PDA

مشاهده نسخه کامل : چطور با شهر سخت افزار آشنا شدید؟

0reza666
15-05-16, 10:50
با سلام.

اگه مدیریت اینجا مشکلی نمیبینه از این تاپیک این تاپیک بمونه چون در انجمن های دیگه بود و خیلی هم استغبال شد...

کاربران عزیز از همگی درخواست میکنم که بیان در این تاپیک نوع آشناییشون باشهر سخت افزار رو تعریف کنند و بگن چطور و چگونه با این سایت آشنا شدن.

از دوستان خواهش میشه تاپیک رو به حاشیه نکشند و فقط نوع آشنایی رو تعریف کنند.

AMD>INTEL
15-05-16, 10:51
مسیر تاپیک را اشتباه انتخاب کرده بودید ویرایش کردم . جای این موضوع در گفتگوی آزاد بود که منتقل شد . مسائل شهر سخت افزار کاربرد دیگه داره .

0reza666
15-05-16, 10:52
ممنون. یعنی این تاپیک بده. و نباید ایجاد میکردم؟

من خودم تو گوگل سرچ کردم خرید گرافیک بر معبنای قیمت و بعد اونجا بالای سایت نوشته بود تالار گفتگو

راهنمای خرید و بهترین کارت‌های گرافیک پیشنهادی بر اساس قیمت (اردیبهشت 95) (Only the registered members can see the link)

و خیلی هم خوشحالم که با این انجمن اشنا شدم چون واقعا به سوالات رسیدگی و خیلی زود جواب میدن علل خصوص اقای اسم مستعار AMD>INTEL

ادرس پروفایلشون

Only the registered members can see the link

...

AMD>INTEL
15-05-16, 10:57
ممنون. یعنی این تاپیک بده. و نباید ایجاد میکردم؟

من خودم تو گوگل سرچ کردم خرید گرافیک بر معبنای قیمت و بعد اونجا بالای سایت نوشته بود تالار گفتگو و خیلی هم خوشحالم که با این انجمن اشنا شدم چون واقعا به سوالات رسیدگی و خیلی زود جواب میدن علل خصوص اقای AMD>INTEL

ادرس پروفایلشون

...
مسیر تاپیک اشتباه بود که منتقل شد .

M A H R A D
16-05-16, 18:21
خیلی خوبه اگه دوستان و کاربران عزیز در این تاپیک شرکت کنن و نحوه آشنایی‌شون رو ذکر کنن.

برای ما هم جالب خواهد بود :wink:

سپاس :11():

Dark Devil
16-05-16, 22:24
خیلی خوبه اگه دوستان و کاربران عزیز در این تاپیک شرکت کنن و نحوه آشنایی‌شون رو ذکر کنن.

برای ما هم جالب خواهد بود :wink:

سپاس :11():

مهراد جان شما چطور با اینجا آشنا شدی؟ :1. (24):

SajjadKhati
17-05-16, 00:45
سلام
من فک کنم با گوگل آشنا شدم اولین بار توی انجمن و بعدشم به سایت سر زدم
.لی میخوام بدونم استاد امید چجوری آشنا شد؟ :Love-ssa~! (1):

salpc
17-05-16, 16:07
درود
تاپیک خیلی جالبی هست.
من دقیق یادم نیست ولی یکم فک کنم...................
اها یادم اومد میخواستم دررابطه با گرافیک اونم انویدیا یه چیزا یی بدونم که گوگل زحمتش رو کشید و منتقل شدم تو سایت" شهر سخت افزار" دیدم فروم هم داره. چه خوب پس بچسبیم به شهر سخت افزار.

Pr0m3en
17-05-16, 16:25
وبسایت خبری بروز و گوگل

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

AMD>INTEL
17-05-16, 17:27
آشنایی من با شهر سخت افزار برمیگرده به 9 سال پیش . اون موقع در انجمن دیگری فعالیت میکردم . شهریار جان دوست خوبم طی گپی که تو مسنجر داشتیم قرار شد در اینجا فعالیت کنم . شهریار عزیز ادمین شهر سخت افزار همیشه یکی از بهترین دوستانم بوده و تو همه شرایط در کنارم بوده و به من شخصه اطمینان داشته . من هم سعی کردم بتونم جواب این اطمینان را در حد توانم بدم .
با تشکر

M A H R A D
17-05-16, 20:32
مهراد جان شما چطور با اینجا آشنا شدی؟ :1. (24):

اغفال شدیم اومدیم اینجا شایان جان!:127fs3556139:

شما چطور؟!

