با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان..اقا امید دوستم یک سیستم داره پسوردش نمیدونه چنده به نظرتون راهی داره برای دور زدن ویندوز؟؟
AMD>INTEL
24-04-16, 19:35
معمولا روی یوزر ادمین پسورد نمیگذارند این بار نام یوزر را administrator وارد کنید ببینید وارد ویندوز میشه یا نه . نشد باید راه دیسک بوت هیرن را تست کنید .
javaheri69
24-04-16, 19:36
معمولا روی یوزر ادمین پسورد نمیگذارند این بار نام یوزر را administrator وارد کنید ببینید وارد ویندوز میشه یا نه . نشد باید راه دیسک بوت هیرن را تست کنید .
نه متاسفانه نشد.راه دیگه چیه مهندس جان
AMD>INTEL
24-04-16, 19:37
این را دانلود کنید و اکستراکت کنی و یک فلش را بوتیبل کنید
Only the registered members can see the link
javaheri69
24-04-16, 19:40
این را دانلود کنید و اکستراکت کنی و یک فلش را بوتیبل کنید
Only the registered members can see the link
میشه بگید چطور فلش رو بوتیبل کنم.راهنمایی میکنید لطفا
AMD>INTEL
24-04-16, 19:50
فایل های را کپی کنید داخل فلشتون بعد تو cmd کامند پرامت دستور زیر را بزنید
x: syslinux.exe -ma :x
وقتی انجام شد دیگه حله ...
توجه به جای عکس حرفی که به حافظه فلشتون اختصاص داده شده میزنی .
javaheri69
24-04-16, 19:53
فایل های را کپی کنید داخل فلشتون بعد تو cmd کامند پرامت دستور زیر را بزنید
x: syslinux.exe -ma :x
وقتی انجام شد دیگه حله ...
توجه به جای عکس حرفی که به حافظه فلشتون اختصاص داده شده میزنی .
مهندس میشه بیشتر توضیح بدین..من چ جوری فلش رو بوتیبل بسازم
AMD>INTEL
24-04-16, 20:01
برنامه rufus
را دانلود کنید و ایزو این برنامه را اد کنید و فلش بوتیبل بسازید .
javaheri69
24-04-16, 20:02
واضح تر از این نمیشه توضیح داد .
اقا امید:1. (28):اذیت نکن دیگه:1. (28):اخه شما گفتی فلش رو بوتیبل بساز خب به چه روش.تو رئ خدا کمک کن
AMD>INTEL
24-04-16, 20:08
اقا امید:1. (28):اذیت نکن دیگه:1. (28):اخه شما گفتی فلش رو بوتیبل بساز خب به چه روش.تو رئ خدا کمک کن
اذیت نکنم !! یا خدا
برنامه rufus
javaheri69
24-04-16, 20:11
اذیت نکنم !! یا خدا
برنامه rufus
ممنون..سوال اخر اون فایلی رو که فرستاده بودین رو به فلش انتقال دادم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم.مرسی
AMD>INTEL
24-04-16, 20:15
ممنون..سوال اخر اون فایلی رو که فرستاده بودین رو به فلش انتقال دادم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم.مرسی
شما بوتیبل کن و سیستم رو با فلش بوت کن . اگر سیستمت پشتیبانی میکنه از بوت فلش اگر نمیکنه باید ایرو cd رو بگی برات بگذارم تا رایتش کنی .
javaheri69
24-04-16, 20:17
شما بوتیبل کن و سیستم رو با فلش بوت کن . اگر سیستمت پشتیبانی میکنه از بوت فلش اگر نمیکنه باید ایرو cd رو بگی برات بگذارم تا رایتش کنی .
امممممممممممممممممممید جان..همه کارا رو کردم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم..واااااااااااااای خدا..
AMD>INTEL
24-04-16, 20:20
امممممممممممممممممممید جان..همه کارا رو کردم..این رو چکار کنمx: syslinux.exe -ma :x چه جوری به فلش انتقال بدم..واااااااااااااای خدا..
دوست عزیز بیخیالش شدم..رفتم سراغ ویندوز عوض کردن..ولی نمیدونم چرا تو بایوس که میرم تنظیمات رو میزارم رو حالت بوت سی دی.ولی بوت نمیشه سی دی..مشکل از کجاست؟؟
دوست عزیز بیخیالش شدم..رفتم سراغ ویندوز عوض کردن..ولی نمیدونم چرا تو بایوس که میرم تنظیمات رو میزارم رو حالت بوت سی دی.ولی بوت نمیشه سی دی..مشکل از کجاست؟؟
اون توضیحات سایت سازنده نرم افزار بود . شما فعلا با rufus اون فایلو بوتیبل کن و سیستم رو بوت کن . با این سیستم جلو بری . روی جواب سوالات از طرف من حساب نکن .