PDA

مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن سیستم

pakootah1989
08-06-16, 01:25
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید به تازگی سیستمم روی کیس مگنوم پرو گرین اسمبل کردم تمام قطعات رو اکبند خریدم ولی الان هر کار میکنم کامپیوتر روشن نمیشه الان اولین باره میخوام روشنش کنم تمام اتصالات رو جدا کردم فقط پین اتصال برق مین همون ۳۲ و اون ۸ پین بالا همون برق سی پی یو رو وصل کردم با برق فن کولر سی پی یو فنش کولر مستر d92 هست و سی پی یو 6600k پاورم کولر مستر b500 مادر برد z170 a asus هست لازم بگم پاور فنش هیچ واکنشی نشون نمیده ولی برد برق داره چون چراغ سبزه روی برد روشنه تورو خدا بگید چیکار کنم قسمت پین های اتصال به پاور که اون دوتا پیل برای پاور شدن دستگاه رو هست ذستی با پیچگوشتی هم بهم وصل کردم بازم نشد دستگاه اصلا هیچ کدوم از فن هاش کار نمیکنه احتمال میدید از کجا باشه

AMD>INTEL
08-06-16, 01:38
عرض کنم خدمت شما . قطعات را منتقل کن به بیرون کیس . چک کنید پایه های سوکت cpu و خود وضعیت ظاهری پردازنده موقع اسمبل مشکلی براشون پیش نیومده باشه .چون پردازنده های این سری بسیار حساس هست . اگر مشکلی نبود . همون بیرون کیس بدون نصب فن چک کن برد سویچ میشه یا نه .

pakootah1989
08-06-16, 03:16
منظورتون از سویچ چی هست ???بدون فن تست کنم مشکلی پیش نمیاد?

من مادربرد رو از کیس در نیاوردم ولی کولر بازکردم و سی پی یو رو بدقت نگاه کردم و پایه ها رو هیچ مشکلی ندیدم کولرمم روی سی پی یو فشار نمیاره چون جدا روی پیچ ها سوار میشه دوباره تست گرفتم بازهم فن پاور روشن نشد دستمم گذاشتم روب سی پی یو انوم داغ نشد فقط یک نکته رو بگم بعضی وقت ها که چندبار دکمه پاور روی کیس یا پاور روی مادر برد رو میزنم کمتر از نیم ثانیه فن فقط سی پی یو گرافیک رو هم تست کردم میچرخه ولی فن پاور ندیدم صدایی ازش در بیاد

من به حرفتون گوش کردم بردو بیرون به پاور وصل کردم سی پی یو و فن پاور روشن شد فن کولر هم کار میکنه ولی داخل کیس نشد دفعه قبل حالا من بایذ چیکار کنم دوست عزیزم

استاد محترم من حتی تصویر هم میگیرم با گرافیک انبرد خود مادربرد مقدار رم نوع سی پی یو و کلا تمام اطلاعات بایوس رو نشون میده منظور کامل کار میکنه حالا باید چیکار کنم یعنی ایراد از کیس هست البته اینو بگم برد داخل کیس خیلی بد جا میخوره به سختی میشه محکمش کرد کج جا میخوره

AMD>INTEL
08-06-16, 10:13
استاد محترم من حتی تصویر هم میگیرم با گرافیک انبرد خود مادربرد مقدار رم نوع سی پی یو و کلا تمام اطلاعات بایوس رو نشون میده منظور کامل کار میکنه حالا باید چیکار کنم یعنی ایراد از کیس هست البته اینو بگم برد داخل کیس خیلی بد جا میخوره به سختی میشه محکمش کرد کج جا میخوره

بد اسمبل کردید و باید اسپیسرهایی که مادربرد روش بسته میشه را به دقت ببندید . اون اسپیسرهای مسی کف کیس باید دقیق منطبق با سوراخ های روی مادربرد باید باشه .

