سلام. دوستان دوستی در یه انجمنی کیس خودشو خودش دربشو به صورت شیشه ای در اورد مراحلش و خرجش توضیح داده ولی میخواستم بدونم ایا همچین کیسی اماده ندارن. البته هم درب شیشه ای میخوام داشته باشه هم نور پردازی داشته باشه داخلش اونم به رنگ ابی مثلا این کیس ببینید.
Only the registered members can see the link
راهنمایی
AMD>INTEL
12-06-16, 22:15
عزیز دل این تاپیک محلش گفتگوی آزاده ؟!
0reza666
13-06-16, 08:51
والا نمیدونم. باید ببخشید.
دوستی تو خصوصی بهم گفت کیس شیشه ای Deepcool Kendomen ..
فکر کنم نور پردازی باید خودم دستی انجام بدم و چطور:1. (27):
0reza666
15-06-16, 19:50
یه سوال دیگه
کیس من این ادرس برید
مشخصات و قیمت روز خرید و فروش کیس ویرا VI-1146- BK CASE Viera VI-1146- BK | 7729 | کیمیا آنلاین | Kimia Online (Only the registered members can see the link)
.
کیس ویرا VI-1146- BK - CASE Viera VI-1146- BK | 7729 | کیمیا آنلاین | Kimia Online (Only the registered members can see the link)
کیس ویرا VI-1146- BK
هست البته دقیق همون ابیه هست سوالم اینه در اینده گرافیک 750 ti یا 950 یا بالاتر شاید گرفتم تو این کیس جا میشه؟
الان هارد پایینترین جا قراره داره و این گرافیکی که دارم 730 اگه مثلا درازم بود بهش نمیخوره چه بالاتنه چه پایین تنه کارت که مثلا فنشه هیچی بهش نمیخوره. منظور از این سوال درازی کارت که به میله خود کیس دیگه نرسه درازی منظورمه.
AMD>INTEL
15-06-16, 21:50
کارت 950 جا میشه بدون مشکل . فقط کارتهای بالای 960 به دلیل طول زیاد جا نمیشه .
0reza666
16-06-16, 12:46
ممنون
عکس های کیس من. ایا خوبه؟ و خوب سیم کشی هارو مرتب کردم؟ راستی اون فن پشت لامپیه و سیستم روشن کنم نور ابی میده و کل کیس میشه ابی...
.
همیشه داخل کیس تمیز میکنم
درب همش بسته ای برای تمیز کردن باز کرده بودم درب با میخ سوراخ سوراخ کردم:cool: تو فکر اینم که اونجای که سوراخ کردم کامل ببرم و شیشه ای کنم یعنی شیشه بهش وصل کنم. اما چطور خودمم توش موندم...
راستی تهویه هوا چطوره خوبه؟ منکه هیچ وقت گرمای حس نمیکنم حتی بازی کنم و همه جای کیس دس میکشم همش هوا داره و باد فن میاد فکر نکنم مشکلی داشته باشم در گرما...
0reza666
16-06-16, 23:26
.
یه سوال دیگه دارم
گرافیک که گفتین تشکر. هارد ssd به زودی میخوام بخرم این هارد تو این کیس تو قفصعه اش چی ایا جا میشه قطرش درازیش؟ مجبور نباشم بخاطر یه هارد کیس عوض کنم؟؟؟
AMD>INTEL
16-06-16, 23:29
یه سوال دیگه دارم
[/COLOR]هارد ssd به زودی میخوام بخرم این هارد تو این کیس تو قفصعه اش چی ایا جا میشه قطرش درازیش؟ مجبور نباشم بخاطر یه هارد کیس عوض کنم؟؟؟
برای ssd باید تبدیل 2.5 به 3.5 بگیری . فروشگاه لوازم کامپیوتر دارند .
