PDA

مشاهده نسخه کامل : اجرای بازی های ps3 روی لینوکس

jalal azizi
27-05-16, 12:55
سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم چون هر سایتی رفتم یا جوابمو ندادند یا نمی دانستند خلاصه اگه زحمتی نیست بگید ممنون میشم شما در پستی راجع به اجرای لینوکس بر روی ps3 کردیدخواستم بپرسم ایا میشه تو لینوکسی بازی های ps3 اجرا کرد تو اپارات خیلی در مورد لینوکس میگفتند که میتونی بازی های ps3 رو در لینوکس اجرا کرد گفتم ایا شما اموزشی دارید بگید که میتونیم بازی های ps3 رو در لینوکس اجرا کرد؟ خب حالا چه لینوکسی مد نظر شماست که به درد بخور باشه ممنون میشم شما در این باره کمک کنید با سپاس..

Aaron Swartz
27-05-16, 14:24
سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم چون هر سایتی رفتم یا جوابمو ندادند یا نمی دانستند خلاصه اگه زحمتی نیست بگید ممنون میشم شما در پستی راجع به اجرای لینوکس بر روی ps3 کردیدخواستم بپرسم ایا میشه تو لینوکسی بازی های ps3 اجرا کرد تو اپارات خیلی در مورد لینوکس میگفتند که میتونی بازی های ps3 رو در لینوکس اجرا کرد گفتم ایا شما اموزشی دارید بگید که میتونیم بازی های ps3 رو در لینوکس اجرا کرد؟ خب حالا چه لینوکسی مد نظر شماست که به درد بخور باشه ممنون میشم شما در این باره کمک کنید با سپاس..

فکر نکنم بشه، نصب درایور کارت گرافیک خودش توی لینوکس مکافات داره :1. (28):.

اگر هم عملی باشه به احتمال زیاد روی توزیع اوبونتو نسخه 14.04.4 بشه اینکار رو انجام داد.

AMD>INTEL
27-05-16, 16:56
شبیه سازها لینوکس هنوز نتونستند از لحاظ فنی به استانداردهای ویندوزی نزدیک بشند . البته نرم افزار شبیه ساز لینوکسی وجود داره ولی اون انعطاف ویندوزی رو نداره .

jalal azizi
01-06-16, 11:15
خب من الان نسخه اوبنتو 15 رو دارم بعدش رهنمایی نداره چجوری نصب میشه؟ اون دوستمون گفت نرم افزار داره میشه لینک نرم افزار هاشو بدید چون تو گوگل سرچ کردم نبود اگه داره لینکشو بدید ممنون میشم

Aaron Swartz
01-06-16, 11:33
خب من الان نسخه اوبنتو 15 رو دارم بعدش رهنمایی نداره چجوری نصب میشه؟ اون دوستمون گفت نرم افزار داره میشه لینک نرم افزار هاشو بدید چون تو گوگل سرچ کردم نبود اگه داره لینکشو بدید ممنون میشم

اجرای بازی های PS3 بر روی ویندوز که این همه طرفدار داره به سختی ممکنه. اوبونتو ای کاش 14.04 رو نصب کرده بودین.

این رو امتحان کنید ببینید چطوره :

Only the registered members can see the link

پیش نیاز ها :

GCC 4.9.0+ or Clang 3.5.0+

Debian & Ubuntu: sudo apt-get install libopenal-dev libwxgtk3.0-dev build-essential libglew-dev

jalal azizi
03-06-16, 22:10
هنوز هیچ اوبنتویی نصب نکردم ولی در حال حاضر این ورژن 15 دارم ممنون