PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل دمای سی پی یو پس از ارتقاء آن

Software98
24-05-16, 16:29
با سلام و خسته نباشید :11():

دوستان این مادربورد بنده هست

GIGABYTE - Motherboard - Socket 775 - GA-EP41T-USB3 (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

سی پی یو قبلی

Intel Pentium Processor E5700 (Only the registered members can see the link)

بود که بنده تصمیم به ارتقاء گرفتم . برای ارتقاء سی پی یو

Intel Xeon Processor E5450 (Only the registered members can see the link)

اندختم روش . درسته این سی پی یو ها مخصوص سرور هست و سوکت 771 ولی با روشی خاص روی سوکت 775 به راحتی سوار میشه و مشکلی هم نداره

درسته برای این سوکت Core 2 Quad Q9650 هم داریم ولی این مدلی که گرفتم برام ارزون تر در اومد راستش نمیخوام زیادی خرج کنم

بعد از ارتقاء دفعه اول راحت وارد ویندوز شدم ولی بعد از بررسی متوجه شدم دمای سی پی یوبین 65 تا 70 هست که به نظرم غیر عادی بود

ولی چند ساعت بعد که مجدد سیستم رو روشن کردم به محض ورود به ویندوز سیستم خاموش شد

لازمه ذکر کنم دمای سی پی یو قبلی 45 بود و فنی که براش استفاده میکردم رو روی سی پی یو Xeon گذاشتم . خمیر سیلیکون هم خوب زدم ولی مثل این که دماش مهار شدنی نیست

برا همین خواستم راهنمایی کنید از چه فن هایی استفاده کنم . آیا از کولر سی پی یو استفاده کنم یا خیر

ضمنا مبنا رو هزینه کم در نظر گرفتم
AMD>INTEL
24-05-16, 16:46
بله ارزونتره ولی همون تفاوت قیمت شایدم بیشتر صرف خرید فن کنید . فن حداقل باید CPU Cooler: Deepcool Gammaxx S40 بگیرید .بایوس برد هم اپدیت کنید .

Software98
24-05-16, 16:53
بله ارزونتره ولی همون تفاوت قیمت شایدم بیشتر صرف خرید فن کنید . فن حداقل باید CPU Cooler: Deepcool Gammaxx S40 بگیرید .

عجب

پس اینا خوب نیستن ؟

Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول ALTA 9 - مشخصات کلی (Only the registered members can see the link)

Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول GAMMA ARCHER - مشخصات کلی
(Only the registered members can see the link)
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول ALTA 7 - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - Green / گيرين NOTUS 100-PWM - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول GAMMAXX 200 - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - Green / گيرين NOTUS 100-PWM - مشخصات کلی

بعد این دمای زیادش به خاطر این هست که سوکتش فرق میکنه ؟ یا مال سرور هست ؟

اگر Core 2 Quad Q9650 میگرفتم با همون فن قبلی دما اینقدر نمیشد ؟

AMD>INTEL
24-05-16, 17:00
عجب

پس اینا خوب نیستن ؟

Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول ALTA 9 - مشخصات کلی (Only the registered members can see the link)

Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول GAMMA ARCHER - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول ALTA 7 - مشخصات کلی
Digionline - قیمت خرید، فروش فن پردازنده - CPU Cooler - DEEP COOL / دیپ کول GAMMAXX 200 - مشخصات کلی

بعد این دمای زیادش به خاطر این هست که سوکتش فرق میکنه ؟ یا مال سرور هست ؟

اگر Core 2 Quad Q9650 میگرفتم با همون فن قبلی دما اینقدر نمیشد ؟

با فن 20 تومنی هم جواب میگرفتید با Q9650
احتمالا با نوتوس 100 جواب بگیرید به شرطی که خمیر خوب بزنید .
به خاطر اینکه مصرف این سری بالاست . عموما روی مادربردهای P45 یا X38 یا P43 خوب جواب میدن . چون قسمت VRM اون بردها قویتره

Software98
24-05-16, 17:04
با فن 20 تومنی هم جواب میگرفتید با Q9650
احتمالا با نوتوس 100 جواب بگیرید به شرطی که خمیر خوب بزنید .
به خاطر اینکه مصرف این سری بالاست . عموما روی مادربردهای P45 یا X38 یا P43 خوب جواب میدن . چون قسمت VRM اون بردها قویتره

ممنون

آخه مشخصاتشون تو سایت اینتل دقیقا مثل هم هست و بحث مصرف منظور مصرف برق هست ؟ چون TDP این 15 وات کمتره هنوز

در خصوص خمیر هم میتونید راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم خوب جواب بده ؟

AMD>INTEL
24-05-16, 17:16
ممنون

آخه مشخصاتشون تو سایت اینتل دقیقا مثل هم هست و بحث مصرف منظور مصرف برق هست ؟ چون TDP این 15 وات کمتره هنوز

در خصوص خمیر هم میتونید راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم خوب جواب بده ؟

اکثر دوستانی که با مادربردهای G41 این پردازنده رو بستند مشکل دارند . خمیر هم اگر نوتوس بگیرید خمیر خودش خوبه