Dark Devil
18-05-16, 00:41
اغفال شدیم اومدیم اینجا شایان جان!:127fs3556139:

شما چطور؟!

همون دوست ناباب که شما رو اغفال کرد مارو به اینجا کشوند...!!:1. (29):

0reza666
01-07-16, 19:52
دوستان شرکت کنید لطفا. چطور با شهر سخت افزار اشنا شدید؟

TechRadar
01-07-16, 21:12
سلام کامپیوترم مشکلی داشت و از طریق راهنمای خرید کارت گرافیک با آقای خبات کریمی در میون گذاشتم و ایشون فرمودن سوالتون رو در انجمن مطرح کنین. من هم عضو این انجمن کار گشای شهر سخت افزار شدم. از همون تاپیک های اول آقا امید عزیز با صبر و حوضله ما رو راهنمایی می کردن و ماهم یه چیزی یاد می گرفتیم.

VAhid_El
01-07-16, 21:34
دوست و یار عزیزم که بیشتر از 10 ساله با هم رفیق هستیم @Mahdi_Moosavi (Only the registered members can see the link) منو به این دیار دوست داشتنی آورد :love::love::love:

Mehrdad.A 88
01-07-16, 21:38
یادم نمیاد اما :Love-ssa~! (1):

DOOM999
01-07-16, 22:38
من انجمهای زیادی رو از طریق موتورهای جستجو پیدا میکردم و سرمیزدم ولی تقریبا میشه گفت با تایپیک معروف بازگشت به قدرت AMD با ZEN جذب این انجمن شدم ولی چیزی که باعث اعتیاد شدید من به این انجمن شد و باعث شد از سخت افزار سر در بیارم و چیزی یاد بگیرم استاد من AMD>INTEL (Only the registered members can see the link) امید عزیز بود

Aaron Swartz
02-07-16, 00:05
من قبلا سایت شهر سخت افزار زیاد سر میزدم. کلی هم چیز میز یاد میگرفتم. بعدش هم دیدم انجمن هم داره، منم که :Love-ssa~! (1): ، گفتم بیام انجمن که همونطور شد که موندنی شدیم :wink:

mohammad-
02-07-16, 02:20
به نظر من جواب این سوال مشخصه

غیر از اونایی که از قبل با هم دوست بودن و همدیگه رو به این انجمن دعوت کردن بقیه افراد با جستجو در گوگل با این انجمن آشنا شدن و درآینده هم آشنا می شن مثلا کسی که سوالی در مورد سخت افزار داره معمولا توی گوگل می نویسه " انجمن سخت افزار" یا "فروم سخت افزار" و یا ممکنه به طور مشخص مشکل خودش رو به صورت یک جمله جستجو کنه و تو بین لینک ها به این انجمن وارد بشه

به نظر من بهتره نظر سنجی کنیم تا ببینیم چی شده که این انجمن یکی از پرطرفدارترین انجمن های سخت افزار شده و هر روز هم بر تعداد مخاطبان این انجمن افزوده می شه و فهمیدن این خیلی مهم تر از هر چیز دیگه ایه

به نظر من مدیر کل سایت مهمترین دلیل برای پرطرفدار شدن این انجمنه به خاطر سیاست ها و فکر درستی که در هدایت این انجمن به سمت بهتر شدن داره

در مرتبه بعد حضور افراد متخصص و حرفه ای برای مشاوره دادن به کاربرانه به طور مثال جناب مهندس امید با نام کاربری AMD>INTEL به دلیل آشنایی کامل با سخت افزار و تجربه چندین ساله در این زمینه و حوصله بسیار در پاسخ به سوالات مبتدیانه یا حرفه ای کاربران با تواضع کامل یکی از افراد تاثیر گذار در پربازدید شدن این انجمنه همچنین افراد دیگر سایت مثل جناب کریمی و آقا وحید در بخش موبایل و دیگر دوستمون در بخش برنامه نویسی با نام کاربری ravegoat و آقا سجاد در بخش نرم افزارهای گرافیکی و سه بعدی و همچنین دیگر دوستانی که من نمی شناسم ولی در رشد این انجمن موثر بودن و هستن

0reza666
13-08-16, 19:42
بالا.........

