PDA

مشاهده نسخه کامل : سیستم مورد نیاز بازی Need For Speed : Rivals و مشکلات این بازی

0reza666
09-05-16, 15:34
با سلام. این مشخصات سیستم بازی نت فور اسپید ریوالز است.

حداقل سیستم مورد نیاز

CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
RAM: At least 4 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better
DIRECTX: DirectX 10.1 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection

سیستم پیشنهادی

OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7 Recommended is Windows 8 64-bit
CPU: Intel Quad Core CPU, AMD Duo Core CPU
RAM: At least 8 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or better
DIRECTX: DirectX 11 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection

.................................................. ......

من کلی در گوگل سرچ کردم و خیلی از راه ها نوشته شده که یه راهش مینویسم اینجا

راه حل درست کردن سرعت بازی :

اول به فولدری که بازی را ریختید برید سپس روی ایکون بازی کلیک راست کرده سپس گزینه ی send to desktop را بزنید

سپس روی شورت کاتی که روی دسکتاپ درست کرده اید کلیک راست کرده و در قسمت target دقیقا عبارت زیر را تایپ کنید

فقط در قسمت Target به این توجه کنید که باید بعد از ( " ) که بعد از exe نوشته شده یه Space بزنید و بعد عبارت رو کپی کنید....

-GameTime.ForceSimRate 20-

اینم عکس برای راهنمایی بیشتر

Only the registered members can see the link

حالا مشکل اینجاست که بعد گذاشتن این کارا دیگه دکمه اخر فیلم اموزشی که در بازی نشون میده نمیره یعنی دکمه page up ضاهر نمیشه تا بزنیم کامل بریم تو مسابقه و تاره دلیلش چیه با این کد کوندی انگاری حل میشه ولی هر کس این بازی داره و تست کنه میفهمه که تا رفتن داخل بازی2بار فیلم اموزشی پخش میشه که بار اول رد میکنه بار دوم نمیکنه و نمیشه اون دکمه پر رنگ بشه و بریم تو بازی.

بدون اضافه کردن این کد میاد و سی دی بازی هیچ مشکلی نداره ولی کوند دیگه کلا تو نت هم نوشتن این نسخه بازی نت فور اسپید به صورت کامل باگ داره و باید منتظر نسخه جدید بود ولی بازم راحی برای دور زدن هستا ممنون میشم شما هم یه راهای رو بگین در همین تاپیک

اینم تست کردم ولی بازم همینطوریه و دکمه اخر نمیزاره ضاهر بشه

-GameTime.MaxSimFps 18+ -GameTime.ForceSimRate 18+
-GameTime.MaxSimFps 17 -GameTime.ForceSimRate 22.0

البته خودم بعد 1 ماه دستگاری کردم و به نتیجه ای رسیدم اون عداد خودتون کم زیاد کنید به نتیجه میرسید چون بستگی به سیستم هر کس داره که تا چقدر سرعت زیاد کنیم بکشه.

.................................................. ............

(یکم متنم طولانی شد ولی ممنون میشم همه رو بخونید جوابم بدین) من میدونم که این بازی قدیمیه و گرافیکم ضعیفه. ابدیت جدید که اخرین ابدیت برای این بازیه 1.4 هست هم ریختم تمام پیش نیاز بازی نصب و بروز هستن جدید جدید همنطور که بالا نوشتم بعضی مراحل یکم افت فریم داره و باز هم میگم میدونم بازی بد بهینه شده ولی سوال پرسیدم ایا راه دیگه هست یکم دیگر رونترش کرد نظر شما چیه؟؟؟ اینم بگم. یکم یعنی تا جای که بشه همین گرافیکمو اورکلاک هم کردم...

salpc
09-05-16, 17:28
درود
این بازی فریم رو روی 30 قفل کرده و نمیشه در حالت معمول بیشتر فریم گرفت به همین دلیل هم افت فریم داره و تنها راه حل اینه که تمام تنظیمات گرافیک رو روی حداقل بزاری.
اون ترفند شرتکات بازی میاد سرعت بازی رو افزایش میده و (چشم فکر میکنه فریم افزایش پیدا کرده)، از کاری که با بازی ها میکنن خیلی متنفرم فریم رو لاک میکنن که چی بشه !!
هر کس خواس با 30 بازی کنه یه نرم افزار مانیتورینگ میزنه روی 30 .

