سلام.
من لپتاپم Dell N5010 مدتیه که مشکل صدا پیدا کرده؛ وقتی که هدفون بهش وصل میکنم، صدا از هدفون پخش نمیشه(انگار که اصلا هدفون وصل نیست)؛آیکنشم توی تب Speakers از پنجره Sounds نمیاد.ویندوزم 10 هستش. توی ویندوز 8.1 هم همینطوره. ضربه سنگین تاحالا نخورده و ضربات سبک گاهی خورده. به یه تعمیرکار دادم سوکت هدفونو عوض کرد و نو انداخت؛ تا چند روز هنگام اتصال هدفون، صدا همزمان از هدفون و اسپیکر پخش میشد(یعنی ضمن دادن خروجی به هدفون از اسپیکرم پخش میشد و اسپیکر قطع نمیشد). اما بعد از مدتی، الان موقع اتصال هدفون، صدا دیگه از هدفون پخش نمیشه.راه حل چیه؟
AMD>INTEL
10-06-16, 02:45
باید جک صدا روی برد عوض بشه .با تعویض جک اگر قطعی دیگه نداشته باشه درست میشه و فیش را به خوبی دوباره سنس میکنه .
conquest
10-06-16, 04:55
باید جک صدا روی برد عوض بشه .با تعویض جک اگر قطعی دیگه نداشته باشه درست میشه و فیش را به خوبی دوباره سنس میکنه .
متشکر.
شما پیشنهاد میکنید که کجا ببرم برای تعویض جک و تشخیص معایب احتمالی دیگه؟ پیش یکی از تعمیرکارای مجتمع نور تهران بردم، در توانش نبود که قطعات داخلی رو تعمیر کنه.
AMD>INTEL
10-06-16, 13:31
متشکر.
شما پیشنهاد میکنید که کجا ببرم برای تعویض جک و تشخیص معایب احتمالی دیگه؟ پیش یکی از تعمیرکارای مجتمع نور تهران بردم، در توانش نبود که قطعات داخلی رو تعمیر کنه.
افق تو مرکز کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف . البته اونجا مغازشون هست . تعمیرگاهشون بیرون از بازار هست تو سایتشون آدرسشون هست IRANFSO
conquest
12-06-16, 18:17
افق تو مرکز کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف . البته اونجا مغازشون هست . تعمیرگاهشون بیرون از بازار هست تو سایتشون آدرسشون هست IRANFSO
با تشکر از شما.
دیروز لپتاپو بردم افق. گفتند اگه قطعه داخلیشو تعمیر یا تعویض کنیم، احتمالش هست که بجای درست شدن هدفون، کلا صدای لپتاپ قطع بشه. اما راهی که پیشنهاد دادند و مشکلمو حل کرد استفاده از هدفون USB بود. رفتم مغازه که هدفون USB بگیرم، مغازه دار بجاش یک دستگاه کوچک به نام Virtual Channel Sound بهم داد که به USB متصل میشه و هدفون به اون وصل میشه.
AMD>INTEL
12-06-16, 18:33
با تشکر از شما.
دیروز لپتاپو بردم افق. گفتند اگه قطعه داخلیشو تعمیر یا تعویض کنیم، احتمالش هست که بجای درست شدن هدفون، کلا صدای لپتاپ قطع بشه. اما راهی که پیشنهاد دادند و مشکلمو حل کرد استفاده از هدفون USB بود. رفتم مغازه که هدفون USB بگیرم، مغازه دار بجاش یک دستگاه کوچک به نام Virtual Channel Sound بهم داد که به USB متصل میشه و هدفون به اون وصل میشه.
باز پدرشون روبیامرزه
خوب خوشحالم مشکلت حل شد .تاپیک قفل میشه .