PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت] عدم شناسایی هارد در نصب ویندوز 7

alireza.kish
27-05-16, 23:38
با سلام و احترام
امروز خواستم ويندوز ٧ نصب كنم مجددا اما هنگام نصب ويندوز در صفحه پارتيشن بندي اصلا سيستم هارد و نميشناسه!!!!!
روي سيستم الان ويندوز ٧ نصب هستش و سيستم بالا مياد
توي بايوس هارد شناسايي ميشه
تا حالا هم چندين بار هم با همين تنظيمات ديفالت بايوس و تنظيمات ديگر ويندوز بدون مشكل نصب كنم
مادر بردم گيگا x99 ud5 wifi
موقع نصب ويندوز ال اي دي روي مادر برد FE رو نشون ميده
ريست ديفالت هم كردم بايوس اما نشده
ويندوز ١٠ هم خواستم بريزم همين مشكل هستش و چه با فلش بوت و چه با سي دي خواستم بريزم مشكل بود
ممنون ميشم كمك كنيد

AMD>INTEL
28-05-16, 00:05
تو بایوس ساتا mode روی چه حالتی هست ؟

AMD>INTEL
28-05-16, 00:12
این هم بصورت تصویری
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
28-05-16, 00:37
این هم بصورت تصویری
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
الان سيستمم پيشم نيست ببينم اما اين ساتا كنترل تو كدوم صفحه هستش؟ به چشم نخورده!!! ولي در حالت كلاسيك بايوس تو قسمت ساتا كنترل سه حالت داشت كه اگه اشتباه نكنم raid و Ioch و يه چيز ديگه كه بصورت پيشفرض روي حالت ioch بود
فقط يكبار هنگام نصب ويندوز بهم تو detail گفته بود از فعال بودن disc control مطمين باش

AMD>INTEL
28-05-16, 00:41
الان سيستمم پيشم نيست ببينم اما اين ساتا كنترل تو كدوم صفحه هستش؟ به چشم نخورده!!! ولي در حالت كلاسيك بايوس تو قسمت ساتا كنترل سه حالت داشت كه اگه اشتباه نكنم raid و Ioch و يه چيز ديگه كه بصورت پيشفرض روي حالت ioch بود
فقط يكبار هنگام نصب ويندوز بهم تو detail گفته بود از فعال بودن disc control مطمين باش

در قسمت چیپست . باید روی حالت ata-ide بگذارید .

alireza.kish
28-05-16, 00:43
در قسمت چیپست . باید روی حالت ata-ide بگذارید .
بعدش مشكل حل ميشه؟

AMD>INTEL
28-05-16, 00:44
بعدش مشكل حل ميشه؟

100% با این تنظیم مشکل حل میشه

alireza.kish
28-05-16, 00:49
100% با این تنظیم مشکل حل میشه
دو روزه خودم دارم با اين مشكل ور ميرم بعد بردم مغازه تعميرات كامپيوتر سه نفر مثلا مهندس ريختن روش نتونستن كه نتونستن چرا اينقدر اينجا با وجود استادي چون شما رو اينقدر دير به ذهنم رسيد نشد يه مشكل من داشته باشم شما جواب درستش و ندونسته باشيد واقعا ممنون

AMD>INTEL
28-05-16, 00:51
دو روزه خودم دارم با اين مشكل ور ميرم بعد بردم مغازه تعميرات كامپيوتر سه نفر مثلا مهندس ريختن روش نتونستن كه نتونستن چرا اينقدر اينجا با وجود استادي چون شما رو اينقدر دير به ذهنم رسيد نشد يه مشكل من داشته باشم شما جواب درستش و ندونسته باشيد واقعا ممنون

خواهش میکنم . موفق باشید .

alireza.kish
28-05-16, 10:44
سلام مجدد مشکل همچنان پا برجاست توجه شما رو به عکسهای زیر جلب میکنمOnly the registered members can see the link

AMD>INTEL
28-05-16, 10:51
روی این حالت باید هارد را بشناسه . اگر هارد دیگه موجود دارید با اون تست کنید . همچنین جای کابل ساتا هم روی هارد عوض کنید روی ساتا 1 یا ساتا 2 بگذارید .
یک گزینه هم به نام sata support هست روی ALL بگذارید .

alireza.kish
28-05-16, 10:53
روی این حالت باید هارد را بشناسه . اگر هارد دیگه موجود دارید با اون تست کنید . همچنین جای کابل ساتا هم روی هارد عوض کنید روی ساتا 1 یا ساتا 2 بگذارید .
یک گزینه هم به نام sata support هست روی ALL بگذارید .

هارد روی ساتا نیست روی pci experece نصب شده

AMD>INTEL
28-05-16, 10:55
هارد روی ساتا نیست روی pci experece نصب شده
اسلات PCIE هارد رو عوض کنید و دوباره تست کنید .
در Miscellaneous Settings
هم PCIe Slot Configuration روی AUTO بگذارید .
Storage Boot Option Control
روی LEGACY
اگر با این همه تفاسیر مشکل داشتی احتمالا هارد دستگاهت مشکل پیدا کرده .

alireza.kish
28-05-16, 11:05
اسلات PCIE هارد رو عوض کنید و دوباره تست کنید .
در Miscellaneous Settings
هم PCIe Slot Configuration روی AUTO بگذارید .
Storage Boot Option Control
روی LEGACY
اگر با این همه تفاسیر مشکل داشتی احتمالا هارد دستگاهت مشکل پیدا کرده .

این دو گزینه نیستش پیدا نکردم

AMD>INTEL
28-05-16, 13:53
این دو گزینه نیستش پیدا نکردم

دفترچه بردت رو ببینی پیداشون میکنی .