0reza666
16-06-16, 23:31
میشه من دقیق بدونم تبدیل چی هست. مثلا عکسی چیزی ازش میذارید تا متوجه بشم کاری به فروشندگان ندارم جسارت نباشه خودم میخوام این مورد متوجه بشم. میشه یه عکس بزاری
میشه من دقیق بدونم تبدیل چی هست. مثلا عکسی چیزی ازش میذارید تا متوجه بشم کاری به فروشندگان ندارم جسارت نباشه خودم میخوام این مورد متوجه بشم. میشه یه عکس بزاری
ایا خوب شده؟ بخاطر اینکه نمیتونستم یه کیس بخرم والا:great:
0reza666
23-07-16, 20:15
.
اینم مکنده جلو کیس. عین کیس های جدید شده خوبه. مکندگی هوا از جلو هم اضافه کردم دیگه. یکم زشت شده ولی بی خیال
تازه یه لامپ ال ای دی سه تایی
که چسب خور هست خریدم زدم به سخف کیس اینم عکسش
البته با این پاوری که من دارم نترکه خوبه باید زودتر پاور عوض کنم و یه پاور گرین 600 وات یا بالاتر بگیرم خودم خلاص کنم.
AMD>INTEL
23-07-16, 20:17
تمیز در نیموده . یک مقدار وقت میگذاشتی هم نتیجه کار تمیزتر در میومد و زیبایی کیس هم حفظ میشد .ولی خوب زحمتت رو کشیدی .:11():
0reza666
23-07-16, 20:51
تمیز در نیموده . یک مقدار وقت میگذاشتی هم نتیجه کار تمیزتر در میومد و زیبایی کیس هم حفظ میشد .ولی خوب زحمتت رو کشیدی .:11():
ممنون از نظرت. این عکس دیدم برای من الان یه سوال پیش امده
الان من فن جلو نصب کردم عین فن عقب نصب کردم یعنی مکنده هست. ولی این عکس و انجور کیس ها انگاری فن جلو باد به داخل میبره و از پشت کیس میره بیرون اگه اره هست پس من فن جلو اشتباهی زدم یا من بد متوجه این عکس و اینجور کیس ها هستم Green X+ EAGLE Gaming Case
...
AMD>INTEL
23-07-16, 20:54
بله جلو هوا را میکشه داخل از پشت کیس هوای داغ خارج میشه .
0reza666
26-07-16, 17:11
ممنون. فن جلو الان برعکس کردم. پس اول اشتباه بسته بودم.
چرا اینجوری اسمبل شده :1. (27): خیلی بد اسمبل شده، الان جلوی ورود و خروج هوا گرفته شده.
دیگه الان فکر کنم خوب شده باشه الان خوبه بنظرت؟ دیگه از این بهتر نمیتونم درست کنم:1. (27):
...
Aaron Swartz
26-07-16, 20:00
ممنون. فن جلو الان برعکس کردم. پس اول اشتباه بسته بودم.
دیگه الان فکر کنم خوب شده باشه الان خوبه بنظرت؟ دیگه از این بهتر نمیتونم درست کنم:1. (27):
...
آره الان نسبت به قبل خیلی بهتر شده. :great:
0reza666
07-01-17, 15:34
یه سوال دیگه دارم.
من یه زمان کارت دو فنه 950 بگیرم مدل و اسم دقیق GIGABYTE GTX 950 XTREME GAMING WF 2X OC 2GB GDDR5
تو این کیس خودم جا میشه؟ من متر کردم اینم عکس که دیگه بچسبه به ته قفسه هارد میشه 25 ثانت.
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B5%DB%B5%DB%B2%DB%B1%DB%B1.jpg
اینم بگم از زیر کارت که فنش هست به هارد نمیخوره چون هارد پایینترین قفسه هست. و سیم ها هم چسبیده به کیس خطای دید شما نباشه. کامل متر کردما تا اونجا میتونه کارت بیاد فقط میخوام بدونم این 25 ثانت که چسبیده میشه و اینطوری نمیشه بهتر بگیم یا حالا میگیم 24 ثانت این کارتی که مدلش نوشتم تو این کیس من جا میشه یا نه؟
من یبار فکر کنم در همین تاپیک این سوال پرسیدم ولی اینبار دیگه متر زدم و دارم دقیقتر سوالم میپرسم لطفا جواب بدین.
