هم دارن برای رفع این مشکل تلاش می کنن ( لپ تاپ های 4k ایسوس فقط از ویندوز 10 پشتیبانی می کنن و شاید به خاطر این باشه که ویندوز 7 یا 8 با 4k خیلی مشکل داشته باشن)
برنامه هایی مثل visual studio در نسخه های جدیدش مثل اینکه این مشکل رو نداره ولی نرم افزارهای شرکت adobe این مشکل رو دارن و برای خیلی ها عذاب آوره نه تنها توی لپ تاپ بلکه توی مانیتورهای 4k هم همین طور
به نظر من آینده متعلق به 4k است و حتما یک راه حلی باید وجود داشته باشه چون تا ابد که نمی شه فول اچ دی کار کرد قبلا مطلبی خوندم که صفحه نمایش 5k و 8k تولید شده اون جوری که ایکن ها اصلا دیده نمی شن
اگه 4k بگیری می تونی تا رفع مشکل از کنترل پنل و از قسمت display اندازه آیکن ها و پنجره ها و ... رو بزرگتر کنی
ولی باز خودت بهتر می دونی فردا نندازی گردن ما
همین msi رو بگیر و یکی از ssd های زیر رو براش تهیه کن که معرکه می شه
samsung evo 850 120GB : 210
samsung evo 850 250GB : 320
مدل 250 گیگش به صرفه تره یعنی مدل 120 گیگش هر گیگش در میاد 1750 تومن ولی مدل 250 گیگش هر گیگش در میاد 1280 تومن
همین مدل ها pro هم دارن که فرقشون با evo در اینست که توی evo تا 75 ترابایت (تقریبا 77000 گیگ) اطلاعات می تونه نوشته بشه و بعد از کار می افته ولی توی مدل pro تا 150 ترابایت (تقریبا 154000 گیگ)
مثلا اگه samsung evo 850 120GB رو در نظر بگیریم عمرش به صورت زیره :
اگه روزی 50 گیگ اطلاعات داخلش جابه جا کنی 1540 روز کار می کنه یعنی 4 سال و دو ماه ولی معمولا هر روز انقدر جابه جا نمی شه
اگه روزی 25 گیگ اطلاعات داخلش جابه جا کنی 8 سال و 4 ماه
برای روزی 10 گیگ هم می شه 21 سال (البته اگه بر اثر حوادث طبیعی یا نوسان برق آسیب نبینه چون ssd ها روی نوسان برق حساسن و احتمال خراب شدنشون زیاده)
sharifnia
16-06-16, 11:30
این لینکی که گذاشتی می ره روی msi (فکر کنم اشتباه گذاشتی)
مهمترین مشکلی که صفحه نمایش 4k داره کوچیک بودن آیکن ها و ... است این مشکل رو با یک مثال توضیح می دم
مثلا آیکن یک برنامه ای 128 در 128 پیکسل طراحی شده و توی صفحه نمایش فول اچ دی به همون صورت نشون داده می شه اما توی صفحه نمایش 4k چون تعداد پیکسل ها در طول و در عرض هرکدوم دو برابر شدن بنابراین فاصله بین پیکسل ها نصف شده و به همین خاطر اون آیکن 128 در 128 رو به صورت 64 در 64 نشون می ده یعنی آیکن رو نصف اندازه واقعی خودش نشون می ده ولی در اصل اندازه آیکن همون 128 در 128 است و این مشکل مربوط به صفحه نمایش است نه آیکن ولی در عوض به خاطر دو برابر شدن پیکسل ها در طول و در عرض که جمعا تعداد پیکسل ها 4 برابر فول اچ دی می شه کیفیت بسیار بالاست و خوندن متن بسیار لذت بخش می شه
من شنیدم که این مشکل تو ویندوز 10 تا حدی درست شده ولی مهندسین مایکروسافت دنبال برطرف کردن این مشکل به طور کامل هستن همچنین شرکت های نرم افزاری هم دارن برای رفع این مشکل تلاش می کنن ( لپ تاپ های 4k ایسوس فقط از ویندوز 10 پشتیبانی می کنن و شاید به خاطر این باشه که ویندوز 7 یا 8 با 4k خیلی مشکل داشته باشن)