0reza666
09-05-16, 18:22
خوب اینارو که میدونم چون در انجمن دیگه یک سال پیش مطرح کردم گفتم اینجا هم بپرسم بلکه راه جدیدی دوستان داشتن. من کل هارد با بازی پر کردم. و بعد همه رو حذف کردم و الان فقط دوتا بازی دارم بگزریم. صد در صد تنضیمات پایین میارم با این گرافیک ضعیفی که دارم والا خخخ الان نر افزار چی هست داریش.
به زودی گرافیک عوض میکونم یه گرافیک 750 تی یا یه گرافیک 950 میگیرم خلاص...

0reza666
10-05-16, 14:00
یعنی هیچکس راه دیگه برای یکم روندتر کردن این بازی نمیدونه بگه. چون فعلا نمیتونم گرافیکم عوض کنم.

AMD>INTEL
10-05-16, 14:14
این کارها را انجام بده
NFS Rivals Lag fix-How to get upto 60 FPS for Need for Speed (Only the registered members can see the link)

0reza666
10-05-16, 15:03
یعنی اصلا دمت گرم وای عالی شد از 30 فریم پایین نمیاد هیچ مرحله ای واقعا ممنون این پیدا کردی. همش میخواستم رزولیشن تصویر که 768 / 1024 بود پایین بیارم و نمیشود ولی با این راه میشه کمش کرد. و الان 480 / 640 شده و عالیه...

با اجازت میخوام اون مطالب اینجا بزار چون میترسم یهو از اون سایت خارجی حذف بشه یا اون سایت دیگه باز نشه برام...

.................................................. .................

NFS Rivals Lag fix-How to get upto 60 FPS for Need for Speed

by Gamunate (Only the registered members can see the link) · October 6, 2014
NFS Rivals is the latest game released in the Need for speed series. This is a racing game in the open world environment like Need for speed 2012. You can free roam on the roads to find races,Most wanted countdown’s etc. Also, you can repair your car,upgrade it by visiting the Garage.This game is released for Microsoft Windows, PS3 and Xbox 360 on November 19,2013. They have also released PS4 and XBOX one version of this game in the same month. Unlike Most wanted, this game is much similar to NFS Hot pursuit. Player can take role of Racer and even a cop.I love playing like a Cop because I’ll have more powers. However, both of them have their own complexities.
Anyway, today here I will show you two simple tips with which you can run NFS Rivals Without lag on your PC. You may have suffered playing Need For speed rivals with lag and very less FPS.But,after using this method,you can easily get an FPS upto 60. This method will definitely work for all of you but there is a caution.In this method,you have to change some settings and codes of a File in the program files of the game. This may cause more processing and your Processor may get over heated in a less period of time. Anyway, if you have a Bad processor, better upgrade it. Now,have a look at the method below to fix NFS Rivals Lag.
NFS RIVALS Screenshots:

.................................................. .................................................. .............

Methods to Fix NFS Rivals Lag:
Method 1:
1) First of all,go to program files and find Need for Speed Rivals Folder.
2)Then,create a Desktop Short-cut for Need for Speed exe file on your Desktop by left-clicking on the Exe file and selecting “Create a Desktop Shortcut” (NFS14.exe)
3)Then go to the Desktop and left click on the Shortcut and select Properties.
4) Now in the Target Field,paste “-GameTime.MaxSimFps 18+ -GameTime.ForceSimRate 18+ ” (Without “‘s). This should work for 32/64 Bit.If this did not work,try for method 2.
Method 2:
This method is similar to that of Method 1.In this method,you have to create shortcut for NFS14_x86.exe .
If these 2 methods did not work in fixing Lag of NFS rivals,follow the third method.
Method 3:
As you know,the game suggests the Minimum resolution to be 1024X760.But,you can bring it down to 640X480 by following this method.
1) In this method,Go to “C:\Users\XYZ\Documents\Ghost Games\Need for Speed(TM) Rivals/Settings
2)Then,search for GAMESETTINGS file in the folder.After finding it,open it with notepad.
3)After opening,change the content of the file to the text given below.(Just delete the previous text and paste the text given below)
TEXT:

[Display] SSAOLevel=0
LockTo30=true
HiResTextures=false
FitToVertical=true
ParticleShadows=false
HeadlightShadows=false
Scattering=false
FrameLatency=0
MotionBlurLevel=0
ReflectionDetailLevel=0
LodScaling=0
VfxDetail=0
ScreenScale=0
Brightness=0
Contrast=0
Width=640
Height=480
GammaRamp=0.590
[Hardware] AdapterNumber=0
OutputNumber=0
[Settings] ShadowMapLevel=1
Webcam=
[Sound] MusicVolume=0
SfxVolume=7
SpeechVolume=7
SpeakerSetup=0
Reverb=1
[Gameplay] EnableVibration=true

you have found solution. After following this guide, you will definitely find increase in FPS rate. Thanks for reading. Happy Gaming

...

AMD>INTEL
10-05-16, 15:35
یعنی اصلا دمت گرم وای عالی شد از 30 فریم پایین نمیاد هیچ مرحله ای واقعا ممنون این پیدا کردی. همش میخواستم رزولیشن تصویر که 768 / 1024 بود پایین بیارم و نمیشود ولی با این راه میشه کمش کرد. و الان 480 / 640 شده و عالیه...

با اجازت میخوام اون مطالب اینجا بزار چون میترسم یهو از اون سایت خارجی حذف بشه یا اون سایت دیگه باز نشه برام...

.................................................. .................

NFS Rivals Lag fix-How to get upto 60 FPS for Need for Speed

by Gamunate (Only the registered members can see the link) · October 6, 2014
NFS Rivals is the latest game released in the Need for speed series. This is a racing game in the open world environment like Need for speed 2012. You can free roam on the roads to find races,Most wanted countdown’s etc. Also, you can repair your car,upgrade it by visiting the Garage.This game is released for Microsoft Windows, PS3 and Xbox 360 on November 19,2013. They have also released PS4 and XBOX one version of this game in the same month. Unlike Most wanted, this game is much similar to NFS Hot pursuit. Player can take role of Racer and even a cop.I love playing like a Cop because I’ll have more powers. However, both of them have their own complexities.
Anyway, today here I will show you two simple tips with which you can run NFS Rivals Without lag on your PC. You may have suffered playing Need For speed rivals with lag and very less FPS.But,after using this method,you can easily get an FPS upto 60. This method will definitely work for all of you but there is a caution.In this method,you have to change some settings and codes of a File in the program files of the game. This may cause more processing and your Processor may get over heated in a less period of time. Anyway, if you have a Bad processor, better upgrade it. Now,have a look at the method below to fix NFS Rivals Lag.
NFS RIVALS Screenshots:

.................................................. .................................................. .............

Methods to Fix NFS Rivals Lag:
Method 1:
1) First of all,go to program files and find Need for Speed Rivals Folder.
2)Then,create a Desktop Short-cut for Need for Speed exe file on your Desktop by left-clicking on the Exe file and selecting “Create a Desktop Shortcut” (NFS14.exe)
3)Then go to the Desktop and left click on the Shortcut and select Properties.
4) Now in the Target Field,paste “-GameTime.MaxSimFps 18+ -GameTime.ForceSimRate 18+ ” (Without “‘s). This should work for 32/64 Bit.If this did not work,try for method 2.
Method 2:
This method is similar to that of Method 1.In this method,you have to create shortcut for NFS14_x86.exe .
If these 2 methods did not work in fixing Lag of NFS rivals,follow the third method.
Method 3:
As you know,the game suggests the Minimum resolution to be 1024X760.But,you can bring it down to 640X480 by following this method.
1) In this method,Go to “C:\Users\XYZ\Documents\Ghost Games\Need for Speed(TM) Rivals/Settings
2)Then,search for GAMESETTINGS file in the folder.After finding it,open it with notepad.
3)After opening,change the content of the file to the text given below.(Just delete the previous text and paste the text given below)
TEXT:

[Display] SSAOLevel=0
LockTo30=true
HiResTextures=false
FitToVertical=true
ParticleShadows=false
HeadlightShadows=false
Scattering=false
FrameLatency=0
MotionBlurLevel=0
ReflectionDetailLevel=0
LodScaling=0
VfxDetail=0
ScreenScale=0
Brightness=0
Contrast=0
Width=640
Height=480
GammaRamp=0.590
[Hardware] AdapterNumber=0
OutputNumber=0
[Settings] ShadowMapLevel=1
Webcam=
[Sound] MusicVolume=0
SfxVolume=7
SpeechVolume=7
SpeakerSetup=0
Reverb=1
[Gameplay] EnableVibration=true

you have found solution. After following this guide, you will definitely find increase in FPS rate. Thanks for reading. Happy Gaming

...

