PDA

مشاهده نسخه کامل : [کارت گرافیک گیگابایت]سوال در مورد گرافیک

mamad711
25-04-16, 11:06
سلام . من گرافیکم Gigabyte 750 ti هست که یک کابل PCI-E برای فنش میخوره اما خب وقتی خریدم یک تبدیل روش بود و با همون تبدیل وصل کردم که جای یک پینش کمه . اما پاور من 2 حالت PCI-E داره یکی کابلی که وصل همیشه به پاور یکی هم جدا وصل میشه میخواستم بدونم فرقی داره کدوم وصل کنم ؟ یا تبدیل با اونا ؟
پاور هم Green 700A-HP

AMD>INTEL
25-04-16, 11:21
ابدا و بی هیچ وجه با تبدیل وصل نکنید . برق را از خود پاور بگیرید .

mamad711
25-04-16, 12:13
ابدا و بی هیچ وجه با تبدیل وصل نکنید . برق را از خود پاور بگیرید .

خب روی کارتون توش بودا یعنی اصلا وصل شده بود تبدیل . جریان پین هاشو میتونید برام بگید که پینی که خالی هست توی تبدیل چی هست ؟

AMD>INTEL
25-04-16, 12:17
خب روی کارتون توش بودا یعنی اصلا وصل شده بود تبدیل . جریان پین هاشو میتونید برام بگید که پینی که خالی هست توی تبدیل چی هست ؟

تبدیل را میگذارند ولی از نظر فنی اشتباه هست .
یکی از دلایلی که میگند نباید از تبدیل برق استفاده همین هست . چون استاندارد نیستند . شما فیش برق pcie که از پاورتون میاد را وصل کنید .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
این هم فیش برقی که از پاور میاد
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

mamad711
25-04-16, 12:34
ممنون . یک سوال دیگه اون چیزی که از خود پاور میاد یعنی مثل کانکتور مادربورد و... اینا این PCI-E هم همراش هست این با اونی که پشت پاور جا داره یک کابل دیگه هم وصل کنیم فرق میکنه ؟

AMD>INTEL
25-04-16, 12:39
ممنون . یک سوال دیگه اون چیزی که از خود پاور میاد یعنی مثل کانکتور مادربورد و... اینا این PCI-E هم همراش هست این با اونی که پشت پاور جا داره یک کابل دیگه هم وصل کنیم فرق میکنه ؟

پاور شما کابل منجمنت داره . شما از باکس پاور فیش pcie را بر میدارید و به محل مربوطه به پاور متصل میکنید و وصل میکنید به کارت گرافیکتون .

AMD>INTEL
25-04-16, 12:58
در صورت تمایل نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر اعلام کنید .
با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)