PDA

مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن خود به خود سیستم

javaheri69
05-05-16, 19:34
اقا امید امروز یعنی از صبح سیستمم 7 هست بار خودش خاموش شد خود به خود..وقتی هم که روشن میکنم رو صفحه ویندوز می مونه منظورم صفحه استارتینگ ویندوز 7 می مونه..باید 10 بار بیشتر خاموش روشن یا ریستارت کنم تا بیاد بالا....ی سوال ..ایا ربطی به کابلی که از پشت مانیتور به پشت کیس وصله ربط داره یا ن؟؟:11():

AMD>INTEL
05-05-16, 19:47
لطفا در انجمن من را خطاب قرار ندید . کاربران دیگه هم هستند دفعات قبلی هم این مورد رو بهتون گفتم .
این خاموش شدن میتونه به دلیل حرارت بالای پردازنده باشه . باید چک بشه فن پردازنده درست کار میکنه یا نه .

javaheri69
13-05-16, 11:29
لطفا در انجمن من را خطاب قرار ندید . کاربران دیگه هم هستند دفعات قبلی هم این مورد رو بهتون گفتم .
این خاموش شدن میتونه به دلیل حرارت بالای پردازنده باشه . باید چک بشه فن پردازنده درست کار میکنه یا نه .

مهندس منم شک رو فن هست..از کجا بفهمم درست کار میکنه یا ن؟؟ خاموش میشه بعد رو صفحه استارتین ویندوز میمونه

AMD>INTEL
13-05-16, 11:44
فنی که درست کنه مشخصه . البته باید فن باز بشه و خمیر جدید زده بشه و خود فن هم باد گرفته بشه

javaheri69
13-05-16, 11:56
فنی که درست کنه مشخصه . البته باید فن باز بشه و خمیر جدید زده بشه و خود فن هم باد گرفته بشه

منظورتون خمیر سیلیکون هست؟؟قیمتش چقدره بخرم؟؟ یا اصلا باز کنم ببرم بیرون خمیر بزنن؟؟؟؟؟ ایا راهی هست بشه از بایوس دمای سی پی یو رو مشاهده کنم>>

AMD>INTEL
13-05-16, 11:59
بله عموما تو بایوس قسمت hardware monitor درجه cpu رو میزنه .

javaheri69
13-05-16, 12:07
بله عموما تو بایوس قسمت hardware monitor درجه cpu رو میزنه .

دماش باید رو چند باشه؟؟من الان عکس گرفتم میشه ی نگاه بندازید شاید سیستم من..فن سی پی یو و .. ضعیف هست.میشه بگید قیمت فن سی پی یو چند هست و چه فنی بخرم..Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
13-05-16, 12:33
فن دیپ کول بگیرید که پیچی هست راحت بسته میشه
ALPHA 6

javaheri69
13-05-16, 12:36
فن دیپ کول بگیرید که پیچی هست راحت بسته میشه
ALPHA 6

قیمتش چنده حدودا؟؟بعد مشکلی نداره به نظرتون منظورم یعنی همه فن ها به هم میخوره

AMD>INTEL
13-05-16, 12:36
قیمتش چنده حدودا؟؟بعد مشکلی نداره به نظرتون منظورم یعنی همه فن ها به هم میخوره