ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد كيس كامل تا 2.500.000

mousso
12-05-16, 18:40
سلام
يك كيس تا قيمت 2.5 ميخاستم ببندم ، شامل همه قطعات با خود كيس (بجز درايور نوري) اگه ميشه راهنمايي كنيد بتونم بهترين انتخاب رو داشته باشم
خودم سيستمي كه بهش رسيدم اينه :
GA-B150M-D3H
Intel® Core™ i5-6600
Gskill Ripjaws V 8GB 4GBx2 2133Mhz CL15 DDR4
GIGABYTE GeForce GTX 950 2GB WINDFORCE 2X OC
Seagate Barracuda 1TB يا مدل وسترن مشابه
Corsair VS450 450 Watt
Green X-Plus Eagle Computer Case

حالا سوالي كه دارم اينه . آيا بهتره هزينه پردازنده رو روي گرافيك بكنم ؟ چون سيستم براي گيم هستش . دراون صورت گلوگاه ايجاد نميشه ؟ و اينكه مادربرد عايا مناسب هست ؟ اگه خير مدل هم قيمت و بهتر رو پيشنهاد بديد لطفا
با تشكر پيشاپيش

AMD>INTEL
12-05-16, 18:47
سلام
يك كيس تا قيمت 2.5 ميخاستم ببندم ، شامل همه قطعات با خود كيس (بجز درايور نوري) اگه ميشه راهنمايي كنيد بتونم بهترين انتخاب رو داشته باشم
GA-B150M-D3H
Intel® Core™ i5-6600
Corsair VS450 450 Watt

حالا سوالي كه دارم اينه . آيا بهتره هزينه پردازنده رو روي گرافيك بكنم ؟ چون سيستم براي گيم هستش . دراون صورت گلوگاه ايجاد نميشه ؟ و اينكه مادربرد عايا مناسب هست ؟ اگه خير مدل هم قيمت و بهتر رو پيشنهاد بديد لطفا
با تشكر پيشاپيش

سلام دوست گرامی
به نظرم انتخاب های خوبی کردی . فقط پاور پیشنهادم حداقل پاور 500 وات هست . کرسیر یا b500 ver 2 کولر مستر
هارد هم سیگیت را توصیه میکنم
پردازنده - گرافیک - مادربرد مناسب هستند . بهترین انتخاب ها رو کردید .
اگر بودجه میتونید اضافه کنید یک ssd و یک کولر نوتوس 100 برای پردازنده تهیه کنید که سیستم بی نقص بشه

mousso
12-05-16, 18:55
سلام دوست گرامی
به نظرم انتخاب های خوبی کردی . فقط پاور پیشنهادم حداقل پاور 500 وات هست . کرسیر یا b500 ver 2 کولر مستر
هارد هم سیگیت را توصیه میکنم
پردازنده - گرافیک - مادربرد مناسب هستند . بهترین انتخاب ها رو کردید .
اگر بودجه میتونید اضافه کنید یک ssd و یک کولر نوتوس 100 برای پردازنده تهیه کنید که سیستم بی نقص بشه

بسيار ممنون
فقط درباره ssd چ برندي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ زوتك يا سامسونگ يا ... ؟ چون يجا گفته بودين سامسونگ تقلبيش هست (يا يك همچين چيزي:1. (35):)
و اينكه خود اين كيس دقيقا كجاهاش فن داره ؟ چون تو عكسا از بالا و عقبش هستن ، ولي خب نميدونم فابريكي ه يا نه ؟
+ قيمت اين نوتوس چقدره ؟
و اينكه اينارو كلا از كجا تهيشون كنم كه هم قيمتشون خوب باشه و هم گارانتي خوب و كلا بي دردسر باشه ؟

AMD>INTEL
12-05-16, 19:27
بسيار ممنون
فقط درباره ssd چ برندي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ زوتك يا سامسونگ يا ... ؟ چون يجا گفته بودين سامسونگ تقلبيش هست (يا يك همچين چيزي:1. (35):)
و اينكه خود اين كيس دقيقا كجاهاش فن داره ؟ چون تو عكسا از بالا و عقبش هستن ، ولي خب نميدونم فابريكي ه يا نه ؟
+ قيمت اين نوتوس چقدره ؟
و اينكه اينارو كلا از كجا تهيشون كنم كه هم قيمتشون خوب باشه و هم گارانتي خوب و كلا بي دردسر باشه ؟

ssd کروشیال یا سامسونگ . اگر محدودیت بودجه دارید زوتک .
کیس مطابق عکس سایت گرین فن داره .
نوتوس 48 تومن بود اگر بالا نرفته باشه .
میتونی از آقای جمشیدی تهیه کنی . همه قطعات رو موجود دارند آریا کامپیوتر

mousso
16-05-16, 12:43
ssd کروشیال یا سامسونگ . اگر محدودیت بودجه دارید زوتک .
کیس مطابق عکس سایت گرین فن داره .
نوتوس 48 تومن بود اگر بالا نرفته باشه .
میتونی از آقای جمشیدی تهیه کنی . همه قطعات رو موجود دارند آریا کامپیوتر

سلام مجدد آقا اميد
حقيقتش من تا 18 خرداد كه امتحانام تموم شه بايد صبر كنم براي خريد
چند تا سوال دارم :
1 - با توجه به اينكه تا 20 خرداد پاسكال وارد بازار ميشه ،‌ بنظر شما كِي وار بازار ايران ميشه و بعد از چه مدتي تاثيرشو روي قيمت نسل قبليش ميزاره ؟ (تا بتونم يك 970 يا 960 بخرم)
2 - پاور 500 وات براي هارد SSD و HDD و فن هاي سيستم و كيس كافي هست عايا ؟ (با توجه به اينكه در آينده شايد چيزاي ديگه هم بهش اضافه بشند مثل ODD )
3 - توي سايت داشتم نگاه ميكردم ،‌مدل ASUS B150 PRO GAMING/AURA ظاهرا انتخاب بهتري نسبت به
GA-B150M-D3H محسوب ميشه درسته ؟ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟ مثلا USB3.1 تفاوت چشم گيري داره با USB3 ؟ يا اماكانت ديگش ارزش خريد دارن نسبت به GA-B150M-D3H ؟ كلا طور ارزيابي ميكنيد (با اينكه من از اول كه كامپيوتر داشتم همه چيزم گيگابايت بوده و هودم نظرم روشه )
اگه فرضا بخام ايسوس رو بگيرم ، باير گرافيك رو هم ايسوس بگيرم براي هماهنگي يا مشكلي پيش نمياد ؟

(شرمنده يكم سوالام زيادي بودن:give_rose:)

AMD>INTEL
16-05-16, 13:09
سلام مجدد آقا اميد
حقيقتش من تا 18 خرداد كه امتحانام تموم شه بايد صبر كنم براي خريد
چند تا سوال دارم :
1 - با توجه به اينكه تا 20 خرداد پاسكال وارد بازار ميشه ،‌ بنظر شما كِي وار بازار ايران ميشه و بعد از چه مدتي تاثيرشو روي قيمت نسل قبليش ميزاره ؟ (تا بتونم يك 970 يا 960 بخرم)
2 - پاور 500 وات براي هارد SSD و HDD و فن هاي سيستم و كيس كافي هست عايا ؟ (با توجه به اينكه در آينده شايد چيزاي ديگه هم بهش اضافه بشند مثل ODD )
3 - توي سايت داشتم نگاه ميكردم ،‌مدل ASUS B150 PRO GAMING/AURA ظاهرا انتخاب بهتري نسبت به
GA-B150M-D3H محسوب ميشه درسته ؟ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟ مثلا USB3.1 تفاوت چشم گيري داره با USB3 ؟ يا اماكانت ديگش ارزش خريد دارن نسبت به GA-B150M-D3H ؟ كلا طور ارزيابي ميكنيد (با اينكه من از اول كه كامپيوتر داشتم همه چيزم گيگابايت بوده و هودم نظرم روشه )
اگه فرضا بخام ايسوس رو بگيرم ، باير گرافيك رو هم ايسوس بگيرم براي هماهنگي يا مشكلي پيش نمياد ؟

