با سلام.
والا اسمش نمیدونم ولی تو سیستم دوستان دیدم که مثلا عین سرعت سنج ماشین ساعت ویندز گذاشت رو دسکتاب یا برنامه های نزیر این یا منو استارت برد بالای دسکتاب.. کلا چیزای جالب منظور دیگه دقیق نمیدونم اسمشون چیه بخاطر همین این تاپیک زدم تا اگه همچین برنامه های میدونید اسمش بگید یا لینک دانلود اینجور برنامه ها که دسکتاب جدید و تک میکنه بگین بهم...
AMD>INTEL
22-05-16, 18:35
این برنامه ها فقط منابع سیستم را اشغال میکنند . همچنین ممکنه با تغییر دادن فایلهای اصلی ویندوز بعد از انیستال هم به مشکل بخورید .
Aaron Swartz
22-05-16, 19:30
با سلام.
والا اسمش نمیدونم ولی تو سیستم دوستان دیدم که مثلا عین سرعت سنج ماشین ساعت ویندز گذاشت رو دسکتاب یا برنامه های نزیر این یا منو استارت برد بالای دسکتاب.. کلا چیزای جالب منظور دیگه دقیق نمیدونم اسمشون چیه بخاطر همین این تاپیک زدم تا اگه همچین برنامه های میدونید اسمش بگید یا لینک دانلود اینجور برنامه ها که دسکتاب جدید و تک میکنه بگین بهم...
بیشتر با Rainmeter طراحی میشه ، چیدمان آیکن هم با desktop Icon Toy میتونید چیدمان قشنگی داشته باشید. نرم افزار زیاده ولی Rainmeter از بقیه استیبل تر هست و اسکین های زیادی هم براش ساخته شده، اما اگه بخوای واقعا یه چیز شیک و مجلسی درست کنی ، باید ترکیبی از نرم افزارها رو استفاده کنی.
با آقا امید موافقم که حافظه رو اشغال می کنند، الان خود من فقط با XLunchpad دارم محیط مک رو بصورت تقریبی تجربه می کنم ولی وقتی عکس دسکتاپ رو عوض میکنم ، حتما باید برنامه رو ببندم چون کل سیستم هنگ می کنه !!
0reza666
22-05-16, 20:34
هر سه تا برنامه دانلود و نصب کردم تست کردم. بحال نبودن اونی که عین ماشین سرعت سنج کیلومتر چیه دقیق خودمم نمیدونم اون میخوام خیلی خوشگل و متفاوت بود سبک ماشین کولا خوشم میاد. عکس دسکتاب بزارم که بحال نیس اون عین کیلومتر میخوام تو سیستم یکی از بچه ها دیدما ازش نگرفتم اه. کسی نمیدونه اون برنامه بهم بده؟
0reza666
24-10-16, 09:42
یه سوال دیگه در همین مورد دارم و گفتم دیگه الکی تاپیک جدا نزنم چون ربطش به همین موضوع میشه.
چطور علامت موس که شبیه فلشه برای همه. و تغیر بدیم. من یه کامپیوتری دیدم بودم اون علامت فلش درست کرده بود خنجر یعنی بجای اینکه عین کامپیوترهای همه فلش باشه خنجر بود علامت موس میگم و حی میچرخید خنجره البته خنجر خیلی کوچیک بود دقیق اندازه علامت فلش پیش فرض که برای همه کامپیوترها هست. منم میخواستم یه چیز دیگه بجای این بزارم خوشگلی دیگه.
راهش میگین لطفا.
AMD>INTEL
24-10-16, 10:12
این گالریش هست
هر کدوم رو خواستی دانلود کن
بعد از قسمت موس در کنترل پنل عوض کن با دیفالتش
Open Cursor Library - 80817 cursors (Only the registered members can see the link)
0reza666
24-10-16, 10:46
عالیه من این دانلود کردم
Fluoro Blue Cursor Cursor (Only the registered members can see the link)
و میاره ولی مشکل اینه وقتی در حال حرکت میاد و مشکلی نیس ولی دقیق جلو ایکون برنامه یا بازی میبرم علامت دست موسه میاد. یا تو مروگر مثلا بزنم دکمه ویرایش پست اون علامت فلش ابی میره و علامت دست انسان میاد رو موس. نمیشه اونجا هم همینیکه دانلود کردم بیاد. ایا راه دیگه داره یا دیگه راهی نداره.
Fluoro Green Cursor Cursor (Only the registered members can see the link)
.
Never-Lost Rainbow 02 (help Select) Cursor (Only the registered members can see the link)
.
Never-Lost Rainbow 04c (busy) Cursor (Only the registered members can see the link)
.
Never-Lost Rainbow 03a (work Background) Cursor (Only the registered members can see the link)
.
Never-Lost Rainbow Cursors (Only the registered members can see the link)
.