خواهش میکنم خوشحالم مشکلت حل شد .

0reza666
12-05-16, 14:21
در مرحله پلیس یه ماشین هست به اسم onw:1 و اون در مرحله دزد نیست تا اینجا هیچ. در یوت^^و^^یوب یه فیلم دیدم همین بازی نت فور اسپید ریوالز اون ماشین تو مرحله دزد اورده. دوستانی میگن نسخه دیگه این بازیه ایا درسته و اون نسخه چیه بزارید برای دانلود...

من هم نسخه ریولدد دارم هم نسخه بلاک باکس ولی اینطوری نیس. اسم ویدیو و اسم ماشین اینطوری بود

Need For Speed: Rivals PC: Fully Upgraded Koenigsegg Agera One:1 Racer Gameplay

salpc
12-05-16, 14:24
یه مرحله ش فک کنم چپتر 6 یا 5 بود که باید با Koenigsegg Agera میرفتی .

AMD>INTEL
12-05-16, 14:25
دوست عزیز لینک سایت که دسترسیش در داخل ایران مسدوده را نگذارید و از کلمه فندق شکن هم استفاده نکنید .چون سایت را با مشکل مواجه میکنید .

0reza666
12-05-16, 14:27
.

نه اصلا تو مرحله دزد این نیس و فقط یه فراری میاد اون ماشینی که گفتم اصلا تو مرحله دزد نیس چه باید کرد؟ من خودم حتی از سیو دوستانم استفاده کردم ولی اون ماشین اصلا تو مرحله دزد نیس. خیلی دوست دارم اون ماشین تو مرحله دزد بیارم ایا راهی هست؟

.

باشه الان متوجه شدم و دیگه بکار نمیبرم.

0reza666
12-05-16, 22:06
من در این یه سایتی یه چیزی پیدا کردم. انگاری باید ابدیت 1.4 و سیو بازی هم که برای اون ماشینه باید پیدا کرد خوب کجاست اون سیو مخصوص که اون ماشین بیاره

ابدیت 1.4 که زدم سیو هم خیلی دانلود کردم و نیومد از سیو خودمم رفتم که خودمم تک تک تلاش کردم و همه ماشین ها بازن. فیلم در یه سایتی که ادرسش نمیتونم بزارم هم دیدم ابدیت جدید و سیو جدید میخواد تا اون ماشن جزوه مرحله دزد بشه. کسی نیس کمک کنه؟

salpc
12-05-16, 23:10
من هم نسخه ریلودد و هم نسخه بلک باکس رو رفتم اون ماشین " کونگسگ آگرا " بود.

0reza666
12-05-16, 23:31
اون ماشین هست که. اما تو مرحله پلیس یکم دقت کن من چی میگم.

2 سال این بازی رو سیستمم دارم یعنی نمیدونم چی به چیه؟

اگه تو واقعا اون ماشین تو مرحله دزد داری از بازی یه فیلم بگیر بزار ببینم خخخ

و باز اگه داریش ابدیت بازی و کرک و سیو بازی بده تا منم اون ماشین داشته باشم دیگه...

یه سر به اپارات بزن پر ویدیو من و ریوالزه به اسم 0reza666 میگم مرحله دزد اون ماشین نیس...

من پیدا کردم در سایت های خارجی و یوتویوب هم ویدیو اموزش گذاشتن اینکه چطور اون ماشین اضافه بشه به مرحله دزد ولی پاک کردن چطور از یه سایت خارجی دیگه پیداش کنم خدا میدونه

باید اینارو دانلود کرد که حذفش کردن از اون سایت خارجی

خوب ابدیت و کرک از سایت های ایرانی میشه دانلود کرد و دارمشون ولی اون ( دل سیو ) چیه اون مهمه و اون ندارم. البته بنظر من ابدیت کرک و دل سیو باهم باید یکی باشه. کاشکی از یه سایت خارجی دیگه این سه تارو پیدا میکردم و حلش میکردم دیگه...

