سلام
من توی bb flash back وقتی به فرمت mp4 و کدک h264 میخوام یکی از قسمت های ضبط شده رو تبدیل کنم ، صداش تبدیل نمیشه ولی برای قسمت دیگه که ضبط شده ، با همین فرمت و همین کدک مشکلی نداره
ضمن اینکه همین قسمتی که با این فرمت و این کدک ، صداش ذخیره نمیشه ، با فرمت های دیگه مثل avi و کدک xvid مشکلی نداره و صداش ذخیره میشه
نمیدونین مشکل اش واسه چیه؟
بجز این دو کدک و این دو فرمت ، یه فرمتی که حجم فایل رو کم کنه ، نمیدونین (در حین حفظ کیفیت) ؟
AMD>INTEL
21-04-16, 11:19
کدک ها را روی سیستم نصب داری. جدید ترین پک klite codec pack را نصب کن .
SajjadKhati
21-04-16, 11:25
کدک ها را روی سیستم نصب داری. جدید ترین پک klite codec pack را نصب کن .
آره آخرین نسخه نصب هه
AMD>INTEL
21-04-16, 12:04
از کدک جدید h265 هم میتونی استفاده کنید . کاهش حجم عالیه و کاهش کیفیت هم زیاد نیست .
داÙÙÙØ¯ ÙØ±Ù Ø§ÙØ²Ø§Ø± تبدÛÙ ÙØ±Ù ت Mkv X265 (Only the registered members can see the link)
SajjadKhati
21-04-16, 12:27
از کدک جدید h265 هم میتونی استفاده کنید . کاهش حجم عالیه و کاهش کیفیت هم زیاد نیست .
داÙÙÙØ¯ ÙØ±Ù Ø§ÙØ²Ø§Ø± تبدÛÙ ÙØ±Ù ت Mkv X265 (Only the registered members can see the link)
ممنون
ولی این تبدیلش چون موقع ضبط فیلم بود ، بهترین جواب رو همون نرم افزاری که خودش ضبط کرد میتونه داشته باشه
این کدک هم تو لیست اش نیست (میدونم بهتره)
حالا . بگردم . شاید توش باشه
SajjadKhati
24-04-16, 16:03
یه مشکل دیگه داره . البته واسه نرم افزار نیست . واسه کدک هست
کدک h264 باعث میشه صدا چند ثانیه ای از تصویر زودتر پخش بشه و همزمان نباشه (تصویر با تاخیر یکی دو ثانیه ای بیاد)
کدک h265 هم نداره
چه کدکی هست که مثل h264 هم با کیفیت بگیره و هم کم حجم بشه و هم مشکلی تاخیر نداشته باشه؟
اما واقعا سرعت خروجی گرفتن bb flash back از camesta studio هم خیلی بیشتره (حداقل 2 برابر) و هم پردازنده رو کمتر درگیر میکنه
AMD>INTEL
24-04-16, 16:12
چه فرمتهایی را ساپورت میکنه ؟
SajjadKhati
24-04-16, 17:21
چه فرمتهایی را ساپورت میکنه ؟
ممنون استاد امید
الان فرمت mp4 با کدک h264 را انتخاب کردم (همون قبلی هه که قبلا انتخاب کرده بودم) ، این مشکل رو نداره ولی مشکلش اینه که یه قسمت رو وقتی که با این فرمت و این کدک تبدیل میکنم ، صداش رندر نمیشه ولی بقیه ی قسمت های ضبط شده این مشکل رو باهاش ندارن
حالا اون قسمت رو تهش با کدک xvide فرمت avi تبدیل میکنم دیگه هر چند حجم بسیار زیادی میبره و کیفیت هم کم میشه ولی چاره ای نیست انگار برای این قسمت
فرمت که زیاده مثلا exe و flash و mov (یا همون quick time) و avi و mp4 و power point و چند تای دیگه
ولی توی اینا ، فقط فرمت avi هست که کدک های مختلفی داره که فکر کنم 2 تا از معروف ترین شون کدک h264 و xvide هست . البته کدک هایی که معروف نیستن مثل intel (بقیه شو نمیدونم . چون الان در حال رندر هه نمیتونم ببینم نام کامل شو) و google (بقیه رو نمیدونم) و چندین تای دیگه داره
SajjadKhati
24-04-16, 17:52
mp4 کدک h264 انگار یکی در میون جواب میده
یه بار صدا رو رندر میگیره و یه بار دیگه نه
توی فرمت ها ، یا بعضی ها مثل پاورپوینت و exe و flash و ... به کار نمیان یا خیلی ها ضعیف هستن
بهترین فرمت ها avi و mp4 (که فقط مشکل رندر صدا داره) هستن
avi این کدک ها رو داره :
Intel IYUV
Cinepack codec by radis
Microsoft Video 1
Google VP8 video codec
h264 mp4 codec
xvid mp4 codec
ffshow video codec
techsmith screen capture 2
AMD>INTEL
24-04-16, 17:53
این سینک نشدن را با چه پلیری داشتی .
