PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ تا سقف 3.100.000 تومان

hadi_ll
26-04-16, 16:30
با عرض سلام و ادب
دوستان گرامی لطفا راهنمایی بفرمایید بنده قصد خرید یک لپ تاپ دارم برای بازی و مولتی مدیا میخوام قوی و روون باشه و سرعت خوبی داشته باشه و تا 3.100 میتونم هزینه کنم چند مدل پیدا کردم اما چون متاسفانه اطلاعات دقیقی ندارم نمیدونم انتخاب صحیحی هست یا نه :

ASUS K550JX - A - 15 inch Laptop

سازنده پردازنده Intel
سری پردازنده Core i7
مدل پردازنده 4720HQ
فرکانس پردازنده 2.60GHz up to 3.60 GHz
حافظه Cache 6 مگابایت

حافظه RAM

ظرفیت حافظه RAM 8 گیگابایت
نوع حافظه RAM DDR3

حافظه داخلی
ظرفیت حافظه داخلییک ترابایت
نوع حافظه داخلی هارد دیسک
مشخصات حافظه داخلی7200RPM

پردازنده گرافیکی

شرکت سازنده پردازنده گرافیکیNVIDIA
مدل پردازنده گرافیکیGeForce GTX 950M
حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی4GB

صفحه نمایش

اندازه صفحه نمایش15.6 اینچ
نوع صفحه نمایش TFT LED-backlit LCD
دقت صفحه نمایش Full HD 1920x1080
صفحه نمایش مات
صفحه نمایش لمسی
توضیحات صفحه نمایش نسبت تصویر 16:9

.
مدل دیگر هم :
HP ENVY 15-k211ne - 15 inch Laptop

سازنده پردازنده Intel
سری پردازنده Core i7
مدل پردازنده 5500U
فرکانس پردازنده 2.40GHz up to 3.00 GHz
حافظه Cache 4 مگابایت

حافظه RAM

ظرفیت حافظه RAM 16 گیگابایت
نوع حافظه RAM DDR3

حافظه داخلی

ظرفیت حافظه داخلییک ترابایت
نوع حافظه داخلیحافظه‌های هیبردی
مشخصات حافظه داخلییک ترابایت هارددیسک به همراه 8 گیگابایت حافظه SSD

پردازنده گرافیکی

شرکت سازنده پردازنده گرافیکیNVIDIA
مدل پردازنده گرافیکیGeForce GTX 850M
حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی4GB

صفحه نمایش

اندازه صفحه نمایش15.6 اینچ
نوع صفحه نمایش TFT LED-backlit LCD
دقت صفحه نمایش1366x768
صفحه نمایش مات
صفحه نمایش لمسی
توضیحات صفحه نمایش HD BrightView LED-backlit

ببخشید طولانی شد خواستم اطلاعات کامل را در اختیارتان بگذارم که بیشتر از این موجب گرفتن وقت اساتید و دوستان نشم اگر هم خودتان لپ تاپی بهتر مد نظرتان هست لطفا و خواهشا معرفی کنید .. بیشتر برای من سرعت سیستم و کارد مولتی مدیای اون مهمه
سپاسگزارم

AMD>INTEL
26-04-16, 16:39
ASUS K550JX - A
کانفیگ بسیار خوبی دارد پردازنده قدرتمند و گرافیک خوب و سایر مشخصات مناسب
اگر میتونستی بیشتر هزینه کنی این مورد مناسب تری هست
ASUS N552VX - A

hadi_ll
26-04-16, 23:25
ASUS K550JX - A
کانفیگ بسیار خوبی دارد پردازنده قدرتمند و گرافیک خوب و سایر مشخصات مناسب
ASUS N552VX - A

خیلی ممنونم که پاسخ بنده را دادید مدل ASUS N552VX - A که فرمودید تفاوت قیمت شیصد تومنی دارد و اگر بهتر هست اون را تهیه میکنم فقط این مدلی که فرمودید فقط از لحاظ نوع پردازشگر سی پی یو و نسخه DDR4 تفاوت داره ؟

AMD>INTEL
27-04-16, 00:10
خیلی ممنونم که پاسخ بنده را دادید مدل ASUS N552VX - A که فرمودید تفاوت قیمت شیصد تومنی دارد و اگر بهتر هست اون را تهیه میکنم فقط این مدلی که فرمودید فقط از لحاظ نوع پردازشگر سی پی یو و نسخه DDR4 تفاوت داره ؟

بله پردازنده جدید که مصرف کمتری دارد . هارد دیسک هیبریدی سریعتر و رم ddr4 و صفحه نمایش بهتر ips

ryco
03-05-16, 15:42
ASUS K550JX - A
ASUS N552VX - A
سلام؛
لپ تاپی با کانفیگ مشابه اما امکانات کمتر سراغ دارید؟
مثلا نیازی به صفحه نمایش 4k نیست.
استفاده جهت برنامه نویسی و بازی.

AMD>INTEL
03-05-16, 15:44
سلام؛
لپ تاپی با کانفیگ مشابه اما امکانات کمتر سراغ دارید؟
مثلا نیازی به صفحه نمایش 4k نیست.
استفاده جهت برنامه نویسی و بازی.

