PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره مودم

0reza666
14-05-16, 13:36
با سلام.

من دوتا مودئم داری

یکی Shuttle ADSL2+ 903 TR

ادرس

SHUTTLE TECH ADSL2+ 903 (Only the registered members can see the link)

و یکی هم این TP-LINK TD-W8901N

ادرس

Only the registered members can see the link

خوب یکی وایفا داره یکی ساده.

سوال اصلی چند روزی میشه اون مودئم که وایفا داره یا دیتا نمیاد یا بیاد خیلی دیر میاد و میتونم نت استفاده کنم. مشکل اینترنت هم نیس اگه بود اون مودمم باید اینطوری بود دیگه اون درجا میاره. هر دوتاشون لینک میارن ولی دیتا اونیکه وایفا داره نمیاره اونیکه وایفا داره 6 ماه هم نیست خریدم مشکلش چیه اخه نه زربه خورده نه چیزی دس زدم بارها هم کانفیگ کردم که اگه باز مشکل این بود نباید بعد مدتی دیتاش بیاد دیگه. چرا انقدر دیر میاد امروز که اصلا هر کاری کردم بارها خاموش روشنم کردم نیومد مجبور شدم با مودم قدیمی بیام. راهنمایی لطفا..
(Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
14-05-16, 13:44
TP-LINK TD-W8901N
خرابی قسمت وایرلس زیاد داره . برای روشن شدن بنا به ورژن دستگته فریم ویرش را بگیر و اپدیتش کن .

0reza666
14-05-16, 13:50
TP-LINK TD-W8901N
بنا به ورژن دستگته فریم ویرش را بگیر و اپدیتش کن .

یعنی چی و چه جوری میشه کامل و ابتدایی تر توضیح بدی لطفا. الان چطور ابدیتش کنم از کجا ابدتیش کنم؟

AMD>INTEL
14-05-16, 13:52
زیر مودم را نگاه کن . مدل دقیق و ورژن دستگاه را اعلام کن . تا بهت لینک دانلود فریم ویر را بدم .تابقیه هم توضیح بدم .

0reza666
14-05-16, 13:58
اینم یه عکس از زیر مودئم که اطلاعاتش نوشته خخخ

ایا همینه؟

AMD>INTEL
14-05-16, 14:04
دانلود کنید

0reza666
14-05-16, 14:23
متعاسفانه باز همینطوریه 10 دقیقه هم صبر کردم ولی دیتا نمیاد که نمیاد. نصب کردم طبق اموزش کانفیگم کردم ولی باز نشد. بنظرتون مشکل کجا میتونه باشه؟؟

و یه سوال دیگه ایا برای اون مودم قدیمم ابدیت جدید امده؟؟

AMD>INTEL
14-05-16, 14:24
متعاسفانه باز همینطوریه 10 دقیقه هم صبر کردم ولی دیتا نمیاد که نمیاد. نصب کردم طبق اموزش کانفیگم کردم ولی باز نشد. بنظرتون مشکل کجا میتونه باشه؟؟

و یه سوال دیگه ایا برای اون مودم قدیمم ابدیت جدید امده؟؟

فریم ویر اپدیت انجام شد ؟
اگر بعد از اپدیت باز هم مشکل داره مشکل سخت افزاری وایرلس مودم هست .

0reza666
14-05-16, 14:26
یه سوال دیگه ایا برای اون مودم قدیمم ابدیت جدید امده؟ یا نه ربطی نداره این چون وایفا داشت ابدیت میاد برای فریم ویر هان؟

AMD>INTEL
14-05-16, 14:28
یه سوال دیگه ایا برای اون مودم قدیمم ابدیت جدید امده؟ یا نه ربطی نداره این چون وایفا داشت ابدیت میاد برای فریم ویر هان؟

اگر داره درست کار میکنه نیاز به اپگرید نداره .

0reza666
09-06-16, 15:14
چرا بیشتر وقتا و یعنی این روزها هر روز مودم توپ لینک حی باید ریست کنم تا دیتا بده لینک میاد و نتم درسته چون با اون مودمی که قدیمی و وایفا نداره تست میکنم هم نت میاره هم دیتا میاره هم سرعت خوب ولی این باید حی ریست کنم دوباره کانفیک کنم تا دیتا بیاره و بشه از نت استفاده کرد تازه سرعت دانلودم پایینه ولی اون مودئم عالی مشکل کجاست بعد کار بالا باز همینطوری و بدترم شده قبلا دیگه رست و حی کانفیک نبود اما الان این مدلم اضافه شد بهش اه

0reza666
11-06-16, 10:22
بعضی موقعه هم با کانفیک هم درست نمیشه یعنی مشکل کجا میتونه باشه

حتما صفحه قبلم بخونید ادامه یعنی قبل مشکلمم اون صفحه گفتم ادامش این صفحه نوشتم..

