PDA

مشاهده نسخه کامل : آموزش نصب ویندوز برروی نوت بوک های سری جدید ASUS

AMD>INTEL
01-05-16, 23:27
بسیاری از کاربران در هنگام نصب ویندوز نوت بوک های جدید ASUS مانند X554L در قسمت کپی فایل ها بعد از اتمام با پیغام خطا مواجه می شوند.
جهت رفع این مشکل نوت بوک را روشن کرده و با کلید F2 وارد تنظیمات بایوس شوید. در قسمت Security گزینه Secure Boot را فعال کنید. (Enabled)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
و در قسمت Boot گزینه Launch CSM را غیرفعال نمایید. (Disabled)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
با کلید F10 تنظیمات بایوس را ذخیره کنید. DVD نصب ویندوز "10 نسخه 64بیتی" را درون دستگاه قرار دهید. دستگاه را روشن نمایید و با کلید Esc بوت منو ظاهر می گردد، گزینه UEFI را جهت نصب ویندوز انتخاب نمایید.
در هنگام انتخاب پارتشین نصب ویندوز اگر قبلاً هارددیسک را پارتیشن بندی کرده بودید تمام درایوها را کاملاً پاک Delete کنید و از ابتدا هارددیسک را پارتیشن بندی کنید. تا پارتیشن بندی بطور خودکار از حالت MBR به GPT تبدیل گردد. مشاهده خواهید کرد که ویندوز براحتی قابل نصب می باشد.

STUXNET
02-05-16, 11:00
امید جان الان اینکارو انجام بدم یا بدم نمایندگی

امیدجان من تست کردم ولی بعدش غیر فعال میشع

AMD>INTEL
02-05-16, 12:27
چی غیر فعال میشه ؟

STUXNET
02-05-16, 13:06
خسته نباشی
توگزینه بوت آیتمی نمیومنه که بخای انتخاب کنی هارد یا فلش یا سی دی رامو

AMD>INTEL
02-05-16, 13:12
خسته نباشی
توگزینه بوت آیتمی نمیومنه که بخای انتخاب کنی هارد یا فلش یا سی دی رامو

ویندوز 10 - 64 بیتی باید باشه . روش ساخت فلش uefi هم بارها آموزش دادم .
این لپتاپ های جدید فقط ویندوز 10 -64 بیتی و درحالت uefi boot کار میکنند .

titi2309045
26-05-16, 19:39
با سلام
من کلیه مراحلی که فرمودید را انجام دادم اما بعد از فعال کردن Secure Boot و غیرفعال کردن Lunch CSM، وقتی از DVD ویندوز 10، 64 بیت استفاده میکنم و یا حتی وقتی هیچ DVD ای داخل DVDRom نیست، پس از خاموش/روشن کردن مدام "خود بخود وارد صفحه تنظیمات بایوس می شود" و اصلا اجازه هیچ کاری برای انتخاب به بنده نمی دهد! اگر کمک بفرمایید ممنون میشم

AMD>INTEL
26-05-16, 19:58
روش ساخت فلش بوت uefi در همین انجمن قرار دادم میتونید استفاده کنید .

STUXNET
28-08-16, 15:47
سلام امید جان اینم ایراد مربوط ب چی هست
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
28-08-16, 15:49

سلام
کدوم ایراد ؟

AMD>INTEL
28-08-16, 16:01
هارد را پارتشین هاشو پاک کن و به GPT تبدیل کن باید حل بشه . دقیقا تو یکی از تاپیک اگر یادت باشه مشکل رو حل کردیم .

STUXNET
28-08-16, 16:04
هارد که نوهست این از این
بایوس رو آپدیت کردم به آخرین ورژن
رو42درصد گیر میکنه لازمه برم هارد از جای دیگه پارتیشن بندی کنم؟؟؟

AMD>INTEL
28-08-16, 16:08
هارد که نوهست این از این
بایوس رو آپدیت کردم به آخرین ورژن
رو42درصد گیر میکنه لازمه برم هارد از جای دیگه پارتیشن بندی کنم؟؟؟
فلش رو uEFI بوتیبل کن تو اون تاپیک بهت گفتم . حتما باید ویندوز 10 64 بیتی . باید ایزوش رو داشته باشی.
این تاپیک رو ببین
قبلا راهنمایی کردم و تونستی نصب کنی

motan
28-08-16, 16:14

ایراد از دیسک ویندوز ویا فلش بوته.گاهی از dvd rom هم میتونه باشه که ضعیف شده باشه و با دیسک dvd 9 این خطا رو بده.

