ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره انتی ویروس نود 32

0reza666
09-05-16, 07:05
با سلام.
چرا بعضی موقعه انتی ویروس نود 32 این اخطار میده و جای که فلش کشیدم بزنم میره و انتی ویروس سبز میشه و دیگه هیچ اخطاری نیست؟

Only the registered members can see the link

در کل این چیه و چرا وقتی سیستم روشن میکنم میاد بالا اینطوریه...

AMD>INTEL
09-05-16, 12:58
این اعلام میکنه سیستم نیاز به اسکن کامل داره .

elyartab
10-05-16, 08:31
خوب معلومه چی میگه. بخش Antivirus و Anti spyware شما غیر فعال شده و باید دوباره فعال کنید.

0reza666
12-08-16, 09:27
این چیه و چرا بعضی موقعه میاد

و چیکار کنم که تا هرگز نیاد. البته وقتی میاد گذینه سمت راست اولی میزنم میره.

AMD>INTEL
12-08-16, 13:45
این چیه و چرا بعضی موقعه میاد

و چیکار کنم که تا هرگز نیاد. البته وقتی میاد گذینه سمت راست اولی میزنم میره.

نسخه شماره چند رو استفاده میکنی ؟

0reza666
12-08-16, 13:50
من نسخه 8 دارم و از 9 نه خوشم میاد نه کار کردنش بلدم و نه حوصله دارم گیر سریال اینا باشم. دلت میاد 8 و کرک. دامی هست ولی چند روزی این مدلی شده دلیلشم نمیدونم. شایدم بخاطر اینکه از منیجر غیر فعال کردم تا ویندز سریعتر بیاد بالا اینطوری شده باشه.. چطور؟

AMD>INTEL
12-08-16, 13:51
من نسخه 8 دارم و از 9 نه خوشم میاد نه کار کردنش بلدم و نه حوصله دارم گیر سریال اینا باشم. دلت میاد 8 و کرک. دامی هست ولی چنر روزی این مدلی شده دلیلشم نمیدونم... چطور؟

به هرحال سازنده پیشنهاد میده به نسخه 9 اپدیت کنید . این پیغام هم طبیعی هست .

unlimited
12-08-16, 16:21
من نسخه 8 دارم و از 9 نه خوشم میاد نه کار کردنش بلدم و نه حوصله دارم گیر سریال اینا باشم. دلت میاد 8 و کرک. دامی هست ولی چند روزی این مدلی شده دلیلشم نمیدونم. شایدم بخاطر اینکه از منیجر غیر فعال کردم تا ویندز سریعتر بیاد بالا اینطوری شده باشه.. چطور؟

دوست عزیز اصلا گزینه آپدیت رو نزن که میره برای نسخه 9 و نسخه 9 نود 32 هم اصلا خوب نیست . چرا که من اینکار را کردم و نسخه 9 رو گرفتم و خیلی با سیستمم مشگل داشت و اذیت میکرد تا برگشتم به نسخه 8 و این وسط چقدر هم هزینه نت دادم برا آپدیتش .

0reza666
28-12-16, 16:53
.

یه سوال دیگه درباره انتی ویروس دارم.

اگه انتی ویروس هم دیس کنم و موقعه بالا امدن ویندز بالا نیاد. در سرعت بوت شدن کاری ندارم ایا مشکلی نداره و چون دیس شده و با ویندز بالا نمیاد

ایا محافضت همچنان میکنه از سایت یا خود سیستم؟ سایت گفتم چون بعضی سایت ها ویروسین سیستمم گفتم خوب میخوام بدونم بازم فعال میمونه انتی ویروس با اینکه تو تسک منیجر میخوام دیس کنم.

AMD>INTEL
28-12-16, 17:23
آنتی ویروس اگر پروسه هاش بسته باشه . هیچ حفاظتی نمیکنه .بستن اینترسکوریتی موقع بازدید سایت ها اشتباه ترین کار ممکنه .

0reza666
28-12-16, 17:29
نه فقط اگه تو تسک منیجر غیر فعال کنم که با ویندز بالا نیاد چی؟
باز فعال نیس و ویروسی میشه سیستم چه از طریق اینترنت چه فلش و چه ...
فقط میخوام تو تسک منیجر دیس کنم ایا این مورد اشتباه است؟
وگرنه اینجاچیزی دیس نیس

...

