PDA

مشاهده نسخه کامل : تغییر فایل سیستم هارد اکسترنال به ExFAT

ENASAP
23-05-16, 14:22
یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایتی سری My Passport Ultrta دارم. گاهی اوقات هم برای تماشای فیلم‌های داخلش به پورت USB تلویزیون وصل می‌کردم. چند روز پیش کار نکرد و وقتی به کامپیوتر وصلش کردم دیدم داخلش خالی هست و فایل سیستم ش هم به ExFAT تغییر کرده :1. (28):

چطوری می‌تونم درستش کنم؟
اطلاعات داخلش خیلی مهم هستند و نباید پاک بشوند:1. (27):

AMD>INTEL
23-05-16, 15:03
یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال 1 ترابایتی سری My Passport Ultrta دارم. گاهی اوقات هم برای تماشای فیلم‌های داخلش به پورت USB تلویزیون وصل می‌کردم. چند روز پیش کار نکرد و وقتی به کامپیوتر وصلش کردم دیدم داخلش خالی هست و فایل سیستم ش هم به ExFAT تغییر کرده :1. (28):

چطوری می‌تونم درستش کنم؟
اطلاعات داخلش خیلی مهم هستند و نباید پاک بشوند:1. (27):

با MINITOOL پارتشین ویزارد
این هم راهنماش
Only the registered members can see the link
------------
اگر نشد باید از اطلاعات هارد بکاپ بگیری و فرمتش کنی .

ENASAP
23-05-16, 15:21
این هم راهنماش
------------

ضمن تشکر،
این نرم افزاری که معرفی کردید برای تعمیر فایل سیستم هارد هست یا ریکاوری اطلاعات؟
موضوع مهم برایم اطلاعات داخل هارد هست که نشون داده نمیشه و باعث شده نتوانم بک آپ بگیرم و فرمت کنم!
لطفاً راه حلی را معرفی کنید که بشه فایلهای داخل هارد رو به همان شکل اصلی (پوشه بندی اصلی خودش) ریکاوری کنه. چون قبلاً چند تا نرم افزار برای ریکاوری دیده بودم که فایلهای با فرمت یکسان را در یک پوشه و یکجا ریکاوری می کرد که این روش در این مورد تقریباً جوابگو نیست به خاطر اینکه فایلها با نظم خاصی پوشه بندی شده اند!

ENASAP
23-05-16, 15:25
این هم راهنماش
------------
نسخه Free Edition (Only the registered members can see the link) جوابگو هست؟

AMD>INTEL
23-05-16, 15:30
نسخه Free Edition (Only the registered members can see the link) جوابگو هست؟

از سایت های ایرانی بگیرید

AMD>INTEL
23-05-16, 15:35
این برنامه پارتشین ریکاوری داره که تمام اطلاعات مثل روز اول برمیگردونه .

ENASAP
23-05-16, 20:34
از سایت های ایرانی بگیرید
یعنی نسخه رایگانش جواب نمی‌ده؟
کدوم نسخه‌ش رو دانلود کنم؟

- - - Updated - - -

به نظر شما اساتید علت بوجود آمدن این مشکل چی می‌تونه باشه؟ اگه علت رو بدونم قاعدتاً سعی می‌کنم تا دوباره همچین مشکلی برای هارد پیش نیاد؟

AMD>INTEL
23-05-16, 20:35
یعنی نسخه رایگانش جواب نمی‌ده؟
کدوم نسخه‌ش رو دانلود کنم؟

- - - Updated - - -

به نظر شما اساتید علت بوجود آمدن این مشکل چی می‌تونه باشه؟ اگه علت رو بدونم قاعدتاً سعی می‌کنم تا دوباره همچین مشکلی برای هارد پیش نیاد؟
احتمالا تلویزیون شما از از فرمت exfat استفاده میکنه .
MiniTool Partition Wizard All Editions 9.1 (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
23-05-16, 20:58
با total commander میتونی به محتویات پارتشین exfat دسترسی داشته باشی
DiskInternals Reader 1.9.3 - Total Commander (Only the registered members can see the link)
Total Commander 8.52a Final x86/x64 (Only the registered members can see the link)