AMD>INTEL
11-06-16, 12:56
اپدیت شاتل اینجا بوده که توسط شرکتی که وارد میشه برداشته شده
404 Not Found (Only the registered members can see the link)

0reza666
11-06-16, 13:13
مودم توپ لینک و جدیده مشکل داره قدیمی که داره عین ساعت کار میکنه و سرعت دانلود 200 به بالا به 250 تا هم میرسه. من باز با توپ لینک مشکل دارم بعد اون برنامه ابدیتی که دادی درست نشد بدترم شد...

بنظرتون مشکل میتونه کجا باشه مودم لعنتی...

AMD>INTEL
11-06-16, 13:26
مودم توپ لینک و جدیده مشکل داره قدیمی که داره عین ساعت کار میکنه و سرعت دانلود 200 به بالا به 250 تا هم میرسه. من باز با توپ لینک مشکل دارم بعد اون برنامه ابدیتی که دادی درست نشد بدترم شد...

بنظرتون مشکل میتونه کجا باشه مودم لعنتی...

Download for TD-W8901N V2 - Welcome to TP-LINK (Only the registered members can see the link)

0reza666
11-06-16, 13:28
صفحه قبل این ازم خواستین و من عکسش گذاشتما

...

AMD>INTEL
11-06-16, 13:31
صفحه قبل این ازم خواستین و من عکسش گذاشتما

...

لینک رو گذاشتم .

0reza666
11-06-16, 13:33
خوب منم اینجامش دادم ولی همچنان مشکلاتی که بالا اشاره کردم پابرجاست حتی بدترم شده... یعنی مشکل دقیق میتونه از کجای مودم باشه نرم افزار سخت افزار چقدر خرج داره اصلا درست میشه... چرا حال بی حالیه یبار سریع میاد یبار اصلا دیتا نمیاد وباز اشاره میکنم لینک میاد و مشکل نت ندارم فقط مودم گیره..

AMD>INTEL
11-06-16, 13:44
خوب منم اینجامش دادم ولی همچنان مشکلاتی که بالا اشاره کردم پابرجاست حتی بدترم شده... یعنی مشکل دقیق میتونه از کجای مودم باشه نرم افزار سخت افزار چقدر خرج داره اصلا درست میشه... چرا حال بی حالیه یبار سریع میاد یبار اصلا دیتا نمیاد وباز اشاره میکنم لینک میاد و مشکل نت ندارم فقط مودم گیره..

این سری مودم مشکل زیاد در بردشون داره . مواردی که پیشم اومده با تعویض خازنها و رفع حرارت گیر مرتفع کردم ولی در کل این سری دچار ضعف در طراحی هستند و چیپ اصلیشون یکی از بدترین چیپ هاست .

0reza666
11-06-16, 13:47
خودم حدثم همین بودا باور کن. پس یه کاری میشه یه مودئم قدرتمند وایفا دار بهم معرفی کنی. قیمت از 200 به بالا نباشه. دیگه زدم به سیم اخر گوشی اندرویدی گرفتم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم اه مودم حال بی حالیه. مودم برادر زاده ام زوالتریکسه و داغ بشه اونم اینطوری میشه و نت یا نمیده یا بده ضعیف میده ولی خط و نتش مشکل نداره فقط یه مودم دلینک تست نکردیم که اونم شاید بخرم هان خخخ

AMD>INTEL
11-06-16, 13:59
خودم حدثم همین بودا باور کن. پس یه کاری میشه یه مودئم قدرتمند وایفا دار بهم معرفی کنی. قیمت از 200 به بالا نباشه. دیگه زدم به سیم اخر گوشی اندرویدی گرفتم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم اه مودم حال بی حالیه. مودم برادر زاده ام زوالتریکسه و داغ بشه اونم اینطوری میشه و نت یا نمیده یا بده ضعیف میده ولی خط و نتش مشکل نداره فقط یه مودم دلینک تست نکردیم که اونم شاید بخرم هان خخخ

توی خرید tplink-8970n شک نکن . مودم بسیار خوبیه با چیپ بردکام .

0reza666
17-06-16, 10:43
با این اموزش برد مودم چند برابر کنید

چگونه می توانید بُرد مودم خود را تقویت و چند برابر کنید؟ - Howcanu (Only the registered members can see the link-757)

من خودم درست کردم رو مودمم گذاشتم و رفتم تا دم خونه و حتی بیرون خونه دیدم انتن دهی واقعا بیشتر شده که قبلا اینطوری نبود و گفتم این ادرس اینجا بزارم بلکه بدرد دوستان خورد. اگه خوب بود راضی بودین یه لایک بده:1. (29):خسیس نباش...

0reza666
01-11-16, 21:10
من این دانلود کردم
TD-W8901N_V3_150818 (Only the registered members can see the link)

از اینجا

Download for TD-W8901N (Only the registered members can see the link)

و عین اموزش

چه جوری نرم افزار مودم tp-link را آپديت كنم - چه جوری (Only the registered members can see the link)

رفتم نصب کنم این خطا میده چرا

Error Message:

ERROR: FAIL TO UPDATE! The uploaded file was not accepted by the router.

