ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با وای فای (تداخل آی پی ها)

ata-gh
20-04-16, 01:57
سلام ، شب خوش . ببخشید من داشتم با موبایل کار می کردم وصل به اینترنت بودم . لپ تاپ هم روشن بود . بعد وایرلس موبایل رو یک لحظه خاموش ، بعدش دوباره روشن کردم ، با کمال تعجب دیدم خودکار وصل نشد و دستی کانکت زدم ... بعد 10 دقیقه رفتم با لپ تاپ کار کنم دیدم یه ارور عحیب و غریب داده که مضمونش تقریبا این بود: که یک کامپیوتر می خوواسته با همین آی پی وارد شه ، بعد وارد شده مشکل حل بشه . فقطم یه دونه close پایینش داشت این ارور . متاسفانه یادم رفت عکس بگیرم و عینا عکسشو بزارم ولی تقریبا اون معنیو میداد .
این الان یعنی چی ؟ یعنی یکی وارد کامپیوتر یا مودم شده ؟؟ چه اتفاقی افتاده ؟ لطفا یکی کمک و راهنمایی کنه ، نگرانم

ata-gh
20-04-16, 14:17
سلام ، لطفا راهنمایی کنید دیگه !! من اصلا مشکل با وای فای موبایل ندارم ، نمیدونم کدوم یک از مدیران محترم اسم موضوع رو عوض کرده و این رو گذاشته . می خوام ببینم یعنی کسی از اینترنت وارد لپ تاپ شده که اون ارور رو داده بود ؟؟؟؟ اصلا اون ارور چی بوده و چجوری میتونم مطمین شم کسی وارد سیستمم نشده و اگه شده چجوری می تونم بفهمم و جلوشو بگیرم و سیستمو امن کنم ؟؟؟؟ لطفا کمک کنید .....

AMD>INTEL
20-04-16, 14:53
من عوض کردم . چون مشکل نمیتونه عنوان تاپیک باشه .
برای این منطور برای قبل رو نمیشه کاری کرد ولی برای بعدها بهتره یک موبایل سکوریتی نصب کنید
Only the registered members can see the link

ata-gh
20-04-16, 15:10
من عوض کردم . چون مشکل نمیتونه عنوان تاپیک باشه .
برای این منطور برای قبل رو نمیشه کاری کرد ولی برای بعدها بهتره یک موبایل سکوریتی نصب کنید
Only the registered members can see the link

ممنون ، اما من اصلانسبت به موبایل شک ندارم . لپ تاپ او ارور رو داده بود ، لپ تاپ رو که برداشتم کار کنم باهاش دیدم اون ارور رو داده ، و اگه هم قضیه موبایل رو گفتم چون شک ک ردم که احتمال داره اون دفعه دوم که خواستم وای فای رو تو موبایل روشن کنم و نشده ، داشته با همون آی پی لپ تاپ به مودم وصل می شده که ارور داده و لپ تاپ هم همون لرور رو داده ، همچین چیزی امکان داره ؟؟؟؟
کلا رو لپ تاپ شک دارم چون اون ارور مربوط به لپ تاپ بود . تو لپ تاپ نمیشه فهمید کسی وارد شده یا نه ، و اگه شده چطور میشه فهمید و ایمن کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

AMD>INTEL
20-04-16, 15:21
قبل که خیلی سخت میشه .ولی شما نیاز به اینترنت سکوریتی ارجینال برای لپتاپ تون نیاز دارید . که کاملا جلوی هکرها و سایر تهیدات امنیتی رو بگیره .

ata-gh
20-04-16, 15:59
قبل که خیلی سخت میشه .ولی شما نیاز به اینترنت سکوریتی ارجینال برای لپتاپ تون نیاز دارید . که کاملا جلوی هکرها و سایر تهیدات امنیتی رو بگیره .

خب الان چه میشه کرد که خیالم راحت باشه دوباره وارد نمیتونه بشه یا با هر بار اتصال هی فکرم اینجاست که دوباره اونجوریه یا نه ؟ الان چه میشه کرد که خیالم راحت باشه ؟؟؟؟؟ وینوز عوض کنم ؟ رمز مودم عوض کنم ؟؟؟ رمز وایرلس عوض کنم ؟؟؟ چیکار می تونم بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ثانی من رمز مودم رو از ادمین برداشتم و یه رمز خیلی سخت داده بودم قبلا ، فک نکنم از اون طریق کسی بتونه کاری کنه !!!! در ضمن نه از کسی فایلی گرفتم نه به کسی فایلی دادم ، نه سایت مشکوک رفتم نه برنامه ای نصب کردم جدیدا ، اون زمان هم که این اتفاق افتاده من داشتم با موبایل کار می کردم و با لپ تاپ کاری نداشتم اصلا .....
لطفا دوستان دیگه هم که یه خصوص اطلاعاتشون در زمینه امنیت زیاده راهنمایی بفرمایند . ممنون

AMD>INTEL
20-04-16, 16:58
راهش نصب یک اینترنت سکوریتی ارجینال هست . که اجازه ایجاد چنین مشکلاتی نمیده .

amirpcp30
20-04-16, 17:19
سلام ، شب خوش . ببخشید من داشتم با موبایل کار می کردم وصل به اینترنت بودم . لپ تاپ هم روشن بود . بعد وایرلس موبایل رو یک لحظه خاموش ، بعدش دوباره روشن کردم ، با کمال تعجب دیدم خودکار وصل نشد و دستی کانکت زدم ... بعد 10 دقیقه رفتم با لپ تاپ کار کنم دیدم یه ارور عحیب و غریب داده که مضمونش تقریبا این بود: که یک کامپیوتر می خوواسته با همین آی پی وارد شه ، بعد وارد شده مشکل حل بشه . فقطم یه دونه close پایینش داشت این ارور . متاسفانه یادم رفت عکس بگیرم و عینا عکسشو بزارم ولی تقریبا اون معنیو میداد .
این الان یعنی چی ؟ یعنی یکی وارد کامپیوتر یا مودم شده ؟؟ چه اتفاقی افتاده ؟ لطفا یکی کمک و راهنمایی کنه ، نگرانم
سلام دوست عزیز
اگه فک میکنید قبلا کس دیگه ای به وای فای متصل شده در مودم قسمت dhcp ببینید به کس دیگه ای ای پی داده شده یا نه ، عموما expire شدن دو روزه هست مگه اینکه تغییرش داده باشید ، میتونید تا 48 ساعت گذشته ای پی های داده شده رو ببینید و از روی مک ادرس ببینید به چه دیوایسی داده شده
در مورد تداخل ای پی هم بله اگه یکی از دیوایس ها ای پی ثابت داشته باشه قبل از اتصال همون دیوایس یک دیوایس دیگه اون ای پی رو از dhcp گرفته باشه این پیام رو خواهید دید
برای دیدن دیوایس های داخل شبکه هم از این برنامه میتونید استفاده کنید:
Whos Is On My WiFi
میتونید تی وی ، موبایل ، لپ تاپ ، پی سی و... رو تنظیم کنید به عنوان شناخته شده و اگه دیوایس دیگه وارد شد پیام میده
:give_rose: