خوب من اول گوشی قدیمی داشتم و همه شماره های مخاطب خودم تو سیم کارت ذخیره میکنم عادتمه با اینکه اسم فامیل کامل جا نمیشه و بهتره از نظر امنیت بگزریم.
سوال اصلی چرا گوشی سامسونگ این امکان نداره مخاطب جدید میخوام ثبت کنم حق انتخاب بده که تو سیم میخوای ذخیره کنی یا تو گوشی.
ایا داره من بلد نیستم یکی راهنمایی کنه چون اصلا دوس ندارم مخاطبی تو گوشی ذخیره کنم فقط تو سیم و زیادم مخاطب ندارم که بگیرم مثلا تا 250 تا بیشتر شد چیکار میکنی حالا تا کووووو 250 تا...
راهنمایی تصویری باشه که چه بهتر
0reza666
30-04-16, 18:16
ممنون میشم یکی این مورد راهنمایی کنه هر کاری کردم نشد پیدا کنم حلش کنم تو گوشیم...
0reza666
11-05-16, 10:52
ممنون میشم یکی این مورد راهنمایی کنه هر کاری کردم نشد پیدا کنم و حلش کنم تو گوشیم...توضیح تصویری باشه که چه بهتر...
0reza666
20-07-16, 20:03
خوب اون سوال بالارو که جواب ندادین یه سوال جدید دیگه دارم.
چطور میشه به گوشی دسترسی کامل داشت منظورم اینه وقتی کابل یو اس بی وصل میکنم تو خود اندروید برم. من برای مثال میخوام مروگر کروم به کل از خود گوشی حذف کنم البته این مروگر مثال زدم کل چیز بدرد نخور هست که حتی بازشونم نکنم باز رم گوشی داره مصرف میکونه رم گوشی 4 گیگ هست و رم براش خریدم 8 گیگ ولی انگاری اصلا رم خارجی کار نداره و فقط داخلی مهمه که اونم 4 گیگ هست همش گیره یکم سخته از اولم همینطوری بود برای دوستانم همینطوریه این گفتم که نگین ویروسیه اله بله میخوام برنامه های اضافی به کل حذف کنم راهش چیه؟
از داخل تنضیمات غیر فعال زدم ولی بدرد نمیخوره ممنون میشم راهی بگین داخل خود اندروید بتونم برم هر برنامه ای که سدمه نمیزنه به اندروید گوشی حذف کنم بعضی برنامه ها واقعا چرتن و الکی هست تو گوشی باور کنید بازم برای مثلا برنامه یوتویوب من نه دسترسی دارم به یوتویوب نه دلم میخواد برم این برنامه حذف چطور باید بشه به کل از گوشی...
Haswell
20-07-16, 21:27
راجع به ذخیره ی مخاطبین روی سیمکارت
با نگاهی که به تنظیماتش کردم بنظرم اینکار اگر نگیم در اندروید، حداقل در گوشیهای سامسونگ که ممکن نیست. بازم یک جستجویی توی فرومهای اندرویدی بزنین شاید ترفندی یافت شد
عوضش ذخیره ی مخاطبین سپرده شده به فضای ابری و اکانت های گوگل و خود سامسونگ. درست برخلاف خواسته شما
اما راجع به سوال پست بالا
این قسمت رو یک توضیحی بدین که دقیقا چکار می خواین بکنین :
چوطر میشه به گوشی دسترسی کامل داشت منظورم اینه وقتی کابل یو اس بی وصل میکنم تو خود اندروید برم
اما برای حذف برنامه ها
برنامه ی App Manager رو از لینک زیر نصب کنین
Only the registered members can see the link
0reza666
20-07-16, 23:33
لینک فیلتره. البته چون اسم برنامه نوشتین از گوگل پیدا میکنم.
منظورم اینه وقتی یو اس بی وصل میکنم و پوشه های هست حذف میکنم و پوشه اندروید هم حذف میکنم تا اینجا هیچ من میخواستم وقتی کابل یو اس بی میزنم به برنامه ها دسترسی داشته باشم و هر کدوم که خوشم نمیاد به کل از گوشی حذف کنم الان منظورم متوجه شدین؟
خوب من این برنامه Android-App-Manager-3.1.6 چیزی نمیاره که حذف کنم به کل و از گوشی به کل حذف بشه برای مثال برنامه هایفروشگاه.گوگل پلی گوگل نمیدونم چی بازی های پلی همچین چیزی نوشته.تنضیمات گوگل چرترین برنامه ممکن. دکمه پلی اینم چرت.و کل چیزای بیخود دیگه چطور برای همیشه از گوشی حذف کنم؟
تکرار میکنم کاری به غیر فعال کردن اون برنامه ها ندارم میخوام به کل حذف کنم از تو گوشی. اینم تست کردم ولی باز هیچی Root-Uninstaller ... برنامه ها بدون نیاز به این برنامه ای که اسمش گفتین و یکی هم من نوشتم غیر فعال میشه ولی من میخوام Uninstall بشه به کل حذف.. با این برنامه میرم میگه خطای نامشخصی رخ داده هست.