برنامه هایی مثل visual studio در نسخه های جدیدش مثل اینکه این مشکل رو نداره ولی نرم افزارهای شرکت adobe این مشکل رو دارن و برای خیلی ها عذاب آوره نه تنها توی لپ تاپ بلکه توی مانیتورهای 4k هم همین طور
به نظر من آینده متعلق به 4k است و حتما یک راه حلی باید وجود داشته باشه چون تا ابد که نمی شه فول اچ دی کار کرد قبلا مطلبی خوندم که صفحه نمایش 5k و 8k تولید شده اون جوری که ایکن ها اصلا دیده نمی شن
اگه 4k بگیری می تونی تا رفع مشکل از کنترل پنل و از قسمت display اندازه آیکن ها و پنجره ها و ... رو بزرگتر کنی
ولی باز خودت بهتر می دونی فردا نندازی گردن ما
همین msi رو بگیر و یکی از ssd های زیر رو براش تهیه کن که معرکه می شه
samsung evo 850 120GB : 210
samsung evo 850 250GB : 320
مدل 250 گیگش به صرفه تره یعنی مدل 120 گیگش هر گیگش در میاد 1750 تومن ولی مدل 250 گیگش هر گیگش در میاد 1280 تومن
همین مدل ها pro هم دارن که فرقشون با evo در اینست که توی evo تا 75 ترابایت (تقریبا 77000 گیگ) اطلاعات می تونه نوشته بشه و بعد از کار می افته ولی توی مدل pro تا 150 ترابایت (تقریبا 154000 گیگ)
مثلا اگه samsung evo 850 120GB رو در نظر بگیریم عمرش به صورت زیره :
اگه روزی 50 گیگ اطلاعات داخلش جابه جا کنی 1540 روز کار می کنه یعنی 4 سال و دو ماه ولی معمولا هر روز انقدر جابه جا نمی شه
اگه روزی 25 گیگ اطلاعات داخلش جابه جا کنی 8 سال و 4 ماه
برای روزی 10 گیگ هم می شه 21 سال (البته اگه بر اثر حوادث طبیعی یا نوسان برق آسیب نبینه چون ssd ها روی نوسان برق حساسن و احتمال خراب شدنشون زیاده)
ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop | (Only the registered members can see the link)
یه مشکلی هم که ویندوز 10 داره اینه که باگ داره و تازه وارده
یه تحقیقی کردم ظاهرا فکر میکنم همونطور که گفتید این ssd ها برای کاهش قیمت لپ تاپ در داخل و رقابت با اسوس ها از روی لپ تاپ ها برداشته شده،متاسفانه قیمتشون بالاست،اگر نخرم مشکل خاصی که پیش نمیاد؟؟
mohammad-
16-06-16, 11:51
ASUS G551VW - B - 15 inch Laptop | (Only the registered members can see the link)
یه تحقیقی کردم ظاهرا فکر میکنم همونطور که گفتید این ssd ها برای کاهش قیمت لپ تاپ در داخل و رقابت با اسوس ها از روی لپ تاپ ها برداشته شده،متاسفانه قیمتشون بالاست،اگر نخرم مشکل خاصی که پیش نمیاد؟؟
نه مشکلی پیش نمیاد
این لپ تاپ msi دور هاردش 5400 است و برای نصب سیستم عامل مناسب نیست برای نصب سیستم عامل باید دور هارد 7200 باشه و هارد 5400 بیشتر برای آرشیو خوبه ( من لپ تاپ سونی داشتم هاردش 5400 و با کیفیت بود و هیچ فرقی با هارد 7200 نداشت بیشتر جنبه تئوری داره و دوست داشتم که شما هم بدونی )
الان تمام قطعات این لپ تاپ با کیفیت و عالی هستن ولی هارد جلوی سرعت واقعی این سیستم رو می گیریه مثل پنزی می مونه که یه چرخش پنچر شده باشه جلوی همه قدرت رو می گیره (شوخی کردما البته نه در این حد)
حالا شما در آینده یه فکر تهیه ssd باش شاید تا اون موقع samsung 950 هم که سرعتش از 2 هزار بیشتره ارزون بشه
AMD>INTEL
16-06-16, 11:59
الان قیمت SSD های 750 EVO سامسونگ خیلی مناسبه . میتونی به راحتی ببری نمایندگی و با هاردش عوض کنی .
mohammad-
16-06-16, 12:07
الان قیمت SSD های 750 EVO سامسونگ خیلی مناسبه . میتونی به راحتی ببری نمایندگی و با هاردش عوض کنی .
evo 750 مدل با ظرفیت 120 گیگ فقط 35 هزار تومن ارزون تر از evo 850 است یعنی فکر نمی کنم این 35 تومن مشکل دوستمون باشه
Samsung 750 EVO 120GB : 185,000
Samsung 850 EVO 120GB : 210,000
AMD>INTEL
16-06-16, 13:07
evo 750 مدل با ظرفیت 120 گیگ فقط 35 هزار تومن ارزون تر از evo 850 است یعنی فکر نمی کنم این 35 تومن مشکل دوستمون باشه
عزیز دل به خاطر قیمتش خوبش مثال زدم .35 هزار اختلاف پول کمی هم نیست .
Samsung 750 EVO 250GB 310T
Samsung 850 EVO 250GB 380T
Aaron Swartz
16-06-16, 13:24
البته این اختلاف قیمت در مدل 250 گیگی بیشتر و محسوس تر است.
Samsung 750 EVO 250GB = 310
Samsung 850 Evo 250GB = 380
mohammad-
16-06-16, 13:30
البته این اختلاف قیمت در مدل 250 گیگی بیشتر و محسوس تر است.
Samsung 750 EVO 250GB = 310
Samsung 850 Evo 250GB = 380
قیمت ها های 250 گیگ به صورت زیر است
Samsung 750 EVO 250GB : 280,000
Samsung 850 EVO 250GB : 320,000
40 تومن اختلاف دارن
Aaron Swartz
16-06-16, 13:38
قیمت ها های 250 گیگ به صورت زیر است
Samsung 750 EVO 250GB : 280,000
Samsung 850 EVO 250GB : 320,000
40 تومن اختلاف دارن
اینا قیمتای لیون هستند که شرکت گارانتی کننده قید نشده.
----
پ.ن : من نمیفهمم چرا گارانتی های معتبر شبیه آواژنگ SSD های سامسونگ رو وارد نمی کنند؟
mohammad-
16-06-16, 14:09
اینا قیمتای لیون هستند که شرکت گارانتی کننده قید نشده.
----
پ.ن : من نمیفهمم چرا گارانتی های معتبر شبیه آواژنگ SSD های سامسونگ رو وارد نمی کنند؟
دیجی هم همون قیمته با گارانتی دو ساله
من قبلا خونده بودم که ssd های سامسونگ گارانتی که مثلا معتبر باشه ندارن و احتمالا گارانتیش از این متفرقه هاست اما وقتی دیجی گارانتی کرده باشه حرفی توش نیست جالبه بدونی که خود این evo 850 گارانتی 5 ساله داره (البته در ایران نه) و به ندرت پیش میاد ssd خراب بشه اگه از اول سالم باشه دیگه خراب نمی شه تا 75 ترابایتش تموم بشه فقط نوسانات برق باعث خرابیش می شه که نوسان برق تو هیچ وسیله الکترونیکی غیر از محافظ برق جز گارانتی محسوب نمی شه
دلیل اینکه آواژنگ نمیاد تو این کار اینه که نمی تونه سرمایش رو بزاره روی قطعه ای که فروشش کمه یعنی افراد خیلی کمی ssd می خرن و معمولا هم اون هایی هستن که با نرم افزار های سنگین کار می کنن برای مردم عادی ssd کاربرد خاصی نداره
sharifnia
16-06-16, 15:35
ممنون از همه ی دوستان بخاطر راهنماییهاتون.احتمالا همون msi رو با ssd بگیرم،فقط خدا کنه gta v رو حداقل با کیفیت high با سرعت 60 فریم اجرا کنه،همچنین Advanced Warfare رو..:1. (29):
mohammad-
16-06-16, 16:20
ممنون از همه ی دوستان بخاطر راهنماییهاتون.احتمالا همون msi رو با ssd بگیرم،فقط خدا کنه gta v رو حداقل با کیفیت high با سرعت 60 فریم اجرا کنه،همچنین Advanced Warfare رو..:1. (29):
GTX 960M نتایجش روی GTA V جدید به صورت زیر است (تعداد فریم ها)
low (1024x768) : 125
medium (1366x768) : 113
high (1920x1080) : 44
ultra (1920x1080) : 18
sharifnia
16-06-16, 16:43
GTX 960M نتایجش روی GTA V جدید به صورت زیر است (تعداد فریم ها)
low (1024x768) : 125
medium (1366x768) : 113
high (1920x1080) : 44
ultra (1920x1080) : 18
این آمار رو از کجا پیدا کردید؟؟ چطوری برای بازیهای دیگه هم ببینم؟؟
AMD>INTEL
16-06-16, 17:12
این سایت هم به خوبی مقایسه کرد تو 3dmark و ....