I M A N
13-08-16, 20:01
آشنایی من برمیگرده به سال 87-86 که در حال فعالیت در پی سی ورد بودم با مهدی موسوی عزیز و بعد از گذشت مدت زمانی مهدی پیشنهاد داد که به این انجمن سر بزنم که اسم این انجمن اون موقع پی سی نتورک بود ./
یادش بخیر دوستان زیادی دور همدیگه بودیم مهراد و شهریار و 2sib و عماد و مجید oc و امین و لیلی و دوستان دیگری که خاطرم نیست , خاطرات زیادی از اون زمان الان برام زنده شد :love:./

یاد یاران یاد باد .:11():

M A H R A D
15-08-16, 16:36
آشنایی من برمیگرده به سال 87-86 که در حال فعالیت در پی سی ورد بودم با مهدی موسوی عزیز و بعد از گذشت مدت زمانی مهدی پیشنهاد داد که به این انجمن سر بزنم که اسم این انجمن اون موقع پی سی نتورک بود ./
یادش بخیر دوستان زیادی دور همدیگه بودیم مهراد و شهریار و 2sib و عماد و مجید oc و امین و لیلی و دوستان دیگری که خاطرم نیست , خاطرات زیادی از اون زمان الان برام زنده شد :love:./

یاد یاران یاد باد .:11():

ایمان جان خوشحالیم که هنوزم شما رو در شهرسخت‌افزار می‌بینیم. :love:

بیشتر با ما باش :wink:

سپاس

unlimited
15-08-16, 16:46
من که یادم نمیاد چگونه آشنا شدم ولی از اینکه در شهر سخت افزار هستم خوشحالم و از بودنم در شهر سخت افزار ، هیچوقت احساس نارضایتی نکردم . پیامبر گرامی مان می فرماید اگر کسی حتی یک کلمه به من یاد دهد مرا بنده خود کرده است . پس از اینکه در اینجا نه یه یکبار ، بلکه خیلی بهم کمک شده ممنون همه دوستان هستم و به همه خدا قوت میگم . شاد باشید و پیروز و امروزمان بهتر از دیروز باشد . :11()::11()::11()::11()::11()::11()::11()::11():

0reza666
06-10-16, 09:00

Reza2245
06-10-16, 14:58
با سلام خدمت همه
حقیقتش سایت سخت افزار بسیار کاربردیه
نحوه اشنایی من با سایت از طریق برسی واتر کولر green 120 بود خیلی هم برسی خوب و مفیدی بود
امیدوارم در اینده برسی هایی از قبیل برسی کیس deepcool dukase v2 و مقایسه ای بین مادربوردهای رنج 750 تومن ! اموزش اورکلاک به صورت قدم به قدم و امن ! مخصوصا سی پیو 6600k ! انباکسینگ مانیتور lg 23mp67hq ... ssd zotak t500, و کلا اموزش اسمبلینگ حرفه ای ... از این قبیل کارها واقعا سایتو تک میکنه ... متشکرم

mohammad1985
07-10-16, 01:35
دقیقا یادم نیست بالاخره یه جورایی جز فسیل های این سایت هستم اومدم که بقیه رو از علم سرشار خودم بهرمند کنم و انصافا هم بدون من این انجمن تا الان سرپا نبود

msoofina
07-10-16, 08:21
دقیقا یادم نیست بالاخره یه جورایی جز فسیل های این سایت هستم اومدم که بقیه رو از علم سرشار خودم بهرمند کنم و انصافا هم بدون من این انجمن تا الان سرپا نبود
[emoji12]
باز خوبه شما ها هستین

ata-gh
07-10-16, 10:24
من از طریق آقای SajjadKhati با این انجمن آشنا شدم ، ازشون هم سپاسگذارم که من رو با همچین انجمن به روز و با دانشی آشنا کردن:11(): ... از موقعی هم که اومدم انواع و اقسام سوالا رو پرسیدم جوری که دیگه هیچکی اهمیت نمیده و جواب سوالامو نمیده:merci: ، فکر کنم میبینن شروع کننده تاپیک منم میگن اه این باز دوباره پیداش شد :lol:
و حا داره تشکر کنم از همه دوستانی که تو این انجمن کمک کی کنن و راه حل مشکلاتو میگن مخصوصا آقای
AMD>INTEL
که واقعا میبینم خیلی برای این انجمن زحمت میکشن ، خلاصه دست همگی درد نکنه (Only the registered members can see the link) :give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

msoofina
07-10-16, 10:29
من اتفاقی در حال سرچ برروی موضوعی بودم که با این انجمن آشنا شدم.
خیلی ساده