App Master (Uninstall Master) FULL v5.7.4 PROPER
این نسخه دانلود کردم حالا گذینه Uninstall میاد ولی میزنم ارورهای طولانی مینویسه و حذف نمیشه انگلیسیم ضعیفه ولی انگاری مینویسه روت. چرا حذف نمیشه چه کنم حالا.
پیامم کامل بخونید میبینید که هر برنامه ای یه خطا میده و حذف نمیشه کرد برنامه های گوشی چه کنم؟
خودم یکم جستجو کردم انگاری باید گوشیم اول روت بشه تا بشه به تمامی تنضیمات دسترسی داشت فکر کنم بخاطر همین برنامه هارو نمیشه حذف کرد حالا چه باید کرد؟
0reza666
21-07-16, 01:08
نرم افزار Kingo ROOT دانلود کردم و گوشیم روت کردم. اینطوری میشود تمام برنامه های که میخواستم حذف کنم و حذف شد.
اگه ادرس سایت راهنمایی مشکلی نداره بزارم
حذف برنامههای پیشفرض نصب شده از گوشی اندرویدی +دانلود - صبحانه آنلاین | Sobhanehonline.com (Only the registered members can see the link 7%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%81%D8%B1%D8%B6-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF)
و
آموزش روت کردن موبایلهای هوشمند +آموزش تصویری - صبحانه آنلاین | Sobhanehonline.com (Only the registered members can see the link)
یه سوال دیگه دارم
حالاکه گوشیم روت کردم و ریسکشم قبول کردم. چطور حالا اندروید گوشیم 5.1 کنم الان 4.4.4 هست.
البته تو این تاپیک فکر کنم جواب بدن دوستان بهتر باشه
...
Haswell
21-07-16, 01:45
1.اون برنامه ای که لینکشو گذاشتم متفوته با اونی که دانلود کردین
2.روت اصلا ضرری نداره. دسترسی به ریشه ی سیستم عامل بیشتر میشه
3. اگر مدل گوشی همینه، تا این لحظه اندروید 5 براش نیامده.لینک مرکز دانلود رامهای سامسونگ:
Firmware for Samsung SM-J110H - SamMobile (Only the registered members can see the link)
هر وقت آمد نسخه ی مربوط به خاورمیانه رو از لینک بالا دانلود کرده و طبق راهنماییکه داخل صفحه ی رام مذکور ذکر شده عمل میکنین
Instructions
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.11.1 (Only the registered members can see the link)
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.11.1
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutes
0reza666
24-07-16, 12:36
روت اصلا ضرری نداره. دسترسی به ریشه ی سیستم عامل بیشتر میشه
ولی دیروز من گوشی فروشی گفتم گوشیم روت کردم گفت ان روت کن چون الان دیوار اتش و کل چیزای امنیتی اون غیر فعاله و اینترنت میری زود ویروسی میشه و کل بد افزار دیگه میاد روش ایا راسته؟ اخه ان روت کنم باز برنامه های چرت برمیگرده الان فقط یه صفحه دارم و برنامه های مورد نیاز انطوری دو تا صفحه پر و یه صفحه دیگه با سه تا برنامه بود همشون برنامه های چرت الان حذف کردم خوبه ولی این مورد دیروز پرسیدم الان نگرانم. منم همش وایفا روشنه چه کنم الان؟؟؟
AMD>INTEL
24-07-16, 12:47
برنامه های موبایل سکوریتی برای همین هستند که گوشی مشکل بدافزار و ویروس پیدا نکنند . شما موبایل سکوریتی کومودو نصب کن هیچی نمیشه
0reza666
24-07-16, 14:50
انتی ویروس کومودو دانلود و نصب کردم ابدیت هم شد و اسکن هم کردم ایکونش بالای گوشی سمت چپ هست ایا الان دیگه گوشی دیوار اتش و ایمن هست؟ اخه نمیخوام ان روت کنم.
AMD>INTEL
24-07-16, 14:51
انتی ویروس کومودو دانلود و نصب کردم ابدیت هم شد و اسکن هم کردم ایکونش بالای گوشی سمت چپ هست ایا الان دیگه گوشی دیوار اتش و ایمن هست؟ اخه نمیخوام ان روت کنم.
بله اپدیت نگه داری . مشکلی پیش نمیاد .
Haswell
24-07-16, 16:44
ولی دیروز من گوشی فروشی گفتم گوشیم روت کردم گفت ان روت کن چون الان دیوار اتش و کل چیزای امنیتی اون غیر فعاله و اینترنت میری زود ویروسی میشه و کل بد افزار دیگه میاد روش ایا راسته؟ اخه ان روت کنم باز برنامه های چرت برمیگرده الان فقط یه صفحه دارم و برنامه های مورد نیاز انطوری دو تا صفحه پر و یه صفحه دیگه با سه تا برنامه بود همشون برنامه های چرت الان حذف کردم خوبه ولی این مورد دیروز پرسیدم الان نگرانم. منم همش وایفا روشنه چه کنم الان؟؟؟
کلا سخنان فروشنده ها ارزش و اعتباری نداره که بخوایم راجع بهش بحث کنیم
0reza666
26-07-16, 18:44
اهان باشه. یه سوال دیگه.