(شرمنده يكم سوالام زيادي بودن:give_rose:)

پاور کافیه . کارتهای دیگه هم بیاد پایین هم نصف قیمت نمیشه
با این مدل اسوس کار نکردم نمیتونم نظر بدم . قطعه ای که خودم تست نکرده باشم به کسی پیشنهاد نمیکنم .
خیر نیازی نیست از یک شرکت باشند.

mousso
16-05-16, 13:15
پاور کافیه . کارتهای دیگه هم بیاد پایین هم نصف قیمت نمیشه
با این مدل اسوس کار نکردم نمیتونم نظر بدم . قطعه ای که خودم تست نکرده باشم به کسی پیشنهاد نمیکنم .
خیر نیازی نیست از یک شرکت باشند.

بسيار ممنون
درباره مين ايسوس ، كلا فرق USB3.1 & USB3 چقدره ؟ من حداكثر چيزي كه بزنم به سيستمم هاردمه كه USB3 هست . اصلا آيا ديوايس USB3.1 داريم ؟ يا USB Type A/C كلا چي هستن ؟ كاربردشون چيه ؟

AMD>INTEL
16-05-16, 13:17
بسيار ممنون
درباره مين ايسوس ، كلا فرق USB3.1 & USB3 چقدره ؟ من حداكثر چيزي كه بزنم به سيستمم هاردمه كه USB3 هست . اصلا آيا ديوايس USB3.1 داريم ؟ يا USB Type A/C كلا چي هستن ؟ كاربردشون چيه ؟

usb 3.1 هنوز دیوایس زیادی براش تولید نشده . سرعتش کمی بالاتره .

mohammad-
16-05-16, 13:48
سلام
GA-B150M-D3H
Intel® Core™ i5-6600
Corsair VS450 450 Watt

با تشكر پيشاپيش

سلام

سیستم زیر همون سیستم اولیه شماست منتها با کمی تغییرات

motherboard : Gigabyte GA-B150M-D3H : 380,000
cpu : Intel Core i5-6500 : 660,000
ram : G.Skill Value NT DDR4 2x4GB 2133 CL15 : 170,000
Graphic card : Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB : 800,000
hdd : western digital blue 1TB WD10EZEX : 160,000
power : Corsair VS550 : 215,000
case : Green X-Plus Eagle : 130,000

price : 2,515,000

البته این سیستم قطعی نیست می تونیم با هم بحث کنیم و شما نظرت رو بگی و در آخر به یک جمع بندی نهایی برسیم

mousso
16-05-16, 14:19
سلام

البته این سیستم قطعی نیست می تونیم با هم بحث کنیم و شما نظرت رو بگی و در آخر به یک جمع بندی نهایی برسیم

سيستم خوبيه
فقط من يكي چيزي كه برام سواله ، تركيب 960 با 6500 براي بازي بهتره يا 950 با 6600 ؟ هر كدوم بهتر باهش براي گيم انتخاب همونه

mohammad-
16-05-16, 14:39
سيستم خوبيه
فقط من يكي چيزي كه برام سواله ، تركيب 960 با 6500 براي بازي بهتره يا 950 با 6600 ؟ هر كدوم بهتر باهش براي گيم انتخاب همونه

پردازنده i5-6500 با i5-6600 اختلاف خیلی جزئی دارن و مطمئنا ترکیب 960 با i5-6500 برای گیم ارجحیت داره

پردازنده i5-6500 به راحتی از پس گرافیک های قدرتمندی مثل gtx 980 ti بر میاد چه برسه به gtx960

دو چیزی که در انتخاب مادربرد خیلی مهمه اول کیفیت مادربرده که گیگابایت سرآمد تو این زمینه و بعد پشتیبانی از درگاه m.2 که خیلی مهمه و مادربرد انتخابی شما این درگاه رو داره

Only the registered members can see the linkمشاوره-خريد-كيس-كامل-تا-2-500-000-a-a1-jpg

اگه فرض کنیم بودجه شما همین 2500 باشه بستن سیستم طوری که gtx960 رو بشه خرید ارجحیت داره بر مادربردی که usb3.1 داشته باشه ولی مجبور بشیم gtx 950 بخریم

mousso
16-05-16, 15:02
پردازنده i5-6500 با i5-6600 اختلاف خیلی جزئی دارن و مطمئنا ترکیب 960 با i5-6500 برای گیم ارجحیت داره

پردازنده i5-6500 به راحتی از پس گرافیک های قدرتمندی مثل gtx 980 ti بر میاد چه برسه به gtx960

دو چیزی که در انتخاب مادربرد خیلی مهمه اول کیفیت مادربرده که گیگابایت سرآمد تو این زمینه و بعد پشتیبانی از درگاه m.2 که خیلی مهمه و مادربرد انتخابی شما این درگاه رو داره

Only the registered members can see the linkمشاوره-خريد-كيس-كامل-تا-2-500-000-a-a1-jpg

اگه فرض کنیم بودجه شما همین 2500 باشه بستن سیستم طوری که gtx960 رو بشه خرید ارجحیت داره بر مادربردی که usb3.1 داشته باشه ولی مجبور بشیم gtx 950 بخریم

كه اينطور ...
يعني يك 960 بخرم با 6500 بهتر از سيستم اولي عمل ميكنه .
بسيار عالي و ممنون از شما
بهرحال ماها زياد بودجه نداريم و همينم كه هست محدوده متاسفانه :lol:
اميدوارم بتونم با اين سيستم و يك اس اس دي خوب بتونم يكم از بازي لذت ببرم
يك چيز ديگه . من مانيتورم 20" 900*1600 هست
960 رو اين رزولوشن همه بازياي الانو اجرا ميكنه ؟

mohammad-
16-05-16, 15:26
كه اينطور ...
يعني يك 960 بخرم با 6500 بهتر از سيستم اولي عمل ميكنه .
بسيار عالي و ممنون از شما
بهرحال ماها زياد بودجه نداريم و همينم كه هست محدوده متاسفانه :lol:
اميدوارم بتونم با اين سيستم و يك اس اس دي خوب بتونم يكم از بازي لذت ببرم
يك چيز ديگه . من مانيتورم 20" 900*1600 هست
960 رو اين رزولوشن همه بازياي الانو اجرا ميكنه ؟

بهرحال ماها زياد بودجه نداريم و همينم كه هست محدوده متاسفانه
اميدوارم بتونم با اين سيستم و يك اس اس دي خوب بتونم يكم از بازي لذت ببر

