درود
یکی از دوستان توی یکی از انجمن ها به من گفته که با خرید و وارد کردن گیفت کارت و دادن آدرس آمریکا توی گوگل والت میشه برنامه های درون پرداختی و پولی توی گوگل پلی رو بدون مشکل دریافت کرد درس عین وارد شدن با آیپی آمریکا و حالت هواپیما و .....
آیا این حقیقت داره؟
کسی از دوستان تست کرده؟
باتشکر
Dark Devil
05-05-16, 18:36
بله شدنیه اما اصلا نیازی به اون مراحلی که میگن ندارید. بیشتر دردسر مسدود شدن اکانت ها برمیگرده به استفاده از کارت اعتباری به صورت مستقیم در تراکنش ها که شما ظاهرا میخواهید از گیفت کارت استفاده کنید.
من از استور گوگل با گیفت کارت زیاد خرید میکنم ولی حتی قند شکن هم روشن نمیکنم و مشکلی ندارم.
فقط کافیه گوگل استور رو یک بار با آی پی کشوری که تحریم نیست مثل ما گمراه کنید تا بهتون اجازه دسترسی به app ها و خرید های in game رو بده و بقیش redeem کردن گیفت کارت و خرید کردن نیاز به هیچ مرحله خاصی نداره
Pr0m3en
06-05-16, 17:28
بله شدنیه اما اصلا نیازی به اون مراحلی که میگن ندارید. بیشتر دردسر مسدود شدن اکانت ها برمیگرده به استفاده از کارت اعتباری به صورت مستقیم در تراکنش ها که شما ظاهرا میخواهید از گیفت کارت استفاده کنید.
من از استور گوگل با گیفت کارت زیاد خرید میکنم ولی حتی قند شکن هم روشن نمیکنم و مشکلی ندارم.
فقط کافیه گوگل استور رو یک بار با آی پی کشوری که تحریم نیست مثل ما گمراه کنید تا بهتون اجازه دسترسی به app ها و خرید های in game رو بده و بقیش redeem کردن گیفت کارت و خرید کردن نیاز به هیچ مرحله خاصی نداره
نفهمیدم
یعنی بدون گیفت هم میشه تحریم ها رو دور زد؟
Pr0m3en
07-05-16, 21:55
؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Dark Devil
08-05-16, 11:18
فرض میکنیم شما میخواین از بازی Clash of Clans با گیفت کارت جم بخرید.
ما با دو محدودیت روبرو هستبم یکی تحریم Google Store که اجازه خرید کردن بهتون نمیده و کلا آپشن خرید غیر فعاله
این محدودیت با یکبار عوض کردن آی پی و نصب کردن یک برنامه قابل رفع هست و از اون به بعد گوگل امکان خرید رو برای شما باز میکنه
محدودیت بعدی خطر بن شدن Google Wallet هست.
مراحلی که دوستان برای رفع این مشکل میگن مربوط میشه به خرید با کارت اعتباری که تراکنش های انجام شده همیشه بررسی میشه و درصورت نا معتبر بودن مشخصات و یا قرار داشتن تو لیست تحریم ها اکانت قفل میشه و تا مدارک معتبری که ارتون درخواست میکنن نفرستید اکانت آنلاک نمیشه
اما برای استفاده از گیفت کارت چنین مشکلی نداره و بدون نیاز به کار خاصی میتونین خرید کنید
Pr0m3en
08-05-16, 20:34
فرض میکنیم شما میخواین از بازی Clash of Clans با گیفت کارت جم بخرید.
ما با دو محدودیت روبرو هستبم یکی تحریم Google Store که اجازه خرید کردن بهتون نمیده و کلا آپشن خرید غیر فعاله
این محدودیت با یکبار عوض کردن آی پی و نصب کردن یک برنامه قابل رفع هست و از اون به بعد گوگل امکان خرید رو برای شما باز میکنه
محدودیت بعدی خطر بن شدن Google Wallet هست.
مراحلی که دوستان برای رفع این مشکل میگن مربوط میشه به خرید با کارت اعتباری که تراکنش های انجام شده همیشه بررسی میشه و درصورت نا معتبر بودن مشخصات و یا قرار داشتن تو لیست تحریم ها اکانت قفل میشه و تا مدارک معتبری که ارتون درخواست میکنن نفرستید اکانت آنلاک نمیشه
اما برای استفاده از گیفت کارت چنین مشکلی نداره و بدون نیاز به کار خاصی میتونین خرید کنید
خوب هدف من خرید نیست
هدفم رفع تحریمه
گفتن گیفت وارد کنم رفع تحریم میشه
Dark Devil
08-05-16, 21:19
خوب هدف من خرید نیست
هدفم رفع تحریمه
گفتن گیفت وارد کنم رفع تحریم میشه
خوب این ساده ترین کار ممکن هست
یک قند شکن رو گوشیتون نصب و اجرا کنید
بعد برین تو google store و یک برنامه جدید نصب کنید ، مهم نیست که حتما کامل دانلود بشه همینکه دانلودش شروع بشه کافیه و میتونین کنسل کنین. بعد برین به برنامه هایی که در اثر تحریم قفل هستن چک کنید که باز شدن یا نه. معمولا با یکبار مشکل حل میشه اگر نشد Play store رو clear cache کنید و بعد گوشی رو ری استارت کنید و دوباره امتحان کنین
Pr0m3en
09-05-16, 11:31
خوب این ساده ترین کار ممکن هست
یک قند شکن رو گوشیتون نصب و اجرا کنید
بعد برین تو google store و یک برنامه جدید نصب کنید ، مهم نیست که حتما کامل دانلود بشه همینکه دانلودش شروع بشه کافیه و میتونین کنسل کنین. بعد برین به برنامه هایی که در اثر تحریم قفل هستن چک کنید که باز شدن یا نه. معمولا با یکبار مشکل حل میشه اگر نشد Play store رو clear cache کنید و بعد گوشی رو ری استارت کنید و دوباره امتحان کنین
درست میشه ولی بعد یه مدت دوباره همون میشه 😞😟
Pr0m3en
10-05-16, 14:20
این Google play پچ شده رو بریزم مشکل حل میشه؟
Pr0m3en
13-05-16, 11:36
این Google play پچ شده رو بریزم مشکل حل میشه؟
دوستان یکی جواب بده
شدید درگیرشم
Pr0m3en
14-05-16, 11:44
گیفت آمریکا هم خریدم حل نشد
امروز هم سفارش ویزا دادم
Pr0m3en
15-05-16, 10:34
ویزا هم خریدم مشکل پا برجاست
دوستان گول نخورید دیگه جواب نمیده
پولتونو هدر ندید
فقط وقت و پولمو هدر دادم
آگه دوستی راهی داره که توش پول خرج کردن نداشته باشه من همچنان علاقه مندم!