رم گوشی 4 گیگ هست و رم خارجی 8 گیگ زدم خوب رم خارجی که اصلا گوشی کار نداره. چون قبلا برنامه های که نصب کردم محلش دادم رم خارجی اصلا چیزی تغییر نمیکرد تا اینجا هیچ و داخل خود گوشی هم چیزی نیست برنامه های لاین. تلگرام . بی تالک . تانگو و اینستاگرام همین. رم 4 گیگ 3 گیگ داره میره و 1 گیگ ازاده در تنضیمات و گذینه درحال اجرا دیدم. با این حال چرا تیک میزنه ویروسم ندارم از اولم همینطوری بوده اعضای خانواده هم دارن اینطوریه در صورتی که داداشم یه مدل بالاتر یعنی j2 داره اینطور نیست البته اندروید گوشیش 5.1 هست و انگاری رم خود گوشی 8 این دقیق نمیدونم.
الان رم که هیچ پس چی داره کم میاره سی پی یو؟
Haswell
26-07-16, 20:53
رم که حافظه ی موقت پردازشی هست رو با حافظه ی داخلی و حافظه ی خارجی (کارت حافظه) که کارکردی مثل هارد دیسک دارن مدام جابجا اسم بردین مطلب اشتباه و نامفهوم شده!
مدل گوشی رو از اول نگفتین تا بفهمیم چقدر رم داره ولی گوشیهای سامسونگ معمولا بخش زیادی از رمشون پره و رابط تاچ ویز هم مزید بر علت و ایجاد لگ و هنگ میشه
CPU-Z نصب کنین نشون میده چقدر CPU درگیره اما اگر خیلی کند شده ریست کارخونه کنین
0reza666
26-07-16, 21:45
رم خود گوشی 4 هست رم خارجی بی خیال بشید به کل رم خارجی در اوردم انداختم دور تا اینجا متوجه شدین. رم خود گوشی که 4 گیگ هست 3 گیگ داره مصرف میشه پر نیس چرا باز تیک میندازه..
برنامه cpu-z برای گوشی هم هست مگه.
مدل گوشی sm - j 110 h
Haswell
26-07-16, 23:06
15281
Samsung Galaxy J1 Ace - Full phone specifications (Only the registered members can see the link)
Galaxy J1 Ace سری H مثل L فقط 512MB رم داره اون 4 گیگ حافظه ی داخلیشه نه رم. گوشیها و تبلتهای پرچمدار سامسونگ چند میلیون تومانی اخیرا 3 و 4 گیگ رم دارند نه گوشیهای رده پایین ...
با 512MB رم اصلا کند کار کردنش جای تعجب نیست. با افزودن کارت حافظه کمبود این میزان رم هرگز برطرف نمیشه
بله CPU-Z نسخه ی اندروید هم داره
0reza666
26-07-16, 23:49
ولی اینجا میگه 768 مگابایت رم.
Samsung Galaxy J1 Ace - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گلکسی جی 1 ایس | mobile.ir - مرجع موبایل ایران (Only the registered members can see the link)
بله میدونم رم خارجی فایده نداره بخاطر همین کندم انداختم دور. پس سی پس یو کم نمیاره دیگه برنامش دان نکنم دیگه. چطور همین رم یکم بهترش کنم یعنی یه برنامه ای چیزی بهبود بده دیگه زیاد کند نیس ولی خوب تیک میندازه...
راستی حرف شما درست ولی تو تنضیمات میرم و گذینه در حال اجرا نوشته رم و هر بار اون نگاه میکونم تا اخر پور نشده و نیس شاید تا بیخ بره ولی باز میگم اصلا کامل پر نشده تمام برنامه های که نام بردم در حال احرا باشه و هست باز پر نمیشه گذینه رم در حال اجرا پس چرا باز یکم تیک میندازه...
اگه لینک که گذاشتم ممنوعه لطفا حذف کنید من الان با موبایلم یکم سختمه و از قصد نظاشتم لینک.
Haswell
27-07-16, 05:25
mobile.ir مرجع کامل و معتبری نیست و اطلاعاتش ناقصه. J1 یک مدل نداره که یک مقدار ثابت رم داشته باشه
به لینک و عکسی که گذاشتم یک بار دیگه دقیقتر نگاه کنین واضحه
mohsen1367
27-07-16, 15:18
خوب اون سوال بالارو که جواب ندادین یه سوال جدید دیگه دارم.
چطور میشه به گوشی دسترسی کامل داشت منظورم اینه وقتی کابل یو اس بی وصل میکنم تو خود اندروید برم. من برای مثال میخوام مروگر کروم به کل از خود گوشی حذف کنم البته این مروگر مثال زدم کل چیز بدرد نخور هست که حتی بازشونم نکنم باز رم گوشی داره مصرف میکونه رم گوشی 4 گیگ هست و رم براش خریدم 8 گیگ ولی انگاری اصلا رم خارجی کار نداره و فقط داخلی مهمه که اونم 4 گیگ هست همش گیره یکم سخته از اولم همینطوری بود برای دوستانم همینطوریه این گفتم که نگین ویروسیه اله بله میخوام برنامه های اضافی به کل حذف کنم راهش چیه؟
از داخل تنضیمات غیر فعال زدم ولی بدرد نمیخوره ممنون میشم راهی بگین داخل خود اندروید بتونم برم هر برنامه ای که سدمه نمیزنه به اندروید گوشی حذف کنم بعضی برنامه ها واقعا چرتن و الکی هست تو گوشی باور کنید بازم برای مثلا برنامه یوتویوب من نه دسترسی دارم به یوتویوب نه دلم میخواد برم این برنامه حذف چطور باید بشه به کل از گوشی...
دوست عزیز
من نمیدونم مدل گوشیتون چیه و چه ورژنی از اندروید روش نصبه
ولی توی گوشیهای سامسونگ به این سادگی میتونید مخاطبین روی سیم کارت ذخیره کنید
به قسمت مخاطبین گوشی برین و روی گزینه مخاطب جدید لمس کنید
15283
بعد صفحه بعد
15284
از منوی مربوط به محل ذخیره سازی میتونید یکی از گزینه هارو انتخاب کنید
که اینجا گزینه مد نظر شما سیم کارته
15285
و بعدشم تمام .
به همین سادگی
برای دسترسی به برنامه های داخل گوشی و حذف اونا هم باید گوشی رو روت کنید که با توجه به مدل گوشی و ورژن اندروید روشهای متفاوتی هست.
به فرومهای تخصصی موبایل برین و اونجا سوالتون رو مطرح کنید
0reza666
27-07-16, 15:42
من رام گوشی سامسونگ مدل SM-J110H میخوام رایگان میخوام ایا هست دانلود کنم؟ البته گوشی منم همین مدل و همین اسمه.
راستی گیریم رام رایگان گیر اوردم چطور نصب گوشی کنم برای یه دوستم احتیاج دارم فوری
mohsen1367
27-07-16, 16:00
من رام گوشی سامسونگ مدل SM-J110H میخوام رایگان میخوام ایا هست دانلود کنم؟ البته گوشی منم همین مدل و همین اسمه.
راستی گیریم رام رایگان گیر اوردم چطور نصب گوشی کنم برای یه دوستم احتیاج دارم فوری
بله رایگان هست زیاد هم هست، کافیه یه سرچ توی اینترنت انجام بدین
به عنوان مثال این یه نمونه رام از قبل هم روت شده هست .Sm-j110H pre rooted
(Only the registered members can see the link) این هم یه رام دیگه که رام استوک هست SM-j110H Stock Rom (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)
mohsen1367
27-07-16, 16:03
(Only the registered members can see the link) این هم یه رام دیگه که رام استوک هست SM-j110H Stock Rom (Only the registered members can see the link)
این رامها رو من تست نکردم و عواقب بعدیش به عهده خودتون هست.
رامها رو با نرم افزار Odin فلش میزنن و اگه بلد نیستین بهتره این کار و انجام ندین.
درضمن اگه گوشی رو روت کنید باید قید گارانتی رو بزنید
0reza666
27-07-16, 16:06
خیلی ممنون. میشه توضیح بدین بعد دانلود چطور نصب کنم. تمام گوشی خالیه یعنی زده همه چی خراب کرده. تنضیمات کارخونه هم میزنم چیزی برنمیگرده. حالا من میخوام عین ویندز از اول براش درست کنم راهش میگین.
میدونم گرانتی تموم شده روت کرده هست.
AMD>INTEL
27-07-16, 16:14
خیلی ممنون. میشه توضیح بدین بعد دانلود چطور نصب کنم. تمام گوشی خالیه یعنی زده همه چی خراب کرده. تنضیمات کارخونه هم میزنم چیزی برنمیگرده. حالا من میخوام عین ویندز از اول براش درست کنم راهش میگین.
میدونم گرانتی تموم شده روت کرده هست.
قبل از رام زدن از منوی ریکاوری WIPE ALL رو بزنید احتمال زیاد بدون نیاز به فلش حل میشه .
0reza666
27-07-16, 16:17
WIPE ALL کجاست و چطور بزنم ریکاوری؟ برنامه خاصی میخواد؟
mohsen1367
27-07-16, 16:30
WIPE ALL کجاست و چطور بزنم ریکاوری؟ برنامه خاصی میخواد؟
گوشی رو خاموش کن
دکمه های هوم و پاور و کلید افزایش صدا رو همزمان بگیر تا وارد منوی ریکاوری بشی
برای آموزش نصب رام به این فروم مراجعه کن
[رام رسمی] اندروید 4.4.4 گلکسی جی 1 ایس SM-J110H Galaxy j1 ace ( زبان و منو فارسی/ عربستان ) XXU0APB2 2/2016 (Only the registered members can see the link)
0reza666
27-07-16, 17:28
عالی شد اولی دانلود و نصب کردم و با گذاشتن توضیحات کامل نصبیدم دیگه و دمت گرم.
یه سوال دیگه دارم. البته این سوال برای گوشی خودمه.
