برنامه پخش فیلم هست. و دوستی که بهم داد هم عین من ویندز 8.1 داره و میگه برای اون میاره ولی برای من نمیاد و وقتی کلیک میکنم بعد چند ثانیه این میاد میره
Only the registered members can see the link
...
0reza666
14-06-16, 17:50
قبل نصب هم اول این میاد
و بعد این که نصب نمیشه
البته جای که خودش میخواد نصب بشه نمیشه و من یه پوشه رو دسکتاب درست کردم و اونجا نصب شد ولی بالا نوشتم انطوریه و الان نمیاد برنامه چه کنم مشکل کجاست؟
AMD>INTEL
14-06-16, 17:53
دوباره یک تاپیک دیگه در گفتگوی آزاد . عزیز گفتگوی آزاد جای مطرح کردن مشکلات نرم افزاری نیست . منتقل کردم . در صورت عدم رعایت مجدد مجبورم اخطار بدم به شما .
تو حالت compatibility mode ویندوز چک کنید ببینید اجرا میشه .
0reza666
14-06-16, 17:54
compatibility mode کجاست نمیدونم:1. (27):
یه پیام دیگه هم دادم که همون پیام اولی خواستم ویرایش کنم که انجمن یک لحضه نابود شد:1. (26):
AMD>INTEL
14-06-16, 18:10
compatibility mode کجاست نمیدونم:1. (27):
یه پیام دیگه هم دادم که همون پیام اولی خواستم ویرایش کنم که انجمن یک لحضه نابود شد:1. (26):
کلیک راست propertis و گزینه compatibility را کلیک کنید و ویندز 7 را از لیست انتخاب و تیکشو بزنید و اجرا کنید .
0reza666
14-06-16, 21:26
ایراد از یه چیز دیگه بود که حلش کردم بحرحال ممنون.
برنامه خوب بود و اجرا میشود ولی سیستم خاموش کردم حالا دوباره میام اون برنامه باز کنم این ارور میاد.
من نوت فورک نصب دارم پس چرا باز گیر میده
حالا باز میخوام نوت فورک نصب کنم نمیاد والکی میره چه کنم الان دقیق
0reza666
14-06-16, 21:52
NET Framework کجای ویندز هست حذف کنم دوباره نصب کنم شاید مشکلم حل شد؟ تو کنترل پنل که نبود
salpc
14-06-16, 23:05
نسخه 4.6 رو نصب کن.
0reza666
14-06-16, 23:34
.
دانلود کردم میزنم نصب اینطوری میشه
چطور باید قدیمی حذف کنم این جدیده رو نصب کنم؟
این رو نوشته میاره
salpc
14-06-16, 23:53
دانلود کردم میزنم نصب اینطوری میشه
چطور باید قدیمی حذف کنم این جدیده رو نصب کنم؟
میگه نسخه جدید نصب هست .(نیازی به حذف نیست.)
0reza666
14-06-16, 23:56
پس اون برنامه چرا این اخطار میاره
برنامه صبح سالم بودا برنامه
Iptv
هست دیدن فیلم انلاین.
salpc
15-06-16, 00:10
شاید به خاطر permission هست
با ادمین بیا ببین باز هم ارور میده/
0reza666
15-06-16, 00:22
یعنی چی با ادمین بیام:1. (26):
الان این برنامه باید باز میشود نه اینطوری و این ارور بیاد اه
...
salpc
15-06-16, 00:26
یعنی چی با ادمین بیام:1. (26):
یعنی مثل اون عکسی که گذاشتم برو از قسمت manage ومثل این عکس ادمین رو فعال کن و کاربر رو غیر فعال کن سیستم رو restart کن بعدش ببین اجرا میشه یا نه.
