ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل Wear Leveling Count در SSD SAMSUNG 850 PRO

MARINE
06-06-16, 13:15
رود دوستان

وقتتون بخیر، بنده با مشکلی مواجه شدم سیستم سوم امروز روشن کردم دیدم با پیغامی که تصویر زیر قرار دادم مواجه شدم در حافظه ذخیره سازی SAMSUNG SSD 850 PRO 128 GB

مقدار Health از 100 به 98 درصد کاهش یافته است، دوستان لطفا راه حلی به بنده ارائه بدید که برای جلوگیری بیشتر از عملیات های Write صورت نگیرد.

Only the registered members can see the link

سیستم عامل مورد استفاده Windows 10 X64

با سپاس فراوان.

Saeid.smxo
06-06-16, 13:22
با سلام
شما نرم افزار جنيون samsung magician رو نصب کنيد و ار اون طريق درايو رو بررسي کنيد.

AMD>INTEL
06-06-16, 13:25
با برنامه خود سامسونگ و برنامه ssd-z هم بررسی کنید سلامت ssd را
به طور خلاصه
This attribute represents the number of media program and erase operations (the number of times a block has been erased). This value is directly related to the lifetime of the SSD. The raw value of this attribute shows the total count of P/E Cycles.

MARINE
06-06-16, 13:38

دوستان چه راه حلی پیشنهاد می کنید.

Saeid.smxo
06-06-16, 13:42
اسمارت اون بالاي صفحه رو انتخاب کن اگر مشکلي وجود داشته باشه اطلاع ميده

MARINE
06-06-16, 14:29

این تصویر مربوط به بخش SMART هستش .

چه کاری باید انجام بدم برای جلوگیری بیشتر WRITE

Saeid.smxo
06-06-16, 14:50
هيچ مشکلي وجود نداره
منظورتون از جلوگيري براي write چي هست؟

AMD>INTEL
06-06-16, 14:57

این تصویر مربوط به بخش SMART هستش .

چه کاری باید انجام بدم برای جلوگیری بیشتر WRITE

قابلیت trim رو فعال کنید . وضعیت دستگاه نرمال هست . جای نگرانی نیست .

خبات کریمی
06-06-16, 15:06
سلام دوست گرامی
دوستان توضیحات لازم رو ارائه کردند اما توضیح نکته ای رو لازم دیدم
ببیینید وقتی سلامتی-طول عمر باقیمانده یک درایو از 100 درصد کمتر میشه، به این معنا نیست که خراب شده یا داره خراب میشه، نه، بلکه به معنی کاهش عمر باقی مانده است که کاملا طبیعیه و جای هیچ نگرانی نیست. اما اگر رسید به 15 20 درصد اون موقع دیگه وقت تعویض درایو رسیده.

متاسفانه دقت کردم خیلی ها تصور میکنن اگر 100 درصد نباشه یعنی درایو مشکل داره/خراب شده و...:great::11():

خبات کریمی
06-06-16, 15:14
در مورد ویژگی/خصیصه Wear Leveling Count

اگر شما یک درایو 100 گیگابایتی داشته باشید و تا حالا 500 گیگابایت داده روش نوشته شده باشه، با توجه به ظرفیت 100 گیگابایتی درایو، 5 بار معادل ظرفیت درایو داده نوشته-پاک شده و داده های جدید جایگزین شده اند. این یعنی 5 سیکل P/E. به همین ترتیب اگر 1000 گیگابایت داده نوشته و پاک شده باشه، میشه 10 سیکل P/E و...

پس هرسیکل P/E معادل یکبار نوشتن و پاک کردن داده ها به میزان ظرفیت کل درایو است (برای نمونه در یک درایو با ظرفیت واقعی 100 گیگابایت، هر 100 گیگابایت معادل یک سیکل P/E است).
Wear Leveling Count بیانگر تعداد سیکل های P/E است و با افزایش آن، از عمر باقی مانده درایو کسر می شود.

MARINE
06-06-16, 16:12
با سپاس از دوستان گرامی

اگر این طوری باشه طبق توضیحاتی که دادن، SSD من بعد از مدت کوتاه به رحمت خدا خواهد رفت ، چرا که بعد از فرایند زمانی کوتاهی مقدار Health ان کم می شود. من مجبورم یک SSD دیگه ای بخرم که در این شرایط امکان پذیر نیستش و برای جلوگیری از این راه چه توصیه ای میکنید.

AMD>INTEL
06-06-16, 16:21
با سپاس از دوستان گرامی

اگر این طوری باشه طبق توضیحاتی که دادن، SSD من بعد از مدت کوتاه به رحمت خدا خواهد رفت ، چرا که بعد از فرایند زمانی کوتاهی مقدار Health ان کم می شود. من مجبورم یک SSD دیگه ای بخرم که در این شرایط امکان پذیر نیستش و برای جلوگیری از این راه چه توصیه ای میکنید.

هنوز زوده عزیز . این ssd با توجه به وضعیت اسمارت ها سرحال هست . وقتی اسمارت وضعیت سلامتی زیر 70 رسید باید نگران بود .

Saeid.smxo
06-06-16, 16:50
با سپاس از دوستان گرامی

دوست عزيز
شما اگر به طور متوسط روزانه 40 گيگ ريد و رايت داشته باشين حدود 10 سال طول ميکشه تا به ظرفيتي که سامسونگ براي يک درايو 128 گيگ پرو درنظر گرفته برسيد.

سامسونگ گارانتي کرده که براي 128 و 256 گيگ ميتونيد 150TBW داشته باشيد. همونطور که تو تصوير پيوست خودتون از نرم افزار مجيک مشاهده ميکنيد هنوز استفاده شما به 2 TBW هم نرسيده.

به همين صورت براي ظرفيت هاي 512 و بالاتر هم 300 TBW گارانتي کرده.

( البته 10 سال يا 300tbw ) هر کدام که زودتر رخ بده.

همچنين جهت دستيابي به بازدهي بيشتر از نرم افزار مجيک over provision رو فعال کنيد.