ورود

مشاهده نسخه کامل : به لپ تاپم این مانیتور وصل میشه؟

amin_asadi
11-06-16, 20:58
سلام.
من لپ تاپ core i5 Lenovo Z510 دارم. و رزولوشن مانیتور این لپ تاپ 1366 * 768 است.
گرافیک این لپ تاپ

( NVIDIA GeForce GT 740M (2GB DDR3, 64-bit

هستش. حالا بخاطر اینکه من خیلی با لپ تاپ کار می کنم و چشمام اذیت می شه ، می خواستم یک سیستم رو میزی با یک مانیتور عالی بگیرم. ولی بعد که توی اینترنت تحقیق کردم ، متوجه شدم که می تونم فقط یک مانیتور بخرم و به پورت HDMI لپ تاپم وصل کنم.

همین طور که گفتم رزولوشن مانیتور این لپ تاپ 1366 * 768 است.

من توی اینترنت تحقیق کردم که کارت گرافیک این لپ تاپ تا رزولوشن بالا تر رو ساپورت می کنه در این لینک:

NVIDIA GeForce GT 740M (2GB DDR3, 64-bit) (Only the registered members can see the link)

در این سایت نوشته: مشخصات این گرافیک :
MAX.Digital Resolution
3840 * 2160
MAX.Analog Resolution
2048 * 1536

حالا می خوام بدونم واقعا این موضوع صحت داره ؟ آیا لپ تاچم با این دو مانیتور پایین سازگار است ؟ توی بازی ها ی پر گرافیک و برنامه های 3D ، سرعتش پایین نمی یاد ؟

می خوام با بالا ترین رزولوشن کار کنم.

مانیتور
Asus VX24AH
Resolution
2560 * 1440

و مانیتور
BenQ BL3201PT 4K Creative Class Monitor
Resolution
3840 * 2160

لطفا منو راهنمایی کنید. خیلی ممنون.

AMD>INTEL
11-06-16, 21:15
این دستگاه پورت d-sub باید داشته باشه .شما مونیتوری که پورت d-sub داشته باشه میتونید متصل کنید .دستگاهتون پورت hdmi هم داره ؟
این رزولیشن بله مشکلی نداره در مونیتور خارجی .
این مونیتور به نظرم خیلی مناسب هست
Samsung S27D390 Plus 27inch PLS
-----------
مسلما این گرافیک تو رزولیشن بالا افت فریم پیدا میکنه . فقط با کار کردن برنامه ها مشکلی نخواهید داشت .

amin_asadi
12-06-16, 09:25
این دستگاه پورت d-sub باید داشته باشه .شما مونیتوری که پورت d-sub داشته باشه میتونید متصل کنید .دستگاهتون پورت hdmi هم داره ؟
این رزولیشن بله مشکلی نداره در مونیتور خارجی .
این مونیتور به نظرم خیلی مناسب هست
Samsung S27D390 Plus 27inch PLS
-----------
مسلما این گرافیک تو رزولیشن بالا افت فریم پیدا میکنه . فقط با کار کردن برنامه ها مشکلی نخواهید داشت .

خیلی ممنون بابت پاسختون.

بله لپ تاپم پورت HDMI داره.

می شه لطفا دلیل انتخاب این مانیتور سامسونگ که به من معرفی کردید رو بگید. و همینطور نظرتون در مورد این مانیتور سامسونگ رو بگید.

خیلی ممنون.

AMD>INTEL
12-06-16, 09:28
خیلی ممنون بابت پاسختون.

بله لپ تاپم پورت HDMI داره.

می شه لطفا دلیل انتخاب این مانیتور سامسونگ که به من معرفی کردید رو بگید. و همینطور نظرتون در مورد این مانیتور سامسونگ رو بگید.

خیلی ممنون.
قیمت در لیست قیمت (Only the registered members can see the link)
این مونیتور من آدمی ندیدم از خریدش پشیمون بشه . هم کیفیت مناسبه داره هم قیمت خوب
تجربه یکی از دوستان (Only the registered members can see the link)

amin_asadi
12-06-16, 09:56
خیلی ممنون . خیلی این مانیتور رو پسندیدم. فقط ای کاش رزولوشنش بالا تر بود. چون برای کار های 3D هم می خوام استفاده کنم.رزولوشن پایین چشمام رو می سوزونه و سرم درد می گیره.

من می تونم هزینه بیشتری پرداخت کنم. می شه لطفا یک مانیتور دیگه هم که رزولوشن 1440*2560 داشته باشه هم به من معرفی کنید. صفحه شم ips یا pls باشه.

- - - Updated - - -

قیمت در لیست قیمت (Only the registered members can see the link)
این مونیتور من آدمی ندیدم از خریدش پشیمون بشه . هم کیفیت مناسبه داره هم قیمت خوب
تجربه یکی از دوستان (Only the registered members can see the link)

خیلی ممنون . خیلی این مانیتور رو پسندیدم. فقط ای کاش رزولوشنش بالا تر بود. چون برای کار های 3D هم می خوام استفاده کنم.رزولوشن پایین چشمام رو می سوزونه و سرم درد می گیره.

من می تونم هزینه بیشتری پرداخت کنم. می شه لطفا یک مانیتور دیگه هم که رزولوشن 1440*2560 داشته باشه هم به من معرفی کنید. صفحه شم ips یا pls باشه.

AMD>INTEL
12-06-16, 10:00
BenQ BL3201PT 4K Creative Class Monitor
مونیتور بسیار خوبیه

amin_asadi
12-06-16, 10:10
خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون.