ورود

مشاهده نسخه کامل : کدوم از این دو مادربرد بهتره؟

mohammadreza805
03-06-16, 12:41
سلام
کدوم از این دو مادربرد بهتره؟
ASUS H170 Pro Gmaing
GIGABYTE H170 Gaming 3
کاری به سازندش نداشته باشین!

AMD>INTEL
03-06-16, 12:47
هر دو برد خوب هستند . من برد گیگابایت رو به دلیل چیپ صوتی و چیپ شبکه اش بیشتر میپسندم .

mohammadreza805
03-06-16, 12:51
هر دو برد خوب هستند . من برد گیگابایت رو به دلیل چیپ صوتی و چیپ شبکه اش بیشتر میپسندم .
مثلا برد تغذیه ایسوزه ۱۰ فاز هست مال گیگابایت ۸ فاز هست ینی چی؟

AMD>INTEL
03-06-16, 12:54
مثلا برد تغذیه ایسوزه ۱۰ فاز هست مال گیگابایت ۸ فاز هست ینی چی؟

اون هم باید دقیق برسی بشه . از چه قطعاتی در قسمت vrm استفاده شده . نوع چیپ pwm - ماسفت های این قسمت نوع خازنها .

mohammadreza805
03-06-16, 12:55
اون هم باید دقیق برسی بشه . از چه قطعاتی در قسمت vrm استفاده شده . نوع چیپ pwm - ماسفت های این قسمت نوع خازنها .
میشه ساده تر توضیح بدید😬
ممنون

AMD>INTEL
03-06-16, 12:58
میشه ساده تر توضیح بدید
ممنون
قبلا هم عرض کردم این دو برد هر دو خوب هستند .
همه چیز در این مقاله توضیح داده شده است . شما باید با این مفاهیم آشنا بشید بعد متوجه میشید من چی گفتم .
همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

میشه ساده تر توضیح بدید😬
ممنون
همه چیز در این مقاله توضیح داده شده است . شما باید با این مفاهیم آشنا بشید بعد متوجه میشید من چی گفتم .
همه چیز درباره مدار تنظیم کننده ولتاژ مادربرد (Only the registered members can see the link)

mohammadreza805
03-06-16, 12:59
ممنون

Sent from my D6503 using Tapatalk

mohammadreza805
03-06-16, 13:34

- - - Updated - - -

یه سوال
مادربرد های سری Z چه امکاناتی داره که H نداره؟

AMD>INTEL
03-06-16, 14:06
یه سوال
مادربرد های سری Z چه امکاناتی داره که H نداره؟

قابلیت اورکلاک
استفاده از رم های بالاتر از فرکانس 2133
دو تفاوت این دو سری چیپ هستند .
Intel Z170 vs. H170 vs. H110 Skylake Chipset Comparison | Gamers Nexus - Gaming PC Builds & Hardware Benchmarks (Only the registered members can see the link)