PDA

مشاهده نسخه کامل : نحوه بازیابی اطلاعات گوشی های هوشمند

unlimited
07-06-16, 18:12
سلام و شاد باشید
دوستان گلم چگونه اطلاعات از دست رفته گوشی را بازیابی کنم . ممنون

AMD>INTEL
07-06-16, 18:21
گوشی های روت شده رو با این برنامه
Wondershare Data Recovery for Android 1.0.0.18 - (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
07-06-16, 18:25
این هم تست کنید
Wondershare Dr.Fone for Android 5.3.3.23 (Only the registered members can see the link)
------
بدون نیاز به روت
Dumpster Premium (Only the registered members can see the link)

unlimited
21-06-16, 11:13
آیا با ریکاوری میشه اطلاعات گوشی رو برگردوند . منظورم اینه که آیا گوشیها هم مثل کامپیوترها هستند و میشه به باز گردانی اطلاعاتشون با نرم افزار امیدوار بود ؟

amirpcp30
21-06-16, 11:26
آیا با ریکاوری میشه اطلاعات گوشی رو برگردوند . منظورم اینه که آیا گوشیها هم مثل کامپیوترها هستند و میشه به باز گردانی اطلاعاتشون با نرم افزار امیدوار بود ؟
سلام بله دوست عزیز اگه روی مموری کارت باشه که خیلی راحت میتونید متصل کنید به کامپیوتر اما وقتی روی حافظه ی داخلی باشه وقتی شما نرم افزار رو نصب میکنید احتمال ریرایت روی فایل های قبلیتون هم هست و احتمال اینکه درصدی از فایل ها از دست برن هست
:give_rose:

AMD>INTEL
21-06-16, 12:52

بله به راحتی در حالت mass storage مثل یک پارتشین میشه اسکن و ریکاوری بشن .

VAhid_El
21-06-16, 16:21
در صورت کلی بهترین راه استفاده از نرم افزار WonderShare data recovery هست که تقریباً همه اطلاعات رو میشه باهش برگردوند ولی نیاز به روت داره.
اما به جز این نرم افزار بعضی نرم افزارهای دیگه هم هستن که میتونن خیلی خوب عمل کنن:
GT Recovery (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)Disk Diger (Only the registered members can see the link)
Undeleter Recover Files & Data (Only the registered members can see the link)(اینو خودم پیشنهاد میکنم)

اما اینو یادتون باشه که بهترین کار اینه که شما از لحظه ای که میخواید عملیات بازگردانی رو انجام بدید به هیچ وجه اطلاعات جدیدی داخل گوشیتون نریزید.

unlimited
21-06-16, 17:42
بهترین نرم افزار برای کامپیوتر چیه رفیق ؟

VAhid_El
23-06-16, 21:08
بهترین نرم افزار برای کامپیوتر هم Get Data Back Recovery My Files (Only the registered members can see the link) هست که هر چی نسخه جدیدترشو پیدا کتید بهتره.