.

راستی تو این ماشین تو مرحله دزد داری؟

نه نداری هیچکس نداره با اون چیزی که من درخواستش کردم و پیدا کنم 4 تا ماشین جدید به قسمت دزد و 4 تا ماشین جدید به قسمت پلیس اضافه میشه حالا متوجه میشی چی میگم...
حالا کمک کن پیدا کنم تا همه استفاده کنن

0reza666
13-05-16, 12:34
باز یکی دیگه پیدا کردم ایندفعه حذف نیس ولی رایگان نیس اه...

.......................... حذف شد ......................

منکه این سایت رفتم فندق شکن نمیخواست حالا دیگه نمیدونم...

AMD>INTEL
13-05-16, 13:10
دوستان برای بار دوم عرض میکنم . لینک هایی که مسدود هستند داخل ایران را بگذارید . سایت ممکنه دچار مشکل بشه پس دقت کنید .

0reza666
13-05-16, 13:46
اینم عکس ماشین های که بعد اون ابدیت سیو و کرک و کولا دیگه اگه پیداش کنیم اضافه میشه به مرحله دزد و پلیس.

.
.
.
.
.
.
.
.

کی میتونه پیدا کنه بزاره دانلود برای استفاده همه؟؟؟

اوف

...

اخرای ویدئو ببینید چه ماشین های هست چطور ما هم این ماشین هارو داشته باشیم.

....

0reza666
14-05-16, 11:23
بالا طولانی شد ولی کامل بخونید جواب بدین دیگه.

من حتی از این سایت هم بازی دانلود کردم و اونا گفتن هست ولی نبود 4 تا ماشین اضافه نشد چطور پیدا کنم این نسخه رو اخه اه

دانلود Need For Speed Rivals - V.1.4 All DLC برای PC با لینک مستقیم | GamingMaster (Only the registered members can see the link)

و این عکس از ویدیو یوتویوب گرفتم ببینید 4 تا ماشین جدید اضافه کرده به مرحله دزدش

ماشین های توپ... راه حل چیه چطور منم بتونم این مورد حل کنم. راهنمایی..........

0reza666
14-05-16, 23:42
.

خوب تو که انقدر انگلیسیت خوبه از سایت خارجی و یا یوتویوب دیدن کن و برام حلش کن دیگه. یا بالا نوشتم تو اگه مرحله دزد هم اون ماشین های که عکسش گذاشتم داری فیلم بگیر ببینم واقعا داریا. اگه داشتی کل اون بازی بدی بهم. میشه سایت های خارجی بگردی و این مورد ردیف کنی بدی بهم واقعا احتیاجش دارم سیستم قویع نباشه ولی ضعیف نیس کل سبستم فقط این بازی نصبه چون خیلی دوستش دارم. من اون چهار تا ماشین که اضافه شده میخوام. عکس بالا...

AMD>INTEL
14-05-16, 23:44
عکسها را در اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید .
Welcome to آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload! (Only the registered members can see the link)

salpc
15-05-16, 01:37
درود
این نسخه هست که اون ماشین ها رو داره (فک کنم سافت گذر این نسخه ش رو داشته باشه )
Need for Speed Rivals Complete Edition (Only the registered members can see the link)
Abnormal Traffic Detected (Only the registered members can see the link)

0reza666
15-05-16, 03:52
.

خوب چطور دانلودش کنم این دو ادرس رفتم چیزی برای دانلود نیس که...

من این تو سافت گذر پیدا کردم

Need For Speed Rivals Update v1.4 (Only the registered members can see the link 1.4)

انتی ویروس غیر فعال کنید. ایا همینه؟ البته رایگانم که نیست...

اینجا هم به تازگی دانلود کردم و میگفت اون ماشین هارو داره در صورتیکه نداشت

دانلود Need For Speed Rivals - V.1.4 All DLC برای PC با لینک مستقیم | GamingMaster (Only the registered members can see the link)

حالا چه کنم هر دو ابدیت 1.4 نوشتن دیگه چه فرقی دارن اخه...

salpc
15-05-16, 08:07
این نسخه compelete edition هست اون ماشین ها رئ هم نوشته داره .
Only the registered members can see the link-14664
فقط لینک اش رو باید چک بکنی کدوم کار میکنه.

