سلام. هارد قدیمی 500 دارم و میخوام کنارش یه هارد ssd فقط برای ویندز و برای سریع بالا امدن ویندز بکار ببرم یعنی یه هارد 128 یا 120 یا 64 بستمه.
سوال اصلی میشه یه هارد معرفی کنید قیمت زیر 200 هزار تومان یا خود 200 هزار تومان باشه؟
از برند معتبر اگه سامسونگ این قیمت موجود بود که چه عالی نبود هم برند دیگه معرفی کنید بهم لطفا...
من این پیدا کردم ولی برند ناشناخته ای انگاری یا من نمیشناسم حتما هان خخ
ای دیتا ADATA Premier SP550 120Gb
قیمت 185 هزار تومان
یکی هم این پیدا کردم
ای دیتا ADATA Premier Pro SP600 64Gb
قیمت 160 هزار تومان
.
AMD>INTEL
06-05-16, 11:11
Zotac 120GB
قیمتش مناسبه حدود 200 تومن
mojtabapes
07-05-16, 01:05
چرا Samsung 850 EVO 120GB (Only the registered members can see the link) نمیخری قیمتش هم تو لیون کامپیوتر 214000 هزار تومنه
0reza666
01-07-16, 14:27
تاپیک
Only the registered members can see the link
یه سوال دیگه دارم.
ایا من هارد اس اس دی جدید بخرم باید همه چی از اول باشه؟
منظورم اینه من الان هارد اچ دی دی قدیمی ویندز روش نصبه و درایو سی هست دیگه چطور میتونم بدون اینکه ویندز حذف کنم کل درایو با اسم درایو که سی هست منتقل کنم به هارد اس اس دی جدید و دیگه ویندز حی عوض نکنم. منظورم متوجه شدین ایا این راه وجود داره اصلا؟
من یه درایو به اسم سی میخوام برای هارد اس اس دی درست کنم و ویندز رو این درایو نصب باشه و یه درایو دی که در هارد اچ دی دی هست همون بمونه. منتها الان درایو سی با ویندز رو هارد اچ دی دی هست من میخوام کل اون درایو با اسم منتقل کنم به هارد اس دی دی...
AMD>INTEL
01-07-16, 14:44
بهتره ویندوز روی ssd نصب کنید چون clone کردن پارتشین اطلاعات ویندوز به ssd رو توصیه نمیکنم . در ضمن باید پارتشین system reserved هارد هم موقع نصب ویندوز روی ssd پاک بشه و گرنه ویندوز از روی هارد بالا میاد نه ssd
ahmadii
17-07-16, 16:15
من یه هارد 128 کارکرده دارم قبلا روی لپتاپم بود الان اپگرید کردم به 250 و نیازش ندارم
خیلی خوب جواب میده اینکار، هارد ویندوزم رو همین بود و هارد 1 ترا هم با کدی گذاشته بودم خیلی خوب جواب میداد
ویندوز 10 نصب کردم روش و در 4 ثانیه بالا میاد!
0reza666
16-01-17, 14:16
Zotac 120GB
قیمتش مناسبه حدود 200 تومن
خوب الان یکم دلار رفته بالا. باز پیشنهاد شما همین برند و همین مدل هست؟
منکه تمام قطعات کامپیوترم تکمیل کردم فقط مونده هارد اس اس دی.
الان ارزانترین هارد اس اس دی و ضرفیت 120 یا 128 چه برندی و چه قیمتی هست.
فقط سرعت بالا امدن ویندوز برام مهمه همین.
AMD>INTEL
16-01-17, 14:29
خوب الان یکم دلار رفته بالا. باز پیشنهاد شما همین برند و همین مدل هست؟
منکه تمام قطعات کامپیوترم تکمیل کردم فقط مونده هارد اس اس دی.
الان ارزانترین هارد اس اس دی و ضرفیت 120 یا 128 چه برندی و چه قیمتی هست.
فقط سرعت بالا امدن ویندوز برام مهمه همین.
لایتون 120 گیگ
0reza666
12-11-17, 18:09
لایتون 120 گیگ
تشکر از کل راهنماییت
با بودجه ای که داشم این گرفتم
ADATA SU650 uitimate 120GB
230 تومان گرفتم.
البته 30 تومان هم برکت هارد با مخلفاتش گرفتم کابل سی دی اموزشی و ... داخل جعبه اش بود
AMD>INTEL
12-11-17, 18:36
تشکر از کل راهنماییت
با بودجه ای که داشم این گرفتم
ADATA SU650 uitimate 120GB
230 تومان گرفتم.
البته 30 تومان هم برکت هارد با مخلفاتش گرفتم کابل سی دی اموزشی و ... داخلش جعبه اش بود
مبارک باشه
0reza666
12-11-17, 21:54
خیلی ممنونم.
یه سوال. 16 تا 20 ثانیه در محیط ویندوزم و کاملا اماده بکاره. ایا خوبه یا نورماله یا ضعیف؟
AMD>INTEL
12-11-17, 22:16
خیلی ممنونم.