چه کنم؟

راستی در صفحه اول شاتل فریمور گفتم

شاتل تک (Only the registered members can see the link)

فکر کنم این باشه.

AMD>INTEL
01-11-16, 21:12
من این دانلود کردم

از اینجا

Download for TD-W8901N (Only the registered members can see the link)

و عین اموزش

چه جوری نرم افزار مودم tp-link را آپديت كنم - چه جوری (Only the registered members can see the link)

رفتم نصب کنم این خطا میده چرا

Error Message:

ERROR: FAIL TO UPDATE! The uploaded file was not accepted by the router.

چه کنم؟

ورژن مودم احتمالا اشتباه دانلود کردی

0reza666
01-11-16, 21:13
خوب میشه ورژن مدل خودم که در صفحه قبلی بهم دادی بهم بدی لینک دانلود. اسم مودم در صفحه های قبلی نوشتم

عکس از پشت مودمم

0reza666
01-11-16, 21:35
اینجا دوتا v3 هست

Загрузить для TD-W8901N (Only the registered members can see the link)

یکی

TD-W8901N(RU)_V3_151215 (Only the registered members can see the link)

و

هر دو تست کردم نشد ارور میده. چرا از v2 به بالاتر نمیشه...

AMD>INTEL
01-11-16, 21:40
اگر ورژن فریم ویر قدیمی تر هست . اول به اون اپدیت کن و بعد اخرین فریم ویر را بریز

0reza666
01-11-16, 21:42
این تاپیک زدم v1 بود و شما زحمت کشیدین ورژن بالاتر یعنی v2 دادین و من الان سرچ کردم دیدم ورژن v3 امده. الان میگین من الانکه رو v2 هستم اول بیام رو v1 بعد یهو برم رو v3 منظورتون همین بوده ایا؟

AMD>INTEL
01-11-16, 21:44
عزیز دل برادر
ورژن مودم ثابته . یعنی باید فریم ویر مودم ورژن خودت رو بگیری .فقط نسخه فریم ویر جدید میشه نه ورژن سخت افزاری مودم . شما ورژن مودمت هر چی هست باید از همون صفحه اون ورژن دانلود کنی .

0reza666
01-11-16, 21:47
خوب عکس مدل مودمم که بالا گذاشتم شما لطف کن ورژن جدید لینک دانلود بده همینجا.

یه ویدیو هست تو اپارات حتما ببینید فرق تصادف کردن با یه پسر و تصادف کردن با یه دختر. حالا اینجا هم اینطوری شده تو تاپیکی که یه دختر سوال میپرسه یجوری دیگه جواب داده میشه انوقط یه پسر سوال میپرسه.:1. (27): چی میشه گفت و دیگه چه حرفی میمونه...

AMD>INTEL
01-11-16, 21:52

یه ویدیو هست تو اپارات حتما ببینید فرق تصادف کردن با یه پسر و تصادف کردن با یه دختر. حالا اینجا هم اینطوری شده تو تاپیکی که یه دختر سوال میپرسه یجوری دیگه جواب داده میشه انوقط یه پسر سوال میپرسه.:1. (27): چی میشه گفت و دیگه چه حرفی میمونه...

والا اگر اینطوری فکر میکنی بهتره روی ذهنیتت تجدید نظر کنی .

0reza666
01-11-16, 21:55

AMD>INTEL
01-11-16, 21:57

بهتره دوستان دیگه شما را راهنمایی کنند . هر وقت یاد گرفتی درست حرف بزنید . کمک میکنم .

0reza666
02-11-16, 12:29
کسی هست این مورد راهنمایی کنه. صفحه قبل مشکلم نوشتم. اسم و مدل مودمم ذکر کردم.

Ghaioom
10-12-16, 13:26
سلام

یه مودم tplink 8811 هست که چراغ پاور روشن نمیشه فک کنم led سوخته.
چرا lan هم چند ثانیه به چند ثانیه خاموش روشن میشه.
چرا adsl روشن میمونه.
چراغ اینترنت روشن نمشه.
ریست میکنم از پشت مودم اونم نمیشه. وقتی ده ثانیه نگه میداری باید تمامی چراغا روشن خاموش بشه ولی هیچی نمیشه ! به فنا رفته فک کنم؟!

AMD>INTEL
10-12-16, 13:51
سلام

یه مودم tplink 8811 هست که چراغ پاور روشن نمیشه فک کنم led سوخته.
چرا lan هم چند ثانیه به چند ثانیه خاموش روشن میشه.
چرا adsl روشن میمونه.
چراغ اینترنت روشن نمشه.
ریست میکنم از پشت مودم اونم نمیشه. وقتی ده ثانیه نگه میداری باید تمامی چراغا روشن خاموش بشه ولی هیچی نمیشه ! به فنا رفته فک کنم؟!

تاپیک بزنید برای سوالت . دفعه بعد اخطار میگیرید .