M A H R A D
07-10-16, 14:55
من اتفاقی در حال سرچ برروی موضوعی بودم که با این انجمن آشنا شدم.
خیلی ساده

سلام

خوش اومدید به شهرسخت‌افزار :give_rose:

می‌تونم بپرسم در حال جست‌وجوی چه چیزی بودید که به شهرسخت‌افزار رسیدید؟

سپاس

msoofina
07-10-16, 15:41
در مورد لپ تاپ و pc دنبال مطلبی بودم.
اگه بشه دوستان در مورد سخت افزار و تعمیرات بیشتر تاپیک بذارن خیلی عالی میشه.

alibahman47
10-10-16, 21:59
داشتم درباره نحوه کارکردن pwm ها تو وب سرچ میکردم که یه مطلب عالی رو پیدا کردم مربوط به سایت دیگه ای بود ولی رو همه ی عکس ها لیبل شهر سخت افزار بود و به نظرم اومد که سایت خیلی با محتوایی باشه و من هم کنجکاو شدم بیام هرچند که عملکرد فرومش به اندازه محتوای سایتش پرمحتوا نیست

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

0reza666
09-12-16, 08:58

0reza666
13-02-17, 15:40

RADEON9
13-02-17, 16:57
هرمشکل سخت افزاری که داشته باشی تو گوگل سرچ کنی یا شهر سخت افزار میاد یا پرشین تولز .البته پرشین تولز مدیریت خوبی نداره بی ادبی و توهین هم زیاد توش .مطالبش هم قدیمی و کمه

salar.sa
13-02-17, 17:07
همینجوری یهویی:1. (28)::1. (28)::1. (28)::1. (28):

0reza666
09-06-17, 17:34
دوستان دیگه نظری ندارن؟ چطور با شهر سخت افزار اشنا شدید؟

AtrafNET
09-06-17, 18:22
من به خاطر قرعه کشی عکس از سیستم نوروز امسال ثبت نام کردم که برنده هم نشدم :1. (24):

0reza666
04-12-17, 09:53

Afshar.m.n
04-12-17, 10:44
میخواستم pc گیمینگ بخرم . هیچی نمیدونستم. در حیرت کامل بودم . از تاپیک سیستم های پیشنهادی بر اساس قیمت وارد شدم و بعد وارد انجمن شدم . الان کلی چیز میدونم ولی 0.0001 درصد اساتید . الانم دانشجوی کامپیوترم .:love::1. (23):

sfmth
04-12-17, 11:16
وقتی دیدم اولین بررسی رایزن تو جهان توسط شهر سخت افزار انجام شده

DOOM999
04-12-17, 11:35
وقتی دیدم اولین بررسی رایزن تو جهان توسط شهر سخت افزار انجام شده

0reza666
07-06-18, 10:13
دوستان نظر بدین

P-Ravesh
07-06-18, 21:02
همینجوری بدون هیچ قصدی آشنا شدم. یادم نمیاد ، فکر کنم اوایلی که عاشق آشنایی با سخت افزار شده بودم دنبال مطلبی میگشتم. توی جستجوی گوگل طبق معمول کلی سایت آمد . اتفاقی شهر سخت افزار رو باز کردم و چون دیدم منصفانه و بی غرض و بدون تعصب و بدون احساسات توخالی نقد کرده (و البته دانش بالا) دیگه پاگیر این سایت شدم . هنوزم مدام سر میزنم ( البته میخوام به خاطر این بازدید چند ساله تقاضای باج ماهانه بکنم چون از FBI شنیدم کلی پول پارو میکنه.بالاخره اینهمه به مانیتور نگاه میکنم چشمام خسته میشه یک چیزی باید به جیب بزنم دیگه .درسته یا نه ؟)