0reza666
15-05-16, 10:02
با اینکه نسخه compelete edition باز میترسم نباشه درسته نوشته ماشین one1 داره خوب احتمالا مرحله پلیس داره میگه که داره.
فقط یه لینک درسته و بازی دانلود میشه

Up07.net - Download File ID= 284071 (Only the registered members can see the link)

و البته خیلی هم طول میکشه. میگین ریسک کنم. دانلود کنم و باز مرحله دزد اون 4 تا ماشین نداشت چی؟

منم گشتم این پیدا کردم

Need For Speed Rivals Free Download | Online Games Ocean (Only the registered members can see the link)

...

salpc
15-05-16, 10:06
نه تو این نسخه اضافه شده.

0reza666
15-05-16, 13:57
.

.

به احتمال زیاد این نسخه هم الکیه اخر من با دیدن فیلم یوتویوب و یه سایت خارجی پیدا کردم ابدیت و کل دی ال اس هارو پیدا کردم دانلود و نصب کردم و باز ماشینی اضافه نشد عکس از سایت خارجی خود ادرس سایت خارجی نمیشه گذاشت اینجا

و سیو هم اصلا نمیومد. یا مشکل از سیو که ماشین جدید اضافه نمی کنه یا باید حتما سی دی اورجینال خرید و انلاین بازی کرد یا یه مشکلی هست دیگه.

نظر شما چیه دوستان؟؟؟

0reza666
16-05-16, 05:31
.

...

این نسخه compelete edition هست اون ماشین ها رئ هم نوشته داره .
فقط لینک اش رو باید چک بکنی کدوم کار میکنه.

من شب ها دانلود رایگان دارم و درسته دانلود منیجر قابلیت ایست داره ولی بعد روز بعد میزنم برای ادامه دانلود خطا میده و میگه از اول دانلود کنید خوب 7 گیگه من شب ها رایگان خودش بکشه فقط میتونم 3 گیگ دانلود کنم حالا میگید این مورد چیکار کنم؟ بقیه چیزای که دانلود میکنم اینطور نیست و بزنم ایست و روز بعد بزنم ادامه دانلود میشه به خوبی این مورد اینطوری شده...

.

این پیدا کردم ولی لینک مستقیم باید بده چیزی که دارم دانلود میکنم دیگه اینکه من دارم دانلود میکنم لینک مستقیم نمیده تا طبق راهنمایی این سایت پیش برم.

اموزش تصحیح کردن دانلود ناقص در دانلود منیجر IDM | شیرین وبفا (Only the registered members can see the link)

و

آموزش ادامه دانلود پس از انقضای لینک مستقیم | وبلاگ آپلودبوی (Only the registered members can see the link)

...

0reza666
17-05-16, 12:26
.

خوب من بلخره این نسخه دانلود کردم ولی ماشین اضافه نشده که.
سیو هم که دانلود میکنم اینطوریه 1234567890 ولی مال من اینطوری 12345678 بخاطر همین سیو نمیاره ولی مال من تا 8 هست میاره و همون ماشین هاست. از اولم برم باز ماشین نیس حالا میگی چه کنم؟ 1 ساعت بازی کردم دیدم هیچی باز همون ماشین ها هست چیزی نیس که بخوام قفلشون باز کنم. چه باید کرد راه حل؟؟؟

0reza666
18-05-16, 13:02
دوستانی هم در انجمن های دیگه گفتن کرک هم تست کنم جدیدترین کرک هم که ادرس دادن تست کردم ولی باز نشد

Need for Speed: Rivals / NFS 14 - Game Fix No-CD No-DVD PC Trainer | GameCopyWorld (Only the registered members can see the link)

اخه راه حلش چیست؟ دیگه همه راه هارو تست کردم که...

