PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن بعضی از بازی ها رو ویندز7

0reza666
07-06-16, 18:55
سلام. ویندز سیستم بردار زادمو عوض کردم و از ویندز 10 به ویندز 7 گذاشتم ولی حالا بعضی از بازی ها چه قدیم چه جدید نصب نمیشن. منظور از نصب نشدن اصلا رو ایکون بازی میزنم نمیاد بالا تا ادرس جای نصب یا تیک دایرکتس یا چیزی بزنم بازی ها هم همشون سالمند ویندز هم سالمه قبل اینکه ویندز 10 بزنم همون ویندز بود و همون بازی ها هم نصب بود الان این مشکل به وجود امده. و تا الان که تک تک دارم بازیهاش نصب میکنم 5 تا بازی نصب نمیشه و این مشکل به وجود امده. بعضی موقعه یه اروری میده که من فقط از این ارور عکس گرفتم. چی شده و مشکل کجاست

Only the registered members can see the link

یه اروری هم میومد نشد عکس بگیرم و یه چیزی تا 100 درصد میرفت ولی باز اجازه نمیداد بازی نصب کنم و الکی اون ارور میومد و من اجازه میدادم 100 درصد بشه این دیگه چه مشکلیه بوجود امده... 5 تا بازی هم نصب کردم یعنی اجازه داد نصب بشه و سالمه دیگه...

AMD>INTEL
07-06-16, 19:16
این برنامه هایی که توی تاپیک زیر معرفی کردم نصب کن
معرفی نرم افزارهایی که برای اجرای گیم ها به آن نیاز دارید (Only the registered members can see the link B%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF-56114/)

0reza666
16-06-16, 18:04
اون تاپیک رفتم و برنامه مخصوص ویندز 7 باشه دانلود و نصب کردم همچنان اون دسته از بازی های که بالا تعداشون گفتم نصب نمیشن رو ایکنشون کلیک میکنم نمیاد برای نصب فقط موس یکم میچرخه علامتش بعد میره و هیچی به هیچی. چه کنم. برای برادر زاده ام باید حل کنم این مشکلو...

بیشتر با نسخه های بازی بلاک باکس مشکل داره انگاری 5 تا بازی بلاک باکس که نصب نمیشه. بازی ها هیچ مشکلی ندارن چون رو دی وی دی هست و قبلا هم نصب بود بازی میکرد رو ویندز 10 البته

البته 2 تا بازی بلاک باکس نصب شده عجیبه دیگه نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه...

5 تا هم بازی ریلودد نصب شده و اجرا هم میشه...

AMD>INTEL
16-06-16, 18:07
کدوم بازی ؟ چه خطایی میده موقع اجرا ؟

0reza666
16-06-16, 18:08
دسته..! دسته چیه؟ من کی گفتم میخوام دسته نصب کنم:1. (27): میگم خود بازی اصلا نصب نمیشه بالا کامل بخونید

AMD>INTEL
16-06-16, 18:22
دسته..! دسته چیه؟ من کی گفتم میخوام دسته نصب کنم:1. (27): میگم خود بازی اصلا نصب نمیشه بالا کامل بخونید

کدوم بازی ؟ چه خطایی میده موقع اجرا ؟

0reza666
16-06-16, 18:28
مشکل همینجاست. هیچ خطایی نمیده فقط رو ایکون فایل نصبی میزنم که نصب بشه بالا نمیاد و علامت موس یکم میچرخه میره. بازی های از جمله. فیفا نسخه بلاک باکس. کشتی کج بلاک باکس. کلاف دیوتی بلاک باکس مورتال کونبات ایکس بلاک باکس و و و

بازی جی تی ای وی بازی سریع خشن نسخه کامپیوتر بازی نت فور اسپید ریوالز و بازی و و و نصب هست و اجرا هم میشه. من مشکل اجرا بازی ندارم مشکل در نصب بازی دارم اصلا نمیاد برای نصب..

AMD>INTEL
16-06-16, 18:34
موقع اجرای فایل ستاپ . run as admin رو میزنید یا نه .