0reza666
15-06-16, 00:31
نشد چیکار کنم من لازمش دارم. خیلی فیلم های خوبی میداد صبح دیدم سیستم خاموش کردم و بعدظهر روشن کردم اینطوری شده و نوت فورک گیر میده اه راهنمایی کن حلش کنم لطفا
IPTV
نیاز به مدیا پلیر
VLC Media Player
و من صبح دانلودش کردم و بالا امد ولی الان مشکل دیگه که بالا نوشتم پیش امده
mohammad-
15-06-16, 00:42
سیستم عاملت چیه ( 32 بیتیه یا 64 بیتی)
0reza666
15-06-16, 00:43
64 بیتی و فعلا رو ویندز 8.1 هستم
0reza666
15-06-16, 01:03
الان این میاد
بعد چه بزنم کنسل چه بزنم اوکی این میاد
و سیستم ر استارت میشه و هیچی نمیاد بعد بالا امدن ویندز و باز بازش کنم برنامه رو باز همین بساته. چرا برنامه تلوزین برای من اجرا نمیشه صبح یک ساعت شدا ای بابا مشکل کجاست اخه
انگاری انتی ویروس بهش گیر میده غیر فعالم که کنم باز بسات بالا پیش میاد نت فورک و هیچی نمیاره. بارها هم از اول حذف و دوباره نصب کردم ولی باز همینطوریه. نود32 همش غیر فعال میکنم یبارم برای تست به کل حذف کردم ولی همچنان مشکل پابرجاست. اینارو گفتم که بدونید مشکل از انتی ویروس نیس.
mohammad-
15-06-16, 01:20
64 بیتی و فعلا رو ویندز 8.1 هستم
چیزی که به ذهنم می رسه اینه که یکبار .net framework رو کامل پاک کن و سیستم رو ریستارت کن و بعد کلیدهای ویندوز و R رو بگیر تا پنجره run باز بشه و بعد دستور %temp% رو تایپ کن و ok کن بعد تمام فایل ها رو انتخاب کن و دیلیت کن و اگه با پنجره زیر رو به رو شدی تیک do this for ... رو بزن و skip کن و Recycle Bin رو هم پاک کن
و دوباره .netframework رو نصب کن (سعی کن نسخه آخرش و درستش رو نصب کنی) و ریستارت کن شاید مشکلت حل شد و اگه حل نشد فایل های زیر رو هم در لینک های زیر نصب کن ببین درست می شه با نه (فقط لینک 1 رو اول نصب کن اگه مشکل حل نشد بعد برو لینک های بعدی رو دانلود کن )
لینک 1 (Only the registered members can see the link)
وقتی دانلود رو زدی فقط نسخه های 64 بیتی رو دانلود کن
لینک 2 (Only the registered members can see the link)
لینک 3 (Only the registered members can see the link)
0reza666
15-06-16, 01:23
ممنون از راهنمایی تمام فایل های پوشه %temp% کردم. ولی net framework چطور حذف کنم تو کنترل پنل که چیزی به این اسم وجود نداره تا بخوام حذف کنم
اون دوتارو هم دانلود و نصب کردم و همچنان همون ارور پابرجاست...
mohammad-
15-06-16, 01:42
ممنون از راهنمایی تمام فایل های پوشه %temp% کردم. ولی net framework چطور حذف کنم تو کنترل پنل که چیزی به این اسم وجود نداره تا بخوام حذف کنم
روی درایو سیستم عاملت راست کلیک کن و properties رو بزن و برو توی سربرگ security
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-a1-jpg
بعد از پایین advanced رو بزن برو توی change permissions
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-a2-jpg
بعد add رو بزن
و در پنجره جدید در کادر enter the object کلمه Everyone رو وارد کن به همین صورتی که من نوشتم و بعد ok کن
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-a4-jpg
و در پنجره جدید تیک full control رو بزن تا همه گزینه ها زیر allow تیک بخورن و بعد ok کن
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-a5-jpg
به صورت زیر
و هر چی پیغام زیر اومد continue رو بزن
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-a6-jpg
و در آخر هم ok کن ببین چطور می شه (البته این کار دسترسی رو آزاد می کنه برای هرکسی و شما می تونی بعدا همین مراحل رو تکرار کنی و everyone رو حذف کنی)
mohammad-
15-06-16, 02:03
برو به control panel و programs and features و بعد از سمت چپ view installed updates رو بزن و بعد آپدیت زیر رو پاک کن
Update for Microsoft Windows (KB3102436)
اگه گزینه بالا نبود شاید گزینه زیر باشه
Update for Microsoft Windows (KB3102467)
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-u2-jpg
لینک دانلود از خود مایکروسافت
راه دوم هم اینه که بری به control panel و programs and features و بعد از سمت چپ turn windows features رو بزنی و یکبار تیک net framwork رو برداری و ok کنی و دوباره برگردی تیکش رو بزنی تا دوباره فعال بشه
0reza666
15-06-16, 08:03
.
.
.
