ورود

مشاهده نسخه کامل : مادگی یو اس بی پیچ دار !

iranpg
23-05-16, 18:00
سلام
من به اینوع یو اس بی احتیاج دارم کسی می تواند منو راهنمایی کنه ازکجاتهیه کنم واسم عامیانش چیه ؟
تهران/ مرسی ازراهنمایی شما
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
23-05-16, 18:11
ببین اینجا داره
Cable USB 3.0, Micro B screw lock/A, 8 m - Basler-نوین ایلیا صنعت (Only the registered members can see the link)
و این
کابل افزایش طول USB 2.0 -اکستند یو اس بی-extension (Only the registered members can see the link)

iranpg
23-05-16, 19:21
ببین اینجا داره
Cable USB 3.0, Micro B screw lock/A, 8 m - Basler-نوین ایلیا صنعت (Only the registered members can see the link)
و این
کابل افزایش طول USB 2.0 -اکستند یو اس بی-extension (Only the registered members can see the link)
سلام مرسی
ولی من می خوام روی وسیله ای باپیچ ببندم . تقریبا مثل همینا دیجیک | پنل USB 2.0 پشت کیس | کابل یو اس بی رو بردی (Only the registered members can see the link)
ولی بدون اون فلزش!

AMD>INTEL
23-05-16, 19:23
نیست تو ایران برادر . اگر بخوای سفارش بدی قد یک مادربرد برات در میاد . بهتره با کمی خلاقیت با همین کابل های افزایش طول با کیفیت درست کنی .

iranpg
23-05-16, 20:04
نیست تو ایران برادر . اگر بخوای سفارش بدی قد یک مادربرد برات در میاد . بهتره با کمی خلاقیت با همین کابل های افزایش طول با کیفیت درست کنی .
می تونم یه سوال کنم : راستی چرانیست ؟
بله درست میگید ..... اگه ما ازهمین پنل های پشت کیس استفاده کنیم ولی فلزشو بازکنم میشه همونی که من می خوام ولی بازهم یه مشکل داره اونم اون سرش که بایدبه یه نری لحیم کنیم بهش لحیم کنم . نظرشما چیه ؟ همچنین پیشنهاددارید خوشحال میشم بگید.

AMD>INTEL
23-05-16, 20:10
می تونم یه سوال کنم : راستی چرانیست ؟
بله درست میگید ..... اگه ما ازهمین پنل های پشت کیس استفاده کنیم ولی فلزشو بازکنم میشه همونی که من می خوام ولی بازهم یه مشکل داره اونم اون سرش که بایدبه یه نری لحیم کنیم بهش لحیم کنم . نظرشما چیه ؟ همچنین پیشنهاددارید خوشحال میشم بگید.

والا نبودنش هم جنرال نبودن استفاده از اون هست . بله این کار هم میتونید انجام بدید .