0reza666
16-06-16, 18:36
اره این راه رو هم تست کردم ولی هیچی. نمیدونم چرا به بعضی از بازی ها که بالا تک تک اسمشونم گفتم گیر میده و اصلا نمیاد برای نصب. دیگه برای نصب چرا نمیاد. نصب میشود اجرا نمیشود میشود فهمید چه مرگشه ولی اصلا نمیاد برای نصب. بیشترین گیرم به نسخه بلاک باکس داده عجیبه. نظرتون؟؟؟

AMD>INTEL
16-06-16, 19:00
اره این راه رو هم تست کردم ولی هیچی. نمیدونم چرا به بعضی از بازی ها که بالا تک تک اسمشونم گفتم گیر میده و اصلا نمیاد برای نصب. دیگه برای نصب چرا نمیاد. نصب میشود اجرا نمیشود میشود فهمید چه مرگشه ولی اصلا نمیاد برای نصب. بیشترین گیرم به نسخه بلاک باکس داده عجیبه. نظرتون؟؟؟

اگر آنتی ویروس نصب کردی . حذفش کن بازیها رو بریز بعد دوباره نصبش کن .

0reza666
17-06-16, 15:49
بازم نشد. رو ویندز 10 بودا ویندز 7 زدم اینطوری شده. البته از اولم رو ویندز 7 بود خودش گفت تست کنم ویندز 10 و خوشش نیومد دوباره امد رو ویندز 7 ولی حالا اینطوری. اون موقعه ویندز 7 بود هیچ بازی نداشت. بعد امدن ویندز 10 بازی خریدنش شروع شد حالا برگشت رو ویندز 7 نصب نمیشه گند زده چه کنم چی به زهنتون میرسه مشکل کجاست؟ اینم بگم قبلا رو ویندز 7 چندین بازی نصب بوده و یمارو ویندز سالمه هیچ مشکلی نداره.

AMD>INTEL
17-06-16, 15:58
بازم نشد. رو ویندز 10 بودا ویندز 7 زدم اینطوری شده. البته از اولم رو ویندز 7 بود خودش گفت تست کنم ویندز 10 و خوشش نیومد دوباره امد رو ویندز 7 ولی حالا اینطوری. اون موقعه ویندز 7 بود هیچ بازی نداشت. بعد امدن ویندز 10 بازی خریدنش شروع شد حالا برگشت رو ویندز 7 نصب نمیشه گند زده چه کنم چی به زهنتون میرسه مشکل کجاست؟ اینم بگم قبلا رو ویندز 7 چندین بازی نصب بوده و یمارو ویندز سالمه هیچ مشکلی نداره.

ویندوز سونی که نصب میکنی از این ایرانی هاست که دستکاری شده ؟

0reza666
17-06-16, 16:12
نه به هیچ وج فول اکتیو... قبلا همین بازی های که اسم بردم رو همین ویندز نصب بودن و اجرا هم میشودن. الان اصلا نمیاد برای نصب.

Aaron Swartz
17-06-16, 16:29
نه به هیچ وج فول اکتیو... قبلا همین بازی های که اسم بردم رو همین ویندز نصب بودن و اجرا هم میشودن. الان اصلا نمیاد برای نصب.

خو همین فول اکتیو یعنی دستکاری شده دیگه.

ویندوز مشکل داره ، توی منو استارت سرچ کن cmd و چیزی که پیدا کرده روش کلیک راست کن و بزن run as admin و این کد رو توش بنویس و بزار تا کارش رو انجام بده، ببین درست میشه یا نه.

sfc /scannow

AMD>INTEL
17-06-16, 16:30

بحث فول اکتیو نیست . این دستکاریی هایی که میکنند . عملکرد ویندوز رو مختل میکنند . شما بازی رو کپی کنید روی هارد و از روی هارد ستاپ را اجرا کنید ببینید درست میشه یا نه .
این هم انجام بدید .
Download Tweaking.com - Repair MSI (Windows Installer) - MajorGeeks (Only the registered members can see the link ml)

0reza666
17-06-16, 16:40
sfc /scannow

زدم هیچی نمیشه

...

Aaron Swartz
17-06-16, 16:56
زدم هیچی نمیشه

...