دو پیام بالارو هنوز تست نکردم ولی حتما انجام میدم. ولی همین تاپیک چیزا گفتین حتما انجام دادم اینطوری شده رو هیچ ایکونی ادمین نیست حتی از این راه فعال هم هست باز ادمین نیست چه کنم باز روش ادمین بیاد. اینطوری وقتی رو هر ایکونی چه بازی چه برنامه کلیک میکنم اول اجازه میده باز بشه یا نه دیگه شاید اشتباهی یه چیز باز کردیم اینوری میشه بزنیم نه اجرا نشه منظورم گرفتین اینم عکس تا متوجه منظورم بشید. البته منظور از ادمین همون رون هست دیگه متوجه نشدین چیرو میگم.
چی شده نه علامت ادمین میاد نه با ادمین باز میشه یه چیزی شده اه
Aaron Swartz
15-06-16, 13:46
دوست عزیز برو کنترل پنل ، بخش Program and Features ، بعد در سمت پچ روی گزینه Turn windows features on or off کلیک کن و تیک دو تا گزینه زیر رو بزن و اوکی کن. حالا خودش شروع میکنه به دانلود و نصب .
.Net Framework 3.5
.Net Framework 4.5
honeyxp
15-06-16, 14:00
قبل نصب هم اول این میاد
و بعد این که نصب نمیشه
البته جای که خودش میخواد نصب بشه نمیشه و من یه پوشه رو دسکتاب درست کردم و اونجا نصب شد ولی بالا نوشتم انطوریه و الان نمیاد برنامه چه کنم مشکل کجاست؟
دوستان جواب شما رو دادن و خیلی هم عالی ولی احتمالا عکس اول میگه که اکانت شما یا ادمین نیس یا دسترسی ادمین نداره یا فولدر به خصوص نصب دسترسیهای ادمین نداره!
0reza666
15-06-16, 14:03
.
[/CODE]
مثل اینکه نصب دارمش رفتم دیدم اینطوریه. راستی هر کدوم که جای تیکش خالیه بزنم تیک و ابدیت میشه و ایا الضامیه که ابدیت بشه؟
بگزریم یه سوال دیگه پرسیدم بالا
خوب من الان دو پیام شمارو هیچ یه سوال دیگه پرسیدما سومی پیام ببینید یه سوال دیگه پرسیدم اون جواب ندادین. اون سوال هیچ ربطی به مشکل اولیم نداره.
ایکون بازی ها یا ایکون برنامه ها قبلا با ران باز میشودن و علامت ران حتی رو تمام ایکون ها بود چون خودم هر چی نصب میکردم این تیک میزدم
اما معلوم نیس چی شده الان نه علامتش رو ایکون ها میاد نه با ران باز میشه و الان کلیک میکونم سریع باز میشن و مشکلی ندارم ولی قبلا همش با ران باز میشودن که من میخوام باز همینطوری باز بشن.
مشکل نت فورک ول کنید اون دیشب حل شد
Aaron Swartz
15-06-16, 14:20
مثل اینکه نصب دارمش رفتم دیدم اینطوریه. راستی هر کدوم که جای تیکش خالیه بزنم تیک و ابدیت میشه و ایا الضامیه که ابدیت بشه؟
اما معلوم نیس چی شده الان نه علامتش رو ایکون ها میاد نه با ران باز میشه و الان کلیک میکونم سریع باز میشن و مشکلی ندارم ولی قبلا همش با ران باز میشودن که من میخوام باز همینطوری باز بشن. مشکل نت فورک ول کنید اون دیشب حل شد
اگه مشکل حل شده که خب آپدیت لازم نیست.
برای مشکل دومتون هم رو بازی یا برنامه موردنظر کلیک راست کنید و گزینه آخر یعنی Properties رو انتخاب کنید و بعد به سربرگ Compatibility برید و تیک گزینه run this program as administrator رو بزنید و OK کنید.
0reza666
15-06-16, 14:23
.
