سلام دوستم می خواد لپ تاپب بخره تا سقف سه میلیون تومن شاید هم بالاتر تا چهار تومن برای بازی می خواد. بعد میگه هر برندی که خانواده اش داشتن ایسر و ایسوس خوب بوده و راضی بودن حتی اچ پی و میگفتن عالیه و فامیلشون از لپ تاپ گیمینگ لنوو راضی نبود. لطفا راهنمایی کنید خیلی گیج شده!!
AMD>INTEL
30-05-16, 09:54
MSI PX60 6QD - A
دستگاه خوبیه
TechRadar
30-05-16, 11:02
ببخشید گرافیکش تو ذوق میزنه. خوبه ولی کافی نیست. اگه 3 یا 4 گیگ ddr5 باشه ممنون میشم بگید.
AMD>INTEL
30-05-16, 11:04
ASUS N552VX - A
TechRadar
30-05-16, 12:55
ببخشید گزینه ای هست صفحه فول اچدی، گرافیک 4 ddr5 و کر آی سون چون این صفحه 4k داره و بیشتر به مالتیمدیا می خوره. با تشکر.
AMD>INTEL
30-05-16, 13:10
ببخشید گزینه ای هست صفحه فول اچدی، گرافیک 4 ddr5 و کر آی سون چون این صفحه 4k داره و بیشتر به مالتیمدیا می خوره. با تشکر.
MSI GE62 6QD Apache Pro - A
TechRadar
30-05-16, 14:35
مشه حداکثر قیمت لپ تاپ پیشنهادی رو سه میلیون و پونصد قرار بدین.(کمی بالاتر هم مشکلی نیست.)
فقط یکی پیشنهاد ندین ممنون میشم یه چندتا مورد پیشنهاد کنید.
AMD>INTEL
30-05-16, 14:38
مشه حداکثر قیمت لپ تاپ پیشنهادی رو سه میلیون و پونصد قرار بدین.(کمی بالاتر هم مشکلی نیست.)
فقط یکی پیشنهاد ندین ممنون میشم یه چندتا مورد پیشنهاد کنید.
با این بودجه مدل msi اول و اسوس بهترین ها هست .مورد دیگه هم به ذهنم رسید خبر میدم .
TechRadar
30-05-16, 14:55
ممنون. مدل ام اس آی خوبه اما ایسوس صفحه 4k داره که پردازنده گرافیکی رو خیلی درگیر میکنه. اگه میشه این بار هم TechRadar سیریش را بپذیرید.
TechRadar
30-05-16, 15:06
بعد که این لپ تاپ ها پردازنده های اسکای لیک نه از سری u داشته باشن.
AMD>INTEL
30-05-16, 15:20
بعد که این لپ تاپ ها پردازنده های اسکای لیک نه از سری u داشته باشن.
فقط مدلهای بالای 4.5 دارای پردازنده Hq هستند .
TechRadar
30-05-16, 15:27
اما من در لپ تاپ های لنوو و ایسر پردازنده ای اسکای لیک رو دیدم. اتفاقاً HQ هم بودن از 4 تومن و بعضاً 3و500 میلیون هم کمتر بودن. حالا نمی دونم بالاخره شما کار بلد هستین و تجربه دار. نمی خوام پیشنهاد بدی کنم یارو مارو لعنت کنه.
بعد اینکه پردازنه i7
گرافیک 4gb ddr5
صفحه با کیفیت(کیفیت مهمه) و full hd
رم 8گیگ به بالا یا خود 8(ddr3 یا ddr4)
بعد فقط ایسوس و ام اس آی خوبن؟ هیچ برند قابل اعتماد دیگه ای از نظر شما پیشنهاد نمی دین؟ آخه نمی دونم لنوو و ایسر هم خوب بودن. الینور هم که گیر نمی یاد.خواهش میکنم که راهنمایی کنید.
بعدش که کم نقص باشه حالا هرچی خودتون می دونید. پردازنده اسکای لیک هم نشد اصلا مهم نیست فقط غول باشه در رنج قیمتش.
AMD>INTEL
30-05-16, 15:37
اما من در لپ تاپ های لنوو و ایسر پردازنده ای اسکای لیک رو دیدم. اتفاقاً HQ هم بودن از 4 تومن و بعضاً 3و500 میلیون هم کمتر بودن. حالا نمی دونم بالاخره شما کار بلد هستین و تجربه دار. نمی خوام پیشنهاد بدی کنم یارو مارو لعنت کنه.
بعد اینکه پردازنه i7
گرافیک 4gb ddr5
صفحه با کیفیت(کیفیت مهمه) و full hd
رم 8گیگ به بالا یا خود 8(ddr3 یا ddr4)
بعد فقط ایسوس و ام اس آی خوبن؟ هیچ برند قابل اعتماد دیگه ای از نظر شما پیشنهاد نمی دین؟ آخه نمی دونم لنوو و ایسر هم خوب بودن. الینور هم که گیر نمی یاد.خواهش میکنم که راهنمایی کنید.
بعدش که کم نقص باشه حالا هرچی خودتون می دونید. پردازنده اسکای لیک هم نشد اصلا مهم نیست فقط غول باشه در رنج قیمتش.
با توجه به بودجتون و مشخصاتی که نیاز داشتید بهترین ها رو پیشنهاددادم .