PDA

مشاهده نسخه کامل : چطور گرافیک قدیمی گیر بیارم

0reza666
30-05-16, 19:16
با سلام.

درسته گرافیک های قویتری و جدیدی تو بازار امده و هست ولی من الان بخوام یه گرافیک قدیمی گیر بیارم راهش چیه. شاید من دلم فقط همون بخواد. من این گرافیک مد نظرمه خیلی تلاش کردم گیرش بیارم ولی تا الان موفق نشدم NVIDIA GeForce GT660 ti 3Gb اخه چرا این پیدا نمیشه...

تو بیشتر سایت های فروش انلاین هم زده ناموجود اه

درسته گرافیک قدیمیه ولی 192 بیتی هست این برام مهمه. ایا کسی میتونه این گرافیک برام پیدا کنه؟

اینم بگم من کاری به گرافیک های جدید 128 بیتی یا 256 بیتی ندارم لطفا الان ننویسین فلان کارت هست خیلی از این بهتره فلان فلانه سوالم کامل بخونید بعد جواب بدین سوالم یه درخواسته نه راهنمایی یا مشاوره برای خرید گرافیک همین. پس اشتباه نشه...

AMD>INTEL
30-05-16, 19:21
با سلام.

درسته گرافیک های قویتری و جدیدی تو بازار امده و هست ولی من الان بخوام یه گرافیک قدیمی گیر بیارم راهش چیه. شاید من دلم فقط همون بخواد. من این گرافیک مد نظرمه خیلی تلاش کردم گیرش بیارم ولی تا الان موفق نشدم NVIDIA GeForce GT660 3Gb اخه چرا این پیدا نمیشه...

تو بیشتر سایت های فروش انلاین هم زده ناموجود اه

درسته گرافیک قدیمیه ولی 192 بیتی هست این برام مهمه. ایا کسی میتونه این گرافیک برام پیدا کنه؟

قطعات قدیمی مخصوصا اینطور گرافیک ها باید دست دوم تهیه کنید و حتما شخص مطمئن به آقای مهدی موسمی یه خصوصی بزن از هر لحاظ کارش درسته
alksdj (Only the registered members can see the link)

alksdj
31-05-16, 12:46
قطعات قدیمی مخصوصا اینطور گرافیک ها باید دست دوم تهیه کنید و حتما شخص مطمئن به آقای مهدی موسمی یه خصوصی بزن از هر لحاظ کارش درسته
alksdj (Only the registered members can see the link)
با تشکر از اقا امید گل

0reza666
31-05-16, 15:07
من این مد نظرمه یعنی پیدا نمیشه. چون شما در خصوصی گفتین اصلا نسخه 3 گیگ این کارت ندیدین ولی هست ببینید. اصلا برای یه بازی فقط این کارت امده بود..

برند ای وی جی ای

EVGA - Product Specs - EVGA GeForce GTX 660 3GB Superclocked+ (Only the registered members can see the link)

برند گیگابایت

GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 600 Series - GV-N660OC-3GD (Only the registered members can see the link)

برند ایسوس

Only the registered members can see the link

برند ...

GeForce GTX 660 3GB (OEM) Can Run PC Game System Requirements (Only the registered members can see the link)

..

0reza666
31-05-16, 19:32
یه سوال دیگه. پیام بالارو بخونید. حالا گیریم اصلا نتونستم این گرافیک پیدا کنم.

بنظر شما نزدکیترین گرافیک بروز و جدید به این کارت گرافیک قدیمیه چیه ایا اینه؟

GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

لطفا از نظر سرعت پردازنده گرافیکی. از نظر سرعت حافظه. از نظر رابط حافظه و از نظر مقدار حافظه حساب کنید و با اون کارت بالای معرفی کنید یعنی گیگ حتما باید از 3 گیگ بیشتر باشه خوب کارت های جدید همشون الان 4 گیگه بعد مثلا رابط حافظه کارت قدیمی بالای 192 بیتی این جدیده 256 بیتی وبهتره چون متونستم بگم کارت 950 ولی چه فایده 128 بیتیه منظورم گرفتین که چی میگم خوب مقایسه شما چیه؟

.

...

alksdj
31-05-16, 20:02
من این مد نظرمه یعنی پیدا نمیشه. چون شما در خصوصی گفتین اصلا نسخه 3 گیگ این کارت ندیدین ولی هست ببینید. اصلا برای یه بازی فقط این کارت امده بود..

برند ای وی جی ای

EVGA - Product Specs - EVGA GeForce GTX 660 3GB Superclocked+ (Only the registered members can see the link)

برند گیگابایت

GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 600 Series - GV-N660OC-3GD (Only the registered members can see the link)

برند ایسوس

برند ...

GeForce GTX 660 3GB (OEM) Can Run PC Game System Requirements (Only the registered members can see the link)

..
دوست عزیز منظور من توی ایران بود ندیدم وگرنه هرچی رو شما بخوایین میتونید پیدا کنید توی سایت های خارجی

- - - Updated - - -

یه سوال دیگه. پیام بالارو بخونید. حالا گیریم اصلا نتونستم این گرافیک پیدا کنم.