اینکارو میگم که همش اینکارو انجام میدم چون با اینکار ازت پرسیده میشه میخوای بری تو بازی یا تو برنامه
ولی الان دیگه اینطوری نمیشه. صفحه اولی یا صفحه دومی همین تاپیک بخونید لطفا از لحضه ای که ادمین بود چی بود گفتم برم تست کنم انگاری اینطوری شده اه راه حلش چیه برگرده به روز اول. انگاری خراب شده با ران باز نمیشه و ازت سوال نمیشه ایا این برنامه میخوای اجرا کنی یا نه؟
mohammad-
15-06-16, 15:01
اینکارو میگم که همش اینکارو انجام میدم چون با اینکار ازت پرسیده میشه میخوای بری تو بازی یا تو برنامه
ولی الان دیگه اینطوری نمیشه. صفحه اولی یا صفحه دومی همین تاپیک بخونید لطفا از لحضه ای که ادمین بود چی بود گفتم برم تست کنم انگاری اینطوری شده اه راه حلش چیه برگرده به روز اول. انگاری خراب شده با ران باز نمیشه و ازت سوال نمیشه ایا این برنامه میخوای اجرا کنی یا نه؟
جمله هات واضح نیستن و خیلی سخت می شه فهمید منظورت چیه
در مورد اون مشکل ها هم به اندازه کافی صحبت شده اینجوری هم کسی نمی فهمه شما چی میگی
می خوای بیام تو سیستمت ببینم دقیقا منظورت چیه و ببینم می تونم مشکلت رو حل کنم؟
0reza666
15-06-16, 15:05
نه خودم میخوام حلش کنم شما رهنمایی کنید.
.
ببینید برای مثال وقتی یه اهنگی با فایلی میزنی حذف بشه کامپیوتر ازت میپرسه ایا متمعانی که میخوای حذف بشه یا نه. تا اینجا هیچ. این یه مثال هستا این مشکلم نیستا الان حذف میکنم ازم سوال میشه اشتباه برداشت نکنید یه مثال زدم فقط...
حالا من تمام برنامه های که نصب میکنم و تمام بازی های که نصب میکنم بلافاصله میرم این تیک میزنم و فعالش میکنم
بعد وقتی کلیک میکنم رو ایکون بازی یا رو ایکون برنامه درجا نمیره تو بازی یا درجا اون برنامه باز نمیکنه که میگی میخوای باز بشه برنامه با ران هم باز میشه دیگه یا میتونم اون موقعه بزنم کنسل و وارد بازی نشم یا وارد برنامه نشم. اما الان نمیدونم چی شده که من با اینکه اون تیک زده هست هیچ برنامه ای نه ازم سوال میپرسه نه هیچی تا کلیک میکنم سریع میره تو بازی یا سریع برنامه باز میکنه قبلا اینطوری نبود دیگه اینبار واضع گفتماااا
mohammad-
15-06-16, 15:07
نه خودم میخوام حلش کنم شما رهنمایی کنید.
ببینید برای مثال وقتی یه اهنگی با فایلی میزنی حذف بشه کامپیوتر ازت میپرسه ایا متمعانی که میخوای حذف بشه یا نه. تا اینجا هیچ.
حالا من تمام برنامه های که نصب میکنم و تمام بازی های که نصب میکنم بلافاصله میرم این تیک میزنم و فعالش میکنم
بعد وقتی کلیک میکنم رو ایکون بازی یا رو ایکون برنامه درجا نمیره تو بازی یا درجا اون برنامه باز نمیکنه که میگی میخوای باز بشه برنامه با ران هم باز میشه دیگه یا میتونم اون موقعه بزنم کنسل و وارد بازی نشم یا وارد برنامه نشم. اما الان نمیدونم چی شده که من با اینکه اون تیک زده هست هیچ برنامه ای نه ازم سوال میپرسه نه هیچی تا کلیک میکنم سریع میره تو بازی یا سریع برنامه باز میکنه قبلا اینطوری نبود دیگه اینبار واضع گفتماااا
سیستم عاملت چیه
0reza666
15-06-16, 15:09
فعلا رو ویندز 8.1 و 64 بیتی هستم. متمعانم خودم به اشتباه جای دست زدم که الان نمیدونم چیه:1. (28):
mohammad-
15-06-16, 15:20
فعلا رو ویندز 8.1 و 64 بیتی هستم. متمعانم خودم به اشتباه جای دست زدم که الان نمیدونم چیه:1. (28):
اگه می خوای بیام تو سیستمت برات درستش کنم قرار نیست که کار خاصی بکنم چون هر کاری بکنم همزمان شما هم می بینی اگه خواستی بگم چه جوری
اما اگه نمی خوای اون مسیری که رفتی everyone رو ساختی برو و حذفش کن
برو توی control panel و user acount (البته در کنترل پنل باید view by رو از قسمت بالا سمت راست بزاری روی small )
بعد برو توی change user acount control setting تو پنجره ای که باز می شه سمت چپ یک میله ای وجود داره دستگیرش رو بیار تا ته پایین در never notify
ابن کار باعث می شه ازت درباره نصب برنامه ها سوال نکنه که می خوای نصب کنی با نه
اگه دستگیرش پایین بود که مشکلت از این نبوده
0reza666
15-06-16, 15:28
اهان همینه که یکی بهم گفته بود بیارم پایین من میخوام این حالت بمونه الان ردیف شد.
