PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره تفاوت نسخه‌های ویندوز

0reza666
14-05-16, 20:37
با سلام. هر ویندزی حالا 7. 8. 8.1 .10.و ... تفاوت اینا چیه و کدوم واقعا بهتره.

Enterprise

Multiple Editions

Pro

Home

در بیشتر سی دی های ویندز اینارو نوشتن. خوب فرقشون چیه. دقیقعا کدوم بهتره برای سیستممون.

یه نموداری چیزی نیس فرقشون کامل بشه دید.

AMD>INTEL
14-05-16, 20:47
تفاوت در 8.1
Windows 8/1 Enterprise

نسخه سازمانی ویندوز 8.1 یا همان Enterprise تمامی امکانات نسخه حرفه‌ای (Pro) را در خود جای داده است، با این تفاوت که از Windows Media Center پشتیبانی نمی‌کند.

نسخه سازمانی در اختیار مشتریان تضمین شده همچون MSDN (شبکه توسعه‌دهندگان مایکروسافت) و مشترکان Technet قرار می‌گیرد.
---------
Windows 8/1 Pro

این نسخه را می‌توانیم با ویندوز 7 نسخه Professional و Ultimate در یک ردیف قرار دهیم. نسخه Pro برای کاربران حرفه‌ای (طرفداران ویندوز) و کاربران تجاری طراحی شده است و همه امکانات در نظر گرفته شده در ویندوز 8.1 در این نسخه در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. دسترسی از راه دور توسط Remote Desktop، سیستم رمزنگاری فایل‌ها، هارد‌دیسک مجازی و BitLocker برخی امکاناتی است که در این نسخه در اختیار شما قرار می‌گیرد. ابزار Windows Media Center نیز برای کاربران این نسخه از ویندوز به‌صورت بسته‌ای جداگانه عرضه شده و قابل استفاده است.
----------

دوستداران سیستم‌عامل ویندوز که قصد دارند تبلت را جایگزین رایانه رومیزی یا لپ‌تاپ کنند، می‌توانند از این نسخه کمک بگیرند. ویندوز 8.1 ویرایش آر‌.تی برای دستگاه‌های مجهز به پردازنده ARM طراحی شده است که امروزه در بسیاری از تبلت‌ها یافت می‌شود. این نسخه از سیستم‌عامل ویندوز 8.1 برای دستگاه‌های لمسی بهینه‌سازی شده است و نسخه پایه مجموعه آفیس شامل Word Excel PowerPoint و OneNote روی آن وجود دارد.

ویندوز آر.‌تی امکانات کمتری نسبت به ویندوز 8.1 داشته و قادر به اجرای برنامه‌های دسکتاپی ویندوز نیست، اما قابلیت اجرای بسیاری از برنامه‌های محیط مترو را که روی ویندوز 8.1 اجرا می‌شود، دارد.

توجه: ویندوز 8.1 برخلاف ویندوزهای ویستا و 7، ویرایش دیگری اعم از Starter Home Basic Home Premium و Ultimate ندارد.

گاهی اوقات همراه با نام ویرایش‌های مختلف ویندوز 8.1 پسوند N نیز وجود دارد. این نسخه‌ها مربوط به بازارهای اروپا بوده و تفاوت آنها با ویرایش فاقد پسوند N، نداشتن نرم‌افزار Windows Media Player همراه با ویندوز است.

به‌عنوان مثال Windows 8/1 Pro N کاملا مشابه Windows”‰8/1”‰Pro است، اما نرم‌افزار Windows Media Player را همراه ندارد

AMD>INTEL
14-05-16, 20:52
ویندوز 7 هم لینک زیر توضیح داده
Only the registered members can see the link

0reza666
18-12-16, 15:31
یه سوال دیگه دارم و فکر کنم ربطش به ویندوز باشه بخاطر همین نخواستم تاپیک جدا بزنم.

فکر کنم یک ماه هست که کامپیوترم تیک میندازه نه ویروسیه نه کاریش کردم مثلا همین انجمن کنار سمت راست میخوام با موس بکشم و از بالای صفحه مثلا بیام پایین صفحه یه کچلو گیر میکنه بعد میاد پایین یعنی همون تیک میندازه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشن. در همه جای سیستم همینطوریه این مورد مثال زدم. مثلا یه مورد دیگه تو یه پوشه 200 تا اهنگ از بالا تا بیام پایین باز میبینم تیک میندازه میاد پایین یا همین نوشتن یهو موقعه نوشتن وقتی دو خط مینویسم تیک میندازه کلماتی که چند ثانیه نوشتم نشون نمیده بعد سر یک ثانیه سریع خودش مینویسه. همون تیک انداختن میشه دیگه مشکل کجاست؟؟؟

AMD>INTEL
18-12-16, 15:34
یه سوال دیگه دارم و فکر کنم ربطش به ویندوز باشه بخاطر همین نخواستم تاپیک جدا بزنم.

فکر کنم یک ماه هست که کامپیوترم تیک میندازه نه ویروسیه نه کاریش کردم مثلا همین انجمن کنار سمت راست میخوام با موس بکشم و از بالای صفحه مثلا بیام پایین صفحه یه کچلو گیر میکنه بعد میاد پایین یعنی همون تیک میندازه. امیدوارم متوجه منظورم شده باشن. در همه جای سیستم همینطوریه این مورد مثال زدم. مثلا یه مورد دیگه تو یه پوشه 200 تا اهنگ از بالا تا بیام پایین باز میبینم تیک میندازه میاد پایین یا همین نوشتن یهو موقعه نوشتن وقتی دو خط مینویسم تیک میندازه کلماتی که چند ثانیه نوشتم نشون نمیده بعد سر یک ثانیه سریع خودش مینویسه. همون تیک انداختن میشه دیگه مشکل کجاست؟؟؟

چه ربطی به این تاپیک داشت . برای مشکل باید تاپیک جدید بزنید .