فکر می کنم یکم تحت تاثبر تبلیغات قرار گرفتی چون gtx 960 خیلی کارت قوی است برای گیم و بازی نیست که نتونه اجرا کنه و اگه به فرض در آینده یک همچین بازی ساخته بشه با توجه به هزینه ساخت یک بازی که در حد بودجه تایتانیکه اگه gtx 960 نتونه اجراش کنه اون کمپانی ورشکست می شه یعنی بازی ها طوری ساخته می شه که گرافیک های پایین مثل gtx 750ti هم بتونه روی low اجراش کنه برای فروش بیشتر مگه چه تعداد از کاربرا gtx 970 و بالاتر رو دارن

این سیستمی هم که قراره تهیه کنی واقعا سیستم فوق العاده ایه با این بودجه البته باید ssd رو اضافه کنی تا متوجه بشی چی می گم

توی اجرای رزولوشن هم مشکلی نداره چون رزولوشن های بالاتر از این رو هم اجرا می کنه

قبلا یک ریویو درباره این کارت گرافیک خونده بودم که نوشته بود خیلی کم صدا و خنک است نسبت به کارت های دیگه هم ردیف خودش ولی چون اون سایت رو bookmark نکردم نتونستم پیداش کنم

mousso
16-05-16, 15:33
فکر می کنم یکم تحت تاثبر تبلیغات قرار گرفتی چون gtx 960 خیلی کارت قوی است برای گیم و بازی نیست که نتونه اجرا کنه و اگه به فرض در آینده یک همچین بازی ساخته بشه با توجه به هزینه ساخت یک بازی که در حد بودجه تایتانیکه اگه gtx 960 نتونه اجراش کنه اون کمپانی ورشکست می شه یعنی بازی ها طوری ساخته می شه که گرافیک های پایین مثل gtx 750ti هم بتونه روی low اجراش کنه برای فروش بیشتر مگه چه تعداد از کاربرا gtx 970 و بالاتر رو دارن

این سیستمی هم که قراره تهیه کنی واقعا سیستم فوق العاده ایه با این بودجه البته باید ssd رو اضافه کنی تا متوجه بشی چی می گم

توی اجرای رزولوشن هم مشکلی نداره چون رزولوشن های بالاتر از این رو هم اجرا می کنه

قبلا یک ریویو درباره این کارت گرافیک خونده بودم که نوشته بود خیلی کم صدا و خنک است نسبت به کارت های دیگه هم ردیف خودش ولی چون اون سایت رو bookmark نکردم نتونستم پیداش کنم

بسيار بسيار متشكرم واقعا
انشالله تا 18 خرداد يك فرجي بشه قيمتا نصف شه برم بخرم همشو :3925:
ولي تا اون موقع كه برم بخرمشون ، دوباره مزاحمتون ميشم راهنمايي بگيرم
با تشكر از شما و اميد آقا

mousso
18-05-16, 18:33
بسيار بسيار متشكرم واقعا
انشالله تا 18 خرداد يك فرجي بشه قيمتا نصف شه برم بخرم همشو :3925:
ولي تا اون موقع كه برم بخرمشون ، دوباره مزاحمتون ميشم راهنمايي بگيرم
با تشكر از شما و اميد آقا

سلام مجدد
من انقد براي رسيدن روز خريدم روز شماري ميكنم كه هي سوالاتي مياد توي ذهنم
راستش سوالم اينه كه هزينه اسمبل كردن كيس چقدر ميشه ؟ من خودم ميتونم اسمبل كنم كامل ، ولي از موقعي كه 1151 اومده ، همه جا ميگن حساسه و پايه هاش ميشكنه و ... . براي همون يكمي ميترسم حقيقتش و ميخام بدم خود مغازه دار اسمبل كنه كيس رو . حالا سوال اينجاست كه عايا اگه از جايي همه قطعات رو بخرم ، اسمبل رايگان ميكنه برام ؟ (چون يكي از دوستانم گفته بود كه همينطوره )
و اگر نه ، هزينش چقدره ؟
پيشاپيش تشكر

AMD>INTEL
18-05-16, 18:43
سلام مجدد
من انقد براي رسيدن روز خريدم روز شماري ميكنم كه هي سوالاتي مياد توي ذهنم
راستش سوالم اينه كه هزينه اسمبل كردن كيس چقدر ميشه ؟ من خودم ميتونم اسمبل كنم كامل ، ولي از موقعي كه 1151 اومده ، همه جا ميگن حساسه و پايه هاش ميشكنه و ... . براي همون يكمي ميترسم حقيقتش و ميخام بدم خود مغازه دار اسمبل كنه كيس رو . حالا سوال اينجاست كه عايا اگه از جايي همه قطعات رو بخرم ، اسمبل رايگان ميكنه برام ؟ (چون يكي از دوستانم گفته بود كه همينطوره )
و اگر نه ، هزينش چقدره ؟
پيشاپيش تشكر

هزینه اسمبل معمولا رایگان نیست . یک قیمت توافقی هست معمولا با توجه به نوع قطعات و قیمت آنها دارد . حدودا 60-70 تومن میشه .

Aaron Swartz
18-05-16, 21:17
سلام

هارد من سیگیت رو پیشنهاد میدم ، این هارد وسترن سروصداش زیاده .

پاور هم بنده این پاور پیشنهادی توسط ایشون رو تایید نمی کنم چون گواهینامه 80 پلاس رو نداره، پاورهای پیشنهادی :

GREEN GP550A-UK 80Plus Gold PSU = 245
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 198

کیس هم میتونید یکی از موارد زیر رو هم در نظر داشته باشید ، ظاهر شیک + تهویه مناسب + قیمت مناسب .

DeepCool KENDOMEN Red = 190
DeepCool KENDOMEN Ti = 175

این دو تا کیس فقط رنگشون با هم فرق داره.

مین بورد با ایشون مواق نیستم ، اینجوری مجبور میشید که رم های کم یاب DDR3L تهیه کنید !

مین بورد پیشنهادی :

Asus B150 Pro Gaming/Aura = 445

سیستم پیشنهادی نهایی با توجه به بودجه :

Intel Core i5-6500 = 660
GSkill Ripjaws V 2×4GB=8GB DDR4 2133MHz CL15 Red = 190
Asus Strix GTX 960 OC Gaming DCII 2GB = 800
Seagate Barracuda 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 200
-----
جمع کل : 2645

اگه بتونید 300 به بودجه اضافه کنید و یه SSD 120GB بگیرید هم دیگه عالی میشه.

mohammad-
19-05-16, 03:32
هارد من سیگیت رو پیشنهاد میدم ، این هارد وسترن سروصداش زیاده .

پاور هم بنده این پاور پیشنهادی توسط ایشون رو تایید نمی کنم چون گواهینامه 80 پلاس رو نداره، پاورهای پیشنهادی :

Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 198

کیس هم میتونید یکی از موارد زیر رو هم در نظر داشته باشید ، ظاهر شیک + تهویه مناسب + قیمت مناسب .

DeepCool KENDOMEN Ti = 175

این دو تا کیس فقط رنگشون با هم فرق داره.

مین بورد با ایشون مواق نیستم ، اینجوری مجبور میشید که رم های کم یاب DDR3L تهیه کنید !

مین بورد پیشنهادی :

Intel Core i5-6500 = 660
-----

اگه بتونید 300 به بودجه اضافه کنید و یه SSD 120GB بگیرید هم دیگه عالی میشه.