Only the registered members can see the link
بهترین ها البته سلیغه خودم:1. (31):
AMD>INTEL
24-10-16, 10:51
راهی دیگه نداره . جایگزین میکنه .
amirpcp30
24-10-16, 11:51
عالیه من این دانلود کردم
Fluoro Blue Cursor Cursor (Only the registered members can see the link)
و میاره ولی مشکل اینه وقتی در حال حرکت میاد و مشکلی نیس ولی دقیق جلو ایکون برنامه یا بازی میبرم علامت دست موسه میاد. یا تو مروگر مثلا بزنم دکمه ویرایش پست اون علامت فلش ابی میره و علامت دست انسان میاد رو موس. نمیشه اونجا هم همینیکه دانلود کردم بیاد. ایا راه دیگه داره یا دیگه راهی نداره.
سلام
اگه درست متوجه شده باشم شما میخواهید علامت دست رو هم تغییر بدید به همین فلشی که دانلود کردید ، خب در کنترل پنل > موس > تب پوینتر > روی link select دودفعه کلیک کنید و هرچیزی که میخواهید رو انتخاب کنید تا به جای دست باشه ، خواستید هم به حالت اول برگردونید روی همین کلیک کنید دیفالت رو بزنید
:give_rose:
0reza666
03-12-16, 20:51
سلام به همه. ایا برنامه ای هست یا تنضیماتی هست من میخوام اگه میشه عین ویندز 7 یا ایکس پی وقتی کامپیوتر روشن میکنم اهنگی بزنه ترجیحا اهنگ دلبخواه که خودم انتخاب کنم دیگه و همینطور پوشه ها درایورهارو باز میکنم یه اهنگ دیگه صداش بیاد دقیق عین ویندز 7 و ایکس پی دیگه متوجه منظورم که میشین؟ فعلا هم رو ویندز 8.1 هستم. اگه هم نمیشه خوب دیگه نمیشه و بهم بگین. از ویندز های قدیمی فقط اهنگاش دوست دارم خخخ:1. (31):
amirpcp30
04-12-16, 17:39
سلام به همه. ایا برنامه ای هست یا تنضیماتی هست من میخوام اگه میشه عین ویندز 7 یا ایکس پی وقتی کامپیوتر روشن میکنم اهنگی بزنه ترجیحا اهنگ دلبخواه که خودم انتخاب کنم دیگه و همینطور پوشه ها درایورهارو باز میکنم یه اهنگ دیگه صداش بیاد دقیق عین ویندز 7 و ایکس پی دیگه متوجه منظورم که میشین؟ فعلا هم رو ویندز 8.1 هستم. اگه هم نمیشه خوب دیگه نمیشه و بهم بگین. از ویندز های قدیمی فقط اهنگاش دوست دارم خخخ:1. (31):
سلام دوست عزیز
control panel > Sound
در سربرگ Sounds میتونید هرکدوم که میخواهید رو تغییر بدید ، ضمنن این ادرس در ویندوز 7 هست اما فک نمیکنم در ویندوز 8.1 تفاوت خاصی بکنه شاید عنوان اونها کمی تغییر کرده باشه
:give_rose:
0reza666
07-12-16, 15:39
.
میخواستم وقتی سیستم خاموش و روشن میشه اهنگی بزنه این پیدا کردم
How To Customize Windows 8 Shutdown, Logon and Logoff Sounds (Only the registered members can see the link)
بعد حلش کردم ولی صدای نمیده؟ در صورتی که پوشه هارو باز میکنم و سطل اشغال خالی میکنم دقیق عین ویندز 7 صداش در میاد ولی برای خاموش روشن نمیشه چرا مشکل کجاست؟ ویندز فعلی 8.1 هست.
همه چیز بارها تست کردم اگه اشتباه بود باید اون دو مورد پوشه هارو باز میکنم و سطل اشغال خالی میکردم صدا نمیداد دیگه ولی این دو مورد خاموش روشن صداش در نمیاد اه
همه چیز درسته و حتی اون تیک هم زدم و تیک هم نبود تست کردم ولی نه خاموش میکونم صدای میاد و نه روشن میکنم
(Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link
.
(Only the registered members can see the link)
0reza666
07-12-16, 21:10
برنامه نیس وقتی سیستم بالا میاد یه اهنگی پلی کنه؟ دیگه باید یجوری دور بزنیم دیگهOnly the registered members can see the link
AMD>INTEL
07-12-16, 21:21
تست کنید
Download the latest version of Startup Sound Changer free in English on CCM (Only the registered members can see the link)
0reza666
07-12-16, 21:33
ایا برنامه مشابه دیگه ای هم هست چون اینم تست کردم و نشد
Download Startup Sound Enabler For Windows 8, 8.1 (Only the registered members can see the link)
...
AMD>INTEL
07-12-16, 21:43
ایا برنامه مشابه دیگه ای هم هست چون اینم تست کردم و نشد
Download Startup Sound Enabler For Windows 8, 8.1 (Only the registered members can see the link)
...