Mobile Graphics Cards - Benchmark List - NotebookCheck.net Tech (Only the registered members can see the link)
mohammad-
16-06-16, 17:45
این آمار رو از کجا پیدا کردید؟؟ چطوری برای بازیهای دیگه هم ببینم؟؟
اگه اینجوری نوشتم چون نمی دونستم که
1- انگلیسی بلد هستی با نه
2- اون چیزی که می خواستی رو برات نوشتم حالا اگه می خوای درستی اعداد رو بررسی کنی لینکش رو هم میذارم
چون من گیمر نیستم نمی دونم دقیقا منظورت از BF4 و اون یکی بازی دیگه چیه ولی GTA V رو دیدم تو خونه دوستان و آشنایان
لینک بازی ها رو می ذارم و غیر از GTA V نمی دونم که منظورت همونه با نه
باید بری قسمت های زیر رو نگاه کنی
Only the registered members can see the linkراهنمایی-خرید-لپ-تاپ-تا-قیمت-4-میلیون-تومان-s1-jpg
Only the registered members can see the linkراهنمایی-خرید-لپ-تاپ-تا-قیمت-4-میلیون-تومان-s2-jpg
شماره 71 تو تصویر دوم مربوط به GTX 960M است
تو لینک GTA V به عکس زیر هم نگاه کن برای فریم های 30 و 40 نوشته Fluent یعنی روان (پس خیالت راحت باشه )
Only the registered members can see the linkراهنمایی-خرید-لپ-تاپ-تا-قیمت-4-میلیون-تومان-s3-jpg
Battlefield 4
(Only the registered members can see the link)
Assassin's Creed Syndicat
GTA V (Only the registered members can see the link)
دو تا لینک زیر هم احتمالا به دردت می خوره
GeForce GTX 960M Review
GeForce GTX 960M Review(2)
sharifnia
16-06-16, 18:02
اگه اینجوری نوشتم چون نمی دونستم که
1- انگلیسی بلد هستی با نه
2- اون چیزی که می خواستی رو برات نوشتم حالا اگه می خوای درستی اعداد رو بررسی کنی لینکش رو هم میذارم
چون من گیمر نیستم نمی دونم دقیقا منظورت از BF4 و اون یکی بازی دیگه چیه ولی GTA V رو دیدم تو خونه دوستان و آشنایان
لینک بازی ها رو می ذارم و غیر از GTA V نمی دونم که منظورت همونه با نه
باید بری قسمت های زیر رو نگاه کنی
Only the registered members can see the linkراهنمایی-خرید-لپ-تاپ-تا-قیمت-4-میلیون-تومان-s1-jpg
Only the registered members can see the linkراهنمایی-خرید-لپ-تاپ-تا-قیمت-4-میلیون-تومان-s2-jpg
شماره 71 تو تصویر دوم مربوط به GTX 960M است
تو لینک GTA V به عکس زیر هم نگاه کن برای فریم های 30 و 40 نوشته Fluent یعنی روان (پس خیالت راحت باشه )
Only the registered members can see the linkراهنمایی-خرید-لپ-تاپ-تا-قیمت-4-میلیون-تومان-s3-jpg
Battlefield 4
Assassin's Creed Syndicat
GTA V (Only the registered members can see the link)
دو تا لینک زیر هم احتمالا به دردت می خوره
GeForce GTX 960M Review
GeForce GTX 960M Review(2)
نه با نوشتنتون مشکلی نداشتم فقط میخواستم فریم ریت بازیهای دیگه رو هم ببینم،اولش از طریق لینکی که کاربرamd نگاه کردم یکم مایوس شدم،الان لینک شما رو باز کردم دیدم بتلفید4(bf4) رو با کیفیت high هشتاد و یک فریم میده،خوشحال شدم
خیلی خیلی ممنونم،دقیقا همچین چیزی رو میخواستم
sharifnia
16-06-16, 18:33
gta v هم روی high چهل و سه فریم و روی medium صد و سیزده فریم میده،کاش میشد روی high شصت فریم بازی کرد:1. (28):
sharifnia
16-06-16, 22:06
امیدوارم با کیفیت high روون اجرا بشه
sharifnia
18-06-16, 16:56
دوستان پردازنده ی Intel 6700HQ که در این لپ تاپ MSI به کار رفته چند هسته ایه؟؟؟؟
sharifnia
03-07-16, 13:56
با تشکر از همه ی دوستان.