AMD>INTEL
28-12-16, 17:31
بعید میدونم عملکرد کامل داشته باشه . کلا eset بیشتر شبیه آنتی ویروسه تا خود آنتی ویروس .آنتی ویروسی که با هر سریالی فعال میشه

S M A R T
28-12-16, 17:37
نه فقط اگه تو تسک منیجر غیر فعال کنم که با ویندز بالا نیاد چی؟
باز فعال نیس و ویروسی میشه سیستم چه از طریق اینترنت چه فلش و چه ...
فقط میخوام تو تسک منیجر دیس کنم ایا این مورد اشتباه است؟
وگرنه اینجاچیزی دیس نیس

...

دوست عزیز غیر فعال کردن انتی ویروس در استارت اپ اشتباست الان کلی بدافزار مخصوصا باج افزارها اگه رو سیستم اجرا بشن بعد از ری استارت به سیستم اسیب میرسونن بارها از این موارد دیدم
ممکنه بدافزار بر روی سیستم شما اجرا شده اما با ری استارت کردن نود 32 قابلت اسکن استارت اپ از دست میده یا فایروالش نمیتونه جلو خروج اطلاعات توسط بدافزار بگیره و خیلی موارد دیگه.....:1. (29):

S M A R T
28-12-16, 18:28
در ضمن شما از نسخه 8 نود 32 استفاده میکنید جدیدترین نسخه 10 هست نصب کنید .کارایی بالاتری در مقابل باج افزارها (anti-ransomware)داره از الگوریتم های بروز تری استفاده میکنه:wink:

milad samadi
30-12-16, 14:49
سلام

تازه نسخه 10 رو نصب کردم

بعضی از سایت هارو بلاک میکنه

حتی بعد از غیر فعال سازی هم اجازه دسترسی نمیده
17041

AMD>INTEL
30-12-16, 15:15
سلام

تازه نسخه 10 رو نصب کردم

بعضی از سایت هارو بلاک میکنه

حتی بعد از غیر فعال سازی هم اجازه دسترسی نمیده
17041

Exclude a safe website from being blocked by your ESET Windows home product—ESET Knowledgebase (Only the registered members can see the link)

milad samadi
30-12-16, 23:16
مشکل حل نشد

17050

AMD>INTEL
30-12-16, 23:45
سایت ها را با WWW وارد کردید یا نه ؟

S M A R T
31-12-16, 01:14
مشکل حل نشد

17050

با اجازه استاد amd>intel

وقتی گزینه List of addresses excluded from checking انتخاب کردید در مرحله بعد رو گزینه add کلیک کنید و در پنجره باز شده دوباره رو گزینه add کلیک کنید و ادرس مورد نظر وارد کنید
اگه برطرف نشد کش مروگرم یه بار پاک کنید

0reza666
31-12-16, 14:36
.

سوالم جدیه. لطفا مسخره نکنید.

خود ویندز انتی ویروس داره برای کارهای روز مره یکم گشت گزار تو اینترنت. اونم جاهای که میدونی واقعا خوبه سایت های خوب. و دیگه فلش زدن دوستی که البته دوستی هم نداریم فلشش نصب سیستم کنیم که شاید ویروس داشته باشه و همون بازی های که داریم کرک هست یا بعضی کرک ها ویروسی یا ...

سوال اصلی ایا همین انتی ویروس جوابگو نیس؟ چون نمیخوام انتی ویروسی فعلا نصب کنم. امروز ویندز 10 جدید جدید
نصب کردم و بیلد بالا داره و دایرایکس هم جدیده و تو تنضمیات رفتم زده دایرایکس 12 و نمیخوام بی خود هاردم سنگین کنم. هاردم که بدسکتور داره میخوام زود بوت بشه بیاد بالا.

milad samadi
31-12-16, 15:03
آنتی ویروس رو حذف کردم

راحت شدم

S M A R T
31-12-16, 16:22
اتفاقا این یکی از سوالات مهمه
میتونی از انتی ویروس خود ویندوز استفاده کنی ولی این انتی ویروس میزان شناساییش در حد بقیه انتی ویروسا نیست اگر به سایتهای ناشناس سر نمیزنی میتونی استفاده کنی و در کنارش فایروال ویندوز هم فعال کنی

AMD>INTEL
31-12-16, 16:38
اینترنت سکوریتی رایگان شرکت کومودو به دلیل فایروال بسیار قدرتمند گزینه بسیار بهتری به جای ESET هست .