ASUS K550JX - A
انتخاب خوبی میتونه باشه .

hadi_ll
04-05-16, 04:47
دیروز برای خرید مدللپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N552VX که پیشنهاد دادید رفتم فروشگاه برای خرید

سوالی که داشتم از خدمت شما استاد عزیز این بود که فروشنده گفت مدل جدید ترش رو بخرم که تفاوت قیمت پنجاه هزار تومنی داشت

لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N551VW
این دو مل چه تفاوتی دارند ؟ یا تفاوت زیادی ندارند ؟ پردازنده گرافیک 950 با 960 تفاوت زیادی دارد ایا ؟

گرچه مدل N551VW خیلی سنگین و ابعاد بزرگتری داشت نسبت به مدل وی ایکس که بنظر من نمره منفی!

بسیار سپاسگزارم که صبورانه پاسخ میدهید ... منتظر پاسخ سوالم میمونم

AMD>INTEL
04-05-16, 12:30
گرافیک هم بستگی به کار شما داره ولی 950 هم مناسبه .باتری مدل جدید به دلیل 6 سلولی بودن باعث افزایش وزن شده .

majid_tk
06-06-16, 16:29
سلام مدل
ASUS N552VW - A مدل خیلی خوبی است اما یه سوال داشتم از شما بین 12 گیگ n552vw و 16 گیگ ASUS G551VW - A
کدام بهتر است ؟قدرت پردازنده و سرعت سیستم برای من خیلی با اهمیت است و بطور مثال میخوام همزمان چند شبیه ساز اندروید باز کنم و استفاده کنم و سیستم براحتی هنگ یا کاهش سرعت نداشته باشه

AMD>INTEL
06-06-16, 16:36
سلام مدل
ASUS N552VW - A مدل خیلی خوبی است اما یه سوال داشتم از شما بین 12 گیگ n552vw و 16 گیگ ASUS G551VW - A
کدام بهتر است ؟قدرت پردازنده و سرعت سیستم برای من خیلی با اهمیت است و بطور مثال میخوام همزمان چند شبیه ساز اندروید باز کنم و استفاده کنم و سیستم براحتی هنگ یا کاهش سرعت نداشته باشه

12 گیگ هم کافیه .البته باطری ASUS G551VW - A هم قویتره .هر دو پردازنده هم مشابه هستند .خیلی متفاوت نیستند در مجموع

majid_tk
06-06-16, 17:22
مچکرم برای پاسخ سریعی که دادید
تنها تفاوت این دو محصول توی قسمت رمشون هست و البته باتری که فرمودید و نکته جالب اینجاست تفاوت قیمت صد هزار تومانی دارند؟ اگر شما قصد خرید این دو محصول داشتید برای برنامه های سنگین و... کدام را انتخاب میکردید؟
تفاوت قیمت ناچیز است اما بهترین کدام است فرایی از هر استفاده؟
سپاسگزارم

AMD>INTEL
06-06-16, 17:28
مچکرم برای پاسخ سریعی که دادید
تنها تفاوت این دو محصول توی قسمت رمشون هست و البته باتری که فرمودید و نکته جالب اینجاست تفاوت قیمت صد هزار تومانی دارند؟ اگر شما قصد خرید این دو محصول داشتید برای برنامه های سنگین و... کدام را انتخاب میکردید؟
تفاوت قیمت ناچیز است اما بهترین کدام است فرایی از هر استفاده؟
سپاسگزارم
من مدل n را ترجیح میدادم .

hadi_ll
11-06-16, 05:13
12 گیگ هم کافیه .البته باطری ASUS G551VW - A هم قویتره .هر دو پردازنده هم مشابه هستند .خیلی متفاوت نیستند در مجموع

سلام خواستم تشکری کرده باشم خدا پدر مادرت بیامرزه من لپ تاپی که گفتید ASUS N552VW - A خریدم البته مجبور شدم جای 3100 قیمت 4.100 بدم اما در یک کلام این لپ تاپ عالیه مخصوصا کیبوردش و کیفیت تصویرش آدم مبهوت خودش میکنه از هر لحاظ سخت افزاری هم فوق العادست
واقعا طراحی ایسوس توی این مدل زیباست :)
جدا از عرض تشکر خدمت شما برادر عزیز یه سوال داشتم انگار این مدل یه مشکل نرم افزاری داره که بعد از مدتی که تو پیش فرض ویندوز برای خاموش شدن صفحه نمایش داده شده بعد از بستن درب لپ تاپ صفحه سیاه میمونه ایا برای این راه حلی هست یا فقط باید از ویندوز این قسمت اسلیپ مانیتور دیزی بل کرد ؟
انگار مشکل از گرافیک اینتل سیستم هست درسته ؟
تشکر فراوان:love:

AMD>INTEL
11-06-16, 12:38
سلام خواستم تشکری کرده باشم خدا پدر مادرت بیامرزه من لپ تاپی که گفتید ASUS N552VW - A خریدم البته مجبور شدم جای 3100 قیمت 4.100 بدم اما در یک کلام این لپ تاپ عالیه مخصوصا کیبوردش و کیفیت تصویرش آدم مبهوت خودش میکنه از هر لحاظ سخت افزاری هم فوق العادست
واقعا طراحی ایسوس توی این مدل زیباست :)
جدا از عرض تشکر خدمت شما برادر عزیز یه سوال داشتم انگار این مدل یه مشکل نرم افزاری داره که بعد از مدتی که تو پیش فرض ویندوز برای خاموش شدن صفحه نمایش داده شده بعد از بستن درب لپ تاپ صفحه سیاه میمونه ایا برای این راه حلی هست یا فقط باید از ویندوز این قسمت اسلیپ مانیتور دیزی بل کرد ؟
انگار مشکل از گرافیک اینتل سیستم هست درسته ؟
تشکر فراوان:love:
خواهش میکنم .
درایورها گرافیک را اپدیت کنید .