ادرس کیس من. اون ابی هست
...
AMD>INTEL
07-01-17, 15:45
طول این کارت 227 میلی متر میشه . حدود 23 سانت . پس جا میشه در کیس شما
Card size H=39 L=227 W=117 mm
0reza666
16-01-17, 10:00
خوب میدونید که من کارت گرافیک جدید خریدم و رو کیس شانس اوردم که فضای هارد یکطرفش بیشتر جا داره یکطرفش کمتر این عکس ببینید
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B8%DB%B2%DB%B8%DB%B4%DB%B3.jpg
ولی به هر حال گرافیک جا شد و بجای نمیخوره تهویه هم 3 تا فن رو کیس هست یکی جلو هوای تمیز میکشه داخل دوتا پشت هوای گرم میکشه بیرون. ایا به کارت اسیب نمیرسه تو این وضع جا کمی؟
AMD>INTEL
16-01-17, 10:06
خیر مشکلی پیش نمیاره .
0reza666
19-01-17, 12:32
دوستان میشه نظر بدین که سیم هارو خوب جمع کردم و اینکه ایا خوشگل شده کیسم.
درب رفتم متر کردم و رفتم شیشه گرفتم. و کامل جا شد و فقط با یه تیکه اهنن کوچیک مهار شده و در نمیاد تا مثلا بیفته بشکنه چون تو کشو خود کیس رفته شیشه و جا افتاده. با چسب برق اسم کیس اونجا نوشتم بنظرتون جالب شده؟
عکس
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B0%DB%B8_Copy.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B9.jpg
.
0reza666
06-02-17, 16:56
.
میشه یه کیس خوب معرفی کنید بلکه شاید در اینده یه کیس خریدم.
مشخصات سیستمم تو امضاء نوشته شده.
بهتره کیس گرین باشه و فقط مشکی یا ابی باشه و اگه درب شیشه ای هم باشه که دیگه عالی. البته اروزنترین کیس معرفی کنید با این امکانات:1. (31):
AMD>INTEL
06-02-17, 17:51
GREEN Z+ Grand Black
در کیس Z+ Grand گرین، علاوه بر یک عدد فن LED دار نصب شده در قسمت پشت کیس (خروجی هوا)، امکان نصب 3 عدد فن در قسمت جلو (ورودی هوا) و 1 عدد فن در قسمت سقف (خروجی هوا) و دو عدد فن در قسمت بالای محفظه پاور (دمش به کارت گرافیک) وجود دارد. همچنین فضای نصب رادیاتور واترکولینگ 240/120 در قسمت جلو (240 مشروط به عدم نصب درایو نوری) و در رادیاتور واترکولینگ 120 در قسمت پشت کیس "زد پلاس گرند" تعبیه شده است. این کیس در دو رنگ مشکی و سفید عرضه شده که از نظر ظاهری تفاوت های جزیی با یکدیگر دارند که از مهمترین آن می توان به کاور کناری کاملا شیشه ای برای زیبایی و رویت هرچه بیشتر قطعات سیستم در مدل سفید رنگ و همچنین یکپارچگی رنگ فضای داخلی و پوشش بیرون کیس اشاره کرد که در مدل مشکی، اندازه پنجره شیشه ای کوچکتر می باشد و توسط فریم فلزی احاطه شده است.
ضمن اینکه استفاده از پایه های بلند جهت تهویه بهتر پاور، تعبیه محفظه پاور جهت جداسازی کولینگ پاور و زیباتر شدن اسمبل، بهره مندی از فیلتر های غبار مگنتی با قابلیت جداسازی سریع و آسان جهت سرویس دوره ای در قسمت سقف و کف این کیس، از دیگر امکانات کیس Z+ Grand گرین می باشد.