من ریسکش قبول کنم نمیتونم گوشیم اندروید 5.1 کنم. یعنی رام گوشی 5.1 دانلود کنم و رو گوشی خودم که فعلا 4.4.4 هست بنصبم؟
0reza666
27-07-16, 19:36
یه مشکل جدی دوستان اصلا گذینه فارسی نداره. این رام چرا اینطوری بود حالا چه کنم؟
mohsen1367
27-07-16, 20:20
یه مشکل جدی دوستان اصلا گذینه فارسی نداره. این رام چرا اینطوری بود حالا چه کنم؟
من که به شما گفتم به اون فروم برو توضیحات کامل و دقیق هست
جوابت هم کامل میدن
دومی و دانلود کن و نصب کن
دومی مربوط به خاورمیانه ست و فارسی هم داره یحتمل
0reza666
27-07-16, 20:24
من که به شما گفتم به اون فروم برو توضیحات کامل و دقیق هست
جوابت هم کامل میدن
دومی و دانلود کن و نصب کن
دومی مربوط به خاورمیانه ست و فارسی هم داره یحتمل
دومی دانلود کرده بودم اشتباه نوشتم. الان چه کنم فارسی نیست از کجا فارسی باشه گیر بیارم دانلود کنم
mohsen1367
27-07-16, 20:29
دومی دانلود کرده بودم اشتباه نوشتم. الان چه کنم فارسی نیست از کجا فارسی باشه گیر بیارم دانلود کنم
اینو دانلود کن
Download file KSA-J110HXXU0APB2-20160226162442.zip (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
27-07-16, 20:36
به هیچ عنوان ممکن آدرس انجمن فارسی دیگه را در انجمن قرار ندید .
0reza666
27-07-16, 20:40
اینو دانلود کن
Download file KSA-J110HXXU0APB2-20160226162442.zip (Only the registered members can see the link)
لینک برای دانلود میاد ولی انگاری چیزی توش نیست. تا مرحله دانلود میره ولی بعد خطا 404
mohsen1367
27-07-16, 20:41
به هیچ عنوان ممکن آدرس انجمن فارسی دیگه را در انجمن قرار ندید .
شرمنده
تکرار مطالب اموزش داده شده
وخت گیر و طولانی میشه
بهرحال به قصد کمک بود
ببخشید
0reza666
27-07-16, 21:31
رام فارسی کسی نداره مدل و اسم گوشیم نوشتم بالا...
mohsen1367
28-07-16, 01:43
لینک برای دانلود میاد ولی انگاری چیزی توش نیست. تا مرحله دانلود میره ولی بعد خطا 404
از این لینک استفاده کن
رام اندروید کیت کت SM-J110H (Only the registered members can see the link)
0reza666
30-08-16, 17:43
یه سوال دیگه دارم.
چرا این گوشی همین مدلی که تاپیکش زدم یعنی Samsung SM-J110H روت نمیشه تا
56 درصد میره و هیچی به هیچی چه کنم؟
یا بعضی موقعه تا اینجا هم میره
ولی باز روت نشده. در صورتی که گوشی چندین بار ر استارت میشه ولی هیچی به هیجی...
اخر کارم این عکس میاد
و انگاری روت کامل نشده. چون هیچ برنامه ای نمیشه حذف کرد
Al!R3ZA
30-08-16, 18:11
مدل گوشی که میخوایین روت کنین چیه؟
0reza666
30-08-16, 18:42
بالا نوشتم که.
یه سوال دیگه بازم درباره همین گوشی
مروگر خود اندروید که شکلکش ابیه و اسمش به فارسی نوشته اینترنت. سوالم اینه مشکل از مروگره یا برنامه ای من ندارم. وقتی میزنم یه اهنگ در گوگل پخش بشه البته انلاین اینکارو انجام نمیده گوشی و سریع میگه درحال بارگیری و دانلود میکنه.
البته برنامه اندروید مدیاپلیر ج تادیو دارم ولی نمیاد چه کنم دوستان اهنگ بتونم انلاین گوش بدم نزنه دانلود...
Al!R3ZA
30-08-16, 19:11
واسه شما که ابزارهای لازم رو ندارید بهترین و امن ترین راه فلش رام pre root هست
اگه میتونید که خودتون فایل مخصوص رو دانلود کنید و فلش بزنید اگه نه نسخه اندروید + بیلد نامبر فعلی گوشی تون رو بزارید تا بگم چه فایلی رو فلش بزنید
0reza666
30-08-16, 19:13
اون سوال روت برای دوستمه و فعلا عجله ای نیست...
میشه سوال دوم جواب بدین برای اهنگ پرسیدم صفحه قبل میگم چون این سوال برای خودمه و عجه ای هم هست
0reza666
30-08-16, 19:37
من حتی این مدیاپلیرم تست کردم Power Media Player v5.4.1 ولی باز اهنگی که پخش انلاین میشه در نت و گوشی برادر زاده ام ولی تو گوشی من نمیشه و میزنه دانلود اه. چه کنم انلاین اهنگ ها پخش بشن.
Al!R3ZA
30-08-16, 19:42
فلش پلیر مربوط به نسخه اندرویدتون رو نصب کنید بعد
مرورگرهای دیگه رو از پلی استور دانلود و امتحان کنید
کروم و فایر باید جواب بدن
0reza666
31-08-16, 11:14
یه سوال دیگه
.