فکر می کنم که شما کل تاپیک رو از اول کامل نخوندین یا اگه خوندین دقت نکردین

استارتر می خواست که سی پی یو i5-6600 و gtx 950 بگیره و خودش هم اشاره کرد که بهتر نیست که گرافیک رو قوی تر برداره من هم رم رو مدل پایین تر انتخاب کردم و پردازنده رو هم بدون اینکه performance کم بشه یه مدل پایین آوردم تا ایشون بتونه گرافیک gtx 960 تهیه کنه

یعنی من فقط پردازنده و رم و گرافیک سیستم ایشون رو تغییر دادم بر طبق خواسته خودش

از طرفی ایشون می خواست پاور کورسیر 450 وات برداره و من با توجه به گرافیک 960 پاور رو 550 وات انتخاب کردم و این پاور همون پاوری بود که خودش انتخاب کرده بود و من فقط واتش رو بالا بردم

هارد رو هم خودش نوشته بود که یا سیگیت یا وسترن که من مدل دقیق وسترن رو مشخص کردم که حتما بافر 64 رو بخره و مدل دستش باشه

اما وظیفه خودم می دونم دلیل انتخاب هام رو توضیح بدم در پاسخ به نوشته های شما

هارد من سیگیت رو پیشنهاد میدم ، این هارد وسترن سروصداش زیاده

هارد وسترنی که مشخصاتش رو آوردم فقط در موقع بوت و در موقع استند بای گفته شده که نویز داره و به طور کلی هارد بی صدایی محسوب می شه و این تست ها توسط ریزبین ترین افراد انجام شده یعنی اون کسی که این رو تست کرده از اولی که سیستم روشن شده فقط گوشش به صدای هارد بوده که ببینه چقدر صدا می ده در حالی که در واقعیت همه هارد ها صدا می دن چون هارد ها دارای هد هستن و هد یک قطعه مکانیکیه و صدا یک چیز طبیعیه ولی معمولا وقتی می خوان یک قطعه رو تست کنن همه ابعادش رو بررسی می کنن و بیشتر این چیزها به نوعی بازی با کلماته

همه می دونن که هاردهای وسترن با کیفیت ترین هاردهای جهان هستن ولی به هاردهای سیگیت نمی شه اعتماد کرد

دلیل اینکه هارد وسترن رو انتخاب کردم این بود که با توجه به سیستم حرفه ای که استارتر داره برای دیدن قدرت واقعی این سیستم باید حتما ssd برای این سیستم تهیه کنه و در آینده ویندوز منتقل می شه به ssd و این هارد وسترن به عنوان محلی برای ذخیره فایل های صوتی و تصویری و اسناد و ... استفاده می شه بنابراین کیفیت و ماندگاری شرط اصلی برای انتخاب من بود حالا اگه صد در صد مطمئن بودم که قرار نیست که ssd تهیه کنه حتما هارد دیگه ای رو انتخاب می کردم یعنی نه این وسترن و نه اون سیگیت رو

پاور هم بنده این پاور پیشنهادی توسط ایشون رو تایید نمی کنم چون گواهینامه 80 پلاس رو نداره

من خودم پاوری که اول انتخاب کردم پاور GREEN GP550A-UK 80Plus Gold بود ولی چون با بودجه کاربر هماهنگ نبود حذفش کردم و در بالا هم گفتم که این پاور انتخاب خود کاربر بود و من وات بالاتر رو انتخاب کردم

مادربرد رو خود استارتر انتخاب کرده و من انتخاب نکردم که با من موافق نباشید ضمن اینکه من نفهمیدم رم DDR4 چه ربطی به DDR3L داره لطف می کنی حتما این DDR3L رو توضیح بدی ببینم قضیه چیه

Intel Core i5-6500 = 660
-----

این کجا سیستم پیشنهادی با توجه به بودجه استارتر است بودجه استارتر دو میلیون و پانصد هزاره و سیستم شما که 145 زده بالاتر خوب اگه من می دونستم که می شه 150 رو این سیستم گذاشت که من هم می تونستم سیستم بهتری انتخاب کنم لطفا با بودجه دو میلیون و پانصد و پانزده هزار تومان یک سیستم معرفی کنید که از سیستمی که من پیشنهاد کردم بهتر باشه

در ضمن استارتر پول خرید همین سیستم رو نداره و منتظر قیمت ها نصف بشن یا سر 50 60 تومن اسمبل سیستم مونده (که البته با توجه به اوضاع اقتصادی من حق رو به ایشون می دم) بعد شما اومدین سیستم با 150 بالاتر از بودجه به کاربر معرفی می کنید

mousso
19-05-16, 11:56

استارتر می خواست که سی پی یو i5-6600 و gtx 950 بگیره و خودش هم اشاره کرد که بهتر نیست که گرافیک رو قوی تر برداره من هم رم رو مدل پایین تر انتخاب کردم و پردازنده رو هم بدون اینکه performance کم بشه یه مدل پایین آوردم تا ایشون بتونه گرافیک gtx 960 تهیه کنه

یعنی من فقط پردازنده و رم و گرافیک سیستم ایشون رو تغییر دادم بر طبق خواسته خودش

از طرفی ایشون می خواست پاور کورسیر 450 وات برداره و من با توجه به گرافیک 960 پاور رو 550 وات انتخاب کردم و این پاور همون پاوری بود که خودش انتخاب کرده بود و من فقط واتش رو بالا بردم

هارد رو هم خودش نوشته بود که یا سیگیت یا وسترن که من مدل دقیق وسترن رو مشخص کردم که حتما بافر 64 رو بخره و مدل دستش باشه

اما وظیفه خودم می دونم دلیل انتخاب هام رو توضیح بدم در پاسخ به نوشته های شما

هارد وسترنی که مشخصاتش رو آوردم فقط در موقع بوت و در موقع استند بای گفته شده که نویز داره و به طور کلی هارد بی صدایی محسوب می شه و این تست ها توسط ریزبین ترین افراد انجام شده یعنی اون کسی که این رو تست کرده از اولی که سیستم روشن شده فقط گوشش به صدای هارد بوده که ببینه چقدر صدا می ده در حالی که در واقعیت همه هارد ها صدا می دن چون هارد ها دارای هد هستن و هد یک قطعه مکانیکیه و صدا یک چیز طبیعیه ولی معمولا وقتی می خوان یک قطعه رو تست کنن همه ابعادش رو بررسی می کنن و بیشتر این چیزها به نوعی بازی با کلماته

همه می دونن که هاردهای وسترن با کیفیت ترین هاردهای جهان هستن ولی به هاردهای سیگیت نمی شه اعتماد کرد

دلیل اینکه هارد وسترن رو انتخاب کردم این بود که با توجه به سیستم حرفه ای که استارتر داره برای دیدن قدرت واقعی این سیستم باید حتما ssd برای این سیستم تهیه کنه و در آینده ویندوز منتقل می شه به ssd و این هارد وسترن به عنوان محلی برای ذخیره فایل های صوتی و تصویری و اسناد و ... استفاده می شه بنابراین کیفیت و ماندگاری شرط اصلی برای انتخاب من بود حالا اگه صد در صد مطمئن بودم که قرار نیست که ssd تهیه کنه حتما هارد دیگه ای رو انتخاب می کردم یعنی نه این وسترن و نه اون سیگیت رو

من خودم پاوری که اول انتخاب کردم پاور GREEN GP550A-UK 80Plus Gold بود ولی چون با بودجه کاربر هماهنگ نبود حذفش کردم و در بالا هم گفتم که این پاور انتخاب خود کاربر بود و من وات بالاتر رو انتخاب کردم