0reza666
19-05-16, 17:48
میشه یکی راهنمایی کنه تا به نتیجه ای برسم...دیگه همه راه هارو تست کردم که...

salpc
19-05-16, 23:19
طبق گفته خودشون تو نسخه complete باید میبود. (نمیدونم والا از کارای EA)

0reza666
20-05-16, 11:44
. EA)

من بلخره ماشین one1 در مرحله دزد اوردم فقط همین ماشین اوردم حالا چطوری؟ انقدر تو یوتویوب گشتم یه پسر خارجی سیو گذاشته بود سیو با شماره ای که مال منم همینطوریه یعنی 12345678 و زدم دیدم میاره) ولی ماشین دیگه ای اضافه نشد مثل بنز باید اضافه میشود که نشده

دیدین بالا گفتم مشکل از سیو هست.

مشکل اصلا دی ال اس نیست چون با نسخه قدیمی ریوادد ولی ابدیت 1.4 اون سیو زدم ماشین میاره. همینطور که نوشتم مشکل سیو هست. اگه میشه سیو برام پیدا کنید لطفا

salpc
20-05-16, 11:51
اینم سیو ولی نمیدونم اون ماشین ها هست یا نه (چک ش کن.)
(اگه کار نکرد اسم سیو رو به سیو خودت تغییر بده)

[PC] Need for Speed Rivals Save Game (Only the registered members can see the link)

0reza666
20-05-16, 12:16
.

هر 4 تا سیو که برای دانلود هست دانلود و تست کردم. سیو کامل هست ولی زد ماشین one1 هم پروند و اون ماشین نیست خخخ بجای اینکه اون 4 تا ماشین که عکسش بالا گذاشتم اضافه بشه بدتر پروند این سیو بدرد نخورد ممنون میشم سیو دیگه پیدا کنید البته فقط از سایت های خارجی پیدا کنید چون سیو های ایرانی که اصلا اون ماشین هارو ندارن.

0reza666
21-05-16, 16:28
کسی نیس این مورد کمک کنه تا به یه نتیجه ای برسم...

کسی نیس این مورد کمک کنه تا به یه نتیجه ای برسم...

کلا باید 4 تا ماشین دیگه به مرحله دزد اضافه بشه به اسم های. Jaguar CX-75 . One:1 .Mercedes-Benz .Lamborghini2013 Gallardo LP570-4 اینارو تو فیلم تو یوتویوب دیدم. که من با ابدیت 1.4 dlc هارو دارم ولی سیو ندارم. و همینطور که بالا نوشتم یه سیو پیدا کردم شانسی و ماشین one1 بود تو مرحله دزد حالا سه تا ماشین دیگه مونده.

0reza666
23-05-16, 08:40
با سلام. بلخره خودم حلش کردم. این پیام هم دادم که بگم دیگه دوستان سعی نکنن چون خودم ردیفش کردم.

mahdian57
23-05-16, 09:08
چیکار کردین؟
چون من هم یه Save داشتم یکیشونو میاره و بقیه خبری نیست ازشون
یه Saveدیگه هیچکدومو نداره و آخری هم لاک میاره

0reza666
23-05-16, 09:18
با فندق شکن به یوتویوب مراجعه کن ویدیو گذاشتن با دقت ببین راهش پیدا میکنی. باور کن خودم پول فندق شکن دادم یک ماهه. کلی فایل. ابدیت. و سیو دانلود کردم که هیچی به هیچی 1 گیگ فقط چیزای چرت دانلود کردم. بماند چقدر فیلم انلاین نگاه کردم و کلی هم انطوری شارژم رفت. فقط برو یوتویوب بنویس دی ال اس ریوالز یا سیو ریوالز کلی مطالب میاره. من الان دقیق لینک دانلود اون ویدیو ندارم وگرنه میدادم بهت گرچه اینجا هم نمیشه لینک اون سایت گذاشت ایراد میگیرن البته اگه لینک اون فیلم داشتم خصوصی بهت میدادم یا ایمیل میکردم بهت.ولی لینک ندارم از مروگر حذف شد کل مروگر هستوری پاکیدم.

ولی اگه عین من عشق ماشین و اشتیاق بدی به این بازی و دنبالش بگیری حتما به نتیجه میرسی باور کن. عین من سر سخت باش خخخ. این ویدیو فقط ماشین one1 اضافه کرده بودم هست بعدا سر فرسط ویدیو از ماشین های که اضافه کردم میگیرم میذارم.