مدل فارسی برای این گوشی و این مدل میشه بزاری برای دانلود. فقط فارسی باشه ها
اسم گوشی سامسونگ مدل گوشی sm-j100h
0reza666
28-10-16, 22:43
یه سوال دیگه در این مورد داشتم.
گوشی روت میکنیم تا به برنامه ها دسترسی داشته باشیم و هر برنامه ای که دوست نداریم به کل از گوشی حذف کنیم و حذف میشه. تا اینجا هیچ.
ایا میشه گوشی روت نباشه و این برنامه که میخوایم رو گوشی بریزیم یا همون فلش بزنیم
منظورم برنامه رام هست که دارم میگم ویرایش کنم قبل نصب رو موبایل.
خود این برنامه نمیشه قبل ریختن و نصب کردن تو گوشی ویرایش کرد و برنامه های چرتی که بعضی هاش چرتن به کل از کامپیوتر اول این برنامه ویرایش کرد بعد رو گوشی نصب کرد؟ اخه الان گوشیم روت هست و مشکلات خاص خودش داره؟ اینطوری میخوام برنامه ها چرت حذف بشن بعد رام نصب میکنم دیگه گوشیم روت نیست و برنامه های چرت هم حذف شده از قبل دیگه.
روتم نکنیم نمیشه به برنامه ها دسترسی داشت و به کل حذف کرد فوقعش میشه زد غیر فعال که چرته باز از رم سی پی و ... گوشی استفاده میکنه ولی حذف کنیم عالی میشه که اونم از راه روت میشه و روتم چرت شده...
در اخر نمیدونم منظورم درست متوجه شدین یا نه ولی باز میگم من میخوام برنامه رام گوشی که الان تو کامپیوتر دارم اول همینجا در کامپیوتر ویرایشش کنم برنامه های که میخوام حذف باشه از همینجا حذف کنم بعد این برنامه روت بریزم رو موبایلم...
VAhid_El
29-10-16, 00:09
یه سوال دیگه در این مورد داشتم.
گوشی روت میکنیم تا به برنامه ها دسترسی داشته باشیم و هر برنامه ای که دوست نداریم به کل از گوشی حذف کنیم و حذف میشه. تا اینجا هیچ.
ایا میشه گوشی روت نباشه و این برنامه که میخوایم رو گوشی بریزیم یا همون فلش بزنیم
منظورم برنامه رام هست که دارم میگم ویرایش کنم قبل نصب رو موبایل.
خود این برنامه نمیشه قبل ریختن و نصب کردن تو گوشی ویرایش کرد و برنامه های چرتی که بعضی هاش چرتن به کل از کامپیوتر اول این برنامه ویرایش کرد بعد رو گوشی نصب کرد؟ اخه الان گوشیم روت هست و مشکلات خاص خودش داره؟ اینطوری میخوام برنامه ها چرت حذف بشن بعد رام نصب میکنم دیگه گوشیم روت نیست و برنامه های چرت هم حذف شده از قبل دیگه.
روتم نکنیم نمیشه به برنامه ها دسترسی داشت و به کل حذف کرد فوقعش میشه زد غیر فعال که چرته باز از رم سی پی و ... گوشی استفاده میکنه ولی حذف کنیم عالی میشه که اونم از راه روت میشه و روتم چرت شده...
در اخر نمیدونم منظورم درست متوجه شدین یا نه ولی باز میگم من میخوام برنامه رام گوشی که الان تو کامپیوتر دارم اول همینجا در کامپیوتر ویرایشش کنم برنامه های که میخوام حذف باشه از همینجا حذف کنم بعد این برنامه روت بریزم رو موبایلم...
اصولاً میشه برنامه ها رو ادیت کرد و بعد به صورت فایل ZIP ریخت داخل گوشی و از اونجا به بعدشو با خود CWM و یا TWRP و یا حتی خود Android Recovery فایل زیپ رو روی گوشی نصب کرد ( به شرطی که فولدر بندی ها و شاخه های داخلی صحیح باشند و ساختار برنامه بدون ایراد باشه).
این کار رو هم میشه به وسیله محیط ADB از طریق ویندوز هم انجام داد و البته یه سری مراحل داره و پیش نیاز ها.
حالا اینم بگم که شما میتونید هر فایلی، چه بازی باشه و چه برنامه رو ادیت کنید وبعد از اینکه ZIP کردید با این روش هایی که گفتم بریزید داخل گوشیتون.
این به روت بودن و یا نبودن گوشی هم ربطی نداره
اما اگر قصدتون ریختن یه رام کامل به صورت ZIP روی گوشی باشه باید اول حافظه سیستم که سیستم عامل ( رام اصلی سیستم عامل) روش سوار شده رو از حافظه داخلی گوشیتون پاک کنید تا رامی که میخواید بیاد جاش بشینه و بشه سیستم عامل شما.
در این حالت مثل ویندوز باید داریو ویندوز (در اینجا یعنی حافظه ROM) گوشی پاک بشه و بعد رام دستکاری شده شما جاش بشینه. پس باید اول روت کنید تا بتونید اون رو با TWRP و یا CWM و یا ADB پاک کنید و دیگه اینجا Android Recovery در حالت دسترسی غیر روت جوابگو نیست.