مادربرد رو خود استارتر انتخاب کرده و من انتخاب نکردم که با من موافق نباشید ضمن اینکه من نفهمیدم رم DDR4 چه ربطی به DDR3L داره لطف می کنی حتما این DDR3L رو توضیح بدی ببینم قضیه چیه

این کجا سیستم پیشنهادی با توجه به بودجه استارتر است بودجه استارتر دو میلیون و پانصد هزاره و سیستم شما که 145 زده بالاتر خوب اگه من می دونستم که می شه 150 رو این سیستم گذاشت که من هم می تونستم سیستم بهتری انتخاب کنم لطفا با بودجه دو میلیون و پانصد و پانزده هزار تومان یک سیستم معرفی کنید که از سیستمی که من پیشنهاد کردم بهتر باشه

در ضمن استارتر پول خرید همین سیستم رو نداره و منتظر قیمت ها نصف بشن یا سر 50 60 تومن اسمبل سیستم مونده (که البته با توجه به اوضاع اقتصادی من حق رو به ایشون می دم) بعد شما اومدین سیستم با 150 بالاتر از بودجه به کاربر معرفی می کنید

بسيار تشكر بخاطر توضيحات كامل شما و البته دوست عزيز @RezaBani75 (Only the registered members can see the link)
درباره بودجه بايد بگم كه بودجه تامين شده الان و منتظرم امتحاناتم تموم بشه و ايهم كه گفتم قيمتا نصب بشن "من باب مضاح"بود :دي)
و درباره چيزاي تخصصي تر هم شما ها لطف كردين بهم كمك ميكنيد بهترين انتخاب رو داشته باشم هم ، بسيار متشكرم
درباره كيس هم همون كيس خودم بنظرم براي من بهتره (بودجه اي) چون شيكه و تهويه مناسب داره و پنل جلوش هم مجهز به USB3 هست كه البته برام اهميتي نداره اين موضوع . وگرنه قطعا كيس انتخاب RezaBani75 رو برميداشتم
درباره مين هم كه تو پستاي قبلي صحبت شده
پاور هم قطعا حاضرم پول بيشتري بدم و گزينه بهتري رو بگيرم چون قطعه بسيار حياتي اي هست
و هار هم بايد يكمي تحقيق بيشتري بكنم تا ببينم چيكارش ميكتونم بكن . چون خودم الان يك Caviar Black 1TB دارم ، ولي متاسفانه بدسكتور گرفته و نميخام تو سيستم جديدم ازش استفاده كنم (بنظر شما با تعمير درست ميشه ؟)
در نهايت باز هم تشكر ويژه از تمامي دوستاني كه تا اينجا همراه بنده بودن و اميدورام هستم كه منم بتونم يكمي بودجمو بيشتر كنم تا بتونم همون 6500 با 960 نهاياتا يك SSD رو بخرم
:give_rose:

------ ويرايش شده ------

در ضمن بدنبال يك باندل خوب هستم اگه گير بيارم و كم كار باشه ميخرمش تا بتونم بودجمو براي SSD ذخيره كنم . آيا كار عقلاني اي بنظر ميرسه از نظر شما ؟

Aaron Swartz
19-05-16, 13:41

در مورد سی پی یو گفته شد که اگر قصد اورکلاک نداشته باشند ، همون i5-6500 بسیار انتخاب مناسبی هست.

مادربرد گیگابایت انتخابی از رم های DDR3 و DDR3L پشتیبانی می کنه و از DDR4 پشتیبانی نمی کنه .

سی پی یو پیشنهادی از DDR3L و DDR4 پشتیبانی می کنه . پس در نتیجه ایشون با اون برد فقط میتونن از رم های DDR3L اون هم با حداکثر باس 1600 (چون در صورت استفاده از 1866 روی حالت اورکلاک میره و مشکل ولتاژ و ... به میون میاد).

برای کاهش بودجه میتونند کیس رو همون X+ Eagle انتخاب کنند و مین بورد هم قیمتش تو آریا کامپیوتر 420 تومنه و پاور هم قیمتش 186 تومنه ،

تا الان 100 تومن بودجه شون کم شد. برای 65 تومن دیگه هم میتونند کارت رو با مدل کمی پایینتر ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 جایگزین کنند.

سیستم پیشنهادی اصلاح شده :

Asus B150 Pro Gaming/Aura = 420
Intel Core i5-6500 = 660
ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 = 730
Seagate Barracuda or WD WD10EZEX 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 186
Green X+ Eagle = 130

جمع کل : 2476

برای اسمبل کردن هم ، بجز قراردادن سی پی یو و کولر سی پی یو ، بقیه ش فقط جا زدن پنل پشتی و پیچ مادربرد بستن و سیم وصل کردن هست. راهنمای اتصال سیم ها در دفترچه مادربرد هست.

AMD>INTEL
19-05-16, 13:54
Gigabyte GA-B150M-D3H
DR4 هست . این هم لینک سایت گیگابایت
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-B150M-D3H (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

اگر در آخر برد پسوند DDR3 بیاد DDR3 هست .در حال حاضر فکر کنم فقط مدل با پسوند DDR3 در بازار موجود باشه .

mohammad-
19-05-16, 14:00
در مورد سی پی یو گفته شد که اگر قصد اورکلاک نداشته باشند ، همون i5-6500 بسیار انتخاب مناسبی هست.

مادربرد گیگابایت انتخابی از رم های DDR3 و DDR3L پشتیبانی می کنه و از DDR4 پشتیبانی نمی کنه .

سی پی یو پیشنهادی از DDR3L و DDR4 پشتیبانی می کنه . پس در نتیجه ایشون با اون برد فقط میتونن از رم های DDR3L اون هم با حداکثر باس 1600 (چون در صورت استفاده از 1866 روی حالت اورکلاک میره و مشکل ولتاژ و ... به میون میاد).

برای کاهش بودجه میتونند کیس رو همون X+ Eagle انتخاب کنند و مین بورد هم قیمتش تو آریا کامپیوتر 420 تومنه و پاور هم قیمتش 186 تومنه ،

تا الان 100 تومن بودجه شون کم شد. برای 65 تومن دیگه هم میتونند کارت رو با مدل کمی پایینتر ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 جایگزین کنند.

سیستم پیشنهادی اصلاح شده :

Asus B150 Pro Gaming/Aura = 420
Intel Core i5-6500 = 660
ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 = 730
Seagate Barracuda or WD WD10EZEX 1 TB = 160
Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply = 186
Green X+ Eagle = 130

جمع کل : 2476

برای اسمبل کردن هم ، بجز قراردادن سی پی یو و کولر سی پی یو ، بقیه ش فقط جا زدن پنل پشتی و پیچ مادربرد بستن و سیم وصل کردن هست. راهنمای اتصال سیم ها در دفترچه مادربرد هست.