0reza666
05-06-17, 16:12
.
یه سوال دیگه داشتم.
خوب هوا گرم شده و تابستونم نزدیکه.
یکی میگه درب کیس باز باشه بهتره و یکی هم میگه سرما و گرمای داخل بیرون بکشه فن رو کیس بهتره. خوب برای یه کیس دقیق چی خوبه؟
این موردم بگم کیس من دربش بسته اس و دو فن جلو کیس دارم که هوای سرد میشکه داخل و دو فن پشت کیس دارم که هوای گرم داخل کیس میکشه بیرون. درب سمت چب هم شیشه هست یعنی هیچ سوراخی روش نیس دیگه چون شیشه هست. درب سمت راست برای خود کیس و یه سوراخ های کوچیکی برای تهویح داره.
AMD>INTEL
05-06-17, 16:17
یه سوال دیگه داشتم.
خوب هوا گرم شده و تابستونم نزدیکه.
یکی میگه درب کیس باز باشه بهتره و یکی هم میگه سرما و گرمای داخل بیرون بکشه فن رو کیس بهتره. خوب برای یه کیس دقیق چی خوبه؟
این موردم بگم کیس من دربش بسته اس و دو فن جلو کیس دارم که هوای سرد میشکه داخل و دو فن پشت کیس دارم که هوای گرم داخل کیس میکشه بیرون. درب سمت چب هم شیشه هست یعنی هیچ سوراخی روش نیس دیگه چون شیشه هست. درب سمت راست برای خود کیس و یه سوراخ های کوچیکی برای تهویح داره.
اگر گردش هوا را رعایت کرده باشی بسته باشه بهتر است .
0reza666
20-06-17, 00:44
.
دنبال کیسی میگیردم با این شرایط ایا هست؟
رنگ مشکی باشه توش با رنگ های دیگه یعنی دورنگه هم بود مشکلی نیس. اگه هم درب شیشه بود که دیگه عالی ولی نبود دیگه ایب نداره.
اما این مورد میخوام حتما باشه. جلو کیس 2 تا فن بخوره. پشت کیس 2 تا فن بخوره. اگه پاور بالا میخوره 1 فن بالا کیس بخوره. و 2 تا فن پایین کیس. اما اگه پاور پایین کیس میخوره 1 فن پایین کیس بخوره و 2 تا فن بالای کیس بخوره؟
رنگ مشکی باشه توش با رنگ های دیگه یعنی دورنگه هم بود مشکلی نیس. اگه هم درب شیشه بود که دیگه عالی ولی نبود دیگه ایب نداره.
اما این مورد میخوام حتما باشه. جلو کیس 2 تا فن بخوره. پشت کیس 2 تا فن بخوره. اگه پاور بالا میخوره 1 فن بالا کیس بخوره. و 2 تا فن پایین کیس. اما اگه پاور پایین کیس میخوره 1 فن پایین کیس بخوره و 2 تا فن بالای کیس بخوره؟
DeepCool TESSERACT SW Case
DeepCool DUKASE White V3
0reza666
03-07-17, 23:51
عکس کامل از سیستمم در شب با فورم شهر سخت افزار:1. (31):
و فقط کیس با نور ابی:1. (26):
خودم درست کردم و چطوره؟ ایا خوشگل شده؟
درب سمت چپ از خودشه و اهن یا هلبی دیگه ولی درب سمت راست شیشه خریدم و فقط یه شیشه سفید هست که اینطوری میشه تمام قطعات داخل کیس دید.
قبل اینکه بگین اینطوری درب شیشه گذاشتم گرما داخل کیس زیاد میشه چون سوراخی نداره رو شیشه باید بگم گردش هوا 2 تا فن در جلو نصب کردم که هوای سرد میکشه داخل و 2 تا فن پشت کیس نصب کردم که گرمای داخل کیس میکشه بیرون:1. (29):
AMD>INTEL
03-07-17, 23:54
خودم درست کردم و چطوره؟
درب سمت چپ از خودشه و اهن یا هلبی دیگه ولی درب سمت راست شیشه خریدم و فقط یه شیشه سفید هست که اینطوری میشه تمام قطعات داخل کیس دید.
