ورود

مشاهده نسخه کامل : سوال درباره Bulid ویندوز 10

0reza666
25-04-16, 23:36
بیلد چیست. و الان دقیق کجای کامپیوتر برم ببینم این ویندز 10 من اخرین نسخه هست و جدیده و این بیلد 1511 هست یا نه؟

چون الان بیشتر بازی های که امده ویندز 10 و جدید میخواد چون دایرکتس 12 پشتیبانی میکنه و چند تا بازی امده بیرون تاکید کردن این ویندز باید باشه..

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

.................................................. .................................................. ......

و جوابی که از یه دوست گرفتم

در منوی استارت روی Run کلیک کنید و بعد msinfo32 رو وارد کنید تا اطلاعات سیستم رو ببینید.

Build به معنی ساخته ها و یا در اینجا نسخه های ویندوز 10 هستن.

.................................................. .................................................. ..

انگاری مال من قدیمیه که.

Only the registered members can see the link

با اینکه تمام ابدیت هارو انجام دادم اصلا ابدیت رو اتوماتیک هست. چرا جدید نشد ویندز

الان جدیدترین Build اینه 1511 و 14295 ولی مال من...

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

چطور بدون عوض کردن ویندز اون Build بالا ببرم؟

چون من

دیروز ابدیت کردم دیگه چیزی برای ابدیت نیس ولی بیلد جدید نشده چرا؟

salpc
25-04-16, 23:43
درود
واسه فهمیدن بیلد این رو تو run بزن:
winver
------
(msinfo32) کامل میاد و خیلی تو چشم نیست.
------------
سعی کن نسخه جدیدش رو دانلود کن.(یا بخر)
----
استفاده از dx 12 به این معنی هست که هم نرم افزار(حالا بازی ها) هم سخت افزار(گرافیک) و سیستم عامل(تنها ویندوز10) باید پشتیبانی کنن.

0reza666
25-04-16, 23:46
سعی کن نسخه جدیدش رو دانلود کن.(یا بخر)

میشه لینک دانلود بدی بهم چون من اصلا نتونستم پیدا کنم. و دوستم ندارم باز ویندز عوض کنم. ابدیت هم که همنطور بالا نوشتم کردم اصلا ابدیت ها بازن همش مشکل شارژ ندارم ولی باز...

عالی بود این مورد که گفتین

دانلود آپدیت آپریل 2016 ویندوز ۱۰ – Windows 10 1511 Apr2016 (Only the registered members can see the link)

...

salpc
25-04-16, 23:48
میشه لینک دانلود بدی بهم چون من اصلا نتونستم پیدا کنم. و دوستم ندارم باز ویندز عوض کنم. ابدیت هم که همنطور بالا نوشتم کردم اصلا ابدیت ها بازن همش مشکل شارژ ندارم ولی باز...

عالی بود این مورد که گفتین

Direct Download KB3118754 Update Windows 10 Version 1511 (Only the registered members can see the link)

0reza666
25-04-16, 23:51
.

الان دقیق چیرو باید دانلود کنم این ادرس که دادین میرم همه چی هست اخه:1. (26):

ایا این باید دانلود کنم پایین پایین صفحه اس؟

...

salpc
26-04-16, 00:00
الان دقیق چیرو باید دانلود کنم این ادرس که دادین میرم همه چی هست اخه:1. (26):

ایا این باید دانلود کنم پایین پایین صفحه اس؟

...

ویندوزت چند بیتی هست؟
اگه 32 = 32 بیتش رو دانلود کن. (x86)
اگه 64 =64 بیتش رو دانلود کن.(x64)

0reza666
26-04-16, 00:23
.(x64)

64 بیتی دارم و 64 بیتی دانلود کردم و میخوام نصب کنم این ارور میاد و لغو میشه که چرا. چه کنم؟

...

salpc
26-04-16, 01:09
windows update رو هم روشن کن بعدش امتحان کن.

0reza666
26-04-16, 09:53
.

میشه واضعتر بگی. من بالا نوشتم که ویندز ابدیت من همش روشنه و اصلا قصد ندارم خاموشش کنم رو حالت اتوماتیک هست. باز نشد اینکه دیشب دانلود کردم نصب کنم چه کنم؟؟؟

یعنی بخاطر این مورد برم ویندز جدید بخرم و ویندز عوض کنم اوف راه دیگه ای نیس...

salpc
26-04-16, 13:06
میشه واضعتر بگی. من بالا نوشتم که ویندز ابدیت من همش روشنه و اصلا قصد ندارم خاموشش کنم رو حالت اتوماتیک هست. باز نشد اینکه دیشب دانلود کردم نصب کنم چه کنم؟؟؟

یعنی بخاطر این مورد برم ویندز جدید بخرم و ویندز عوض کنم اوف راه دیگه ای نیس...

درود
این نسخه جدید ش هست.
دانلود ویندوز Windows 10 آپدیت مارس 2016 (Only the registered members can see the link)

----
تو اون لینکی که دادم گفته بود مشکل از چی میتونه باشه .

0reza666
26-04-16, 13:18
.