من میخوام از من سوال کنه دیگه برعکس گفتیا. ممنون کمک کردی.
خودش اصلی رو فلش کشیدم رو گذینه یک هست. یه دوستی برای یکاری بهم گفته بود بزارم پایین یعنی گذینه دو و اینطوری کرده بودم که مشکل شده بود برام الان ردیفه بازم ممنون
15311531
15-06-16, 15:32
با سلام
ببخشید تاپیک جداگانه نزدم
این چرا اینطوریه ؟؟؟
mohammad-
15-06-16, 15:35
با سلام
این چرا اینطوریه ؟؟؟
همون ویندوز 10 هست که نصب کردی دیگه
باید اکتیوش کنی (با استفاده از کرک)
Aaron Swartz
15-06-16, 15:36
با سلام
این چرا اینطوریه ؟؟؟
ویندوز اکتیو نیست ، ویندوزتون رو کرک کنید.
mohammad-
15-06-16, 15:47
دوستان چه جوری می شه یک پستی که گذاشتم رو حذف کنم (تو بعضی از فروم ها می شه چون خیلی کاربردیه)
مثلا اگه پست های 16 و 17 همین تاپیک که تکراری هستن و پست 21 که ممکنه باعث گمراهی بعضی ها بشه اگه بلد نباشن و همین پستی که الان می ذارم (یعنی 38) که آخریشه همشون حذف بشن تاپیک منظم تر می شه
0reza666
15-06-16, 20:08
اگه می خوای بیام تو سیستمت برات درستش کنم قرار نیست که کار خاصی بکنم چون هر کاری بکنم همزمان شما هم می بینی اگه خواستی بگم چه جوری
اما اگه نمی خوای اون مسیری که رفتی everyone رو ساختی برو و حذفش کن
برو توی control panel و user acount (البته در کنترل پنل باید view by رو از قسمت بالا سمت راست بزاری روی small )
بعد برو توی change user acount control setting تو پنجره ای که باز می شه سمت چپ یک میله ای وجود داره دستگیرش رو بیار تا ته پایین در never notify
ابن کار باعث می شه ازت درباره نصب برنامه ها سوال نکنه که می خوای نصب کنی با نه
اگه دستگیرش پایین بود که مشکلت از این نبوده
چرا وقتی سیستم خاموش کردم و بعد چند ساعت روشن کردم باز حالت اول بود. با اینکه این راه رفتم اوکی کردم پنجره رو... چه کنم به حالت اول برنگرده مشکل کجاست؟
mohammad-
16-06-16, 07:23
چرا وقتی سیستم خاموش کردم و بعد چند ساعت روشن کردم باز حالت اول بود. با اینکه این راه رفتم اوکی کردم پنجره رو... چه کنم به حالت اول برنگرده مشکل کجاست؟
1- ابتدا در دکمه استارت ویندوز رو می زنی و در قسمت سرچ می نویسی cmd و بعد می ری روی cmd راست کلیک می کنی و run as administrator رو می زنی طبق تصاویر زیر
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-c1-jpg
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-c2-jpg
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-c3-jpg
و یعد عبارت زیر رو تایپ می کنی یا از همین جا کپی کن و توی cmd راست کلیک کن و paste کن
sfc /scannow
این فایل های سیستمی ویندوزت رو تعمیر می کنه وقتی 100 در صد کامل شد ویندوز رو ریستارت کن
2- بازم دکه استارت رو بزن و تایپ کن regedit و یا کلید ویندوز رو با R از روی کیبورد بگیر تا پنجره run ظاهر بشه و اونجا regedit رو تایپ کن
کلید ویندوز
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-c4-jpg
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-c5-jpg
و در قسمت راست EnableLUA رو باز کن و بزار روی 1 ( 1 یعنی فعال بشه و 0 یعنی غیر فعال بشه) و بعد ریستارت کن
نکته : اگه دستگیره uac تا ته پایین باشه باید EnableLUA روی 0 باشه و اگه دستگیره uac بالا باشه EnableLUA باید روی 1 باشه وگرنه باعث بروز خطا می شه ( اون خطای net framework هم از همین ناشی می شه )
چون شما دوست داری این حالت فعال باشه پس دستگیره uac تا ته بالا باشه و EnableLUA روی 1
3- در run تایپ کن gpedit.msc
Only the registered members can see the linkمعنی-این-ارور-چیست-a1-png
User Account Control Behavior Of the elevation prompt for administrators in admin approval mode
منو رو باز کن و بزار روی همون عبارت که دورش رنگ قرمز کشیدم
و بعد ریستارت کن
4- با آنتی ویروس درایو ویندوز رو هم چک کن ویروسی نباشه و در نهایت اگه درست نشد یک user جدید بساز و از نوع administrator هم باشه
0reza666
15-09-16, 18:32
یه سوال جدیدی دارم.
