ورود

مشاهده نسخه کامل : این ارور واسه چیه؟ (ارور adobe reader)

ashkan4030
30-05-16, 19:55
سلام این ارور دست از سر ما بر نمیداره...اکروبات ریدر رو هم اپدیت کردم بازم فایده نداشت ...میخواستم ببینم این ارور واسه چیه؟
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
30-05-16, 19:59
سلام این ارور دست از سر ما بر نمیداره...اکروبات ریدر رو هم اپدیت کردم بازم فایده نداشت ...میخواستم ببینم این ارور واسه چیه؟

مطمئن هستیدویروس ندارید ؟
یکبار قبل از هر کاری
برنامه رو کاملا انیستال کنید با ccleaner
رجیستری را با همین برنامه اصلاح کنید و دوباره اکروبات ریدر رو نصب کنید .

AMD>INTEL
30-05-16, 20:08
به شکل زیر فایلهای سیستمی ویندوز هم چک کنید :

ashkan4030
30-05-16, 21:46
مطمئن هستیدویروس ندارید ؟
یکبار قبل از هر کاری
برنامه رو کاملا انیستال کنید با ccleaner
رجیستری را با همین برنامه اصلاح کنید و دوباره اکروبات ریدر رو نصب کنید .

نمیدونم...فک کنم ویروسی شده باشه سیستمم چون این ارور هم خیلی روی اعصابه و این دو ارور کلا رو مخه...

یه سوال این که یکبار سیستم رو با انتی ویروس قبلا ویروس یابی کردم و خیلی از فایلای سیستمم که لازمشون داشتم به کل پاک شد واسه همین دیگه انتی ویروس نصب نکردم روی سیستم...برای این که به فایلا اسیبی نرسه هر چندم ویروسی باشه در حین ویروس یابی باید چیکار کرد؟الان چیکار کنم میترسم ویروس یابی کنم اکثر فایلا پاک بشه چون به نظر خودم هم از ویروس هستش

AMD>INTEL
30-05-16, 21:49
نمیدونم...فک کنم ویروسی شده باشه سیستمم چون این ارور هم خیلی روی اعصابه و این دو ارور کلا رو مخه...

یه سوال این که یکبار سیستم رو با انتی ویروس قبلا ویروس یابی کردم و خیلی از فایلای سیستمم که لازمشون داشتم به کل پاک شد واسه همین دیگه انتی ویروس نصب نکردم روی سیستم...برای این که به فایلا اسیبی نرسه هر چندم ویروسی باشه در حین ویروس یابی باید چیکار کرد؟الان چیکار کنم میترسم ویروس یابی کنم اکثر فایلا پاک بشه چون به نظر خودم هم از ویروس هستش

بله ویروس و بهتره دیسک نجات avira بگیری و رایتش کنی و سیستم رو باهاش اسکن کنی .

ashkan4030
30-05-16, 21:52
بله ویروس و بهتره دیسک نجات avira بگیری و رایتش کنی و سیستم رو باهاش اسکن کنی .

دیسک نجات avira دیگه چیه؟فایلا رو روی چی رایت کنم؟راهی نداره که بخواد اسکن بشه و فقط ویروسش از بین بره و فایل ویروسی پاک نشه؟:1.:

AMD>INTEL
30-05-16, 22:03
دیسک نجات avira دیگه چیه؟فایلا رو روی چی رایت کنم؟راهی نداره که بخواد اسکن بشه و فقط ویروسش از بین بره و فایل ویروسی پاک نشه؟:1.:

فایل ویروسی بستگی داره ویروستون چی باشه .
یک فایل ایزو هست که باید رایت بشه با نرو
Download Avira Rescue System | Official Website (Only the registered members can see the link)

ashkan4030
31-05-16, 01:16
فایل ویروسی بستگی داره ویروستون چی باشه .
یک فایل ایزو هست که باید رایت بشه با نرو
Download Avira Rescue System | Official Website (Only the registered members can see the link)

الان بخوام انتی ویروس نصب کنم روی سیستم کدوم انتی ویروس از همه بهتره..نود 32 خوبه؟

AMD>INTEL
31-05-16, 01:41
الان بخوام انتی ویروس نصب کنم روی سیستم کدوم انتی ویروس از همه بهتره..نود 32 خوبه؟

avira free نصب کنید .

ashkan4030
31-05-16, 20:29
avira free نصب کنید .

لطفا لینک دانلود جدیدترین نسخش رو قرار بدین با شماره سریالی چیزی اگه داره که هی نخوام هر ساعت اپدیتش کنم...نحوه ی کار کردن باهاش هم یکم توضیح بدین...با تشکر

AMD>INTEL
31-05-16, 20:33

ashkan4030
02-06-16, 22:55
Download Avira Antivirus | Official Website (Only the registered members can see the link)

لینک مشکل داره و با قند شکنم نمیاد!

AMD>INTEL
02-06-16, 23:09
لینک مشکل داره و با قند شکنم نمیاد!

Download Avira Free Antivirus 15.0.17.273 - FileHippo.com (Only the registered members can see the link)