مشخصات مادربرد گیگابایت در لینک زیر وجود داره اما از رم DDR4 پشتیبانی می کنه

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-B150M-D3H (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

کارت ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 نویز زیادی ایجاد می کنه و مناسب نیست

اگه سایت های معتبر رو یه نگاهی یکنبد می بینید که این پاور کولر مستر یعنی Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply یک پاور با کیفیت شناخته نمی شه ممکنه گواهینامه 80 پلاس رو داشته باشه ولی کیفیت بالایی نداره و همون پاور گرین اولویت داره

خود پیچ کردن مادربرد کار ظریفیه چه برسه به وصل کردن سیم ها
دفترچه مادربرد برای کاربرای عادی نوشته نشده برای افرادی که دوره های آموزشی رو دیدن نوشته شده پس بدون علم و تجربه ممکنه ایشون به قطعات آسیب وارد کنه و حتی به خود ایشون آسیب وارد بشه موقع کار با برق(پاور)

AMD>INTEL
19-05-16, 14:21
نکته اصلی نصب پردازنده هست . که موارد زیادی دیدم که روی این سوکت 1151 و 3-2011 باعث صدمه فیزیکی سوکت شدند .

mousso
19-05-16, 17:09
نکته اصلی نصب پردازنده هست . که موارد زیادی دیدم که روی این سوکت 1151 و 3-2011 باعث صدمه فیزیکی سوکت شدند .

بله همينطوره
منم فقط ميخام پردازنده و خنك كننده رو فروشنده اسمب كنه . بقيش كاري نداره . بلدم خودمو اينكه مدل ميني كه پست اول زدم فرموديد DDR4 نيست ؟ يعني پيدا نميشه ؟

AMD>INTEL
19-05-16, 17:30
بله همينطوره
منم فقط ميخام پردازنده و خنك كننده رو فروشنده اسمب كنه . بقيش كاري نداره . بلدم خودمو اينكه مدل ميني كه پست اول زدم فرموديد DDR4 نيست ؟ يعني پيدا نميشه ؟

در حال حاضر مدل ddr3 این برد در بازار هست . این برد دو نوع دارد . که در حال حاضر ddr3 این برد موجوده .
یک برد h170 تهیه کنید خیلی بهتر هست .

mohammad-
19-05-16, 19:25
چون مادربرد رو خود استارتر انتخاب کرده بود من فقط رفتم و خصوصیاتش رو نگاه کردم و جستجو نکردم که ببینم اصلا تو بازار موجوده یا نه چون فکر می کردم خود کاربر وقتی انتخاب کرده یعنی رفته تو سایت های انلاین مشخصات و قیمتش رو نگاه کرده که با 2500 به این سیستم رسیده

بنابراین من فقط موارد دیگه رو برای خرید gtx 960 تصحیح کردم و فکر می کنم که این یک اشتباه هم از طرف من و هم از طرف آقا رضا بود و اگه ذکر می کرد که مادربرد مدل ddr4 هنوز موجود نیست من هم قضیه رو متوجه می شدم به هر حال وظیفه خودم می دونم از آقا رضا عذرخواهی کنم

البته چون ایشون می خواد سیستم رو بعد از امتحانات بگیره شاید تا اون موقع موجود بشه

AMD>INTEL
19-05-16, 19:29
این مورد رو خود من هم اشتباه کردم در یک تاپیک دیگه . مشکل خاصی نیست .

mousso
19-05-16, 20:13
این مورد رو خود من هم اشتباه کردم در یک تاپیک دیگه . مشکل خاصی نیست .

با توجه به اين توصيفات ، نظرتون درباره Asus B150-PRO يا نسخه Gaming ش چيه ؟ خوبه عايا ؟
نسخه PRO پورت M.2 هم داره و نسخه گيمينگش نميدونم بجز USB3.1 مزيت ديگه هم از نظر كاربرد داره يا نه ؟
البته اگه مدل مشابه گيگا باشه هم خوبه كه نيست متاسفانه تا حدود 400 تومن:1. (28):
مشكلات پولي آدم به چه جاهايي كه نميكشونه :great:

AMD>INTEL
19-05-16, 20:25
با توجه به اين توصيفات ، نظرتون درباره Asus B150-PRO يا نسخه Gaming ش چيه ؟ خوبه عايا ؟
نسخه PRO پورت M.2 هم داره و نسخه گيمينگش نميدونم بجز USB3.1 مزيت ديگه هم از نظر كاربرد داره يا نه ؟
البته اگه مدل مشابه گيگا باشه هم خوبه كه نيست متاسفانه تا حدود 400 تومن:1. (28):

روی اون هم میشه فکر کرد. احتمالا این برد گیگا ddr4هم تا موقعی که بودجه شما تامین بشه موجود میشه .اگر هم نبود روی این برد اسوس میشه فکر کرد .

arvin.rog
19-05-16, 20:25
برای یکی از آشنایان مدلPRO رو گرفتم چند وقت بیش که راضی بود و نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره فرقش هم با مدل گیمینگ اینه که مدل گیمینگ نوربردازی AURA و بورت شبکه و کارت صدا ی بهتر فکر کنم باشه

mousso
19-05-16, 20:28
برای یکی از آشنایان مدلPRO رو گرفتم چند وقت بیش که راضی بود و نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره فرقش هم با مدل گیمینگ اینه که مدل گیمینگ نوربردازی AURA و بورت شبکه و کارت صدا ی بهتر فکر کنم باشه

هيچ كدوم از اينايي كه شما فرموديد به درد من كه نميخوره
پس بنظر همون پرو بهت مياد
تشكر از شما :give_rose:

mohammad-
19-05-16, 21:09
لینک زیر بنچمارک مادربردهای چیپ ست B150 رو نشون می ده و رتبه 13 مربوط به همون مادربرد گیگابایت ddr4 است که خود شما پیداش کردی و شما اگه به قیمتش به دلار نگاه کنی در مقابل مادربردهای رتبه 1 و 2 و مخصوصا قیمت مادربرد ایسوس رتبه سومی می بینی که چه اختلاف کمی از لحاظ امتیاز با مادربرد رتبه 1 این لیست داره
در ضمن مادربردهای ایسوس معرفی شده در این تاپیک تو بین 46 مادربرد برتر این لیست نیستن

البته این بنچمارک از عملکردهای این مادربردها در تست ها بدست اومده ولی توی بنچمارک کیفیت و عمر یک مادربرد گیگابایت همیشه رتبه یک رو داره بقیه برای رتبه دوم باید تلاش کنن

Best Chipset Intel B150 Motherboard Benchmark (Only the registered members can see the link)

mousso
20-05-16, 11:16
لینک زیر بنچمارک مادربردهای چیپ ست B150 رو نشون می ده و رتبه 13 مربوط به همون مادربرد گیگابایت ddr4 است که خود شما پیداش کردی و شما اگه به قیمتش به دلار نگاه کنی در مقابل مادربردهای رتبه 1 و 2 و مخصوصا قیمت مادربرد ایسوس رتبه سومی می بینی که چه اختلاف کمی از لحاظ امتیاز با مادربرد رتبه 1 این لیست داره
در ضمن مادربردهای ایسوس معرفی شده در این تاپیک تو بین 46 مادربرد برتر این لیست نیستن

البته این بنچمارک از عملکردهای این مادربردها در تست ها بدست اومده ولی توی بنچمارک کیفیت و عمر یک مادربرد گیگابایت همیشه رتبه یک رو داره بقیه برای رتبه دوم باید تلاش کنن

Best Chipset Intel B150 Motherboard Benchmark (Only the registered members can see the link)