تقریبا یک هفته است که خرید رو انجام دادم. Asus g551 vw
ولی یه مشکلی داره،وقتی کارت گرافیک لپ تاپ رو آپدیت کردم خیییییلی بیشتر گرم میشه و در بازی Assassins creed به 82 درجه رسید.. درصورتی که قبل آپدیت اینطور نبود
یه مشکل نرم افزاری هم هست اونم اینکه بعد از چند روز بخش wifi به طور ناگهانی کاملا ناپدید شد و هیچ اثری از wifi در ویندوزم وجود نداشت که مجبور شدم ویندوز عوض کنم،البته بعد از نصب فندق شکن hotspot اینطوری شد،ممکنه مربوط به فندق شکن باشه؟؟
AMD>INTEL
03-07-16, 14:14
با تشکر از همه ی دوستان.
تقریبا یک هفته است که خرید رو انجام دادم. Asus g551 vw
ولی یه مشکلی داره،وقتی کارت گرافیک لپ تاپ رو آپدیت کردم خیییییلی بیشتر گرم میشه و در بازی Assassins creed به 82 درجه رسید.. درصورتی که قبل آپدیت اینطور نبود
یه مشکل نرم افزاری هم هست اونم اینکه بعد از چند روز بخش wifi به طور ناگهانی کاملا ناپدید شد و هیچ اثری از wifi در ویندوزم وجود نداشت که مجبور شدم ویندوز عوض کنم،البته بعد از نصب فندق شکن hotspot اینطوری شد،ممکنه مربوط به فندق شکن باشه؟؟
این درجه حرارت برای گرافیک لپتاپ بالا نیست . فصل تابستون هم هست . این مورد طبیعیه . البته پیشنهاد میکنم کول پد تهیه کنید . از جنس آلمینیومی
اون ایراد هم نرم افزاریه
TechRadar
03-07-16, 14:26
دوستان پردازنده ی Intel 6700HQ که در این لپ تاپ MSI به کار رفته چند هسته ایه؟؟؟؟
این پردازنده دارای 4 هسته قیزیک و 8 هسته پردازشی هست. کم مضرف ولی قوی و کار آمد. خلاصه بگم این پردازنه برای گیمر هاست ....................:wink:
sharifnia
03-07-16, 14:57
این درجه حرارت برای گرافیک لپتاپ بالا نیست . فصل تابستون هم هست . این مورد طبیعیه . البته پیشنهاد میکنم کول پد تهیه کنید . از جنس آلمینیومی
اون ایراد هم نرم افزاریه
آخه قبلا اینجوری نمیشد بعد آپدیت گرافیک شد
مشکل نرم افزاری wifi هم ربطی به چیزتر شکن هات اسپات داره؟؟؟ میتونم دوباره نصبش کنم؟؟
AMD>INTEL
03-07-16, 15:03
آخه قبلا اینجوری نمیشد بعد آپدیت گرافیک شد
مشکل نرم افزاری wifi هم ربطی به ^^^ شکن هات اسپات داره؟؟؟ میتونم دوباره نصبش کنم؟؟
از اون کلمه استفاده نکنید سایت به مشکل میخوره .
اون هم نسخه جدیدش نباید مشکلی باشه .
Haroon
03-09-16, 21:32
من تازه نظرم رو msi ge6e رفته بود دیدم یکی از اعضا تو این تاپیک گفت پنل msi Ge62 ای پی اس ips نیست وtn است