بنظر شما نزدکیترین گرافیک بروز و جدید به این کارت گرافیک قدیمیه چیه ایا اینه؟

GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming WF3X OC 4GB GDDR5

لطفا از نظر سرعت پردازنده گرافیکی. از نظر سرعت حافظه. از نظر رابط حافظه و از نظر مقدار حافظه حساب کنید و با اون کارت بالای معرفی کنید یعنی گیگ حتما باید از 3 گیگ بیشتر باشه خوب کارت های جدید همشون الان 4 گیگه بعد مثلا رابط حافظه کارت قدیمی بالای 192 بیتی این جدیده 256 بیتی وبهتره چون متونستم بگم کارت 950 ولی چه فایده 128 بیتیه منظورم گرفتین که چی میگم خوب مقایسه شما چیه؟

.

...
دوست عزیز اول شما بودجه رو بفرمایید بعد میشه روی بودجه پیشنهاد داد. پاور سیستم و مادربورد رو هم در نظر داشته باشید که جوابگوی گرافیک باشن :give_rose:

0reza666
31-05-16, 20:14
در این تاپیک هم صحبت کردم. گیر مانیتور و پاور نباشید این مشکل منه فقط گرافیک مشاوره بدین لطفا

پایین تاپیک پست زدم و ادرس ها هست بخونید.

قیمت خوب تا 600 و اگه بشه یکم بالاترم خرج میکنم ولی عین گرافیک قدیمی باشه. گیگ و قدرتش کامل پیامم بالا بخونید.

0reza666
25-12-16, 21:05
.

جواب ندادین.

گرافیک بالا بقول شما سایت های خارجی بود چون 3 گیگ هست دارم میگم و قبول حق باشماست. ولی این گرافیک 660 و 2 گیگ دیگه تو ایران هست.

این داری؟

GIGABYTE GTX 660 Ti WF 2X OC 2GB GDDR5

اسم دقیقش بالا نوشتم. البته کارت کاملا سالم باشه میخوام.
و این مورد بگم اگه کسی اینطوری باشه خیلی خوب میشه مثلا کارت منکه 730 بخواد و من روش مبلغی بزارم کارت 660 اون بگیرم. مشخصات سیستمم تو امضاء نوشتم. کارت من نوع هست و فقط 6 ماه دارم استفاده میکنم گرانتی هم داره.

alksdj
27-12-16, 18:07
جواب ندادین.

گرافیک بالا بقول شما سایت های خارجی بود چون 3 گیگ هست دارم میگم و قبول حق باشماست. ولی این گرافیک 660 و 2 گیگ دیگه تو ایران هست.

این داری؟

GIGABYTE GTX 660 Ti WF 2X OC 2GB GDDR5

اسم دقیقش بالا نوشتم. البته کارت کاملا سالم باشه میخوام.
و این مورد بگم اگه کسی اینطوری باشه خیلی خوب میشه مثلا کارت منکه 730 بخواد و من روش مبلغی بزارم کارت 660 اون بگیرم. مشخصات سیستمم تو امضاء نوشتم. کارت من نوع هست و فقط 6 ماه دارم استفاده میکنم گرانتی هم داره.
سلام
دوست عزیز الان خرید گرافیک 660 زیاد جالب نیست الان میشه کارت های بهتری خرید کرد نسبت به 660

0reza666
27-12-16, 20:58
.

میدونم جناب اگه این کارت دارین و واقعا سالم هست لطفا اعلام کنید تا اگه شد با واسطه سایت ... خرید انجام بشه. الویت اولم کارت 660 هست عجله ندارم چون شاید پیدا شد.

میدونم واقعا کمیابه این کارت یا هرکس هم داشته باشه نمیفروشه.

خوب این کارت چی دارین.

GIGABYTE GTX 750 Ti WF 2X OC 2GB GDDR5

قیمت دسته دو خوب باشه و کارت هم کاملا سالم باشه گرانتی هم که داشته باشه دیگه عالی.

کارت 750 نوع موجوده.

alksdj
27-12-16, 21:48
میدونم جناب اگه این کارت دارین و واقعا سالم هست لطفا اعلام کنید تا اگه شد با واسطه سایت ... خرید انجام بشه. الویت اولم کارت 660 هست عجله ندارم چون شاید پیدا شد.

میدونم واقعا کمیابه این کارت یا هرکس هم داشته باشه نمیفروشه.

خوب این کارت چی دارین.

GIGABYTE GTX 750 Ti WF 2X OC 2GB GDDR5

قیمت دسته دو خوب باشه و کارت هم کاملا سالم باشه گرانتی هم که داشته باشه دیگه عالی.

کارت 750 نوع موجوده.
کارت
گرافیک 750ti رو با گارانتی دسته دوم 400 فروختم اگر پیدا کردم بهتون خبر میدم