S M A R T
31-12-16, 16:55
من به شخصه از دو انتی ویروس خوشم میاد کسپر و کومودو فعلا رو سیستمم کومودو اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم البته کومودو یه مقدار برای کاربرهایی که با پرسش و پاسخ انتی ویروس اشنا نیستند میتونه مشکل افرین باشه اگر کاربر بتونه کار کردن با کومودو رو یاد بگیره الوده شدن سیستم خیلی سخت میشه

0reza666
31-12-16, 17:01
یه سوال کچلو
خیلی خوب میشود متوجه بشم در تنضیمات این انتی ویروس خود ویندوز چطور عین ویندز نود 32 میشه یه درایوی رو یا یه پوشه ای رو انتخاب کرد که اصلا اون ویروس کشی نکنه. حتی کلی ویروس توش باشه. این مورد ویروس برای این گفتم که من داخل پوشه مثلا 666 همه بازی هارو نصب میکنم و اون دیگه اصلا موقعه سرچ کل ویندز اون اصلا نبینه. برای نود 32 بلد هستم برای این انتی ویروس خود ویندوز بلد نیستم.

AMD>INTEL
31-12-16, 17:03
یه سوال کچلو
خیلی خوب میشود متوجه بشم در تنضیمات این انتی ویروس خود ویندوز چطور عین ویندز نود 32 میشه یه درایوی رو یا یه پوشه ای رو انتخاب کرد که اصلا اون ویروس کشی نکنه. حتی کلی ویروس توش باشه. این مورد ویروس برای این گفتم که من داخل پوشه مثلا 666 همه بازی هارو نصب میکنم و اون دیگه اصلا موقعه سرچ کل ویندز اون اصلا نبینه. برای نود 32 بلد هستم برای این انتی ویروس خود ویندوز بلد نیستم.

Exclude files or folders from scanning in ESET Windows home products—ESET Knowledgebase (Only the registered members can see the link)

0reza666
31-12-16, 17:09
.

فکر کنم منظورم بد متوجه شدید.

میگم برای نود 32 بلدم. برای این انتی ویروس خود ویندز که اسمش ... هست بلد نیستم. این انتی ویروس خود ویندز عکسش

برای این راهنمایی میخوام. که پوشه دلخواه یا درایو دلخواه دیگه ویروس کشی نکنه. اموزش لطفا

0reza666
02-09-17, 10:40
Exclude files or folders from scanning in ESET Windows home products—ESET Knowledgebase (Only the registered members can see the link)

ممنون میشم شماره سریال سالم و خوب بهم بدین. منکه هر چی تو گوگل گشتم همش الکی و قبول نمیکرد حی میگه اکتیو نیس اکتیو نیس انتی ویروس...

و اینکه اونجا نوشته 19 یعنی چی؟

0reza666
06-09-17, 10:34
خوب اون سوال خودم متوجه شدم. نوشته بود 19 یعنی 19 روز دیگه باطل میشود

.

خوب اینم از لیسانس و قانونی شدن انتی ویروس نود 32

درسته دیگه قانونی شده یا نه؟

0reza666
12-11-17, 20:59
یه سوال دیگه درباره این انتی ویروس دارم.

چرا این ورژن 10 تو استاراوپ نیس. میخواستم دیس بلی کنم که بعد بالا امدن ویندوز انتی ویروس نیاد ولی انگار عین ورژن های قدیمی نیست اصلا اون قسمت نیست. چه کار کنم؟

0reza666
13-11-17, 14:57
دوستان این برنامه معرفی کردن و منم نصب کردم

Autorun Organizer

ولی الان مشکل بدتر شده

خوب این برنامه نصب کردم الان تو تسک مینجر اضافه شده

اما تو تسک مینجر دیس بلی میکنم ر استارت میکنم باز میام میبینم ان بی هست و اینبار خود پنجره انتی ویروسم بلا میاد رو دکستاپ و انتی ویروسم تو تسک بار هست الان شد 2 تا مشکل؟

اصلا این برنامه معرفی کردین به کل حذف کردم ولی باز اینطوری تو تسک مینجر بدتر شد چه کنم؟ انگار ریجستری ویندوز دستکاری کرد.

دوباره نصب کردم اینکارو کردم باز همینطوریه

2 تا مشکل شد. من انتی ویروس در این برنامه معرفی کردم تو اون کادر بعد اینطوری شده فکر کنم برای همیشه تو ریجستری ان بلی شده

میشه بهم بگین چطور میتونم از ریجستری این دیسبلی کنم. الان 2 تا مشکل بوجود امده با اینکه با این برنامه اینکاراو کردم باز هم داخل محیط ویندوز میاد هم پایین رو تسک بار ببین

از ریجستری دیس کنم دیگه نمیاد دیگه با این برنامه بدتر شد.

اصلا برنامه خوبی نیست ر استارت کنیم همه چیز باز میاد تو تسک مینجر استار اپ.