یه سوال. 16 تا 20 ثانیه در محیط ویندوزم و کاملا اماده بکاره. ایا خوبه یا نورماله یا ضعیف؟
بستگی به برنامه ها استارت اپ داره . اگر زیاد باشه طبیعی هست در کل خوبه
Meysam_M69
12-11-17, 23:57
خیلی ممنونم.
مبارکت باشه به سلامتی استفاده کنی
اگه میخوای برنامه های استارت اپ ویندوز سریع اجرا بشه ترفند زیر اجرا کن
XFXForce
13-11-17, 01:38
بستگی به پردازنده تون هم داره و ویندوزتون و اینکه چه نرم افزار ها و سرویس هایی با ویندوزتون لود میشن.
من سیستمم قبل اس اس دی 1 دقیقه طول میکشید که کاملا بود شه (البته همه ی نرم افزار هایی که اتوماتیک لود میشن اول ویندوز رو غیرفعال کرده بود به همراه سرویس های غیر ضروری ویندوز)
الان بعد اس اس دی توی 5 ثانیه از زمان روشن کردن فول لود میشه.
شما هم نرم افزارها و سرویس های عیر ضروری رو غیرفعال کنین سرعتش بیشتر میشه، البته سرعت اس اس دیتون هم مهمه که چون ننوشتین مدلش رو نمیدونم چیه. چون اس اس دی هایی هستن که سرعت خوندنشون خیلی فرق با هارد نداره و حدود 200-250 مگه و اس اس دی هایی هم داریم که سرعتشون 2 گیگابایت بر ثانیه ست.
اگر ویندوزتون 10 هست در تسک منیجر از قسمت استارت آپ و سرویسز اونایی که نیازی نیست رو غیر فعال کنین.
اگر ویندوزتون پایین تر هست در ران بزنید MSCONFIG و اینکارو انجام بدین.
نرم افزارهای جانبی هم هست برای این کار.
من خودم Advance SystemCare رو پیشنهاد میدم. امکانات عالی داره و در زمینه تون آپ هم عالی هست، سرعت سیستمتون رو هم میتونه زیاد کنه.
ورژن Ultimateش با آنتی ویروس (با موتور بیت دفندر) و نسخه ی pro بدون آنتی ویروس هست.
0reza666
13-11-17, 07:50
ممنون از راهنمایی دوستان
مدل دقیق در صفحه قبل نوشتم اینم لینک سایت خارجی یعنی سایت خودش
Ultimate SU650 Solid State Drive | ADATA (Only the registered members can see the link)
راستی یه چیزی برای دانلود در این ادرس هست ایا برنامه برای اس اس دی و باید دانلودش کنم؟
امضا بنده بخونید داخل پروفایلم یاداشت ها کامل مشخصات سیستمم نوشتم ویندوز سی پی یو رم گرافیک و ...
این موردم بگم من تازه ویندوز نصب کردم چیز خاصی ندارم ببیند
الان فقط یه نود32 بالا میاد که میخوام اونم غیر فعال کنم ولی نیست در تسک مینجر قسمت استار اپ نیست ببینید تاپیک زدم
اینکارم انجام دادم دوستان گفتن
در ابتدا کلید های ترکیبی Windows + R را فشار دهید و در کادر Run عبارت regedit را وارد و اینتر کنید
در پنجره ی باز شده با نام Registry Editor به آدرس زیر بروید
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer
سپس بر روی Explorer راست کلیک کرده و از منوی New بر روی Key کلیک کنید...
نام این کلید جدیدی را که میسازید Serialize قرار دهید, بعد از ساختن بر روی آن راست کلیک کنید و از منوی New گزینه ی DWORD (32-bit) Value را انتخاب کنید...
نام این مقدار جدیدی که ایجاد کردید را StartupDelayInMSec نام گذاری کنید...
خب آموزش به پایان رسید ! یکبار سیستم را ریستارت کنید...
برای برگرداندن به حالت اولیه تنها کافیست مقدار StartupDelayInMSec که ایجاد کردید را Delete کنید
خوبه انگار الان شده 6 تا 8 ثانیه. البته من بالا اون ثانیه نوشتم برای ر استارت کردن بود برای یهو روشن کردن انگار باز سریعتر ویندوز میاد بالا و اماده بکار میشه.
البته این باکارای بالا هم همینطوری بود انگار هیچ فرقی نکرده. ر استارت بیشتر زمان میبره روشن شدن همینقدره که الان ثانیه جدید نوشتم.
XFXForce
13-11-17, 15:04
با توجه به اس اس دی شما الان سرعتش اوکیه، من اس ا سدی سامسونگ دارم که سرعتش تا 50 درصد بیشتره برا همین سیستمم سریع تر لود میشه.
0reza666
13-11-17, 15:07
با توجه به اس اس دی شما الان سرعتش اوکیه، من اس ا سدی سامسونگ دارم که سرعتش تا 50 درصد بیشتره برا همین سیستمم سریع تر لود میشه.
اون برنامه که در اون سایت هست نمیخواد دانلود کرد. اخه یبار یه تاپیک اس اس دی سامسونگ دیدم گفتن باید برنامش دانلود کنی خوب الان انگار برای اس اس دی ای دیتا من این برنامه هست اصلا قضعیه این برنامه ها چیه؟