حالا مورد شما راه حلش چیه؟ خیلی ساده دو تا راه براش هست:
1- اگر دانش کافی رو دارید فایل برنامه های اضافی رو از فایل رام زیبپ شده مد نظرتون پاک کنید و یا برنامه هایی که میخوایدو بهش اضافه کنید و بعد فایل ZIP نهایی که تولید شد روی گوشی بریزید که از قبل روت شده و رام قبلیش پاک شده ولی دارای TWRP و یا CWM هست.
2- رام مد نظرتون رو روی گوشی بریزید و بعد از اینکه روت کردید (و یا از قبل رامتون روت بود) با برنامه هایی مثل Titanium Backup هر برنامه ای که میخواید پاک بشه رو حذف کنید و بعدش اگه باز به دسترسی روت بیشتر علاقه ندارید عمل آنروت رو با انبوه روشهای موجود انجام بدید.
امیدوارم جوابم مناسب شما بوده باشه. اگه سوالی بود باز بپرسید.
0reza666
31-10-16, 21:52
.
سوالی دارم. روت کردم گوشیمو و به دلخواه تمام برنامه ها چرت حذف کردم و اگه هم برنامه ای نیاز باشه دانلود میکنم و دانلود کردم و نصب کردم چون اینطوری میتونم اون برنامه به کل حذف یا دوباره نصب کنم که گوشی روت نباشه اون برنامه حذف نمیشه. حالا سوالم اینه من تمام برنامه هارو حذف کردم از گوشی و دلخواه شده حالا ان روت میکنم تا گوشی فابریک باشه این دو تا برنامه باز خودش برمیگرده در صورتی که من حذف میکنم عین برنامه های دیگه و وقتی ان روت هست دیگه نمیشه حذف کرد و فقط غیر فعال میشه کرد که اونم چرته چرا باز این برمیگرده چه کنم حذفش میکنم و گوشی ان روت میکنم نیاد اسم دو برنامه اولی. Telly و دومی. papergarden ممنون میشم راهنمایی کنی. ایا کنارش مکملی هست که باید پیدا کنم حذف کنم چون وقتی میاد میزم تو برنامه خوب اجرا نمیشه و میگه عدم برقراری ارتباط. من نمیخوام این دو برنامه هم تو گوشیم باشه و میخوام به کل حذف بشه. ممنون میشم این مورد راهنمایی کنی.
(شخی سازی اینطوری کردم اول این بگم برنامه های فابریک گوشی که لازمه و باید بمونه گذاشتم البته برنامه های که خودم لازمشون دارم گذاشتم. 1. تلفن. 2. مخاطبین. 3. پیام ها. 4. گالری. 5. دوربین. 6. ساعت. 7. تنضیمات. 8. ماشین حساب. 9. ظبط صدا 10. فایل های شخصی. 11. ........ اینا برنامه های خود گوشی که حذف نکردم و شخصی سازی کردم توپ.)
(اما حالا برنامه های که دانلود و نصب کردم و هر موقعه بخوام میتونم به راحتی از گوشی حذف کنم چه روت باشه چه ان روت باشه گوشی. 1. گوگل چروم یا همون کروم. 2. تلگرام فارسی. 3. ایستاگرام. 4. تانگو. 5. مدیاپلیر برای اهنگ جت ادیو. 6. فلش پلیر. 7. ف ن د ق شکن. 8. چراغ قوه. 9. همراه بانک ملی به اسم بام. 10. مدیاپلیر برای فیلم ام اکس پلیر. 11. .........)
(یک صفحه برنامه و 20 عدد برنامه گوشی هم روان روان اجرا میشه.)
اما حالا گوشی گفتم ان روت کنم هم امنیت باشه هم اینطوری بهتره و اون دو برنامه که بالا عرض کردم خودش میاد و مزاحمه و بدجوری رو اعصابه برای اون چه کنم؟چطور کامل از گوشی حذفش کنم؟
VAhid_El
01-11-16, 12:24
سوالی دارم. روت کردم گوشیمو و به دلخواه تمام برنامه ها چرت حذف کردم و اگه هم برنامه ای نیاز باشه دانلود میکنم و دانلود کردم و نصب کردم چون اینطوری میتونم اون برنامه به کل حذف یا دوباره نصب کنم که گوشی روت نباشه اون برنامه حذف نمیشه. حالا سوالم اینه من تمام برنامه هارو حذف کردم از گوشی و دلخواه شده حالا ان روت میکنم تا گوشی فابریک باشه این دو تا برنامه باز خودش برمیگرده در صورتی که من حذف میکنم عین برنامه های دیگه و وقتی ان روت هست دیگه نمیشه حذف کرد و فقط غیر فعال میشه کرد که اونم چرته چرا باز این برمیگرده چه کنم حذفش میکنم و گوشی ان روت میکنم نیاد اسم دو برنامه اولی. Telly و دومی. papergarden ممنون میشم راهنمایی کنی. ایا کنارش مکملی هست که باید پیدا کنم حذف کنم چون وقتی میاد میزم تو برنامه خوب اجرا نمیشه و میگه عدم برقراری ارتباط. من نمیخوام این دو برنامه هم تو گوشیم باشه و میخوام به کل حذف بشه. ممنون میشم این مورد راهنمایی کنی.