STUXNET
28-08-16, 16:28
امید جان میگی احتمالا از ویندوز هست؟

- - - Updated - - -

ایراد از دیسک ویندوز ویا فلش بوته.گاهی از dvd rom هم میتونه باشه که ضعیف شده باشه و با دیسک dvd 9 این خطا رو بده.
با فلش دارم میریزم

AMD>INTEL
28-08-16, 16:33
امید جان میگی احتمالا از ویندوز هست؟

- - - Updated - - -

با فلش دارم میریزم

اون تاپیک هم بهت توضیح دادم . یک بار دوره کن . با ایزو 64 بیتی ویندوز 10 طبق اون تاپیک بوتیبل کن حل میشه.

STUXNET
28-08-16, 16:52
ممنون حل شد

AMD>INTEL
28-08-16, 17:03
ممنون حل شد

خواهش میکنم .:11():

etzioesi
09-11-16, 20:27
من یه مشکل مرتبط با این موضوع دارم
برای نصب ویندوز۱۰،قبل از لود شدن ویندوز فعلی که اینم ۱۰ هستش، در لپ تاپ asus n56jr, با زدن چه دکمه ای میتونم دیسک محتوی فایل نصبی ویندوز رو ببینم (ویندوز تو فلش بوتیبل ریخته شده) و انتخابش کنم،
پیشتر فقط از همین روش برای نصب ویندوز ها استفاده کردم ولی روی لپ تاپ نمیدونم چه دکمه ای جواب میده. تو گوگلم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد.
ممنون میشم کمکم کنید.

AMD>INTEL
09-11-16, 20:30
من یه مشکل مرتبط با این موضوع دارم
برای نصب ویندوز۱۰،قبل از لود شدن ویندوز فعلی، در لپ تاپ asus n56jr, با زدن چه دکمه ای میتونم دیسک محتوی فایل نصبی ویندوز رو ببینم و انتخابش کنم،
پیشتر فقط از همین روش برای نصب ویندوز ها استفاده کردم ولی روی لپ تاپ نمیدونم چه دکمه ای جواب میده. تو گوگلم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد.
ممنون میشم جواب بدید.

F12 فکر میکنم باشه .

PEYMANSTAR
02-05-17, 10:38
دادا سلام من لپ تاپ asus x441u خریدم روشن که کردم روش لینوکس پیش فرض نصبه میخوام با فلش به روش ufei ویندوز 10 نصب کنم تو تنظیمات بایوس میرم میزم رو گزینه فلش ولی نمیره روش میشه راهنمایییم کنی چیکار کنم

AMD>INTEL
02-05-17, 10:44
دادا سلام من لپ تاپ asus x441u خریدم روشن که کردم روش لینوکس پیش فرض نصبه میخوام با فلش به روش ufei ویندوز 10 نصب کنم تو تنظیمات بایوس میرم میزم رو گزینه فلش ولی نمیره روش میشه راهنمایییم کنی چیکار کنم

باید فلش بوت uefi بسازی . توی چند تاپیک توضیح دادم .

PEYMANSTAR
02-05-17, 10:55
باید فلش بوت uefi بسازی . توی چند تاپیک توضیح دادم .

این کار کردم نمیره رو بوت ش

AMD>INTEL
02-05-17, 11:14
این کار کردم نمیره رو بوت ش

سه تاپیک کامل توضیح دادم به دقت بخون و انجام بده .

PEYMANSTAR
02-05-17, 11:22
سه تاپیک کامل توضیح دادم به دقت بخون و انجام بده .
cm support غیر فعال نمیتونم فعال ش کنم رو diisabale

AMD>INTEL
02-05-17, 11:52
cm support غیر فعال نمیتونم فعال ش کنم رو diisabale

نباید هم فعال بشه . برای نصب با uefi غیر فعال باید باشه . همچنین secure boot هم باید فعال باشه .

pouyaza
19-09-17, 12:48
با فلش بخوام نصب کنم چه جوریه

فرستاده شده از FRD-L09ِ من با Tapatalk

parsa11
24-05-21, 17:35
باسلام
دوستان نوت بوک بنده مدل asus x450ld هست.آیا مادر بورد اون از UEFI پشتیبانی میکنه؟
تو سایت خود شرکت نتونستم چیزی در این مورد پیدا کنم.تو تنظیمات بایوس هم ظاهرا مطلبی نیست.ولی تو نرم افزار AIDA64 Business زده ساپورت میشه!
24406

لطفا راهنمائی کنید.

AMD>INTEL
24-05-21, 18:36
باسلام
دوستان نوت بوک بنده مدل asus x450ld هست.آیا مادر بورد اون از UEFI پشتیبانی میکنه؟
تو سایت خود شرکت نتونستم چیزی در این مورد پیدا کنم.تو تنظیمات بایوس هم ظاهرا مطلبی نیست.ولی تو نرم افزار AIDA64 Business زده ساپورت میشه!
24406

لطفا راهنمائی کنید.