نکنه من نسخه Enterprise دارم اون بیلدی که دانلود کردم نصب نمیشه هان؟؟؟

الان من دقیق کدوم دانلود کنم. لینکی که دادین کلی چیز برای دانلوده:1. (31):

دوباره میگم ویندز من نسخه Enterprise هست الان کدوم بیلد دانلود کنم؟؟؟

salpc
26-04-16, 14:34
نکنه من نسخه Enterprise دارم اون بیلدی که دانلود کردم نصب نمیشه هان؟؟؟

الان من دقیق کدوم دانلود کنم. لینکی که دادین کلی چیز برای دانلوده:1. (31):

دوباره میگم ویندز من نسخه Enterprise هست الان کدوم بیلد دانلود کنم؟؟؟

همون لینکی که گفتم دانلود ویندوز تفاوت ها رو گفته .(شما نسخه pro رو بگیر.)
(اگه اون آپدیت نصب نشده دلیل این هست که ممکنه اون آپدیت نصب باشه از قبل)
بیشتر واسه بازی ها میخوای یا یه نرم افزار خاص هست؟

0reza666
26-04-16, 14:39
.

بیشتر برای بازی. ولی خوب کدوم نسخه ویندز بهترینه؟؟؟

مشخصات سیستمم

رم. 16 گیگ و ddr3 با باس 1600
سی پی یو. core i5 و مدل 4460 و 3.20 گیگاهرتز و در حالت استثناء 3.40 گیگاهرتز
گرافیک. 2 گیگ 730 و ddr3

salpc
26-04-16, 14:41
به نظر من واسه بازی pro بهتره.

AMD>INTEL
26-04-16, 15:38
استارتر گرامی : محل تاپیک هایی که ایجاد کرده بودید اشتباه بود . مسائل مربوط به شهر سخت افزار برای موارد مشخص و تعریف شده ای هست . انجمن به خوبی بخش بندی شده و تاپیک شما به بخش مناسب با سوال شما منتقل شد .

ryco
26-04-16, 16:25
سلام.
نسخه پرو برای بازی مناسب تر هست.
اگر بیلد آخر رو ندارید و ویندوزتون آپدیت نمیشه، مشکل نرم افزاری است. در قسمت troubleshoot ممکنه بتونید حل کنید.
اگر نتونستید، بفرمایید راهنمایی بیشتری کنم.

0reza666
02-05-16, 16:12
من بلخره ویندز 10 جدید دانلود و نصب کردم (نسخه پرو) خودم خلاص کردم و از اونجای که همش نسخه جدیدتر میاد و الان من بیلد قبلی آزمایشی یعنی 14328 رو دارم. چطوری بیلد جدید 14332 رو روی این بیلد بدون اینکه تنظیمات و یا فایلی . بازی پاک شه نصب کنم؟ چون دیگه نمیخوام ویندز عوض کنم اوف..
اینم بگم از خود ویندز میزنم ابدیت چیزی نمیاد برای ابدیت...

AMD>INTEL
02-05-16, 16:26
من بلخره ویندز 10 جدید دانلود و نصب کردم (نسخه پرو) خودم خلاص کردم و از اونجای که همش نسخه جدیدتر میاد و الان من بیلد قبلی آزمایشی یعنی 14328 رو دارم. چطوری بیلد جدید 14332 رو روی این بیلد بدون اینکه تنظیمات و یا فایلی . بازی پاک شه نصب کنم؟ چون دیگه نمیخوام ویندز عوض کنم اوف..
اینم بگم از خود ویندز میزنم ابدیت چیزی نمیاد برای ابدیت...

بیلد عموما بعد از اپدیت تغییر نمیکنه . مگر اینکه خودمایکروسافت چنین تصمیم به اپدیت بگیره . اپدیت ها هم ربطی به بیاد ویندوز نداره . بیلد جدید را باید دانلود و نصب کرد . نمیشه بیلد قدیمی را با بیلد جدید اپدیت کرد .

salpc
02-05-16, 23:06
درود
به روز رسانی :
1395/02/08 آپدیت آپریل 2016 اضافه شد .

0reza666
04-05-16, 20:43
.

بالا کامل نوشتم دوباره نمیخوام ویندز دانلود و نصب کنم افلاینی چیزی نیس بشه بیلد بالا برد اینطوری که اصلا خوب نیس حی ادم ویندز جدید دانلود کنه تا فقط بیلد بروز بشه ابدیت که فعاله و بازه ولی در مورد بیلد هیچی نشد. اگه بیلد جدید هست لینک دانلود بزارید برای دانلود نه دانلود خود ویندزو...:1. (27):

AMD>INTEL
04-05-16, 20:48
بالا کامل نوشتم دوباره نمیخوام ویندز دانلود و نصب کنم افلاینی چیزی نیس بشه بیلد بالا برد اینطوری که اصلا خوب نیس حی ادم ویندز جدید دانلود کنه تا فقط بیلد بروز بشه ابدیت که فعاله و بازه ولی در مورد بیلد هیچی نشد. اگه بیلد جدید هست لینک دانلود بزارید برای دانلود نه دانلود خود ویندزو...:1. (27):

روش زیر را تست کنید

Click on the start menu and in the search box type 'Windows Update'
Chose 'Windows Update Settings'
In the left panel click 'Preview Builds'
Click on the 'Check' now.
Download the new build