باسلام و عرض ادب.دوستان میشه یک نرم افزار کم حجم یا یک راهی بگید که قسمت های اموزش یک سایت رو ذخیره کنم .به طور مثال همین انجمن خودمون یک مطلبی شو میخام ذخیره کنم همراه عکس ولی نمیخام اسم ومشخات طرف بیفته..ی جوری که بشه ویرایش داد..در ضمن برای خواندن افلاین میخام.تشکر:11():
AMD>INTEL
03-06-16, 16:21
کاربر عزیز چنین سوالی رو فکر میکنم در دو تاپیک دیگه هم مطرح کردید . تو اون تاپیک ها هم خدمت شما گفتم با برنامه foxit که نصب کنید . یک پرینتر به سیستم اضافه میکنه . متنی که میخواهید ذخیره کنید های لایت کنید و با استفاده منوی فایل و پرینت و انتخاب پرینتر این برنامه خیلی خوشگل به صورت pdf ذخیره کنید .
salpc
03-06-16, 16:43
درود
Foxit PhantomPDF Business 7.3.6.321 + Portable (Only the registered members can see the link)
javaheri69
04-06-16, 09:36
درود
Foxit PhantomPDF Business 7.3.6.321 + Portable (Only the registered members can see the link)
این که حجمش خیلی زیاده..برنامه دیگه سراغ ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AMD>INTEL
04-06-16, 12:28
Download Foxit Reader 7.3.4.0311 - FileHippo.com (Only the registered members can see the link)
salpc
05-06-16, 13:17
درود
این که فرستادم میتونید pdf رو ویرایش هم بکنید.
javaheri69
05-06-16, 14:00
Download Foxit Reader 7.3.4.0311 - FileHippo.com (Only the registered members can see the link)
این باز خوبه.حجمش کمتره.:love:دیگه میتونم هم عکس ها با اموزش های یک سایت رو ذخیره کنم میشه ویرایش هم کنم؟؟:11():
AMD>INTEL
05-06-16, 14:05
این باز خوبه.حجمش کمتره.:love:دیگه میتونم هم عکس ها با اموزش های یک سایت رو ذخیره کنم میشه ویرایش هم کنم؟؟:11():
ویرایش باید با pdf editor انجام بشه این فقط قسمت هایی که میخواهید از یک صفحه رو انتخاب میکنی و پرینت میگره به pdfفایل
javaheri69
05-06-16, 14:36
ویرایش باید با pdf editor انجام بشه این فقط قسمت هایی که میخواهید از یک صفحه رو انتخاب میکنی و پرینت میگره به pdfفایل
ببخشید زیاد سوال میکنم.میشه عکس های یک اموزش رو همراه نوشته هاش ذخیره کرد بعدا به صورت افلاین خوند
AMD>INTEL
05-06-16, 14:44
ببخشید زیاد سوال میکنم.میشه عکس های یک اموزش رو همراه نوشته هاش ذخیره کرد بعدا به صورت افلاین خوند
هر قسمتی که لازم داشتی های لایت کن و برو قسمت پرینت و پرینتر FOXIT رو بزن . میبره برات تو فایل pDF
javaheri69
05-06-16, 15:12
هر قسمتی که لازم داشتی های لایت کن و برو قسمت پرینت و پرینتر FOXIT رو بزن . میبره برات تو فایل pDF
مهندس خیلی سخته باهاش کار کردن.میشه کمک کنید.برنامه رو باز کردم.قسمت های یک سایت رو به همراه عکس و متن کپی کردم..حالا بعدش کجا بریزم و ذخیره؟؟؟
AMD>INTEL
05-06-16, 15:16
سخت نیست چون دقت نمیکنید متوجه نمیشید . نیاز به باز کردن این برنامه نیست . فقط باید قسمتی از صفحه ای که با اینترنت باز کردی رو انتخاب کنید . بعد برید منوی فایل و قسمت PRINT رو بزنید .و پرینتر این برنامه رو انتخاب کنید .
javaheri69
05-06-16, 17:43
سخت نیست چون دقت نمیکنید متوجه نمیشید . نیاز به باز کردن این برنامه نیست . فقط باید قسمتی از صفحه ای که با اینترنت باز کردی رو انتخاب کنید . بعد برید منوی فایل و قسمت PRINT رو بزنید .و پرینتر این برنامه رو انتخاب کنید .
مهندس نمیشه ک.بهتره خودتون امتحان کنید.من خیلی به این برنامه نیاز دارم..اگه زحمتی نیست خودتون همین صفحه اموزش انجمن خودمونو رو همراه عکس ذخیره کنید تا من متوجه ببشم..ممنون میشم
salpc
06-06-16, 13:51
درود
به این صورت :
Only the registered members can see the linkدرخواست-نرم-افزار-برای-ذخیره-سازی-آموزش-های-سایت-help-jpg