سلام
آقا نمیدونم مشکل میکروفون هست یا نرم افزاری هست که صدا خیلی با کیفیت بد ضبط میشه
چی کار کنم؟ برای چی هه؟
جالب اینجاست که با همین میکروفون و همین ویندوز و همین نرم افزار ضبط کننده ، همیشه صدا ضبط میکردم و خوب بود
نرم افزار ضبط کننده ام BB FlashBack v5.14 هست (فقط شماره نسخه فرق کرد)
ویندوز 8 X64
میکروفون همون که همیشه بود:Love-ssa~! (1): برند خاصی نیست . چندین سال پیش 4 تومن خریدم :Love-ssa~! (1):
من حدس میزنم واسه تنظیمات ویندوز یا تنظیمات درایور کارت صدا (Realtek HD Audio Mnager) باشه ولی تا جایی که بلد بودم دسکاری کردم ، اتفاقا همون قد کوچیک هم که ضبط میکرد رو دیگه با کیفیت بسیار بدتر ضبط میکنه :Love-ssa~! (1):
SajjadKhati
19-04-16, 23:39
توی ویندوز 7 بهتره ولی مهمترین مشکلش نویز شدید و صدای کم شه
به نظرتون یه میکروفون باید بخرم؟
AMD>INTEL
20-04-16, 00:02
درایور REALTEK را از سایت سازنده مادربرد بگیر درست میشه . احتمال داره از خود میکروفون هم باشه .
SajjadKhati
20-04-16, 00:08
درایور REALTEK را از سایت سازنده مادربرد بگیر درست میشه . احتمال داره از خود میکروفون هم باشه .
ممنون اوستا امید
از خود سایت گیگابایت گرفتم
من حدودا 6 سال پیش ارزونترین قیمت میکروفون رو خریدم 4 تومن . پارسال که سیستم جدید گرفتم ، بصورت پیش فرض که ضبط میکنم ، خیلی نویز میندازه . میگم شاید با مادربرد گیگای جدید سازگار نیست؟ همچین چیزی هست؟
بعد قیمت میکروفون معمولی چقده؟ 20 تا 30 تومنی میکروفون دارن؟ میکروفون بخزم ، مشکل سازگاری پیش نمیاد؟
AMD>INTEL
20-04-16, 01:03
ممنون اوستا امید
از خود سایت گیگابایت گرفتم
من حدودا 6 سال پیش ارزونترین قیمت میکروفون رو خریدم 4 تومن . پارسال که سیستم جدید گرفتم ، بصورت پیش فرض که ضبط میکنم ، خیلی نویز میندازه . میگم شاید با مادربرد گیگای جدید سازگار نیست؟ همچین چیزی هست؟
بعد قیمت میکروفون معمولی چقده؟ 20 تا 30 تومنی میکروفون دارن؟ میکروفون بخزم ، مشکل سازگاری پیش نمیاد؟
هدست بگیر که میکروفن هم داشته باشه .این میکروفون های معمولی نویز میندازن .
SajjadKhati
20-04-16, 07:15
هدست بگیر که میکروفن هم داشته باشه .این میکروفون های معمولی نویز میندازن .
ممنون
هدست ها میکروفون دارن؟
یه هدست از مغازه ای که قبلا داشتیم بجا مونده :1. (23):
ولی انگار میکروفون نداره از بسته اش که میبینم
یعنی انگار فقط گوشی داره
اما روش نوشته headset
توی مشخصاتش mic dimention و این جور چیزا اومده که انگار یعنی باید میکروفون داشته باشه
مدلش هم miamai sd series hp0011 هه
این الان به نظرت میکروفون داره بگیرم؟
SajjadKhati
20-04-16, 07:34
من با همون هدفون قدیمی هه که با نرم افزار sound recorder خود ویندوز 8 چک میکنم خیلی قشنگ و بدون نویز و واضح ضبط میکنه
bb fash back هم قبلا مشکلی نداشت . الان نمیدونم چرا این جوری شد
SajjadKhati
20-04-16, 07:53
من که قاتی کردم
الان تست کردم با همون نرم افزار bb flash back خوب بود (البته کمی نویز داره که همیشگی همینو داشت و مشکل میکروفون هه)
یعنی برای چی میتونست باشه؟!!!
بازم لازمه به نظرت این هدست رو بگیرم؟
SajjadKhati
20-04-16, 08:32
آقا این الان با اونکه نوشته هدست miamai hp0011 ولی صدا ضبط نمیکنه که !!
تازه مشخص نیست توی کدوم پورت صدا باید گذاشت؟ فقط اونجایی که باند رو میزارم ، صدا رو فقط پخش میکنه ولی صدا رو ضبط نمیکنه . توی پورت میکروفون هم که وصل میکنم هم صدا رو ضبط نمیکنه
اصلا میکروفون نداره در ظاهر
فیش اش (کابلش) هم سبز رنگ هه و علی الظاهر انگار باید بجای اسپیکر وصل شه
چرا صدا ضبط نمیکنه؟
کجای پورت مادربرد از اون 6 تا باید وصل کنم؟
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
20-04-16, 09:10
هدست های میکروفون دار دو تا فیش دارن . یکی برای هدفون و یکی برای میکروفون اگر نداره هدفونه فقط
SajjadKhati
20-04-16, 09:50
هدست های میکروفون دار دو تا فیش دارن . یکی برای هدفون و یکی برای میکروفون اگر نداره هدفونه فقط
نداره
پس چرا روش نوشته بود هدست !! :1. (28):
ممنون
AMD>INTEL
20-04-16, 09:56
نداره
پس چرا روش نوشته بود هدست !! :1. (28):
ممنون