سلام دوستان..من میخام انتی ویروس کسپر اسکای دانلود کنم ..کدومشو دانلود کنم تفاوتشون در چی هست؟؟؟Kaspersky Internet Security 16.0.1.445 Final
چه فرقی داره داره با (Only the registered members can see the link)Kaspersky Total Security 16.0.1.445 Final (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)
نسخه اینترنت سکوریتی پیشنهاد میشه چون فایروال داره و از نسخه انتی ویروس بهتره . نسخه توتال سکوریتی هم یه سری امکانات اضافی داره که استفاده ی انچنانی نداره .
و صد البته که نسخه ارجینال پیشنهاد میشه و نه نسخه های وجود در سایت ها که تریال ریست و ... دارند .
Parhaam
19-04-16, 06:28
دوست عزیز به هیچ عنوان کرک استفاده نکنید. نصب کنید و یک ماه نسخه آزمایشی ( Trial ) استفاده کنید و اگر راضی بودید خریداری کنید. بهترین نسخه کاربردی برای شما Internet Security می باشد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pr0m3en
27-04-16, 13:48
دوست عزیز به هیچ عنوان کرک استفاده نکنید. نصب کنید و یک ماه نسخه آزمایشی ( Trial ) استفاده کنید و اگر راضی بودید خریداری کنید. بهترین نسخه کاربردی برای شما Internet Security می باشد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
در ادامه سخنان دوست عزیزمون از تریال ریست هم استفاده نکنید.
کاراءی آنتی ویروس رو پایین میاره طبق تست ها
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
salpc
28-04-16, 01:05
دوست عزیز
بهتره آنتی ویروسی تهیه بفرمائید که قابلیت Update رو داشته باشه تا بتونه انواع بدافزار (همون ویروس ها و تروجان و...) رو تشخیص بده.
(Internet Security باشه بهتره.)