لطفا راهنمایی کنید از ریجستری ویندوز چطور این دیس کنم؟

0reza666
13-11-17, 15:41
میخوام اصلا با بوت شدن ویندوز این انتی ویروس بالا نیاد

پیام بالارو بخونید الان مشکل دوتا شده اخه

Meysam_M69
13-11-17, 17:02
میخوام اصلا با بوت شدن ویندوز این انتی ویروس بالا نیاد

پیام بالارو بخونید الان مشکل دوتا شده اخه

میخوای کلا انتی ویروس غیر فعال کنی

0reza666
13-11-17, 17:05
نه فقط با بوت بالا نیاد اشتباه منظورم نگیرین غیر فعال نه فقط تو استار اپ نیست میخوام دیس بلی کنم با بوت بالا نیاد. دوستان اون برنامه معرفی کردن الان تو تسک منیجر امده ولی دیس بلی کنم بعد ر استارت باز ان بلی میزنه و الان بدتر شده هم تو دکستاپ پنجره انتی ویروس میاد هم تو نوار وضیفه. که اول فقط تو نوار وضیفه میومد الان انگار ریجستری دستگاری شده میشه راهنماییم کنی از ریجستری درستش کنم.

Meysam_M69
13-11-17, 17:27
نه فقط با بوت بالا نیاد اشتباه منظورم نگیرین غیر فعال نه فقط تو استار اپ نیست میخوام دیس بلی کنم با بوت بالا نیاد. دوستان اون برنامه معرفی کردن الان تو تسک منیجر امده ولی دیس بلی کنم بعد ر استارت باز ان بلی میزنه و الان بدتر شده هم تو دکستاپ پنجره انتی ویروس میاد هم تو نوار وضیفه. که اول فقط تو نوار وضیفه میومد الان انگار ریجستری دستگاری شده میشه راهنماییم کنی از ریجستری درستش کنم.
من خودم از کسپراسکی استفاده میکنم
ولی شما باید بتونید از طریق تنظیمات انتی ویروس اینکارو انجام بدید که وقتی ویندوز بالا اومد انتی ویروس رو صفحه دسکتاپ ظاهر نشه
اگه از تنظیمات انتی ویروس نتونستی
برنامه advanced system care نصب کن و از تب ToolBox سر برگ دوم برنامه Statup Manager باز کن ببین از طریق این برنامه میتونی اینکارو انجام بدی

0reza666
13-11-17, 17:31
حرفت درست ولی با برنامه ای که بالا دوستان معرفی کردن منم نصب کردم الان این انتی ویروس که قبلا به تسک منیجر و قسمت استار اپ اضافه نبود اضافه شده ولی همش ان بلی هست

دیس بلی کنیم ر استارت کنم باز ان بلی هست. اون برنامه این انتی ویروس از ریجستری یجوری بزور اورده تو قسمت استار اپ چون این ورژن نود32 ورژ10 اصلا تو قسمت استار اپ نمیومد در صورتی که ورژن های قدیمی میومد و به راحتی من غیر فعال میکردم. الان از ریجستری خراب شده. چه کنم الان؟

Meysam_M69
13-11-17, 17:39
حرفت درست ولی با برنامه ای که بالا دوستان معرفی کردن منم نصب کردم الان این انتی ویروس که قبلا به تسک منیجر و قسمت استار اپ اضافه نبود اضافه شده ولی همش ان بلی هست

دیس بلی کنیم ر استارت کنم باز ان بلی هست. اون برنامه این انتی ویروس از ریجستری یجوری بزور اورده تو قسمت استار اپ چون این ورژن نود32 ورژ10 اصلا تو قسمت استار اپ نمیومد در صورتی که ورژن های قدیمی میومد و به راحتی من غیر فعال میکردم. الان از ریجستری خراب شده. چه کنم الان؟
از طریق اون برنامه ای که گفتم انجام بده شاید disable شد
البته ورژن 11 اومده نسخه جدید نصب شاید مشکلت برطرف شد

0reza666
17-11-17, 16:24
از طریق اون برنامه ای که گفتم انجام بده شاید disable شد
البته ورژن 11 اومده نسخه جدید نصب شاید مشکلت برطرف شد

ورژن 11 نصب کردم باز این قسمت نمیشه دیس بلی کرد اصلا هرچقدر روش کلیک کنم دیس بلی انگار اصلا فعال نیست و نمیشه فعالش کرد.

و با بوت شدن ویندوز میاد بالا.

ویندوز که تازه عوض شده و هیچ دستگاری نشده چرا اینطوری میکنه این انتی ویروس در عجبم.

راه دیگه ای نیست؟

0reza666
18-11-17, 07:47
یه سوال دیگه درباره این انتی ویروس

بعضی موقعه اینطوری میشه این چیه میگیه

معنی ارورش چیه و چرا اینطوری میشه؟