من (reza666) و ماشین one1 در بازی نت فور اسپید ریوالز (Only the registered members can see the link)

راستی حتما باید نسخه Need for Speed Rivals Complete Edition داشته باشی. لینک دانلود تو همین تاپیک صفحه های قبل هست. که دوستان زحمت کشدین پیدا کردن گذاشتن برای دانلود.

0reza666
23-05-16, 10:20
تمام ماشین های که باید در نت فور اسپید ریوالز باشه به لیست ماشین های دزد اضافه شده نسخه کامل.کامل بازی نت فور اسپید ریوالز

دوستان حتما نسخه ای که بالا نوشتم دانلود کنید 10 تا ماشین اضافه میشه به مرحله دزد که خودتون میتونید در این ویدیو که من گرفتم ببینید.

اضافه کنم اگه نسخه ریلودد و نسخه بلاک باکس دارید فرامش کنید چون بعد تو سیو به مشکل میخورد. حالا چطور یهو میبینید ماشین اضافه شده ولی میزنید بره مرحله پلیس نمیره چون ابدیت 1.4 هم بزنید به این نسخه ها باز دی ال اس داغون میکنه بهترین راهی که هست و نوشتم اون نسخه هست و گفتم دانلود کنید... موفق باشید.

0reza666
04-06-16, 00:09
.

میتونی برام این نسخه بیدا کنی بزاری برای دانلود.

Need for Speed Rivals FULL UNLOCKED

من یکم گشتم این سایت بیدا کردم

دانلود بازی Need for Speed Rivals برای PC نسخه FULL UNLOCKED (Only the registered members can see the link)

ولی نمیشه دانلود کرد... برای اورجین و انلاین بازی کردن میخوام این نسخه رو

salpc
04-06-16, 01:49
درود
دانلود بازی Need for Speed Rivals Deluxe Edition برای PC (Only the registered members can see the link)
(ولی نمیدونم آنلاین میشه یانه.)

0reza666
04-06-16, 06:50
.

ممنون ولی نمیشه شما دقیق همین نسخه ای که نوشتم بیدا کنید و بزارید برای دانلود.

Need for Speed Rivals FULL UNLOCKED

..

0reza666
05-07-16, 00:12
اینم کل ویدیوهای من در اپارات و نت فور اسپید ریوالز. حتما سر بزنید لایک کنید خخخ

آپارات - ویدیو های کاربر (Only the registered members can see the link)

اخر این نسخه Need for Speed Rivals FULL UNLOCKED پیدا نکردم تا دانلود کنم و بتونم انلاین بازیش کنم:1. (26):حیف شد...

amigames
07-07-16, 08:51
اینم کل ویدیوهای من در اپارات و نت فور اسپید ریوالز. حتما سر بزنید لایک کنید خخخ

آپارات - ویدیو های کاربر (Only the registered members can see the link)

اخر این نسخه Need for Speed Rivals FULL UNLOCKED پیدا نکردم تا دانلود کنم و بتونم انلاین بازیش کنم:1. (26):حیف شد...

نسخه Unlocked معمولا بعد از مدتی لینک های آپلودشون پاک میشه و با لینک های کرک دار جایگزین میشه (البته نه لزوما همیشه). کافیه نسخه کرک دار رو دانلود کنید و فایل exe بازی رو پاک کنید تا origin دوباره شروع به دانلودش کنه (برای اطمینان در صورت تمایل از فولدر اصلی عکس بگیرید تا اگه فایل دیگه ای ام برای محکم کاری بهتره پاک بشه بهتون گفته بشه). برخی از نسخه های کرک دار هم فایل های کرکشون جدا هست و واسه همین فایل های دانلودیتون تا قبل کپی کردن کرک عین Unlocked میمونه (مثلا به نظر میاد این لینک (Only the registered members can see the link) کرکش جدا از خود بازی هست اما تست نکردم)

0reza666
16-01-17, 14:13
همش میخواستم این بازی تو تنضیمات بالا بازی کنم.
وبلخره کم کم قطعات کامپیوترم خریدم و ارتقاء دادم.
این ویدیو ببینید. نید فور اسپید ریوالز فول اچ دی 1920.1080 و اولترا

من(reza666)وفول اچ دی1920.1080 دربازی نیدفوراسپیدریوالز (Only the registered members can see the link)

و فول اچ دی

.