PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل صفحه نمایش لپ تاپ

siamak_taghizadeh
10-06-16, 01:55
سلام ،

رو صفحه ی نمایش لپتاپم دو تا خط رنگی نازک افقی به اندازه طول صفحه نمایش ایجاد شد( اول یکی بود و مدتی بعد یکی دیگه چند سانت پایین تر ایجاد شد)
یه خروجی دیگه از گرافیکم گرفتم و مطمئن شدم مشکل از گرافیکم نیست و ایراد از صفحه ی نمایشه،
حالا 2 تا سوال ازتون داشتم :

1- به نظرتون ایراد از صفحه نمایشه یا از کابل فلتش؟

2- روی کارت گارانتیش نوشته حداکثر تا 3 پیکسل سوخته شامل گارانتی میشه، میخوام بدونم این خطوط رنگی هم جزء پیکسل سوخته به حساب میان یا نه؟

کمک بزرگی میکنید اگه جوابمو بدید.
سپاس .

AMD>INTEL
10-06-16, 02:00
سلام ،

رو صفحه ی نمایش لپتاپم دو تا خط رنگی نازک افقی به اندازه طول صفحه نمایش ایجاد شد( اول یکی بود و مدتی بعد یکی دیگه چند سانت پایین تر ایجاد شد)
یه خروجی دیگه از گرافیکم گرفتم و مطمئن شدم مشکل از گرافیکم نیست و ایراد از صفحه ی نمایشه،
حالا 2 تا سوال ازتون داشتم :

1- به نظرتون ایراد از صفحه نمایشه یا از کابل فلتش؟

2- روی کارت گارانتیش نوشته حداکثر تا 3 پیکسل سوخته شامل گارانتی میشه، میخوام بدونم این خطوط رنگی هم جزء پیکسل سوخته به حساب میان یا نه؟

کمک بزرگی میکنید اگه جوابمو بدید.
سپاس .

این ایراد میتونه از کابل فلت هم باشه میتونه از lED هم باشه .این مورد صدردصد توسط گارانتی مورد قبول قرار میگیره بحثش با پیکسل سوخته فرق میکنه .

siamak_taghizadeh
10-06-16, 02:04
این ایراد میتونه از کابل فلت هم باشه میتونه از lED هم باشه .این مورد صدردصد توسط گارانتی مورد قبول قرار میگیره بحثش با پیکسل سوخته فرق میکنه .
خدا خیرت بده
خوشحالم کردی
صفحه نمایشم فول اچی 15.6 اینچی بود
کلی پولشه برا من.
من یه عکسه بی کیفیت با موبایلم از صفحه نمایش گرفتم
میشه یه نگاهی بهش بندازی ؟

AMD>INTEL
10-06-16, 02:34
احتمال خرابی فلت و المان های اطراف سوکت فلت هم هست . که باید توسط گارانتی تست بشه .