بله همينطوره
من هم عرض كرده بودم كه اولويتم كلا گيگابايت هست . ولي خب تونع قيمتيش متاسفانه يخورده سازگار نيست با بودجه بنده
من هم اميدورام تا اون موقع مدل DDR4 ش هم وارد بازار بشه
البته من سعي ميكنم تا بودجه به 3 تومن برسونم تا اگه بشه هم يك SSD بگيرم و هم مين بورد بهتر

mousso
20-05-16, 11:25
بله همينطوره
من هم عرض كرده بودم كه اولويتم كلا گيگابايت هست . ولي خب تونع قيمتيش متاسفانه يخورده سازگار نيست با بودجه بنده
من هم اميدورام تا اون موقع مدل DDR4 ش هم وارد بازار بشه
البته من سعي ميكنم تا بودجه به 3 تومن برسونم تا اگه بشه هم يك SSD بگيرم و هم مين بورد بهتر

يك چيز ديگه هم كه هست اينه كه به ذهنم خورده برم دست دو يك باندل 1151 بگيرم كه كم كار باشه و فقط افتش رو كرده باشه
دنبالش ستم ولي متاسفانه هنوز چيزي پيدا نكردم . دوستان اگه كسي رو ميشناسيد يا راهي داريد لطفا بگيد

---------- ويرايش ----------

1 - كلا اين قطعات تو بازار بدون گارانتيشونم هست عايا ؟
2 - اين مورد : MSI B150 GAMING M3 تو بنچمارك ها اول بود و قيمتش هم 110$ بود . تو بازار هست اين مدل ؟ اصلا نظرتون درباره MSI چيه ؟ با كارت هاي گرافيك گيگا و ايسوس همخوني داره ؟ (اصلا لزومي داره همه چيز يك برند باشه ؟)

AMD>INTEL
20-05-16, 11:34
يك چيز ديگه هم كه هست اينه كه به ذهنم خورده برم دست دو يك باندل 1151 بگيرم كه كم كار باشه و فقط افتش رو كرده باشه
دنبالش ستم ولي متاسفانه هنوز چيزي پيدا نكردم . دوستان اگه كسي رو ميشناسيد يا راهي داريد لطفا بگيد

---------- ويرايش ----------

1 - كلا اين قطعات تو بازار بدون گارانتيشونم هست عايا ؟
2 - اين مورد : MSI B150 GAMING M3 تو بنچمارك ها اول بود و قيمتش هم 110$ بود . تو بازار هست اين مدل ؟ اصلا نظرتون درباره MSI چيه ؟ با كارت هاي گرافيك گيگا و ايسوس همخوني داره ؟ (اصلا لزومي داره همه چيز يك برند باشه ؟)

1151 بعید میدونم کارکرده بشه خرید . ولی تا دلت بخواد 1150 برای فروش هست در انجمن ها
اون برد هم باهاش کار نکردم تا بتونم نظر بدم .

mousso
20-05-16, 11:37
1151 بعید میدونم کارکرده بشه خرید . ولی تا دلت بخواد 1150 برای فروش هست در انجمن ها
اون برد هم باهاش کار نکردم تا بتونم نظر بدم .

يك سوال ديگه :
برد ASUS B150 PRO GAMING D3 تو سايت آمازون 298$ ه ولي ليون 440 تومن گذاشته ! چجوري موضوع ؟
درباره 1150 هم كه كلا نظري ندارم روش . بيشتر 1151 رو ميپسندم . ولي با اين حال اگه بشه يا باندل 1150 كم كار خوب تهيه كنم ، همينكار رو ميكنم
برم ي سري به بازار چه بزنم
فقط يك سوال ديگه اينكه قطعات خود كيس همگي افتشون 30% هست ديگه ؟

AMD>INTEL
20-05-16, 11:44
يك سوال ديگه :
برد ASUS B150 PRO GAMING D3 تو سايت آمازون 298$ ه ولي ليون 440 تومن گذاشته ! چجوري موضوع ؟
درباره 1150 هم كه كلا نظري ندارم روش . بيشتر 1151 رو ميپسندم . ولي با اين حال اگه بشه يا باندل 1150 كم كار خوب تهيه كنم ، همينكار رو ميكنم
برم ي سري به بازار چه بزنم
فقط يك سوال ديگه اينكه قطعات خود كيس همگي افتشون 30% هست ديگه ؟

قیمت رو اشتباه میکنی . این بردها محدود 100-120 دلار هست .
خیر . خیلی از قطعات 30درصد کم نمیشه مثل پردازنده . قطعاتی که گارانتی داشته باشه حدود 20 درصد

mousso
20-05-16, 11:48
قیمت رو اشتباه میکنی . این بردها محدود 100-120 دلار هست .
خیر . خیلی از قطعات 30درصد کم نمیشه مثل پردازنده . قطعاتی که گارانتی داشته باشه حدود 20 درصد

مطمئن هستم
ASUS B150 PRO GAMING D3 (Only the registered members can see the link)
تازه رم هم نوشته DDR3:1. (27):
بخاطر قيمت ها هم تشكر

AMD>INTEL
20-05-16, 11:51
مطمئن هستم
ASUS B150 PRO GAMING D3 (Only the registered members can see the link)
تازه رم هم نوشته DDR3:1. (27):
بخاطر قيمت ها هم تشكر

شما باشیپینگ حساب کردی . این برد 118 دلاره . تو newegg جک کنید .

Aaron Swartz
20-05-16, 17:51
سیستم DDR3 هم بد نیستش ها :

ASUS H97M-E = 360
i5-4460 = 560
GSkill Ripjaws X 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 Blue = 230
Seagate Barracuda or Westren WD10EZEX 1TB = 160
Green X+ Eagle = 130

جمع : 2485

کانکتور M.2 هم داره . CL رم هم، نصف CL رم های DDR4 هست.

amiromran
20-05-16, 19:36
سلام
اینو ببین
Only the registered members can see the link

mousso
20-05-16, 19:54
سلام
اینو ببین
Only the registered members can see the link

ن تصميمم همون 1151 هست
اين سيستم ضعيغ تر هست از سيستم پيشنهادي اول
من منتظرم ي فرجي بشه تا يا مدل گيگا دي ار 4 ش بياد
يا مدل MSI اي كه گذاشتم وارد بازار شه
مخصوصا همون MSI . چون بنچمارك هاش كه بسيار عالي بودن با قيمت 110$ فقط

arvin.rog
21-05-16, 13:05
سلام با توجه به اینکه شما سیستمو برای گیم میخواین ببندین بیشنهاد میکنم گرافیک Gigabyte R9 380 2GB رو که قیمتش ۸۱۰ هست رو بردارین که هم حدود ده درصد از ۹۶۰ قوی تره و هم با توجه به ورود باسکال ممکنه انویدیا مثل سری ۷۰۰ درایور بهینه نده و با افت فریم مواجه شید ولی اگر قصدتون خرید کارت انویدیاست بیشنهاد میکنم مدل Zotac GTX 960 AMP Edition 4GB رو که ۸۵۰ هست رو بردارین چون ۲ گیگ برای بازی کمه و ممکنه در آینده کم بیارین نگران مادربورد هم نباشین همین بی ۱۵۰ ایسوس هم خوبه و تو گیم بیشتر چیز های دیگه تاثیر داره سیستم نهایی هم با توجه به بودجه این میشه :
MB : Asus B150 Pro 340t
Cpu : intel Core i5 6500 650t
Ram : GSkill Value NT 2133 CL15 4x2 170t
HDD : Seagate Barracuda 1t 160t
Case : Green X+ eagle 130t
PSU : Cooler Master B500 Ver.2 200t
که با گرافیک Zotac 960 میشه ۲۵۰۰ و با gigabyte 380 میشه ۲۶۴۰
میتونی یه نگاهی به کیس Bitfenix Nova Window Black هم بندازی که ۱۲۲ هستش و رم هم میتونی با مدل Geil Pristine 8GB 2133 که ۱۲۰ هست عوض کنی تا واسه اس اس دی بودجه ذخیره کنی .