pakootah1989
08-06-16, 12:33
استاد محترم ممنون از پاسختون
ولی بنده از واشر هم در قسمت اتصال پیچ های اصلی استفاده کردم ولی کلا برد توی کیس کج جا میخوره دست من نیست وقتی پیچ ها رو میبندم و همینطور اون بلاکی که مخصوص کولر هست که از پشت به برد باید وصل کنی اونم وقتی میبندم دقیق در محل سوراخ پشت چیپست سی پی یو که روی بدنه کیس جدا شده برای نصب کولر قرار نمیگیره

AMD>INTEL
08-06-16, 14:14
استاد محترم ممنون از پاسختون
ولی بنده از واشر هم در قسمت اتصال پیچ های اصلی استفاده کردم ولی کلا برد توی کیس کج جا میخوره دست من نیست وقتی پیچ ها رو میبندم و همینطور اون بلاکی که مخصوص کولر هست که از پشت به برد باید وصل کنی اونم وقتی میبندم دقیق در محل سوراخ پشت چیپست سی پی یو که روی بدنه کیس جدا شده برای نصب کولر قرار نمیگیره
شما اتصال دارید درون کیس .
کیس تون چی هست ؟ چند تا عکس از سینی کیس بگذارید تا راهنمایی کنم .

pakootah1989
08-06-16, 14:56
کیس گرین مگنوم پرو کیس معروفی هست

AMD>INTEL
08-06-16, 14:59
کیس گرین مگنوم پرو کیس معروفی هست
کاری با معروف بودن یا نبودنش ندارم . مهم وضعیت کیس شماست .
گوشه های برد را از خارهای که داخل بسته پیچ کیس هست بزنید . همچنین کف کیس و محل اسپیسرها را هم چسب پهن
بزنید . همینطور قسمتی که کولر قرار بگیره روی سینی برد چسب پهن بزنید .
شما موقع نصب مادربرد اتصال دارید . کولر را با دقت نصب کنید . براکت پشتش رو برعکس جا زده نباشید .

pakootah1989
08-06-16, 15:16
اگه بخوام کلا کیس رو عوض کنم نظرتون چی هست چی بگیرم و ایا لازمه چون الان مشکل کارت گرافیکه هم هست که با بد بختی جا میشه مجبور شدم قسمت پشت کیس رو برش بزنم!!!تا جا بشه اگه واقعا با این کار هایی که فرمودید درست میشه که هزینه نکنم ولی اگه ضربه میزنه به سیستم عوض کنم چون ۱۵۰ تومن بهش پول دادم خیلی زورم میاد بخدا

خدا همیشه در زندگی پشت و پناهت باشه مهندس که جواب ملتو به این خوبی میدید کاش یک فروشگاهم میزدید ادم با خاطر جمعی ازتون خرید میکرد

pakootah1989
08-06-16, 15:21
این مدل کولر من d92 coolermaster کلا براکتش فلزی نیست پلاستیک فشورده و اصلا نمیشه برعکس جاش زد چون پیچ هاش باید از جای سوراخای فن رد بشن تا این ور برد یعنی سمتی که رو به ماست مهره بشن بعد کولر رو شاسی نصب بشه کولرش واقعا استاندارد بنظرم

AMD>INTEL
08-06-16, 15:23
این مدل کولر من d92 coolermaster کلا براکتش فلزی نیست پلاستیک فشورده و اصلا نمیشه برعکس جاش زد چون پیچ هاش باید از جای سوراخای فن رد بشن تا این ور برد یعنی سمتی که رو به ماست مهره بشن بعد کولر رو شاسی نصب بشه کولرش واقعا استاندارد بنظرم

کولر قاعدتا استاندارده . اون مواردی که گفتم با دقت انجام بدید مشکل حل میشه . دیشب هم حرف من رو گوش کردید . بیرون کیس کار کرد . باید کف کیس رو جاهایی که پیچ میشه و زیر کولر چسب پهن بزنید . گوشه هم از خار پلاستیکی استفاده کنید .

pakootah1989
08-06-16, 15:42
بروی چشم مهندس امتحان میکنم خبر میدم حالا با وظعیت گرافیک و اینکه کج جا میخوره مشکلی واسم پیش نماید