مشکل از یه بازی به اسم Kane & Lynch 2 - Dog Days دارم.
معنی این ارور چیه و چطور حلش کنم.
بازی نمیاد بالا و ارور
میده؟
بازی هم از اینجا دانلود کردم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
...
AMD>INTEL
15-09-16, 19:20
این موارد رو نصب کن
Only the registered members can see the link B%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF-56114-post342949/#post342949
0reza666
21-01-17, 12:41
معنی این چیه
و چرا؟
AMD>INTEL
21-01-17, 13:05
برنامه آکرونیس که نصب کردی . کرک نشده است و نسخه نمایشی هست .
0reza666
29-01-17, 14:56
.
معنی این ارور چیست و چرا میاد
.
0reza666
13-02-17, 15:38
معنی این ارور چیست؟
..
AMD>INTEL
13-02-17, 16:49
تنظیمات گرافیکی که گذاشتی . به حافظه گرافیکی بیشتری نیازداره حدود 4 گیگ
0reza666
26-12-17, 20:06
این چیه و چرا اینطوری میشه.
موقعه خاموش کردن کامپیوتر اینطوری میشه و بعد دوباره باید بزنم رو گذینه خاموش تا کامپیوترم خاموش بشه.
Only the registered members can see the link۲۰۱۷۱۲۲۶_۲۰۳۳۰۱.jpg
Lacieservice
قبلا اینطوری نبود ویروس گرفت حذفیدم ولی الان اینطوری شده. الان دیگه سیستم ویروسی نیست ولی این مشکل هست.
AMD>INTEL
26-12-17, 20:24
این چیه و چرا اینطوری میشه.
موقعه خاموش کردن کامپیوتر اینطوری میشه و بعد دوباره باید بزنم رو گذینه خاموش تا کامپیوترم خاموش بشه.
Only the registered members can see the link۲۰۱۷۱۲۲۶_۲۰۳۳۰۱.jpg
Lacieservice
قبلا اینطوری نبود ویروس گرفت حذفیدم ولی الان اینطوری شده. الان دیگه سیستم ویروسی نیست ولی این مشکل هست.
دوست عزیز
یا ویروس کاملا حذف نشده یا مشکلاتی که ویروس ایجاد کرده است .
تجربه من میگه ویروس هنوز توی سیستم شما وجود داره
0reza666
26-12-17, 20:45
دوست عزیز
یا ویروس کاملا حذف نشده یا مشکلاتی که ویروس ایجاد کرده است .
تجربه من میگه ویروس هنوز توی سیستم شما وجود داره
خوب حالا چه کنم. منم به این فایل شک دارم چون فقط این در درایو سی کنار همین پوشه های ویندوز امده
داخلشم اینه
حذفم نمیشه. قبل ویروس گرفتن این اصلا در درایو سی نبود هر چی هست مشکل همینه فکر کنم.
الان وقتی ویندوز بالا میاد اینم میاد
ببندم دیگه نمیاد ولی خوب همچنان مشکل خاموش شدن هست.
AMD>INTEL
26-12-17, 21:00
خوب حالا چه کنم. منم به این فایل شک دارم چون فقط این در درایو سی کنار همین پوشه های ویندوز امده
داخلشم اینه
حذفم نمیشه. قبل ویروس گرفتن این اصلا در درایو سی نبود هر چی هست مشکل همینه فکر کنم.
الان وقتی ویندوز بالا میاد اینم میاد
ببندم دیگه نمیاد ولی خوب همچنان مشکل خاموش شدن هست.
از remover یا دیسک نجات اپدیت شده کاسپرسکی استفاده کن