mousso
21-05-16, 19:24
سلام با توجه به اینکه شما سیستمو برای گیم میخواین ببندین بیشنهاد میکنم گرافیک Gigabyte R9 380 2GB رو که قیمتش ۸۱۰ هست رو بردارین که هم حدود ده درصد از ۹۶۰ قوی تره و هم با توجه به ورود باسکال ممکنه انویدیا مثل سری ۷۰۰ درایور بهینه نده و با افت فریم مواجه شید ولی اگر قصدتون خرید کارت انویدیاست بیشنهاد میکنم مدل Zotac GTX 960 AMP Edition 4GB رو که ۸۵۰ هست رو بردارین چون ۲ گیگ برای بازی کمه و ممکنه در آینده کم بیارین نگران مادربورد هم نباشین همین بی ۱۵۰ ایسوس هم خوبه و تو گیم بیشتر چیز های دیگه تاثیر داره سیستم نهایی هم با توجه به بودجه این میشه :
MB : Asus B150 Pro 340t
Cpu : intel Core i5 6500 650t
Ram : GSkill Value NT 2133 CL15 4x2 170t
HDD : Seagate Barracuda 1t 160t
Case : Green X+ eagle 130t
PSU : Cooler Master B500 Ver.2 200t
که با گرافیک Zotac 960 میشه ۲۵۰۰ و با gigabyte 380 میشه ۲۶۴۰
میتونی یه نگاهی به کیس Bitfenix Nova Window Black هم بندازی که ۱۲۲ هستش و رم هم میتونی با مدل Geil Pristine 8GB 2133 که ۱۲۰ هست عوض کنی تا واسه اس اس دی بودجه ذخیره کنی .

Zotac گرافيك هاي خوبي داره و فروشش هم بدك ينست . ولي براي بحث قدرتش براي 960 ، مدل گيگا فك كنم اولش باشه ، بعد ايسوس بعدش اين مدل (مدل OC رو عرض ميكنم) . درسته عايا ؟ -بازم بايد سرچ كنم البته-
و اينكه براي AMD ميترسم به مشكلات با بعضي از بازي ها با درايورهاش بر بخورم . براي رم هم همون GSkill بهتره و براي SSD بودجه جدا دارم .
اما بازم ميترسم بقول شما بلايي كه سر سري 700 اومد سر 900 هم بياد
بازم تشكر

mousso
22-05-16, 12:40
شما باشیپینگ حساب کردی . این برد 118 دلاره . تو newegg جک کنید .

توي تايپيك بقلي داشتن درباره گرافيك صحبت ميكردند ، يك چيزي به ذهنم رسيد اينكه الان فعلا اگه تا موقعي كه ميخام بخرم ، مدل MSI وارد بازار نشه‌‌ ، H170 GA بخرم و گرافيك نخرم . بودجم هم تقريبا همون 3تومن شده . فعلا تا افت قيمت سري 900 شروع بشه براي گرافيك صبر ميكنم تا شايد بشه يك گزينه بهتر رو انتخاب كرد . يعني فعلا ميشه اينها :

GA-H170-Gaming 3 : 500t
i5 6500 : 650t
G-Skill 2*4=8 2133 : 190t
Seagate Barracuda 1TB : 160t
Green GP650A-UK Gold ----Cooler Master B600 Ver.2
Crucial M550 128GB : 270t
fan green nutus 100 : 50t
case

جمعا ميشه 2.2 تقريبا (با پاور گرين البته)
دو تا سوال حالا :
بهتره اين سيستم رو بگيرم با 960 گيگا يا منتظرم بمونم براي افت قيكت بنظر شما ؟
پاور كولر مستر معرفي شده براي احيانا 970 كافيه ؟!

-----با توجه به معرفي احتمال 1060 ------

AMD>INTEL
22-05-16, 12:48
توي تايپيك بقلي داشتن درباره گرافيك صحبت ميكردند ، يك چيزي به ذهنم رسيد اينكه الان فعلا اگه تا موقعي كه ميخام بخرم ، مدل MSI وارد بازار نشه‌‌ ، H170 GA بخرم و گرافيك نخرم . بودجم هم تقريبا همون 3تومن شده . فعلا تا افت قيمت سري 900 شروع بشه براي گرافيك صبر ميكنم تا شايد بشه يك گزينه بهتر رو انتخاب كرد . يعني فعلا ميشه اينها :

GA-H170-Gaming 3 : 500t
i5 6500 : 650t
G-Skill 2*4=8 2133 : 190t
Seagate Barracuda 1TB : 160t
Green GP650A-UK Gold ----Cooler Master B600 Ver.2
Crucial M550 128GB : 270t
fan green nutus 100 : 50t
case

جمعا ميشه 2.2 تقريبا (با پاور گرين البته)
دو تا سوال حالا :
بهتره اين سيستم رو بگيرم با 960 گيگا يا منتظرم بمونم براي افت قيكت بنظر شما ؟
پاور كولر مستر معرفي شده براي احيانا 970 كافيه ؟!

بله کافیه .با صبر کردن ضرر نمیکنید . چون قیمت های این سری افت میکنه .

Aaron Swartz
23-05-16, 14:20
Zotac گرافيك هاي خوبي داره و فروشش هم بدك ينست . ولي براي بحث قدرتش براي 960 ، مدل گيگا فك كنم اولش باشه ، بعد ايسوس بعدش اين مدل (مدل OC رو عرض ميكنم) . درسته عايا ؟ -بازم بايد سرچ كنم البته-
و اينكه براي AMD ميترسم به مشكلات با بعضي از بازي ها با درايورهاش بر بخورم . براي رم هم همون GSkill بهتره و براي SSD بودجه جدا دارم .
اما بازم ميترسم بقول شما بلايي كه سر سري 700 اومد سر 900 هم بياد
بازم تشكر

روی کاغذ بین GTX 960 ها زوتک AMP! Edition و EVGA اول هست، بعد از اینا گیگا و ایسوس و ...

mousso
08-06-16, 12:30
بله کافیه .با صبر کردن ضرر نمیکنید . چون قیمت های این سری افت میکنه .

سلام مجدد
قصد خريد مانيتور رو هم گرفتم
تا قيمت 500-550 مورد خوب چيه سازگار با سيستم بالا ؟
نظرتون دربراه LG 22MP57HQ-P چيه ؟
اگه يكم ارزون تر هم باشه بهتره
مثل BenQ Full HD GW2270H

AMD>INTEL
08-06-16, 14:17
سلام مجدد
قصد خريد مانيتور رو هم گرفتم
تا قيمت 500-550 مورد خوب چيه سازگار با سيستم بالا ؟
نظرتون دربراه LG 22MP57HQ-P چيه ؟
اگه يكم ارزون تر هم باشه بهتره
مثل BenQ Full HD GW2270H

BenQ Full HD GW2270H
این مونیتور خوبه . الجی یک مقدار نور بکلایتش زیاده . میتونستی هزینه کنی و سام بگیری خیلی بهتر بود .