مشابه کاری ندارم . این رو تست کنید جواب بدید .
یوزرتون برای تغییرات باید پرمیشن فول داشته باشه .
0reza666
07-12-16, 21:49
یعنی چی؟ من نه رمز داره سیستم نه چیزی. خوب کار نکرد برنامه دیگه ای خواستم دیگه:1. (27):
AMD>INTEL
07-12-16, 21:55
یعنی چی؟ من نه رمز داره سیستم نه چیزی. خوب کار نکرد برنامه دیگه ای خواستم دیگه:1. (27):
یوزر باید ادمین باشه و پرمیشن ها روی FULL CONTROL باشه . باید تست کنید :1. (35):
0reza666
07-12-16, 22:04
اخه همچین چیزی نمیاد اصلا.. تازه فقط یه صدا داره حالت شخصی سازی نداره مثلا اهنگ دلخواه بزارم
برای مثال اهنگ وقتی پوشه هارو باز میکنیم و اهنگ با فورمت wav هست در پوشه ویندز Media کلی اهنگ هست.
و سیستم روشن میشه هیچ صدای نمیاد...
برنامه ای که من ادرسش گذاشتم هیچ.
..
راستی یه چیز دیگه برنامه معکوس یا همون برعکس اینم هست. که میخوام سیستم خاموش کنم اهنگی بزنه؟ چون پیامم همین صفحه ولی بالا بالا هرکاری کردم از خود ویندز نشد که نشد چه خاموش میشه چه روشن میشه اهنگ بزنه عین ویندز 7 ایا اینطوری راهی برنامه ای هست؟
0reza666
07-12-16, 23:18
.
این پیدا کردم تا بلکه حلش کنم
How to play the logon or startup sound in Windows 8.1 or Windows 8 (Only the registered members can see the link)
من این راه رفتم نشد ولی الان تمام برنامه ها حذف و تمام تنضیمات لغو کردم ولی سیستم بالا میاد مدیا پلیر خود ویندز میاد بالا البته صدای نیس ولی میاد بالا حالا چه کنم برا خودش وقتی سیستم میاد بالا اون نیاد بالا. گند زدیم جای دیگرو خراب کردیم فکر کنم. راهنمایی لطفا...
AMD>INTEL
07-12-16, 23:29
این پیدا کردم تا بلکه حلش کنم
How to play the logon or startup sound in Windows 8.1 or Windows 8 (Only the registered members can see the link)
من این راه رفتم نشد ولی الان تمام برنامه ها حذف و تمام تنضیمات لغو کردم ولی سیستم بالا میاد مدیا پلیر خود ویندز میاد بالا البته صدای نیس ولی میاد بالا حالا چه کنم برا خودش وقتی سیستم میاد بالا اون نیاد بالا. گند زدیم جای دیگرو خراب کردیم فکر کنم. راهنمایی لطفا...
عزیز دل شمرده شمرده درست بگید تا من هم متوجه بشم شما چی میگید .
0reza666
08-12-16, 06:52
.
فکر کنم لحجه خودم تو نوشتن میارم:1. (35):
البته شاید این برنامه داغونش کرده باشه. میگم با اینکه این برنامه غیر فعال کردم یا همون دیس بی هست باز به دروغ مدیاپلیر میاره بالا
حتی تسک منیجرم چیزی نیس تا دیس کنم ولی باز مدیاپلیر خود ویندز میاره بالا
..
0reza666
09-12-16, 17:45
.
منظورم متوجه نشدی؟ میگم خودم نمیدونم چیرو دست زدم که وقتی سیستم میاد بالا مدیاپلیر ویندز هم میاد بالا. تو ریجستری نگاه کردم تو تسک منیجر نگاه کردم معلوم نیس چیرو دست زدم که اینطوری شده. یه اهنگ میخواستم بزارم وقتی سیستم روشن میشه صداش بیادا گرفتم خراب کردم ویندوز. حالا این مورد چطور درست کنم. تو صفحه های بعد هم پیام گذاشتم که کجاها رفتم شاید از اونجاها خرابش کرده باشم. راهنمایی. راستی پست بالا از تسک مینجر اون برنامه به کل حذف کردم اصلا دیگه چیزی تو سیستم نیس ولی باز خود به خود مدیاپلیر ویندوز میاد بالا. عجیبه.
این یه مثاله و من کل ریجستری گشتم.
هر چی هست این فکر کنم دستگاری کردم اینطوری شده
وستاش ببینید از Task Scheduler منظورمه این فکر کنم چیزی دست زدم. از اینجا عین توضیحات سایت خارجی پیش رفتم و از همون لحضه اینطوری شده دیگه.
0reza666
10-12-16, 20:41
در انجمن همسایه جواب دادن و درستش کردم. ممنون. تاپیک اگه مورد نظر و تائید شماست قفل بشه.