گفتم که کلیک راست کنید و بصورت Run as administrator اجرا کنید.

0reza666
17-06-16, 17:31
این راه جواب نداد

اون راه هم گذاشتین برای دانلود. دانلود کردم. خودش باز دانلود کرد و نصب ولی باز هیچی..

mohammad-
17-06-16, 17:42
سلام. ویندز سیستم بردار زادمو عوض کردم و از ویندز 10 به ویندز 7 گذاشتم ولی حالا بعضی از بازی ها چه قدیم چه جدید نصب نمیشن. منظور از نصب نشدن اصلا رو ایکون بازی میزنم نمیاد بالا تا ادرس جای نصب یا تیک دایرکتس یا چیزی بزنم بازی ها هم همشون سالمند ویندز هم سالمه قبل اینکه ویندز 10 بزنم همون ویندز بود و همون بازی ها هم نصب بود الان این مشکل به وجود امده. و تا الان که تک تک دارم بازیهاش نصب میکنم 5 تا بازی نصب نمیشه و این مشکل به وجود امده. بعضی موقعه یه اروری میده که من فقط از این ارور عکس گرفتم. چی شده و مشکل کجاست

یه اروری هم میومد نشد عکس بگیرم و یه چیزی تا 100 درصد میرفت ولی باز اجازه نمیداد بازی نصب کنم و الکی اون ارور میومد و من اجازه میدادم 100 درصد بشه این دیگه چه مشکلیه بوجود امده... 5 تا بازی هم نصب کردم یعنی اجازه داد نصب بشه و سالمه دیگه...

سلام

cmd رو باز کن (البته روش راست کلیک کن و run as administrator رو بزن)

بعد عبارت زیر رو کپی کن و توی cmd برو paste کن و اینتر کن و صبر کن کار تموم بشه

sc config secdrv start= auto

ببین درست می شه یا نه

0reza666
17-06-16, 19:26
نه درست نشد...

در واقع فقط یه سریع انگلیسی نوشت سریع رفت. عین نظر بالای که گفته بود انقدر طول نداد

...

AMD>INTEL
17-06-16, 19:30
نه درست نشد...

در واقع فقط یه سریع انگلیسی نوشت سریع رفت. عین نظر بالای که گفته بود انقدر طول نداد

...

نسخه ویندوزت مشکل داره . با یک dvd دیگه بدون دستکاری نصب کن و اون برنامه هایی که لینک دادم نصب کنی بدون مشکل اجرا میشه بازیها .

mohammad-
17-06-16, 19:35
نه درست نشد...

...

برو توی کنترل پنل و توی programs and features و از سمت چپ بالا view installed updates رو باز کن و ببین آپدیت زیر اونجا نصبه یا نه

اگه نصب بود انتخابش کن و uninstall رو بزن

kb3086255

Aaron Swartz
17-06-16, 20:31
برو توی کنترل پنل و توی programs and features و از سمت چپ بالا view installed updates رو باز کن و ببین آپدیت زیر اونجا نصبه یا نه

اگه نصب بود انتخابش کن و uninstall رو بزن

kb3086255

ببخشید این آپدیت چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟

mohammad-
18-06-16, 05:38
ببخشید این آپدیت چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟

مشکل از یک درایور به نام Secdrv.sys بود که مربوط به گرافیکه و برای ارتباط سیستم با سخت افزاره

اول فکر کردم شاید سروبس این درایور فعال نیست گفتم دستور زیر رو بزن

sc config secdrv start= auto

ولی وقتی گفت درست نشد رفتم دقیق تر نگاه کردم که این درایور مشکلاتی رو برای کاربر ها ایجاد کرده و تو بعضی از بازی های قدیمی هم همین طور و یک قابلیت هم داره که malware هایی هم می تونه بهش بچسبن و باعث مشکل بشن

اون آپدیت هم کلا این رو پاک می کنه

شاید اگه می گفتم دستور زیر رو بزن تا سرویس این درایور متوقف بشه درست می شد

sc stop secdrv

به قول دوستمون آقا رضا بر عکس گفتم:1. (23):