خوبه چرا بد باشه . معلومه به مرور روی کیست کار کردی .
sfmth
03-07-17, 23:56
درب سمت چپ از خودشه و اهن یا هلبی دیگه ولی درب سمت راست شیشه خریدم و فقط یه شیشه سفید هست که اینطوری میشه تمام قطعات داخل کیس دید. قبل اینکه بگین گردش هوا باید بگم 2 تا فن در جلو نصب کردم که هوای سرد میکشه داخل و 2 تا فن پشت کیس نصب کردم که گرمای داخل کیس میکشه بیرون:1. (29):
بسیار عالی رنگ ابی خیلی قشنگش کرده
مدیریت کابلتون هم حرف نداره
فقط اون بالا قسمت پاورو هم میتونین با یه مقوا بپوشونین کابلها کمتر دیده بشن
👍👍👍
Sent from my SM-J700F using Tapatalk
ramin1000
04-07-17, 00:06
قبل اینکه بگین اینطوری درب شیشه گذاشتم گرما داخل کیس زیاد میشه چون سوراخی نداره رو شیشه باید بگم گردش هوا 2 تا فن در جلو نصب کردم که هوای سرد میکشه داخل و 2 تا فن پشت کیس نصب کردم که گرمای داخل کیس میکشه بیرون:1. (29):
آقا رضا اون نور آبی led است
0reza666
04-07-17, 00:10
اره ال ای دی هست. ولی خوب 2 تا فن در جلو کیس دارم که اونا هم فن هستن و هم لامپ های ریز ال ای دی هم داره و 2 تا فن هم پشت کیس دارم اونا هم. هم فن هستن هم لامپ های ریز ال ای دی روشن نصب داره. بعد دیدم یکم نور کمه 2 تا لامپ ال ای دی سوا خریدم و یکی بالای کیس کردم یکی هم پایین کیس در وسط در وسط. الان کل کیس شده ابی.
کولا کیس من ابی رنگ هست اخه.
بعد من 2 تا جای فن در جلو کیسم کردم این عکس ببین
و 1 فن هم که پشت کیس میخوره یکی دیگه هم باز پشت کیس خودم جاش درست کردم نصب کردم و تهویح الان شده عین این کیس های جدید دیگه:1. (31):
ramin1000
04-07-17, 00:12
اره ال ای دی هست. ولی خوب 2 تا فن در جلو کیس دارم که اونا هم فن هستن و هم لامپ های ریز ال ای دی هم داره و 2 تا فن هم پشت کیس دارم اونا هم. هم فن هستن هم لامپ های ریز ال ای دی روشن نصب داره. بعد دیدم یکم نور کمه 2 تا لامپ ال ای دی سوا خریدم و یکی بالای کیس کردم یکی هم پایین کیس در وسط در وسط. الان کل کیس شده ابی. کولا کیس من ابی رنگ هست اخه.
الان موقعی که داری با کامپیوتر کار می کنی اون نور آبی رو می بینی یا مخفیه
0reza666
04-07-17, 00:16
اره میبینم. عکس گذاشتم که بالا. داخل همین سایت بودم که عکس گرفتم و عکس همین انجمن هم هست.
راستی منظورم از اینکه نوشتم اره میبینم و اون نور میبینم فقط رنگ ابی بودا وگرنه خود لامپ دیده نمیشه چون یکی بالا سخف کیس و یکی پایین کیس نصب هست لب های کیس نمیزاره ببینمش جز اینکه خودم سرم ببرم زیر کیس و یا بالای کیس نورارو ببینم اونم از فاصله یک وجبی و گرنه فاصله نیم متر و بیشتر اصلا دیده نمیشه خود لامپ ها...
ولی اگه بخوام شبا دانلود رایگان داشته باشم و این نورها اذیت کنه یا فن ها صدا ایجاد کنه اینکارو کردم.