SajjadKhati
24-04-16, 17:56
روی همه ی پلیرها
SajjadKhati
24-04-16, 18:46
آخه واسه من جای سئوال هه که چرا موقع رندر ، صدای یه قسمت رو رندر میکنه و صدای یه قسمت دیگه رو که رندر میکنم ، رندر نمیکنه و اینکه مشکلش از کجاست؟!!
AMD>INTEL
24-04-16, 19:30
سجاد جان احتمال داره از کرک برنامه هم باشه . چون از نظر منطقی نباید مشکلی دیگه باشه .
SajjadKhati
24-04-16, 19:50
سجاد جان احتمال داره از کرک برنامه هم باشه . چون از نظر منطقی نباید مشکلی دیگه باشه .
ممنون اوستا امید
آها یافتم
این دو قسمتی که صداش رندر نمیشد بخاطر طولانی بودن مدت زمانش بود :Love-ssa~! (1): چون یکی 4 ساعت و یکی دیگه 5 ساعت بود
وقتی یه تیکه از این قسمت رو (2 دقیقه ی اول) رندر کردم ، صدا هم رندر شد
انگار بیشتر از 3 ساعت که بشه ، دیگه صداش رو نمیتونه رندر کنه که بازم این خودش جای تعجب هه و نباید این طور میشد
پس مجبورم این قسمت ها رو باز به دو قسمت تقسیم کنم
بازم ممنون گلپسر
SajjadKhati
24-04-16, 20:10
میگم ای کاش کدک h265 را ساپورت میکردن
h264 این قدر کم حجم و کیفیت خوبه ، چه برسه به اون !!
راستی مایکروسافت آخرین فرمت و کدکی که ارائه کرد ، mp4 بود که واسه یه قرن پیش بود . چرا دوباره دیگه ارائه نکرد؟!!
یه سئوال دیگه داشتم ، یادم رفت :Love-ssa~! (1):
AMD>INTEL
24-04-16, 20:18
میگم ای کاش کدک h265 را ساپورت میکردن
h264 این قدر کم حجم و کیفیت خوبه ، چه برسه به اون !!
راستی مایکروسافت آخرین فرمت و کدکی که ارائه کرد ، mp4 بود که واسه یه قرن پیش بود . چرا دوباره دیگه ارائه نکرد؟!!
یه سئوال دیگه داشتم ، یادم رفت :Love-ssa~! (1):
خوب کدک ها توسط شرکتهای دیگه تولید میشه و به ویندوز اضافه میشه توسط همین برنامه های codec pack
x265 از x264 هم بهتره . به نظرم اول تبدیل کن به فرمتی که نرم افزار پشتیبانی میکنه بعد با یک کانورتر به x265 تبدیل کن
SajjadKhati
24-04-16, 22:41
خوب کدک ها توسط شرکتهای دیگه تولید میشه و به ویندوز اضافه میشه توسط همین برنامه های codec pack
x265 از x264 هم بهتره . به نظرم اول تبدیل کن به فرمتی که نرم افزار پشتیبانی میکنه بعد با یک کانورتر به x265 تبدیل کن
ولی نمیدونم چجوزی هه که بعد از تبدیل با این نرم افزار ، توی هر نرم افزار دیگه ای برای تبدیل بزارم ، کیفیت اش رو بسیار شدید پایین میاره . یا باید برای افت نکردن کیفیت ، تنظیمات رو بسیار بالا ببرم که باعث افزایش شدید حجم فایل میشه
الان مشکلی نیست . به قول آدمای مختارنامه ، آیه را خواندم :Love-ssa~! (1): متوجه قلق اش شدم
h265 حدود 30 درصد کم حجم تره از h264 ولی فعلا نرم افزارهای کپچر مثل camsta و bb flashback ازش ساپورت نمیکنن
SajjadKhati
06-03-17, 11:12
سلام
میگم فایل کرک این نرم افزار بنام version.dll رو مگه نباید در مسیر C:\Program Files (x86)\Blueberry Software\FlashBack Pro 5 کپی کرد؟
پس واسه من چرا مشکل رجیستر کردن داره و هر چی کپی میکنم ، هی میگه باید ثبت کنی !!
AMD>INTEL
06-03-17, 12:16
سلام
میگم فایل کرک این نرم افزار بنام version.dll رو مگه نباید در مسیر C:\Program Files (x86)\Blueberry Software\FlashBack Pro 5 کپی کرد؟
پس واسه من چرا مشکل رجیستر کردن داره و هر چی کپی میکنم ، هی میگه باید ثبت کنی !!
اگر به نت دسترسی پیدا کنه و کرک را شناسایی کنه دیگه تا نصب مجدد ویندوز امکان کرک کردنش نیست .