(شخی سازی اینطوری کردم اول این بگم برنامه های فابریک گوشی که لازمه و باید بمونه گذاشتم البته برنامه های که خودم لازمشون دارم گذاشتم. 1. تلفن. 2. مخاطبین. 3. پیام ها. 4. گالری. 5. دوربین. 6. ساعت. 7. تنضیمات. 8. ماشین حساب. 9. ظبط صدا 10. فایل های شخصی. 11. ........ اینا برنامه های خود گوشی که حذف نکردم و شخصی سازی کردم توپ.)
(اما حالا برنامه های که دانلود و نصب کردم و هر موقعه بخوام میتونم به راحتی از گوشی حذف کنم چه روت باشه چه ان روت باشه گوشی. 1. گوگل چروم یا همون کروم. 2. تلگرام فارسی. 3. ایستاگرام. 4. تانگو. 5. مدیاپلیر برای اهنگ جت ادیو. 6. فلش پلیر. 7. ف ن د ق شکن. 8. چراغ قوه. 9. همراه بانک ملی به اسم بام. 10. مدیاپلیر برای فیلم ام اکس پلیر. 11. .........)
(یک صفحه برنامه و 20 عدد برنامه گوشی هم روان روان اجرا میشه.)
اما حالا گوشی گفتم ان روت کنم هم امنیت باشه هم اینطوری بهتره و اون دو برنامه که بالا عرض کردم خودش میاد و مزاحمه و بدجوری رو اعصابه برای اون چه کنم؟چطور کامل از گوشی حذفش کنم؟
شما برنامه هایی که گفتید رو چطوری حذف میکنید؟ بعد از آنروت کردن میگم. اینو مشخص کنید لطفاً.
اگه از تیتانیوم بکاپ استفاده کنید فکر نمیکنم بعد از پاک کردن و بعدش آنروت کردن این برنامه ها برگردن.
در مورد امینت هم بگم روت کردن تأثیری رو امنیت نداره چون هر برنامه ای که دسترسی روت بخواد داشته باشه اول از برنامه مدیر سوپر یوزر شما باید اجازه بگیره و تا زمانی که شما Grant نکنید نمیتونه دسترسی روت داشته باشه.
0reza666
01-11-16, 15:30
.
اولی.[/COLOR] Master-FULL-5.7.4-PROPER دومی. Root-Uninstaller-Pro-8.2-Unlocked سومی. Android-App-Manager-3.1.6 با اینا حذف میکنم برنامه های گوشی بعد روت البته. همینطور که میدونید قبل روت حذف اصلا ممکن نیس. ولی بعد ان روت فقط اون دوتا برنامه که اسمش بالا نوشتم برگشتن. حالا کاری با امنیت نداره روت یا اون روت نداریم ولی میخوام روت نباشه. ان روتم میکنم اون دوتا برنامه ضاهر میشه ایکونش ولی بی فایده چون درست کارم که نمیکونن... روت هم با برنامه KingRoot انجام میدم. البته الان گوشیم روت نیست و اون دوبرنامه هم غیر فعال کردم ولی کاشکی اصلا تو گوشیم نباشه اوف
0reza666
04-11-16, 17:26
.
جواب ندادین...
VAhid_El
05-11-16, 17:57
جواب ندادین...
متاسفانه این که شما میگید رو برخورد نداشتم و برام یکم هم ناملموسه.
باید خودم امتحان کنم ببینم چون داخل نت هم چیز درست و حسابی در مورد این مسئله ای که میگید نیست.
mohsen1367
07-11-16, 08:53
اولی.[/COLOR] Master-FULL-5.7.4-PROPER دومی. Root-Uninstaller-Pro-8.2-Unlocked سومی. Android-App-Manager-3.1.6 با اینا حذف میکنم برنامه های گوشی بعد روت البته. همینطور که میدونید قبل روت حذف اصلا ممکن نیس. ولی بعد ان روت فقط اون دوتا برنامه که اسمش بالا نوشتم برگشتن. حالا کاری با امنیت نداره روت یا اون روت نداریم ولی میخوام روت نباشه. ان روتم میکنم اون دوتا برنامه ضاهر میشه ایکونش ولی بی فایده چون درست کارم که نمیکونن... روت هم با برنامه KingRoot انجام میدم. البته الان گوشیم روت نیست و اون دوبرنامه هم غیر فعال کردم ولی کاشکی اصلا تو گوشیم نباشه اوف
برنامه هایی که روت رو مستقیما روی گوشی انجام میدن معمولا قادر به روت صددرصدی نیستن
شما بگردین توی وب روش روت از طریق ریکاوری رو تست کنین شاید نتیجه بگیرین
ehsa2500
07-11-16, 15:30
به نظرتون گوشی سامسونگ z2 کی به بازار ایران میاد؟ ایا اپیکیشن اندروید رو میشه روی تایزن نصب کرد؟