این تاپیک ببین
الان این 4 تا کلید هر کدم برای کاریه و همه چیز میتونم کنترل کنم 3 تا کلیک برای فن ها هست و 1 کلید هم برای نور. همه رو خودم صبر حوصله کردم و کم کم درست کردم:1. (31):
ramin1000
04-07-17, 00:27
اره میبینم. عکس گذاشتم که بالا. داخل همین سایت بودم که عکس گرفتم و عکس همین انجمن هم هست.
ولی اگه بخوام شبا دانلود رایگان داشته باشم و این نورها اذیت کنه یا فن ها صدا ایجاد کنه اینکارو کردم.
این تاپیک ببین
الان این 4 تا کلید هر کدم برای کاریه و همه چیز میتونم کنترل کنم 3 تا کلیک برای فن ها هست و 1 کلید هم برای نور. همه رو خودم صبر حوصله کردم و کم کم درست کردم:1. (31):
یه چیزی می خوام بگم امیدوارم ناراحت نشی چون خیلی برای این ها زحمت کشیدی با شور و علاقه زیاد
تصویر زیر رو ببین ساختار یک چشم رو نشون میده
20581
همون طور که می بینی یک قسمت داره به نام ماکولا و قسمت دیگه شبکیه (retina) که مهمترین قسمت چشمه و اگه آسیب ببینه آدم قسمتی از بیناییش رو از دست میده
خطرناک ترین نور برای شبکیه همین نور آبی led است چون به راحتی به شبکیه می رسه به همین خاطره که بیشتر مانیتورهای جدید ویژگی برای کم کردن نور آبی دارن
20582
مواظب چشمات باش
0reza666
15-11-17, 12:47
اینم یه راهکاری برای جا دادن گرافیک 950 ام اس ای داخل کیس منکه یکم کوچیکه.
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B6%DB%B0%DB%B1.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B3%DB%B1.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B0%DB%B6.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B6%DB%B3%DB%B6.jpg
خوب با اینکار کارم راه افتاد.
نظر دوستان؟ خخخ
DOOM999
15-11-17, 12:53
اینم یه راهکاری برای جا دادن گرافیک 950 ام اس ای داخل کیس منکه یکم کوچیکه.
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B6%DB%B0%DB%B1.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B3%DB%B1.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B5%DB%B5%DB%B0%DB%B6.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B2%DB%B4%DB%B6%DB%B3%DB%B6.jpg
خوب با اینکار کارم راه افتاد.
نظر دوستان؟ خخخ
به نظرم همه قطعات رو باز کن بعد برشها رو تمیز تر انجام بده یا ببر پیش برشکار بعد دو سه لایه اسپری مشکی مات تو تمام داخل کیس بزن دوباره سیستمو جمع کن
0reza666
15-11-17, 16:42
به نظرم همه قطعات رو باز کن بعد برشها رو تمیز تر انجام بده یا ببر پیش برشکار بعد دو سه لایه اسپری مشکی مات تو تمام داخل کیس بزن دوباره سیستمو جمع کن
حرفت کاملا درست ولی خوب من درب شیشه خریدم و درب ببندم چیزی دیده نمیشه این ببین
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B9%DB%B5%DB%B0.jpg
اون موقعه بدون درب شیشه بود. اینم بگم گوشه سمت راست با چسب برق زدم تا مشکی بشه و اون قسمت اصلا دیده نشه چون دیده بشه عکس پست قبلی ضایع اس دیگه:wink:
DOOM999
15-11-17, 17:50
حرفت کاملا درست ولی خوب من درب شیشه خریدم و درب ببندم چیزی دیده نمیشه این ببین
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B9%DB%B5%DB%B0.jpg
اون موقعه بدون درب شیشه بود. اینم بگم گوشه سمت راست با چسب برق زدم تا مشکی بشه و اون قسمت اصلا دیده نشه چون دیده بشه عکس پست قبلی ضایع اس دیگه:wink:
عالیه ابتکار خیلی خوبیه
0reza666
09-12-17, 16:58
و بازم عکس کامپیوترم با انجمن شهر سخت افزار
Only the registered members can see the link %D8%B2%D8%A7%D8%B1.jpg
Only the registered members can see the link D9%88%D8%AA%D8%B1.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B7%DB%B4%DB%B8%DB%B0%DB%B8.jpg
البته اینبار میز کامپیوترم با لامپ های ال ای دی به رنگ ابی درست کردم.