سلام
جواب به احتمال زیاد هست . حتما از بایوس قسمت بوت چک کنید . امکان تغییر دارید یانه .

parsa11
24-05-21, 18:57
سلام
جواب به احتمال زیاد هست . حتما از بایوس قسمت بوت چک کنید . امکان تغییر دارید یانه .

باسلام
در قسمت بوت بایوس بنده این موارد وجود دارد
24407

کدام مورد به بحث مربوط می شود؟

AMD>INTEL
24-05-21, 21:42
باسلام
در قسمت بوت بایوس بنده این موارد وجود دارد
24407

کدام مورد به بحث مربوط می شود؟

هیچکدام تو قسمت security گزینه secure boot را دارید ؟

parsa11
25-05-21, 18:55
هیچکدام تو قسمت security گزینه secure boot را دارید ؟

باسلام

قسمت security
24410
24411
این دو مورد هم شاید مربوط باشد:
24412
24413

AMD>INTEL
25-05-21, 20:13
باسلام

قسمت security
24410
24411
این دو مورد هم شاید مربوط باشد:
24412
24413

به نظر میرسه uefi همین الان فعال باشه .تنظیم خاصی هم برای تغییر نداره و به نظر میرسه دیفالت روی uefi هست .

parsa11
25-05-21, 20:35
به نظر میرسه uefi همین الان فعال باشه .تنظیم خاصی هم برای تغییر نداره و به نظر میرسه دیفالت روی uefi هست .

باسلام و تشکر از عنایت جناب عالی در جواب

آیا راهی هست که مطمئن بشم.چون برای نصب در حالت UEFI هارد رو باید GPT کنم.

AMD>INTEL
25-05-21, 23:31
باسلام و تشکر از عنایت جناب عالی در جواب

آیا راهی هست که مطمئن بشم.چون برای نصب در حالت UEFI هارد رو باید GPT کنم.

شما مراحل نصب برید . اگر گیر نکرد یعنی ساپورت میکنه . همچنین سایت ایسوس را برای اپدیت بایوس چک کنید .

parsa11
27-05-21, 17:40
شما مراحل نصب برید . اگر گیر نکرد یعنی ساپورت میکنه . همچنین سایت ایسوس را برای اپدیت بایوس چک کنید .

باسلام
من فلش بوتیبل ویندوز10 که در حالت UEFI تهیه کرده بودم را بوت کردم و همه مراحل نصب را تا مرحلۀ آخر که گزینه های فرمت و دیلیت و نیو و... را داشت رفتم و دیگه ادامه ندادم.البته هارد هنوز به حالت قبل و MBR هست.تا اینجا بدون خطا و مشکل پیش رفت . این کافی در مطمئن شدن از ساپورته یا باید ادامه میدادم؟ یه مطلب دیگه این که فرمت هارد رو هم می باید GPT می کردم قبلش یا نه؟

AMD>INTEL
27-05-21, 20:12
باسلام
من فلش بوتیبل ویندوز10 که در حالت UEFI تهیه کرده بودم را بوت کردم و همه مراحل نصب را تا مرحلۀ آخر که گزینه های فرمت و دیلیت و نیو و... را داشت رفتم و دیگه ادامه ندادم.البته هارد هنوز به حالت قبل و MBR هست.تا اینجا بدون خطا و مشکل پیش رفت . این کافی در مطمئن شدن از ساپورته یا باید ادامه میدادم؟ یه مطلب دیگه این که فرمت هارد رو هم می باید GPT می کردم قبلش یا نه؟

بوتیبل کردن فلش به صورت UEFI کافیست . وقتی به صورت UEFI بوت شده یعنی از uEFI پشتیبانی میکنه . هارد هم قصد نصب ویندوز داشتید بکاپ بگیرید بعد با همون ستاپ ویندوز میتونید پارتشین بندی کنید .

parsa11
29-05-21, 19:17
بوتیبل کردن فلش به صورت UEFI کافیست . وقتی به صورت UEFI بوت شده یعنی از uEFI پشتیبانی میکنه . هارد هم قصد نصب ویندوز داشتید بکاپ بگیرید بعد با همون ستاپ ویندوز میتونید پارتشین بندی کنید .

باسلام

ویندوز در حالت UEFI با موفقیت و بدون خطا نصب شد.
باتشکر از جناب عالی

AMD>INTEL
29-05-21, 19:56
باسلام

ویندوز در حالت UEFI با موفقیت و بدون خطا نصب شد.
باتشکر از جناب عالی
سلام
خواهش میکنم . موفق باشید