سلام.دوستان من کافی نت دارم.یه مشکل پیدا کرد.اونم اینکه من تو موزیلا هر سایتی رو که باز میکنم خود به خود یه صفحه دیگه باز میشه با این آدرس
prosperent.com/api/linkaffiliator/redirect?apiKey=4a087d1e20552c980353f329ed6342fa&sid=pdf&referrer=Only the registered members can see the link
بعد تبدیل میشه به همون لینکی که من باز کردم(یعنی سایت سنجش رو میارم.اول اونم لینک میاد.بعد مینویسه سنجش و بعد هم انگار که من بستمش خود به خود بسته میشه) ..بعضی وقتا هم دوتا صفحه میاره..تقریبا هر سایتی که میرم همینجوریه....موزیلا رو هم پاک کردم حل نشد ویروس کشی کردم حل نشد...از این نرم افزار های بلاک سایت نصب کردم بازم نشد...ممنون میشم کمکم کنین..
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
26-05-16, 12:34
سلام.دوستان من کافی نت دارم.یه مشکل پیدا کرد.اونم اینکه من تو موزیلا هر سایتی رو که باز میکنم خود به خود یه صفحه دیگه باز میشه با این آدرس
prosperent.com/api/linkaffiliator/redirect?apiKey=4a087d1e20552c980353f329ed6342fa&sid=pdf&referrer=Only the registered members can see the link
بعد تبدیل میشه به همون لینکی که من باز کردم(یعنی سایت سنجش رو میارم.اول اونم لینک میاد.بعد مینویسه سنجش و بعد هم انگار که من بستمش خود به خود بسته میشه) ..بعضی وقتا هم دوتا صفحه میاره..تقریبا هر سایتی که میرم همینجوریه....موزیلا رو هم پاک کردم حل نشد ویروس کشی کردم حل نشد...از این نرم افزار های بلاک سایت نصب کردم بازم نشد...ممنون میشم کمکم کنین..
Only the registered members can see the link
با CCLEANER تمام کش ها و محتویات فایر فاکس را CLEAN کنید .
خبات کریمی
26-05-16, 13:03
سلام دوست گرامی
سیستم شما به بدافزار و یا دست کم مرورگر به افزونه آلوده-تبلیغاتی آلوده است.
افزونه های ناخواسته رو بررسی کنید.
از آنتی ویروس درست و حسابی استفاده کنید نه آنتی ویروس نما ها.
در نهایت اگه اوکی نشد، DNS شبکه رو هم بررسی کنید تغییر نکرده باشه.
با مرورگر دیگه ای مشکل ندارید؟آنتی ویروس سیستم چیه؟
rahim68
26-05-16, 15:50
ممنون از پاسخ...نخیر با گروم یا اکسپلورر مشکلی ندارم.فقط با همین موزیلا مشکل پیدا کردن.آنتی ویروسمم شید هست
AMD>INTEL
26-05-16, 15:52
ممنون از پاسخ...نخیر با گروم یا اکسپلورر مشکلی ندارم.فقط با همین موزیلا مشکل پیدا کردن.آنتی ویروسمم شید هست
عزیز شید خودش دارای اما و اگرهای بسیاری هست . خیلی از کاربران حرفه ای هم از نصب این آنتی ویروس خود داری میکنند .
rahim68
26-05-16, 16:01
سلام دوست گرامی
سیستم شما به بدافزار و یا دست کم مرورگر به افزونه آلوده-تبلیغاتی آلوده است.
افزونه های ناخواسته رو بررسی کنید.
از آنتی ویروس درست و حسابی استفاده کنید نه آنتی ویروس نما ها.
در نهایت اگه اوکی نشد، DNS شبکه رو هم بررسی کنید تغییر نکرده باشه.
با مرورگر دیگه ای مشکل ندارید؟آنتی ویروس سیستم چیه؟
همونطور که گفته بودین از افزونه الوده به ویروس تبلیغاتی بود....pdf editor بود......پاکش کردن مشکل حل شد
rahim68
27-05-16, 00:04
میشه بگین مشکلش چیه این آنتی ویروس....کار کردن باهاش که راحته...هم از نود32 هم استفاده میکنه و هم از اویرا.قابلیت بروزرسانی هم که داره