PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل تار بودن مانیتور 2560 در 1440

problem
31-05-16, 21:15
سلام من امروز یک مانیتور ASUS 25 Inch (2560 x 1440) خریداری کردم MX25AQ ولی وقتی وصل کردم (HDMI) صفحه یکم تاره !!! یعنی نه رنگ و پررنگی داره ونه شفافیتی که روی مانیتور FULL HD قبلیم بود !!! مثلا یک نرم افزار رو که باز میکنم یک جورایی تاره !!! مشکل چیه دوستان !!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
31-05-16, 21:20
اول از کابل hdmi مطئن شو . بعد با dvi تست کن ببین همین حالته یا نه .

problem
31-05-16, 21:22
اول از کابل hdmi مطئن شو . بعد با dvi تست کن ببین همین حالته یا نه .

منظور از مطمئن شدن از کابل hdmi چیه؟! مانیتور دی وی ای نداره Display port داره !

AMD>INTEL
31-05-16, 21:24
منظور از مطمئن شدن از کابل hdmi چیه؟! مانیتور دی وی ای نداره Display port داره !

با دیسپلی پورت تست کن . کابلت را باید عوضی کنی تا مطمئن بشی .موارد لینک زیر هم بررسی کن ومخصوصا تنظیم هرتز
Only the registered members can see the link

problem
31-05-16, 21:25
با دیسپلی پورت تست کن . کابلت را باید عوضی کنی تا مطمئن بشی .

یعنی احتمال داره مشکل از کابل HDMI باشه ؟ کابل فابریک خودشه !

AMD>INTEL
31-05-16, 21:31
یعنی احتمال داره مشکل از کابل HDMI باشه ؟ کابل فابریک خودشه !

فعلا تنظیمات ریفریش ریت دستگاه را بررسی کن .یکبار هم تو تنظیمات گرافیکت OVERSCAN کن .

problem
31-05-16, 21:42
فعلا تنظیمات ریفریش ریت دستگاه را بررسی کن .یکبار هم تو تنظیمات گرافیکت OVERSCAN کن .

من گرافیکم GTX 980 Ti هست عزیز ... الان دیسپلی پورت نصب کردم مثل اینکه فرقی نکرد ... در کل کیفیت خوبه اما داخل بعضی از نرم افزار ها یا بهتر بگم 90 درصد نرم افزار های گرافیکی تاره !!!! رفرش ریت رو از کجا باید بررسی کنم ؟ تنظیمات گرافیک رو چطور Overscan کنم؟

AMD>INTEL
31-05-16, 21:45
من گرافیکم GTX 980 Ti هست عزیز ... الان دیسپلی پورت نصب کردم مثل اینکه فرقی نکرد ... در کل کیفیت خوبه اما داخل بعضی از نرم افزار ها یا بهتر بگم 90 درصد نرم افزار های گرافیکی تاره !!!! رفرش ریت رو از کجا باید بررسی کنم ؟ تنظیمات گرافیک رو چطور Overscan کنم؟

تنظیمات مربوط به hdmi توی کنترل پنل درایور کارت گرافیک رو بررسی کن . تنظیمات هم تو قسمت display تو کنترل پنل

problem
31-05-16, 21:48
تنظیمات مربوط به hdmi توی کنترل پنل درایور کارت گرافیک رو بررسی کن . تنظیمات هم تو قسمت display تو کنترل پنل
همه چی درسته !!!! تنظیمات توی کنترل پنل درسته تنظیمات توی Display هم روی 125 درصده !

AMD>INTEL
31-05-16, 21:52
همه چی درسته !!!! تنظیمات توی کنترل پنل درسته تنظیمات توی Display هم روی 125 درصده !

ریفریش ریت روی چند ست شده .

problem
31-05-16, 21:54
ریفریش ریت روی چند ست شده .

رفرش روی 60 هست

AMD>INTEL
31-05-16, 21:55
رفرش روی 60 هست

با دیسپلی پورت میتونی بالا ببری . با اون تست کن ببین بهتر میشه یا نه .

problem
31-05-16, 22:05

نه والا .. کلا مانیتوره 60 هرتزه ... توی پتل هم فقط 60 هست ... ببین عزیز کیفیت همه چیز عالیه !! حتی توی همین مرورگر متن ها عالیه ولی توی بعضی از نرم افزار ها خرابه !!! یا حتی مثلا جالبه آیکون IDM وقتی دوباره درایو گرافیک رو نصب کردم شکل آیکون درست بود اما وقتی یک ریستارت شد ... شکل آیکون یک حالت پیکس پیکسل شد !!!

problem
31-05-16, 22:27

میگم یک موردی من الان گذاشتم دیسپلی رو روی 100 عالی شد یعنی اون مشکلات حل شد کامل ... و کیفیت هم فوق العاده بالاست اما خب اندازه همه چیز نصف شد یعنی ریز تر شد ... آیا استاندارد مانیتور های بالای FULL HD به این شکله که کلا باید تصاویر کوچکتر بشه ؟

AMD>INTEL
31-05-16, 22:38
میگم یک موردی من الان گذاشتم دیسپلی رو روی 100 عالی شد یعنی اون مشکلات حل شد کامل ... و کیفیت هم فوق العاده بالاست اما خب اندازه همه چیز نصف شد یعنی ریز تر شد ... آیا استاندارد مانیتور های بالای FULL HD به این شکله که کلا باید تصاویر کوچکتر بشه ؟

همین مورد رو به شما گفتم گفتید نمیشه الان شد ! .اون هم یکبار تنظیمات مونیتور را auto کنید درست میشه . رزولیشن بالاتر بله تصاویر کوچک میشه .

problem
31-05-16, 22:41
همین مورد رو به شما گفتم گفتید نمیشه الان شد ! .اون هم یکبار تنظیمات مونیتور را auto کنید درست میشه . رزولیشن بالاتر بله تصاویر کوچک میشه .

منظورتون از تنظیمات مانیتور رو اتو کنم یعنی چی؟

AMD>INTEL
31-05-16, 22:46
منظورتون از تنظیمات مانیتور رو اتو کنم یعنی چی؟

روی مونیتور کلید اتو ندارید باید روی منوی خود مونیتور باشه . البته الان دیگه نیاز نیست چون تصویرتون درست شده .

problem
31-05-16, 22:58
روی مونیتور کلید اتو ندارید باید روی منوی خود مونیتور باشه . البته الان دیگه نیاز نیست چون تصویرتون درست شده .

تصویر الان دقیقا نصف شده !! .... درسته ؟؟ چون یکم با عقلم جور در نمیاد ... متن ها که قبلا خیلی عالی بودن الان به سختی میشه خوندشون !!!

AMD>INTEL
31-05-16, 23:04
تصویر الان دقیقا نصف شده !! .... درسته ؟؟ چون یکم با عقلم جور در نمیاد ... متن ها که قبلا خیلی عالی بودن الان به سختی میشه خوندشون !!!

خوب ریفریش ریت رو کمتر کنید تا حد مطلوب برسه .

problem
31-05-16, 23:09
خوب ریفریش ریت رو کمتر کنید تا حد مطلوب برسه .

رفرش ریت ؟ رفرش ریت من 60 هست فقط