دوستان چطوره؟
DOOM999
09-12-17, 17:12
عالی
......
0reza666
13-06-21, 16:24
.
سلام یه سوال داشتم
کیس Green مدل Z3 CRYSTAL دارم
حالا اگه کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RTX 3080 O10G GAMING بخرم داخل کیسم جا میشه از نظر درازی؟
AMD>INTEL
13-06-21, 17:33
سلام یه سوال داشتم
کیس Green مدل Z3 CRYSTAL دارم
حالا اگه کارت گرافیک ایسوس ROG STRIX RTX 3080 O10G GAMING بخرم داخل کیسم جا میشه از نظر درازی؟
سلام
کارت گرافیک تا سایز 39 سانت در این کیس جا میشه . این کارت شما 32 سانت طولش هست پس نصب میشه .
Speed Racer
13-06-21, 18:23
و بازم عکس کامپیوترم با انجمن شهر سخت افزار
Only the registered members can see the link %D8%B2%D8%A7%D8%B1.jpg
Only the registered members can see the link D9%88%D8%AA%D8%B1.jpg
Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B7%DB%B4%DB%B8%DB%B0%DB%B8.jpg
البته اینبار میز کامپیوترم با لامپ های ال ای دی به رنگ ابی درست کردم.
دوستان چطوره؟
سلام
تو عکس سوم اون اسپیکر غول پیکری که روش عروسکه چند خریدی و مدلش چیه.
0reza666
13-06-21, 19:12
.
سلام. والا مدل خاصی نیست چون اسپیکر نیست از این ظبط سی دی ها خانگی است و چون ورودی aux داره من صدای کامپیوتر با یه کابل دو به یک دادم بهش و صدای وهشتانک :whistle:
Speed Racer
13-06-21, 20:26
سلام. والا مدل خاصی نیست چون اسپیکر نیست از این ظبط سی دی ها خانگی است و چون ورودی aux داره من صدای کامپیوتر با یه کابل دو به یک دادم بهش و صدای وهشتانک :whistle:
آقا رضا اسپیکره منم دارم ولی اندازش یک ششم اینی هست که شما داری و دو طرف مانیتور کامپیوترم هست ولی صداش اونجوری خوب نیست. مطمئنا شما هم دو تا داری یکی هم اونور داری عکسش نیفتاده.
ولی ظبط سی دی ها خانگی نمی دونم چیه توی دیجی کالا هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم چه نوع اسپیکریه که انقدر بزرگه. از اندازش مشخصه صداش خیلی پرقدرته.
البته ما داریم به این شکل که سینما خانگی که درازه دو طرف تلویزیونه و من دنبال اینم دو طرف مانیتور باشه ولی دراز نباید باشه چون من روی میز میزارم. پایین دوست ندارم
اگه مدلشو بگی منم میرم یکی می خرم تهران هرچی بخوای پیدا می شه. من می گردم پیدا می کنم مخصوصا اینکه نقره ایه و خیلی قشنگه.
یه لینک دیجی کالا اگه بدی ممنون میشم
0reza666
13-06-21, 20:33
.
داداش باور کن بهش میگن ظبط سی دی خانگی. اینی که من دارم اسپیکر نیست. عکس کامل
والا ایناکه دیگه اصلا موجود نمیشن ولی دسته دوم تو سایت های مثل دیوار پره. کافیه بنویسی ظبط سی دی خانگی برات کلی میاره.